Nagih Janji (steve gendhis)

Steve-Gendhis_1
Versi: Steve Gendhiss

Sliramu cah ayu sing tak tresnani,
Cukup suwe aku ngenteni tekanmu..
Opo ora kelingan dek biyen janjine,
Ora ketang sing teko kuwi layangmu..

Yen awan aku ora doyan mangan,
Wayah wengi tansah dedowo leh ngimpi..
Awakku katon kuru mikirke sliramu,
Bungahing ati sliramu enggal bali..

Jarene mbiyen bakal teko mrene,
Jarene bakal ngugemi janjine..
Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
Roso kangen karo aku cah ayu..

reff:
Yen awan aku ora doyan mangan,
Wayah wengi tansah dedowo leh ngimpi..
Awakku katon kuru mikirke sliramu,
Bungahing ati sliramu enggal bali..

Jarene mbiyen bakal teko mrene,
Jarene bakal ngugemi janjine..
Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
Roso kangen karo aku cah ayu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: szbhchcc]
[ar: Steve Gendhiss]
[ti: Nagih Janji]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:01.05]Nagih Janji
[00:10.05]Versi : Gendhiss
[00:13.05]
[00:16.05]>>>
[00:17.05]>>
[00:18.05]>
[00:19.05]Sliramu cah ayu sing tak tresnani,
[00:25.15]Cukup suwe aku ngenteni tekanmu..
[00:31.76]Opo ora kelingan dek biyen janjine,
[00:38.35]Ora ketang sing teko kuwi layangmu..
[00:47.45]Yen awan aku ora doyan mangan,
[00:52.91]Wayah wengi tansah dedowo ngengimpi..
[01:00.54]Awakku katon kuru mikirke sliramu,
[01:07.37]Bungahing ati sliramu enggal bali..
[01:13.49]Jarene mbiyen bakal teko mrene,
[01:19.77]Jarene bakal ngugemi janjine..
[01:26.66]Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
[01:33.32]Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
[01:39.55]Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
[01:45.29]Roso kangen karo aku cah ayu..
[01:51.18]
[02:21.40]>>>
[02:22.40]>>
[02:23.40]>
[02:24.40]Yen awan aku ora doyan mangan,
[02:29.76]Wayah wengi tansah dedowo ngengimpi..
[02:37.16]Awakku katon kuru mikirke sliramu,
[02:43.57]Bungahing ati sliramu enggal bali..
[02:49.53]Jarene mbiyen bakal teko mrene,
[02:55.70]Jarene bakal ngugemi janjine..
[03:02.48]Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
[03:09.32]Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
[03:15.17]Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
[03:21.95]Roso kangen karo aku cah ayu..
[03:27.93]
————
Preview:

Advertisements

Kangen (steve gendhis)

Steve-Gendhis_1
Versi: Steve Gendhis

Kangen rasane atiku,
Bingung ora iso turu..
Tansah katon bayanganmu,
Pengen rasane ketemu..

Antoro aku lan kowe,
Wis pancen adoh jarak’e..
Nanging ati tetep sawiji,
Ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki,
Ra ono sing angemuli..
Opo sliramu yo ngene,
Roso kangen karo aku, sak mestine..

Tak suwun marang ing gusti,
Mugi kerso angrestui..
Tresnoku tulus lan suci,
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..

reff:
“diajeng sing tak tresnani,
percoyo-o marang aku,
nadyan aku adoh ono ing paran,
mung siji sliramu sing tak kangeni,
rino lan wengi, kangmasmu, john tukimin,”

Antoro aku lan kowe,
Wis pancen adoh jarak’e..
Nanging ati tetep sawiji,
Ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki,
Ra ono sing angemuli..
Opo sliramu yo ngene,
Roso kangen karo aku, sak mestine..

Tak suwun marang ing gusti,
Mugi kerso angrestui..
Tresnoku tulus lan suci,
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Steve Gendhis]
[ti: Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[id: zpcplwsw]
[00:00.32]Kangen
[00:00.32]by: Steve Gendhis
[00:09.32]
[00:11.32]>>>
[00:12.32]>>
[00:13.32]>
[00:14.32]Kangen rasane atiku..,
[00:20.28]Bingung ora iso turu..
[00:27.93]Tansah katon bayanganmu,
[00:34.58]Pengen rasane ketemu..
[00:43.60]Antoro aku lan kowe..,
[00:50.70]Wis pancen adoh jarak’e..
[00:58.16]Nanging ati tetep sawiji,
[01:05.25]Ora ono sing misahke..
[01:13.77]Adhem rasane wengi iki,
[01:21.11]Ra ono sing angemuli..
[01:28.33]Opo sliramu yo ngene,
[01:32.81]Roso kangen karo aku,
[01:36.34]sak mestine..
[01:44.25]Tak suwun marang ing gusti,
[01:51.15]Mugi kerso angrestui..
[01:58.37]Tresnoku tulus lan suci,
[02:02.73]Tresnomu ojo mung janji,
[02:05.82]sing tak puji..
[02:13.05]
[02:16.04]”Diajeng, sing tak tresnani,
[02:21.27]Percoyo-o marang aku,
[02:26.68]Nadyan aku, adoh ono ing paran,
[02:31.60]Mung siji sliramu sing tak kangeni,
[02:37.07]Rino lan wengi, kangmasmu,
[02:41.04]john tukimin,”
[02:45.44]
[02:47.44]==gendhiss, kangen==
[02:55.44]
[02:57.34]Antoro aku lan kowe..,
[03:04.32]Wis pancen adoh jarak’e..
[03:12.71]Nanging ati tetep sawiji,
[03:18.75]Ora ono sing misahke..
[03:26.90]Adhem rasane wengi iki,
[03:34.92]Ra ono sing angemuli..
[03:42.26]Opo sliramu yo ngene,
[03:46.30]Roso kangen karo aku,
[03:50.27]sak mestine..
[03:57.38]Tak suwun marang ing gusti,
[04:04.47]Mugi kerso angrestui..
[04:11.81]Tresnoku tulus lan suci,
[04:15.91]Tresnomu ojo mung janji,
[04:18.31]sing tak puji..
[04:25.56]Tresnoku tulus lan suci,
[04:30.72]Tresnomu ojo mung janji,
[04:33.13]sing tak puji..
[04:39.74]
————-
Preview:

Elingono

Lirik Lagu Sanguturu ke-2150 Elingono
Ciptaan : ??
Vokal : Gendhiss
Produksi : (c)2013, SRP

LORONE ATI.., KOWE SING NYATONI
SALAHKU OPO, TEGO MBLENJANI..
DUDUHONO SALAHKU CAH AYU, OPO DOSAKU
KOWE TEGO, NYIKSO ATIKU, OH NASIBKU…
(OH..HO…,OH..HO…)

TINGKAHMU KUWI, NGGAWE BINGUNG AKU
AYO NGUCAPO, BEN LEGO ATIKU..
TAK KANDANI SALAHKU CAH AYU, YEN PENJALUKMU
SING SALAH SOPO, KOWE OPO AKU..

OJO TANSAH NYIKSO ATIMU ATIKU..
PODO NGAPURO, SALAHKU SALAHMU
ELINGONO, JAMAN SEMONO
RIKOLO PISANAN KETEMU,
JANJI JANJI, SING KOK UCAPKE
RA BAKAL LALI SAK LAWASE..

UWIS MESTI, SAK JRONING ATI
TRESNO KU MUNG SIJI..
CAH AYU.., ELINGONO..

reff :
TINGKAHMU KUWI, NGGAWE BINGUNG AKU
AYO NGUCAPO, BEN LEGO ATIKU..
TAK KANDANI SALAHKU CAH AYU, YEN PENJALUKMU
SING SALAH SOPO, KOWE OPO AKU..

OJO TANSAH NYIKSO ATIMU ATIKU..
PODO NGAPURO, SALAHKU SALAHMU

ELINGONO, JAMAN SEMONO
RIKOLO PISANAN KETEMU,
JANJI JANJI, SING KOK UCAPKE
RA BAKAL LALI SAK LAWASE..

UWIS MESTI, SAK JRONING ATI
TRESNO KU MUNG SIJI..
CAH AYU..

ELINGONO.., JAMAN SEMONO
RIKOLO PISANAN KETEMU,
JANJI JANJI, SING KOK UCAPKE
RA BAKAL LALI SAK LAWASE..

UWIS MESTI, SAK JRONING ATI
TRESNO KU MUNG SIJI..
CAH AYU.., ELINGONO..

(ELINGONO, JAMAN SEMONO)
(RIKOLO PISANAN KETEMU),
(JANJI JANJI, SING KOK UCAPKE)
(RA BAKAL LALI SAK LAWASE..)
ELINGONO…
——————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Gendhiss]
[ti: Elingono]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:01.51]Elingono
[00:10.51]Versi : Gendhiss
[00:13.51][02:23.99][04:47.14]
[00:16.51][02:35.16]>>>
[00:17.51][02:36.16]>>
[00:18.51][02:37.16]>
[00:19.51]LORONE ATI.., KOWE SING NYATONI
[00:29.04]SALAHKU OPO, TEGO MBLENJANI..
[00:36.64]DUDUHONO SALAHKU CAH AYU,
[00:41.70]OPO DOSAKU..
[00:46.27]KOWE TEGO, NYIKSO ATIKU
[00:54.50]OH NASIBKU…,(OH..HO…,OH..HO…)
[01:03.16][02:38.16]TINGKAHMU KUWI, NGGAWE BINGUNG AKU
[01:12.36][02:47.28]AYO NGUCAPO, BEN LEGO ATIKU..
[01:19.59][02:54.86]TAK KANDANI SALAHKU CAH AYU,
[01:25.05][03:00.10]YEN PENJALUKMU..
[01:29.25][03:04.39]SING SALAH SOPO, KOWE OPO AKU..
[01:38.01][03:13.01]OJO TANSAH NYIKSO ATIMU ATIKU..
[01:46.80][03:22.01]PODO NGAPURO, SALAHKU SALAHMU
[01:52.24][03:27.08][03:56.02]ELINGONO, JAMAN SEMONO
[01:56.05][03:31.21][04:01.32]RIKOLO PISANAN KETEMU,
[02:00.61][03:35.68][04:05.86]JANJI JANJI, SING KOK UCAPKE
[02:04.73][03:40.20][04:09.95]RA BAKAL LALI SAK LAWASE..
[02:09.51][03:44.48][04:14.54]UWIS MESTI, SAK JRONING ATI
[02:13.44][03:48.21][04:18.28]TRESNO KU MUNG SIJI..
[02:17.19][04:22.38]CAH AYU.., ELINGONO..
[02:26.16]==gendhiss, elingono==
[03:52.44]CAH AYU..
[04:26.54](ELINGONO, JAMAN SEMONO)
[04:31.54](RIKOLO PISANAN KETEMU),
[04:36.15](JANJI JANJI, SING KOK UCAPKE)
[04:40.10](RA BAKAL LALI SAK LAWASE..)ELINGONO..
——————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bnQcBE9zyfM