Sido Mukti

Sri-Mantingan
Versi: Nur Hayati ft. Sri Mantingan

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

Sajak’e nyoto kabeh welingku,
Rino lan wengine jo nganti kembuh..
Wujud bondho sak bolo tondho netro,
Yekti sido mukti sido mulyo..

reff:
Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

Sari jamu godhonge meniran,
Suwe ra ketemu dadi pikiran..
Mburu? lagu lagune samirah,
Manyak’an sewu banyumasan..

reff:
Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..

Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
Kleper kleper milih akeh wowohane..
Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane
Janjileno? kesripet ngrebut sarine..
(NB: ?=kurang jelas
—————
[ver: lyrics]
[id: cnuqolcs]
[ar: Nur Hayati f. Sri Mantingan]
[ti: Sido Mukti]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:01]
[00:01.01]Sido Mukti
[00:42.01]Versi : Nur Hayati & Sri Mantingan
[00:45.01]
[00:48.01]>>>
[00:49.01]>>
[00:50.01]>
[00:51.01]Sajak’e nyoto kabeh welingku,
[00:56.91]Rino lan wengine jo nganti kembuh..
[01:03.79]Wujud bondho sapolo? tondho netro,
[01:09.41]Yekti sido mukti sido mulyo..
[01:15.80]
[01:34.57]>>>
[01:35.57]>>
[01:36.57]>
[01:37.57]Sajak’e nyoto kabeh welingku,
[01:43.74]Rino lan wengine jo nganti kembuh..
[01:50.58]Wujud bondho sapolo? tondho netro,
[01:56.40]Yekti sido mukti sido mulyo..
[02:02.71]
[02:14.51]>>>
[02:15.51]>>
[02:16.51]>
[02:17.51]Sari jamu godhonge meniran,
[02:23.51]Suwe ra ketemu dadi pikiran..
[02:29.90]Mburu lagu lagune samirah,
[02:34.85]Manyak’an sewu banyumasan..
[02:42.70]
[03:00.25]>>>
[03:01.25]>>
[03:02.25]>
[03:03.25]Sari jamu godhonge meniran,
[03:08.57]Suwe ra ketemu dadi pikiran..
[03:14.98]Mburu lagu lagune samirah,
[03:19.94]Manyak’an sewu banyumasan..
[03:27.00]
[03:48.07]>>>
[03:49.07]>>
[03:50.07]>
[03:51.07]Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
[03:57.25]Kleper kleper milih akeh wowohane..
[04:03.13]Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
[04:08.61]Janjireno kesripet mabur jaringe..
[04:15.98]
[04:34.69]>>>
[04:35.69]>>
[04:36.69]>
[04:37.69]Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
[04:43.72]Kleper kleper milih akeh wowohane..
[04:49.87]Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
[04:55.08]Janjireno kesripet mabur jaringe..
[05:02.50]
[05:22.22]>>>
[05:23.22]>>
[05:24.22]>
[05:25.22]Ciyet ciyet lowo kalong rame rame,
[05:30.39]Kleper kleper milih akeh wowohane..
[05:36.44]Ngrebut ngarep mesake kapan nyindrane,
[05:42.03]Janjireno kesripet mabur jaringe..
[05:51.20]
————–
Preview:

Advertisements

Ngawi Mas

Versi: Didi Kempot ft. Sri Mantingan

pr :
LUNGO NENG KEDUNG GALAR MAS,
MENOPO TENG SOOKO NGALE,
PAMIT MULIH NGASAR,
NENGOPO NGANTI YAHMENE..

lk :
KOWE OJO SAMAR DIK,
OJO NGGREMENG WAE,
TRESNAKU RA KEPYAR,
SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..

pr :
PAMITE NENG GENENG MAS,
JEBULE NENG PARON,
YEN SAMPEAN TEMEN,
JO GAWE ATIKU KOBONG..

lk :
MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
BABLAS NENG DUNG PRAU,
AKU ORA BOHONG,
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..

reff :
pr :
NGAWI MAS, NGAWI..
NGAWI MAS KUTHANE,
JANJI MAS, JANJI..
SING PENTING NIKU BUKTINE..

lk :
NGAWI DIK, NGAWI..
NGAWI DIK KUTHANE,
MONUMEN SURYO SEKSINE,
TRESNAKU KARO KOWE..

reff :
pr :
LUNGO NENG KEDUNG GALAR MAS,
MENOPO TENG SOOKO NGALE,
PAMIT MULIH NGASAR,
NENGOPO NGANTI YAHMENE..

lk :
KOWE OJO SAMAR DIK,
OJO NGGREMENG WAE,
TRESNAKU RA KEPYAR,
SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..

pr :
PAMITE NENG GENENG MAS,
JEBULE NENG PARON,
YEN SAMPEAN TEMEN,
JO GAWE ATIKU KOBONG..

lk :
MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
BABLAS NENG DUNG PRAU,
AKU ORA BOHONG,
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..

reff :
pr :
NGAWI MAS, NGAWI..
NGAWI MAS KUTHANE,
JANJI MAS, JANJI..
SING PENTING NIKU BUKTINE..

