Cuma Sampean

sri-avista_13
Lirik Lagu Sanguturu ke-3900 Cuma Sampean
Versi: Sri Avista

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pqwklqcu]
[ar: Sri Avista]
[ti: Cuma Sampean]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:11]
[00:00.02]Cuma Sampean
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:50.02]
[00:52.64]>>>
[00:53.64]>>
[00:54.64]>
[00:55.64]Mung cuma sampean
[00:59.64]sing slalu ning ati,
[01:03.16]Mung cuma sampean
[01:06.76]sing ana ning impi..
[01:10.59]
[01:21.42]Selembute waktu
[01:25.34]langka sing kebuang,
[01:28.86]Awan klawan bengi
[01:32.64]rindu ning sampean..
[01:36.40]Netes banyu mata
[01:39.63]nangisi sampean,
[01:43.37]Awak sampe gering
[01:47.19]mikiri sampean..
[01:51.22]Mung cuma sampean
[01:54.03]sing slalu ning ati,
[01:57.98]Mung cuma sampean
[02:02.09]sing ana ning impi..
[02:05.95]
[02:35.09]>>>
[02:36.09]>>
[02:37.09]>
[02:38.09]Rindu ning sampean
[02:41.09]lir ibarate udan,
[02:44.39]Kang netes ning duwuran
[02:49.64]bli keitungan..
[02:53.41]
[03:09.19]Ning rasane ilat
[03:12.33]masih kerasa nikmat,
[03:15.84]Nalika mangan bareng
[03:20.61]dulang-dulangan..
[03:24.85]Sampe kapan sun tetep setia,
[03:32.40]Ora bakal hianat cinta..
[03:40.27]
[03:42.38]Selembute waktu
[03:45.42]langka sing kebuang,
[03:49.09]Awan klawan bengi
[03:52.70]rindu ning sampean..
[03:56.62]Netes banyu mata
[03:59.80]nangisi sampean,
[04:03.61]Awak sampe gering
[04:07.12]mikiri sampean..
[04:11.32]Mung cuma sampean
[04:14.49]sing slalu ning ati,
[04:18.15]Mung cuma sampean
[04:22.24]sing ana ning impi..
[04:25.89]
[04:55.00]>>>
[04:56.00]>>
[04:57.00]>
[04:58.00]Rindu ning sampean
[05:00.39]lir ibarate udan,
[05:03.96]Kang netes ning duwuran
[05:08.50]bli keitungan..
[05:12.84]
[05:28.73]Ning rasane ilat
[05:31.76]masih kerasa nikmat,
[05:35.21]Nalika mangan bareng
[05:40.10]dulang-dulangan..
[05:44.50]Sampe kapan sun tetep setia,
[05:52.01]Ora bakal hianat cinta..
[05:59.44]
[06:01.87]Selembute waktu
[06:05.17]langka sing kebuang,
[06:08.80]Awan klawan bengi
[06:12.31]rindu ning sampean..
[06:16.17]Netes banyu mata
[06:19.50]nangisi sampean,
[06:23.32]Awak sampe gering
[06:27.02]mikiri sampean..
[06:30.97]Mung cuma sampean
[06:34.13]sing slalu ning ati,
[06:38.00]Mung cuma sampean
[06:42.15]sing ana ning impi..
[06:45.75]
————–
Preview:

Advertisements

Ganteng Ganteng Sepira

Sri-Avista_12
Versi: Sri Avista

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oalzbzch]
[ar: Sri Avista]
[ti: Ganteng Ganteng Sepira]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:00.02]Ganteng Ganteng Sepira
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:43.02]
[00:45.02]>>>
[00:46.02]>>
[00:47.02]>
[00:48.02]Ganteng ganteng sepira,
[00:50.78]Mader eman ora sepira..
[00:53.68]Daripada awak gering,
[00:56.96]Sering gawe ati lara..
[01:00.16]Daripada pikir pusing,
[01:03.21]Masih mending putus cinta..
[01:07.09]
[01:12.59]Arep kapan insape,
[01:15.15]Modal ganteng pira lawase..
[01:18.34]Destarata samiaji,
[01:21.21]Karungane pinggir kali..
[01:24.47]Main cinta bli cukup siji,
[01:27.72]Saban wadon diakali..
[01:32.65]Ganteng ganteng sepira,
[01:35.16]Mader eman ora sepira..
[01:39.23]
[01:54.66]>>>
[01:55.66]>>
[01:56.66]>
[01:57.66]Numpake jaran,
[01:59.74]Keliling ning kota paris..
[02:02.98]Kaca-mataan,
[02:05.96]Klambi abang clanane putih..
[02:09.78]Aja kadiran,
[02:12.59]Sampean dadi wong laris..
[02:15.48]Cinta nggo dolanan,
[02:18.40]Dumeh gampang luruh ganti..
[02:23.03]Aja ilok nganggep sepele,
[02:29.03]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[02:34.72]
[02:36.79]Arep kapan insape,
[02:39.66]Modal ganteng pira lawase..
[02:42.91]Destarata samiaji,
[02:45.79]Karungane pinggir kali..
[02:49.04]Main cinta bli cukup siji,
[02:52.29]Saban wadon diakali..
[02:56.92]Ganteng ganteng sepira,
[02:59.66]Mader eman ora sepira..
[03:03.91]
[03:18.74]>>>
[03:19.74]>>
[03:20.74]>
[03:21.74]Numpake jaran,
[03:24.44]Keliling ning kota paris..
[03:27.34]Kaca-mataan,
[03:30.28]Klambi abang clanane putih..
[03:34.34]Aja kadiran,
[03:36.47]Sampean dadi wong laris..
[03:39.78]Cinta nggo dolanan,
[03:42.47]Dumeh gampang luruh ganti..
[03:47.34]Aja ilok nganggep sepele,
[03:53.29]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[03:59.28]
[04:01.47]Arep kapan insape,
[04:04.09]Modal ganteng pira lawase..
[04:07.47]Destarata samiaji,
[04:10.22]Karungane pinggir kali..
[04:13.48]Main cinta bli cukup siji,
[04:16.73]Saban wadon diakali..
[04:21.48]Ganteng ganteng sepira,
[04:24.29]Mader eman ora sepira..
[04:28.42]
[04:42.97]>>>
[04:43.97]>>
[04:44.97]>
[04:45.97]Numpake jaran,
[04:48.97]Keliling ning kota paris..
[04:52.10]Kaca-mataan,
[04:54.92]Klambi abang clanane putih..
[04:58.73]Aja kadiran,
[05:01.23]Sampean dadi wong laris..
[05:04.36]Cinta nggo dolanan,
[05:07.23]Dumeh gampang luruh ganti..
[05:12.23]Aja ilok nganggep sepele,
[05:18.05]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[05:23.85]
[05:25.79]Ganteng ganteng sepira,
[05:28.67]Mader eman ora sepira..
[05:31.98]Daripada awak gering,
[05:35.24]Sering gawe ati lara..
[05:38.74]Daripada pikir pusing,
[05:41.49]Masih mending putus cinta..
[05:45.12]
[05:50.86]Arep kapan insape,
[05:53.43]Modal ganteng pira lawase..
[05:56.81]Destarata samiaji,
[05:59.49]Karungane pinggir kali..
[06:02.68]Main cinta bli cukup siji,
[06:05.99]Saban wadon diakali..
[06:10.99]Ganteng ganteng sepira,
[06:13.56]Mader eman ora sepira..
[06:17.24]
————-
Preview:

Asal Setia

Sri-Avista_11
Versi: Sri Avista

Najan kurang mangan tapi kula tetep eman,
Najan kurang nyandang tapi kula tetep sayang..
Tapi kula emong yen digawa demenan,
Ora sanggup ora sudi..

Jare pribasane najan urip sederhana,
Tapi bahagia urip kaya ning suarga..
Rela kula rela pasrah jiwa lan raga,
Sing dijaluk asal setia..

reff:
Masih mending kurang mangan,
Sun ora pikiran..
Masih mending kurang nyandang,
Daripada kula kurang kasih sayang..

Aja maning tetaunan,
Ditinggal sampean..
Sedina sun ora kuat,
Nahan kesepian nahan kerinduan..

Jare pribasane najan urip sederhana,
Tapi bahagia urip kaya ning suarga..
Rela kula rela pasrah jiwa lan raga,
Sing dijaluk asal setia..

reff:
Masih mending kurang mangan,
Sun ora pikiran..
Masih mending kurang nyandang,
Daripada kula kurang kasih sayang..

Aja maning tetaunan,
Ditinggal sampean..
Sedina sun ora kuat,
Nahan kesepian nahan kerinduan..

Najan kurang mangan tapi kula tetep eman,
Najan kurang nyandang tapi kula tetep sayang..
Tapi kula emong yen digawa demenan,
Sing dijaluk asal setia..

reff:
Masih mending kurang mangan,
Sun ora pikiran..
Masih mending kurang nyandang,
Daripada kula kurang kasih sayang..

Aja maning tetaunan,
Ditinggal sampean..
Sedina sun ora kuat,
Nahan kesepian nahan kerinduan..

Najan kurang mangan tapi kula tetep eman,
Najan kurang nyandang tapi kula tetep sayang..
Tapi kula emong yen digawa demenan,
Ora sanggup ora sudi..

Jare pribasane najan urip sederhana,
Tapi bahagia urip kaya ning suarga..
Rela kula rela pasrah jiwa lan raga,
Sing dijaluk asal setia..
——————
[ver: lyrics]
[id: ckabnvch]
[ar: Sri Avista]
[ti: Asal Seti]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:21]
[00:00.04]Asal Setia
[00:00.04]by: Sri Avista
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Najan kurang mangan,
[00:43.17]Tapi kula tetep eman..
[00:45.85]Najan kurang nyandang,
[00:49.21]Tapi kula tetep sayang..
[00:52.15]Tapi kula emong,
[00:55.21]Yen digawa demenan..
[00:59.89]Ora sanggup ora sudi..
[01:05.77]
[01:14.59]Jare pribasane,
[01:17.48]Najan urip sederhana..
[01:20.59]Tapi bahagia,
[01:23.39]Urip kaya ning suarga..
[01:26.90]Rela kula rela,
[01:30.22]Pasrah jiwa lan raga..
[01:34.98]Sing dijaluk asal setia..
[01:40.65]
[02:15.90]>>>
[02:16.90]>>
[02:17.90]>
[02:18.90]Masih mending kurang mangan,
[02:21.90]Sun ora pikiran..
[02:24.76]Masih mending kurang nyandang,
[02:27.77]Daripada kula
[02:30.63]kurang kasih sayang..
[02:34.31]
[02:36.08]Aja maning tetaunan,
[02:38.83]Ditinggal sampean..
[02:41.97]Sedina sun ora kuat,
[02:45.09]Nahan kesepian
[02:47.97]nahan kerinduan..
[02:51.66]
[02:54.66]Jare pribasane,
[02:57.28]Najan urip sederhana..
[03:00.42]Tapi bahagia,
[03:03.17]Urip kaya ning suarga..
[03:06.42]Rela kula rela,
[03:09.61]Pasrah jiwa lan raga..
[03:14.10]Sing dijaluk asal setia..
[03:19.85]
[03:55.07]>>>
[03:56.07]>>
[03:57.07]>
[03:58.07]Masih mending kurang mangan,
[04:01.27]Sun ora pikiran..
[04:04.01]Masih mending kurang nyandang,
[04:07.07]Daripada kula
[04:09.94]kurang kasih sayang..
[04:13.57]
[04:15.05]Aja maning tetaunan,
[04:18.26]Ditinggal sampean..
[04:21.45]Sedina sun ora kuat,
[04:24.58]Nahan kesepian
[04:27.44]nahan kerinduan..
[04:30.69]
[04:33.75]Najan kurang mangan,
[04:36.28]Tapi kula tetep eman..
[04:39.62]Najan kurang nyandang,
[04:42.93]Tapi kula tetep sayang..
[04:45.92]Tapi kula emong,
[04:49.18]Yen digawa demenan..
[04:53.61]Sing dijaluk asal setia..
[04:58.37]
[05:34.05]>>>
[05:35.05]>>
[05:36.05]>
[05:37.05]Masih mending kurang mangan,
[05:40.65]Sun ora pikiran..
[05:43.50]Masih mending kurang nyandang,
[05:46.70]Daripada kula
[05:49.50]kurang kasih sayang..
[05:53.07]
[05:55.06]Aja maning tetaunan,
[05:57.64]Ditinggal sampean..
[06:00.88]Sedina sun ora kuat,
[06:03.94]Nahan kesepian
[06:06.88]nahan kerinduan..
[06:10.82]
[06:13.02]Najan kurang mangan,
[06:15.63]Tapi kula tetep eman..
[06:19.88]Najan kurang nyandang,
[06:22.26]Tapi kula tetep sayang..
[06:25.19]Tapi kula emong,
[06:28.57]Yen digawa demenan..
[06:33.20]Ora sanggup ora sudi..
[06:38.77]
[06:47.21]Jare pribasane,
[06:49.76]Najan urip sederhana..
[06:53.45]Tapi bahagia,
[06:56.51]Urip kaya ning suarga..
[07:00.02]Rela kula rela,
[07:02.77]Pasrah jiwa lan raga..
[07:08.02]Sing dijaluk asal setia..
[07:13.58]
————-
Preview:

Takdir Tuhan

Cipto-Soe_Sri-Avista
Versi: Cipto Soe ft. Sri Avista

Lk:
Putus tali cinta
Iku wis biasa..
Ilang harta benda
Aja putus asa..

Aja nangis karna cinta
Aja nangis kelangan harta..
Masih mending nangisi dosa
Karena dosa..

(yang matek uwis parek)
Dosa masih ngerek-ngerek..
(lamun beli gage tobat)
Mati digendir malaikat..

Putus tali iman
Bisa berbahaya..
Adoh karo tuhan
Bakale cilaka..

Sing ajeg iman taqwae
Urip aja mancla-mencle..
Kudu bener mbi kudu pinter
Tapi keblinger..

reff:
Lk:
Manusia diuji ning tuhan
Diuji susah lan kesenengan..
Sarate sabar lan kesukuran
Percaya ning takdir tuhan..

Pr:
Dudu pangkat sugih kemewahan
Sing bakale dadi pitakonan..
Akhlak mulia lan keimanan
Nunut manuting pangeran..

Lk:
Putus tali iman
Bisa berbahaya..
Adoh karo tuhan
Bakale cilaka..

Sing ajeg iman taqwae
Urip aja mancla-mencle..
Kudu bener mbi kudu pinter
Tapi keblinger..

reff:
Lk:
Manusia diuji ning tuhan
Diuji susah lan kesenengan..
Sarate sabar lan kesukuran
Percaya ning takdir tuhan..

Pr:
Dudu pangkat sugih kemewahan
Sing bakale dadi pitakonan..
Akhlak mulia lan keimanan
Nunut manuting pangeran..

LK:
Putus tali iman
Bisa berbahaya..
Adoh karo tuhan
Bakale cilaka..

Sing ajeg iman taqwae
Urip aja mancla-mencle..
Kudu bener mbi kudu pinter
Tapi keblinger..
——————
[ver: lyrics]
[id: vqhbpnch]
[ar: Cipto Soe ft. Sri Avista]
[ti: Takdir Tuhan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.03]Takdir Tuhan
[00:00.03]by: Cipto Soe ft. Sri Avista
[00:13.03]
[00:15.03]>>>
[00:16.03]>>
[00:17.03]>
[00:18.03]Lk: Putus tali cinta
[00:20.44]Lk: Iku wis biasa..
[00:23.99]Lk: Ilang harta benda
[00:26.84]Lk: Aja putus asa..
[00:29.81]Lk: Aja nangis karna cinta
[00:33.06]Lk: Aja nangis kelangan harta..
[00:36.16]Lk: Masih mending nangisi dosa
[00:42.54]Lk: Karena dosa..
[00:46.00](yang matek uwis parek)
[00:49.16]Lk: Dosa masih ngerek-ngerek..
[00:52.50](lamun beli gage tobat)
[00:55.72]Lk: Mati digendir malaikat..
[00:59.10]
[01:02.71]Lk: Putus tali iman
[01:05.95]Lk: Bisa berbahaya..
[01:08.81]Lk: Adoh karo tuhan
[01:12.25]Lk: Bakale cilaka..
[01:15.04]Lk: Sing ajeg iman taqwae
[01:18.55]Lk: Urip aja mancla-mencle..
[01:21.60]Lk: Kudu bener mbi kudu pinter
[01:27.33]Lk: Tapi keblinger..
[01:30.79]
[01:56.02]>>>
[01:57.02]>>
[01:58.02]>
[01:59.02]Lk: Manusia diuji ning tuhan
[02:04.92]Lk: Diuji susah lan kesenengan..
[02:11.41]Lk: Sarate sabar lan kesukuran
[02:17.89]Lk: Percaya ning takdir tuhan..
[02:23.48]Pr: Dudu pangkat sugih kemewahan
[02:30.40]Pr: Sing bakale dadi pitakonan..
[02:36.98]Pr: Akhlak mulia lan keimanan
[02:43.68]Pr: Nunut manuting pangeran..
[02:48.64]
[02:57.04]>>>
[02:58.04]>>
[02:59.04]>
[03:00.04]Lk: Putus tali iman
[03:02.49]Lk: Bisa berbahaya..
[03:05.75]Lk: Adoh karo tuhan
[03:08.74]Lk: Bakale cilaka..
[03:12.11]Lk: Sing ajeg iman taqwae
[03:14.77]Lk: Urip aja mancla-mencle..
[03:18.01]Lk: Kudu bener mbi kudu pinter
[03:24.16]Lk: Tapi keblinger..
[03:27.72]
[03:52.02]>>>
[03:53.02]>>
[03:54.02]>
[03:55.02]Lk: Manusia diuji ning tuhan
[04:01.00]Lk: Diuji susah lan kesenengan..
[04:07.96]Lk: Sarate sabar lan kesukuran
[04:13.94]Lk: Percaya ning takdir tuhan..
[04:19.79]Pr: Dudu pangkat sugih kemewahan
[04:26.69]Pr: Sing bakale dadi pitakonan..
[04:33.66]Pr: Akhlak mulia lan keimanan
[04:40.25]Pr: Nunut manuting pangeran..
[04:44.86]
[04:53.04]>>>
[04:54.04]>>
[04:55.04]>
[04:56.04]Lk: Putus tali iman
[04:59.20]Lk: Bisa berbahaya..
[05:02.46]Lk: Adoh karo tuhan
[05:05.58]Lk: Bakale cilaka..
[05:08.17]Lk: Sing ajeg iman taqwae
[05:11.55]Lk: Urip aja mancla-mencle..
[05:14.85]Lk: Kudu bener mbi kudu pinter
[05:21.00]Lk: Tapi keblinger..
[05:24.55]
————-
Preview:

