Trenyuh (suci puspitasari)

Sanguturu
Versi: Suci Puspitasari

Pr:
Wiwitane amung nyawang,
Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
Slagamu kang anglam-lami,
Kebak pitakon roso jroning ati..

Senadyan mung bocah nggunung,
Tumlawung gawe atiku bingung..
Po gadu’ yen aku nggayuh,
Sarwo ewuh mergo rasaku trenyuh..

Datan lali,
Bebasan kagowo mati..
Mendah lamun kasembadan..
Ora mung kandheg anggonku kasmaran..

Wilangan songo lan kalih
Mugio welas lan sliramu lilih..
Klopo mudo umpamane,
Leganono aku mung mikir kowe..

reff:
Lk:
Wiwitane amung nyawang,
Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
Slagamu kang anglam-lami,
Kebak pitakon roso jroning ati..

Senadyan mung bocah nggunung,
Tumlawung gawe atiku bingung..
Po gadu’ yen aku nggayuh,
Sarwo ewuh mergo rasaku trenyuh..

Datan lali,
Bebasan kagowo mati..
Mendah lamun kasembadan..
Ora mung kandheg anggonku kasmaran..

Wilangan songo lan kalih
Mugio welas lan sliramu lilih..
Klopo mudo umpamane,
Leganono aku mung mikir kowe..

reff:
Pr:
Wiwitane amung nyawang,
Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
Slagamu kang anglam-lami,
Kebak pitakon roso jroning ati..

Senadyan mung bocah nggunung,
Tumlawung gawe atiku bingung..
Po gadu’ yen aku nggayuh,
Sarwo ewuh mergo rasaku trenyuh..

Datan lali,
Bebasan kagowo mati..
Mendah lamun kasembadan..
Ora mung kandheg anggonku kasmaran..

Wilangan songo lan kalih
Mugio welas lan sliramu lilih..
Klopo mudo umpamane,
Leganono aku mung mikir kowe..
——————
[ver: lyrics]
[id: wuuaunch]
[ar: Suci puspitasari]
[ti: Trenyuh]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:33]
[00:00.42]Trenyuh
[00:00.42]by: Suci Puspitasari
[00:38.82]
[00:40.82]>>>
[00:41.82]>>
[00:42.82]>
[00:43.82]Pr: >>>>>
[00:44.82]Wiwitane amung nyawang,
[00:51.15]Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
[01:01.30]Slagamu kang anglam-lami,
[01:07.67]Kebak pitakon roso jroning ati..
[01:17.92]Senadyan mung bocah nggunung,
[01:24.55]Tumlawung gawe atiku bingung..
[01:33.61]Po gadu’ yen aku nggayuh,
[01:41.98]Sarwo ewuh
[01:45.06]mergo rasaku trenyuh..
[01:53.36]
[01:57.32]Datan lali,
[02:04.18]Bebasan kagowo mati..
[02:16.56]Mendah lamun kasembadan,
[02:29.63]Ora mung kandheg
[02:33.66]anggonku kasmaran..
[02:40.24]
[02:47.12]Wilangan songo lan kalih
[02:56.16]Mugiyo welas lan sliramu lilih..
[03:08.41]Klopo mudho umpamane,
[03:17.54]Leganono aku mung mikir kowe..
[03:29.36]
[03:53.24]>>>
[03:54.24]>>
[03:55.24]>
[03:56.24]Lk: >>>>>
[03:57.24]Wiwitane amung nyawang,
[04:02.48]Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
[04:11.04]Slagamu kang anglam-lami,
[04:16.41]Kebak pitakon roso jroning ati..
[04:25.29]Senadyan mung bocah nggunung,
[04:30.28]Tumlawung gawe atiku bingung..
[04:39.04]Po gadu’ yen aku nggayuh,
[04:44.17]Sarwo ewuh
[04:46.64]mergo rasaku trenyuh..
[04:52.33]
[04:53.62]Datan lali,
[04:58.30]Bebasan kagowo mati..
[05:06.50]Mendah lamun kasembadan..
[05:12.61]Ora mung kandheg
[05:15.00]anggonku kasmaran..
[05:20.55]Wilangan songo lan kalih
[05:25.81]Mugiyo welas lan sliramu lilih..
[05:33.88]Klopo mudho umpamane,
[05:39.69]Leganono aku mung mikir kowe..
[05:46.19]
[06:32.64]>>>
[06:33.64]>>
[06:34.64]>
[06:35.64]Pr: >>>>>
[06:36.64]Wiwitane amung nyawang,
[06:42.71]Suwe-suwe njur tuwuh katresnan..
[06:50.33]Slagamu kang anglam-lami,
[06:55.32]Kebak pitakon roso jroning ati..
[07:02.02]Senadyan mung bocah nggunung,
[07:08.01]Tumlawung gawe atiku bingung..
[07:15.65]Po gadu’ yen aku nggayuh,
[07:20.22]Sarwo ewuh mergo rasaku trenyuh..
[07:27.77]Datan lali,
[07:32.40]Bebasan kagowo mati
[07:40.46]Mendah lamun kasembadan….
[07:45.71]Ora mung kandheg
[07:47.90]anggonku kasmaran..
[07:53.14]Wilangan songo lan kalih
[07:58.08]Mugiyo welas lan sliramu lilih..
[08:05.03]Klopo mudho umpamane,
[08:11.05]Leganono aku mung mikir kowe..
[08:23.05]
————-
Preview:

Advertisements

Pepujaning Ati

Pepujaning Ati
Ciptaan : ??
Vokal : Suci Puspitasari
Produksi : CHGB Record

Rasaku tan biso lali,
Yen kelingan pepujaning ati
Yen bengi kagowo ngimpi,
Gawang-gawang tansah nggoda ati

Esuk awan kepikiran,
Opo mbesuk biso kasembadan
Anggonku nandang kasmaran,
Duh wong manis, mbok paring wangsulan

Esemanmu anggoda jroning rasaku
Mugo-mugo dadi sisihanku
Tansah kelingan kembange netro
Roso tresnoku soyo ngremboko

Sawangen mbulan ndadari,
Dadi saksi katresnanku iki
Tumelungo asmaramu
Sih katresnanmu tansah tak tunggu

reff :
kembali ke atas..rasaku tan biso…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=55dvjL6shiU