lk :
NGAWI DIK, NGAWI..
NGAWI DIK KUTHANE,
MONUMEN SURYO SEKSINE,
TRESNAKU KARO KOWE..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot ft. Sri Mantingan]
[ti: Ngawi Mas]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[id: zlichksb]
[00:01.28]NGAWI MAS
[00:20.98]Versi : didi kempot f. sri mantingan
[00:23.13]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:26.87]
[00:29.44]>>>
[00:30.44]>>
[00:31.44]>
[00:32.44]lungo neng kedung galar mas,
[00:36.41]menopo teng sooko ngale,
[00:40.13]pamit mulih ngasar,
[00:42.97]nengopo nganti yahmene..
[00:46.92]KOWE OJO SAMAR DIK,
[00:50.39]OJO NGGREMENG WAE,
[00:53.91]TRESNAKU RA KEPYAR,
[00:56.88]SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..
[01:01.97]pamite neng geneng mas,
[01:05.57]jebule neng paron,
[01:09.28]yen sampean temen,
[01:12.08]jo gawe atiku kobong..
[01:16.15]MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
[01:19.36]BABLAS NENG DUNG PRAU,
[01:23.08]AKU ORA BOHONG,
[01:25.73]TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..
[01:31.30]
[01:41.88]>>>
[01:42.88]>>
[01:43.88]>
[01:44.88]ngawi mas, ngawi..
[01:48.36]ngawi mas kuthane,
[01:52.11]janji mas, janji..
[01:55.13]sing penting niku buktine..
[01:59.42]NGAWI DIK, NGAWI..
[02:03.79]NGAWI DIK KUTHANE,
[02:06.49]MONUMEN SURYO SEKSINE,
[02:10.99]TRESNAKU KARO KOWE..
[02:15.41]
[02:43.92]>>>
[02:44.92]>>
[02:45.92]>
[02:46.92]lungo neng kedung galar mas,
[02:50.53]menopo teng sooko ngale,
[02:54.00]pamit mulih ngasar,
[02:56.86]nengopo nganti yahmene..
[03:00.84]KOWE OJO SAMAR DIK,
[03:04.28]OJO NGGREMENG WAE,
[03:07.75]TRESNAKU RA KEPYAR,
[03:10.52]SEPRENE MUNG KANGGO KOWE..
[03:14.98]pamite neng geneng mas,
[03:19.37]jebule neng paron,
[03:23.04]yen sampean temen,
[03:25.68]jo gawe atiku kobong..
[03:29.82]MAMPIR MENYANG JRUBONG DIK,
[03:33.07]BABLAS NENG DUNG PRAU,
[03:36.19]AKU ORA BOHONG,
[03:39.57]TRESNAKU KANGGO SLIRAMU..
[03:44.91]
[03:56.18]>>>
[03:57.18]>>
[03:58.18]>
[03:59.18]ngawi mas, ngawi..
[04:02.24]ngawi mas kuthane,
[04:06.01]janji mas, janji..
[04:09.01]sing penting niku buktine..
[04:14.25]NGAWI DIK, NGAWI..
[04:17.50]NGAWI DIK KUTHANE,
[04:20.41]MONUMEN SURYO SEKSINE,
[04:24.83]TRESNAKU KARO KOWE..
[04:29.23]
—————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8qv2yPInbZA

Orek Orek

Orek Orek
Ciptaan : ??
Vokal : Sri Mantingan
Produksi : Aini Record

Ngetan bali ngulon, opo setyane kelakon
Sing sayuk, sing rukun, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ora butuh kae-kae, butuhku mung nyambut gawe
Sing sayuk mas, sing rukun,rek orek montore mabur
Yo lara romo, romo, romo iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ora butuh omah loji, butuhku tentrem ning ati
Jo ngono-ngono lha piye, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Bayune kuning-kuning, ayem yen nuju nyandhing
Jo ngono mas jo ngono, rek orek montore mabur
Yo lara romo, romo, romo iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Jarik lurik suwek pinggire, jo dilirik ono sing nduwe
Jo ngono mas lha piye, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ngetan bali ngulon, opo setyane kelakon
Jo ngono mas lha piye, rek orek montore mabur
Yo lara romo, romo, romo iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

Ra cipir ra koro, ra mbok pikir aku ra gelo
Sing sayuk, sing rukun, rek orek montore mabur
Yo lara gondes, gondes, gondes iki piye…
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,
E..ya..e, yaiyo…yaiyo…,

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WhoKoOPNod4

Roso Tresno

sri-mantingan_2
Versi: Sri Mantingan

Sopo kae,
Rekmo ngembang bakung sajak ngawe-awe..
Ireng manis lamun mesem,
Atiku kesengsem..

Esemanmu,
Sajak nganyelake nambahi kangenku..
Tan kuciwo,
Anggonku ngrasuk ngadi busono..

Roso tresno,
Ing batin ora tego..
Rino wengi,
Sliramu mung tansah nggodha ati..

