Nagih Janji (steve gendhis)

Versi: Steve Gendhiss

Sliramu cah ayu sing tak tresnani,
Cukup suwe aku ngenteni tekanmu..
Opo ora kelingan dek biyen janjine,
Ora ketang sing teko kuwi layangmu..

Yen awan aku ora doyan mangan,
Wayah wengi tansah dedowo leh ngimpi..
Awakku katon kuru mikirke sliramu,
Bungahing ati sliramu enggal bali..

Jarene mbiyen bakal teko mrene,
Jarene bakal ngugemi janjine..
Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
Roso kangen karo aku cah ayu..

reff:
Yen awan aku ora doyan mangan,
Wayah wengi tansah dedowo leh ngimpi..
Awakku katon kuru mikirke sliramu,
Bungahing ati sliramu enggal bali..

Jarene mbiyen bakal teko mrene,
Jarene bakal ngugemi janjine..
Aku nandang kangen mung ngenteni janjine,
Tresnaku ra bakal ilang ning ati..
Aku nandang kangen sliramu opo ngene,
Roso kangen karo aku cah ayu..

Kangen (steve gendhis)

Versi: Steve Gendhis

Kangen rasane atiku,
Bingung ora iso turu..
Tansah katon bayanganmu,
Pengen rasane ketemu..

Antoro aku lan kowe,
Wis pancen adoh jarak’e..
Nanging ati tetep sawiji,
Ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki,
Ra ono sing angemuli..
Opo sliramu yo ngene,
Roso kangen karo aku, sak mestine..

Tak suwun marang ing gusti,
Mugi kerso angrestui..
Tresnoku tulus lan suci,
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..

reff:
“diajeng sing tak tresnani,
percoyo-o marang aku,
nadyan aku adoh ono ing paran,
mung siji sliramu sing tak kangeni,
rino lan wengi, kangmasmu, john tukimin,”

Antoro aku lan kowe,
Wis pancen adoh jarak’e..
Nanging ati tetep sawiji,
Ora ono sing misahke..

Adhem rasane wengi iki,
Ra ono sing angemuli..
Opo sliramu yo ngene,
Roso kangen karo aku, sak mestine..

Tak suwun marang ing gusti,
Mugi kerso angrestui..
Tresnoku tulus lan suci,
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..
Tresnomu ojo mung janji, sing tak puji..

12