Sido Mukti


Versi: Nur Hayati ft. Sri Mantingan

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

reff:
Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

reff:
Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..
(NB: ?=kurang jelas

Ngawi Mas

Versi: Didi Kempot ft. Sri Mantingan

pr :
LUNGO NENG KEDUNG GALAR MAS,
MENOPO TENG SOOKO NGALE,
PAMIT MULIH NGASAR,
NENGOPO NGANTI YAHMENE..

lk :
KOWE OJO SAMAR DIK,
OJO NGGREMENG WAE,
TRESNAKU RA KEPYAR,
SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..

pr :
PAMITE NENG GENENG MAS,
JEBULE NENG PARON,
YEN SAMPEAN TEMEN,
JO GAWE ATIKU KOBONG..

lk :
MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
BABLAS NENG DUNG PRAU,
AKU ORA BOHONG,
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..

reff :
pr :
NGAWI MAS, NGAWI..
NGAWI MAS KUTHANE,
JANJI MAS, JANJI..
SING PENTING NIKU BUKTINE..

lk :
NGAWI DIK, NGAWI..
NGAWI DIK KUTHANE,
MONUMEN SURYO SEKSINE,
TRESNAKU KARO KOWE..

reff :
pr :
LUNGO NENG KEDUNG GALAR MAS,
MENOPO TENG SOOKO NGALE,
PAMIT MULIH NGASAR,
NENGOPO NGANTI YAHMENE..

lk :
KOWE OJO SAMAR DIK,
OJO NGGREMENG WAE,
TRESNAKU RA KEPYAR,
SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..

pr :
PAMITE NENG GENENG MAS,
JEBULE NENG PARON,
YEN SAMPEAN TEMEN,
JO GAWE ATIKU KOBONG..

lk :
MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
BABLAS NENG DUNG PRAU,
AKU ORA BOHONG,
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..

reff :
pr :
NGAWI MAS, NGAWI..
NGAWI MAS KUTHANE,
JANJI MAS, JANJI..
SING PENTING NIKU BUKTINE..

lk :
NGAWI DIK, NGAWI..
NGAWI DIK KUTHANE,
MONUMEN SURYO SEKSINE,
TRESNAKU KARO KOWE..

1235