Mongko sedyaku,
Atiku kepingin leladi sliramu..
Yen tan biso aku lilo,
Ing ngluluh bantholo..

reff:
Sopo kae,
Rekmo ngembang bakung sajak ngawe-awe..
Ireng manis lamun mesem,
Atiku kesengsem..

Esemanmu,
Sajak nganyelake nambahi kangenku..
Tan kuciwo,
Anggonku ngrasuk ngadi busono..

Roso tresno,
Ing batin ora tego..
Rino wengi,
Sliramu mung tansah nggodha ati..

Mongko sedyaku,
Atiku kepingin leladi sliramu..
Yen tan biso aku lilo,
Ing ngluluh bantholo..
——————
[ver: lyrics]
[id: zniahscu]
[ar: Sri Mantingan]
[ti: Roso Tresno]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:00.03]Roso Tresno
[00:00.03]by: Sri Mantingan
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Sopo kae rekmo ngembang bakung
[00:36.09]sajak ngawe-awe..
[00:43.05]Ireng manis lamun mesem
[00:50.69]atiku kesengsem..
[00:56.50]Esemanmu sajak nganyelake
[01:04.67]nambahi kangenku..
[01:10.82]Tan kuciwo anggonku
[01:17.05]ngrasuk ngadi busono..
[01:27.90]Roso tresno ing batin
[01:36.09]ora tego
[01:42.59]
[01:47.33]Rino wengi sliramu
[01:54.86]mung tansah nggodha ati..
[02:04.76]
[02:12.06]Mongko sedyaku,
[02:18.59]atiku kepingin leladi sliramu..
[02:30.60]Yen tan biso aku lilo,
[02:42.67]ing ngluluh bantholo..
[02:48.09]
[03:14.00]>>>
[03:15.00]>>
[03:16.00]>
[03:17.00]Sopo kae rekmo ngembang bakung,
[03:27.00]sajak ngawe-awe..
[03:34.14]Ireng manis lamun mesem,
[03:45.75]atiku kesengsem..
[03:52.03]
[03:54.27]Esemanmu sajak nganyelake,
[04:05.16]nambahi kangenku..
[04:13.13]Tan kuciwo anggonku,
[04:21.64]ngrasuk ngadi busono..
[04:29.79]
[04:32.41]Roso tresno,
[04:38.27]ing batin ora tego..
[04:49.90]Rino wengi sliramu,
[04:58.11]mung tansah nggodha ati..
[05:10.92]
[05:17.39]Mongko sedyaku,
[05:22.68]atiku kepingin leladi sliramu..
[05:35.25]Yen tan biso aku lilo,
[05:46.01]ing ngluluh bantholo..
[05:53.98]
————–
Preview:

Antepingsih

ANTEPINGSIH
Ciptaan : NN
Vokal : Sri Mantingan
Produksi : Aini Record

Sak kabehe tak antepi
Aku tansah nyenyuwun hyang widi
Tinebihno ing godha rencono
Ayomono mring kawulo

Saiki tak anti-anti
Bisowo dadiyo ati nyawiji
Mugo-mugo kasembadanono
Sak kabehing panyuwunku

Kabeh pepesten iku,
Datan biso di selaki
Mergo tri prakoro,
Jodho begjo pati tan ngrawuhi

Akanthi meneping ati,
Rinoso entheng kang tak lakoni
Kang ndak esti bisowo kelakon,
Ing tembe manggiho kamulyan

reff :
kembali ke atas..sak kabehe tak…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Uaa92gi7hFo

Gagat Enjang

Lgm. GAGAT ENJANG
Ciptaan : NN
Vokal : Sri Mantingan
produksi : Aini Record

Gagat enjang,
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun,
Ngungun wruh tibaning embun

Kae suryo,
Mungup ing tanceping langit
Mrabawani,
Jagat kabeh kaweratan

Ingkang maweh doyo,
Uripe sagung dumadi
Suryo condro kartiko,
Amengku doyo

Soyo mantep,
Ngagungke asmane gusti
Moho asih,
Sayekti kang moho suci

reff :
kembali ke atas..gagat enjang,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=obY2pGbYqWA

Mangan Pecel

Mangan Pecel
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Mukti & Sri Mantingan
Produksi : NN

Lk :
Mangan pecel dik, aku njuk pik mu
Mangan pecel, njaluk tempe kripikmu

Pr :
Celak celuk, sambat luwih wetengmu
Njolak njaluk yen lagi ono karepmu

Lk :
Ti..lem dik, pentile pelem
Ben ra kecut, dipangan ngangge sarem

Pr:
Sa..rem, sariro merem merem
Jare ngantuk, nyuwune sing mboten mboten

Lk : Mbut mu wo, rambutmu sing dowo
Pr : Senadyan serambut, sliramu ojo cidro
Lk : Ruk mbut ndhul, jerukmu gemandhul
Pr : Karo kowe, tresnaku ra bakal luntur
Lk : Li ku ceng aduh dik, taliku kenceng
Pr : Talenono tresnaku sing kanti temen
Lk : Li ku wo aduh dik, taliku dowo

Duet : Sepanjang jalan, madiun ponorogo

reff :
kembali ke atas..mangan pecel…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mfBdQYqiEz4