Wedi Kelangan (iin yuwandari)

Versi : Iin Yuwandari ft. Sujak

Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

reff:
Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hGbigCBWbiM

Advertisements

Ngendem Tresno

Iin-Yuwandari_Sujak
Versi: Iin Yuwandari ft. Sujak

Pr :
Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e
Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
Tansah katon ing saben wayahe,
Mendah lamun biso nggandheng roso..

Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
Yen to mesem katon dekik pipine..
Kulitane kuning nemu giring,
Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..

Bebasane arep nyawang angon limpe,
Jane tresno nanging wedi bloko..
Mbalung janur iku paribasane,
Mung sliramu kang paring usodo..

Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
Duh wong manis mbok yo welaso aku..
Ati iki wus kadhung kesluru,
Mbok ojo amung nggantung tresnaku..

reff :
Lk :
Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e
Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
Tansah katon ing saben wayahe,
Mendah lamun biso nggandheng roso..

Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
Yen to mesem katon dekik pipine..
Kulitane kuning nemu giring,
Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..

Bebasane arep nyawang angon limpe,
Jane tresno nanging wedi bloko..
Mbalung janur iku paribasane,
Mung sliramu kang paring usodo..

Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
Duh wong manis mbok yo welaso aku..
Ati iki wus kadhung kesluru,
Mbok ojo amung nggantung tresnaku..

Pr :
Bebasane arep nyawang angon limpe,
Jane tresno nanging wedi bloko..
Mbalung janur iku paribasane,
Mung sliramu kang paring usodo..

Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
Duh wong manis mbok yo welaso aku..
Ati iki wus kadhung kesluru,
Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
————-
[ver: lyrics]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.33]Ngendem Tresno
[00:51.33]Versi: Iin Yuwandari ft. Sujak
[00:54.33]
[00:57.33]>>>
[00:58.33]>>
[00:59.33]>
[01:00.33]Pr : Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e,
[01:07.54]Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
[01:14.26]Tansah katon ing saben wayahe,
[01:20.92]Mendah lamun biso nggandeng roso..
[01:27.72]Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
[01:34.68]Yen to mesem katon dekik pipine..
[01:41.52]Kulitane kuning nemu giring,
[01:48.06]Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..
[01:55.21]Bebasane arep nyawang angon limpe,
[02:01.67]Jane tresno nanging wedi bloko..
[02:09.07]Balung janur iku paribasane,
[02:15.05]Mung sliramu kang paring usodo..
[02:22.27]Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
[02:28.98]Duh wong manis mbok yo welaso aku..
[02:35.78]Ati iki wis kadhung kesluru,
[02:42.12]Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
[02:48.22]
[03:35.62]>>>
[03:36.62]>>
[03:37.62]>
[03:38.62]Lk : Rodo’ suwe anggonku naksir dewek’e,
[03:44.47]Sak wetoro anggonku ngendem tresno..
[03:50.81]Tansah katon ing saben wayahe,
[03:56.48]Mendah lamun biso gandeng roso..
[04:03.37]Yen sinawang gandhes luwes sak solahe,
[04:09.46]Yen to mesem katon dekik pipine..
[04:15.49]Kulitane kuning nemu giring,
[04:22.03]Sopo wonge sing ra pingin nyandhing..
[04:28.37]Bebasane arep nyawang angon limpe,
[04:34.28]Jane tresno nanging wedi bloko..
[04:41.38]Balung janur iku paribasane,
[04:47.03]Mung sliramu kang paring usodo..
[04:54.80]Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
[05:01.09]Duh wong ayu mbok yo welaso aku..
[05:07.43]Ati iki wis kadhung kesluru,
[05:13.59]Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
[05:19.56]Pr : Bebasane arep nyawang angon limpe,
[05:26.50]Jane tresno nanging wedi bloko..
[05:33.15]Balung janur iku paribasane,
[05:38.75]Mung sliramu kang paring usodo..
[05:44.91]Tak sesuwun mugo katekan sedyaku,
[05:51.55]Duh wong manis mbok yo welaso aku..
[05:57.67]Ati iki wis kadhung kesluru,
[06:04.39]Mbok ojo amung nggantung tresnaku..
[06:15.08]
————-
Preview: