Wong Cilik (steve gendhiss)

Steve-Gendhis
Versi: Steve Gendhiss

DADI WONG CILIK TAK RASAKKE RA ONO ENAK’E,
PANCEN WIT BIYEN MUNG DADI LETHEKE..
SEPRONO SEPRENE WONG CILIK NELONGSO URIPE,
NGENES ATINE RA MELU UTANG MELU MBAYARI..

SUGIH NEGARANE WONG CILIK SORO URIPE,
NGGOLEK REJEKI DIRIWUK’I KARO SING GEDE..
ISUK NGANTI WENGI UDAN PANAS YO DILAKONI,
DIREWANGI MANGAN GAPLEK RA SUGIH SUGIH..

YEN MAJU PERANG WONG CILIK NING NGAREP DEWE,
KRINGETE NDERODOS BONDHO NYOWONE..
YEN WIS KELAKON UTOWO MARI GAWENE,
WONG CILIK DITINGGAL MBAMBUNG DEWE DEWE..

TAPI WONG CILIK TAK RASAKKE RA ONO ENAK’E,
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK DADI TUMBALE..

reff:
SUGIH NEGARANE WONG CILIK SORO URIPE,
NGGOLEK REJEKI DIRIWUK’I KARO SING GEDE..
ISUK NGANTI WENGI UDAN PANAS YO DILAKONI,
DIREWANGI MANGAN GAPLEK RA SUGIH SUGIH..

YEN MAJU PERANG WONG CILIK NING NGAREP DEWE,
KRINGETE NDERODOS BONDHO NYOWONE..
YEN WIS KELAKON UTOWO MARI GAWENE,
WONG CILIK DITINGGAL MBAMBUNG DEWE DEWE..

TAPI WONG CILIK TAK RASAKKE RA ONO ENAK’E,
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK DADI TUMBALE..
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK DADI GEDIBALE..
PANCEN WIT BIYEN WONG CILIK SORO URIPE..
—————-
[ver: lyrics]
[id: knvqckcc]
[ar: Steve Gendhiss]
[ti: Wong Cilik]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.09]Wong Cilik
[00:08.09]Versi : Steve Gendhiss
[00:10.09]
[00:12.09]>>>
[00:13.09]>>
[00:14.09]>
[00:15.09]Dadi wong cilik tak rasakke ra ono enak’e,
[00:23.09]Pancen wit biyen mung dadi letheke..
[00:31.95]Seprono seprene wong cilik nelongso uripe,
[00:40.85]Ngenes atine ra melu utang melu mbayari..
[00:50.44]
[01:02.12]Sugih negarane wong cilik soro uripe,
[01:11.04]Nggolek rejeki diriwuk’i karo sing gede..
[01:20.00]Isuk nganti wengi udan panas yo dilakoni,
[01:28.14]Direwangi mangan gaplek ra sugih sugih..
[01:37.30]
[01:41.67]Yen maju perang wong cilik ning ngarep dewe,
[01:50.24]Kringete nderodos bondho nyowone..
[01:59.26]Yen wis kelakon utowo mari gawene,
[02:07.29]Wong cilik ditinggal mbambung dewe dewe..
[02:16.49]Tapi wong cilik tak rasakke ra ono enak’e,
[02:24.53]Pancen wit biyen wong cilik dadi tumbale..
[02:32.67]
[03:06.00]>>>
[03:07.00]>>
[03:08.00]>
[03:09.00]Sugih negarane wong cilik soro uripe,
[03:16.41]Nggolek rejeki diriwuk’i karo sing gede..
[03:25.43]Isuk nganti wengi udan panas yo dilakoni,
[03:33.40]Direwangi mangan gaplek ra sugih sugih..
[03:41.55]
[03:47.64]Yen maju perang wong cilik ning ngarep dewe,
[03:55.91]Kringete nderodos bondho nyowone..
[04:05.26]Yen wis kelakon utowo mari gawene,
[04:13.41]Wong cilik ditinggal mbambung dewe dewe..
[04:22.30]Tapi wong cilik tak rasakke ra ono enak’e,
[04:30.51]Pancen wit biyen wong cilik dadi tumbale..
[04:38.79]Pancen wit biyen wong cilik dadi gedibale..
[04:47.55]Pancen wit biyen wong cilik soro uripe..
[04:56.01]
————-
Preview:

Advertisements

Ora Kabeh Priyo

Steve-Gendhis_1
Versi: Steve Gendhiss

Ora kabehe wong priyo,
Tego ngelarani kowe cah ayu..
Contone aku, nduwe roso tresno
Opo anane sliramu tak tompo..

Ora kabehe wong priyo,
Sing tego mblenjani tego ngapusi..
Contone aku, ora gawe gelo
Opo anane tetep tresno..

Ojo kok tutup atimu,
Kok tutup tresnomu..marang aku iki..
Aku tenan tresno kowe,
Tenan seneng kowe..nganti kapan wae..
Buangen bencimu ora kabeh wong priyo,
Nggawe salah..

reff:
Ora kabehe wong priyo,
Sing tego mblenjani tego ngapusi..
Contone aku, ora gawe gelo
Opo anane tetep tresno..

Ojo kok tutup atimu,
Kok tutup tresnomu..marang aku iki.
Aku tenan tresno kowe,
Tenan seneng kowe..nganti kapan wae..
Buangen bencimu aksi nyatane aku,
Tetep tresno..

Ojo kok tutup atimu,
Kok tutup tresnomu..marang aku iki.
Aku tenan tresno kowe,
Tenan seneng kowe..nganti kapan wae..
Buangen bencimu ora kabeh wong priyo,
Nggawe salah..
Nggawe salah..
—————–
[id: wcowswcc]
[ar: Steve Gendhiss]
[ti: Ora Kabeh Priyo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.00]Ora Kabeh Priyo
[00:22.00]Versi : Gendhiss
[00:25.00]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Ora kabehe wong priyo,
[00:36.48]Tego ngelarani kowe cah ayu..
[00:44.12]Contone aku, nduwe roso tresno
[00:51.78]Opo anane sliramu tak tompo..
[01:02.30]Ora kabehe wong priyo,
[01:09.58]Sing tego mblenjani tego ngapusi..
[01:17.92]Contone aku ora nggawe gelo
[01:25.00]Opo anane tetep tresno..
[01:33.05]Ojo kok tutup atimu,
[01:41.27]Kok tutup tresnomu..
[01:45.38]Marang aku iki..
[01:50.04]Aku tenan tresno kowe,
[01:55.89]Tenan seneng kowe..
[02:00.50]Nganti kapan wae..
[02:05.06]Buangen bencimu ora kabeh wong priyo,
[02:13.56]Nggawe salah..
[02:19.41]
[02:22.07]==gendhiss, ora kabeh priyo==
[02:51.07]
[02:54.07]>>>
[02:55.07]>>
[02:56.07]>
[02:57.07]Ora kabehe wong priyo,
[03:02.87]Sing tego mblenjani tego ngapusi..
[03:10.78]Contone aku ora nggawe gelo
[03:18.05]Opo anane tetep tresno..
[03:28.01]Ojo kok tutup atimu,
[03:34.30]Kok tutup tresnomu..
[03:38.28]Marang aku iki..
[03:43.44]Aku tenan tresno kowe,
[03:49.23]Tenan seneng kowe..
[03:53.61]Nganti kapan wae..
[03:58.57]Buangen bencimu aksi nyatane aku,
[04:06.60]Tetep tresno..
[04:16.33]Ojo kok tutup atimu,
[04:20.85]Kok tutup tresnomu..
[04:25.58]Marang aku iki.
[04:30.09]Aku tenan tresno kowe,
[04:35.77]Tenan seneng kowe..
[04:40.08]Nganti kapan wae..
[04:44.81]Buangen bencimu ora kabeh wong priyo,
[04:53.77]Nggawe salah..
[05:00.42]Nggawe salah..
————
Preview:

Tulungen Aku

Ciptaan : ??
Vokal : Gendhiss
Produksi: (c)2013,SRP

Sepine wengi, ora ono mbulan
Peteng langite, ora ono lintang
Abot rasane, lelakon iki
Pengen ngersulo, wis kadung tak tompo..

Penjalukmu, wis tak turuti kabehe
Karepmu, tutugno lakonmu
Lelarane atiku, wis entek manise
Pait kok tinggal..

Sopo wonge, sing kuat oleh nyonggo loro
Selawase, ra muat? iki
Tresnaku disiyo-siyo,
Nganti kuru, ngetutke lakonmu..

Sliramu, sing nggawe loro atiku
Urip sengsoro mergo kowe mblenjani,
Tresnaku, sing tak jogo nganti ati,
Opo sing tak tompo, ngelara’ke ati
Duh gusti, tulungen awakku..

reff :
Sepine wengi, ora ono mbulan
Peteng langite, ora ono lintang
Abot rasane, lelakon iki
Pengen ngersulo, wis kadung tak tompo..

Sopo wonge, sing kuat oleh nyonggo loro
Selawase, ra muat? iki
Tresnaku disiyo-siyo,
Nganti kuru, ngetutke lakonmu..

Sliramu, sing nggawe loro atiku
Urip sengsoro mergo kowe mblenjani,
Tresnaku, sing tak jogo nganti ati,
Opo sing tak tompo, ngelara’ke ati
Duh gusti, tulungen awakku..
Duh gusti, tulungen awakku..

[ver: lyrics]
[ar: Gendhiss]
[ti: Tulungen Aku]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:01.05]Tulungen Aku
[00:32.05]Versi : Gendhiss
[00:35.05][02:52.39][03:28.78][05:29.12]
[00:38.05][03:31.78]>>>
[00:39.05][03:32.78]>>
[00:40.05][03:33.78]>
[00:41.05][03:34.78]Sepine wengi, ora ono mbulan
[00:48.37][03:42.07]Peteng langite, ora ono lintang
[00:55.58][03:49.29]Abot rasane, lelakon iki
[01:02.82][03:56.34]Pengen ngersulo, wis kadung tak tompo..
[01:13.63]Penjalukmu, wis tak turuti kabehe
[01:21.47]Karepmu, tutugno lakonmu
[01:28.31]Lelarane atiku, wis entek manise
[01:33.99]Pait kok tinggal..
[01:42.00][04:07.13]Sopo wonge, sing kuat oleh nyonggo loro
[01:50.55][04:14.32]Selawase, ra muat? iki
[01:58.42][04:22.47]Tresnaku disiyo-siyo,
[02:02.06][04:26.11]Nganti kuru, ngetutke lakonmu..
[02:12.73][04:37.65]Sliramu, sing nggawe loro atiku
[02:20.62][04:44.53]Urip sengsoro mergo kowe mblenjani,
[02:28.35][04:52.16]Tresnaku, sing tak jogo nganti ati
[02:35.10][04:58.82]Opo sing tak tompo, ngelara’ke ati
[02:42.80][05:06.63][05:17.58]Duh gusti, tulungen awakku..
[02:55.08]==gendhiss, tulungen aku==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kEWj5pyG9-Q