Pisah Ning Bandara

Sri-Avista_10
Versi: Sri Avista

Awit pisahan ning bandara,
Pikiran sun ora karuan..
Kelingan bae sampean,
Sekien mung tinggal kenangan..

Telung wulan kita pisahan,
Ora enak ning perasaan..
Cuma photone sampean,
Nggo lepasaken kerinduan..
Nggo lepasaken kerinduan..

reff:
Lamun kakang bengen,
Bli pernah demen wong sejen..
Perasaan kule
Bli mungkin mengkenen..

Tapi yen kakang masih,
Kelakuan kaya sing dingin,
Nangis ati kule,
Duh laraning batin..

Cuma selembar tulisan,
Mung bisa kirim salam,
Pomah kakang
Padu aja demenan..

Telung wulan kita pisahan,
Ora enak ning perasaan..
Cuma photone sampean,
Nggo lepasaken kerinduan..
Nggo lepasaken kerinduan..

reff:
Lamun kakang bengen,
Bli pernah demen wong sejen..
Perasaan kule
Bli mungkin mengkenen..

Tapi yen kakang masih,
Kelakuan kaya sing dingin,
Nangis ati kule,
Duh laraning batin..

Cuma selembar tulisan,
Mung bisa kirim salam,
Pomah kakang
Padu aja demenan..

Telung wulan kita pisahan,
Ora enak ning perasaan..
Cuma photone sampean,
Nggo lepasaken kerinduan..
Nggo lepasaken kerinduan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cbvopnch]
[ar: Sri Avista]
[ti: Pisah Ning Bandara]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.03]Pisah Ning Bandara
[00:00.03]by: Sri Avista
[00:27.03]
[00:29.94]>>>
[00:30.94]>>
[00:31.94]>
[00:32.94]Awit pisahan ning bandara,
[00:38.94]Pikiran sun ora karuan..
[00:45.75]Kelingan bae sampean,
[00:52.21]Sekien mung tinggal kenangan..
[00:58.19]
[01:05.89]Telung wulan kita pisahan,
[01:11.43]Ora enak ning perasaan..
[01:18.20]Cuma photone sampean,
[01:24.31]Nggo lepasaken kerinduan..
[01:30.66]Nggo lepasaken kerinduan..
[01:36.45]
[01:59.81]>>>
[02:00.81]>>
[02:01.81]>
[02:02.81]Lamun kakang bengen,
[02:06.81]Bli pernah demen wong sejen..
[02:10.22]Perasaan kule
[02:13.45]Bli mungkin mengkenen..
[02:17.61]
[02:24.71]Tapi yen kakang masih,
[02:27.76]Kelakuan kaya sing dingin..
[02:30.99]Nangis ati kule,
[02:34.36]Duh laraning batin..
[02:37.97]Cuma selembar tulisan,
[02:41.88]Mung bisa kirim salam,
[02:45.36]Pomah kakang
[02:47.28]Padu aja demenan..
[02:50.79]
[02:53.02]Telung wulan kita pisahan,
[02:57.71]Ora enak ning perasaan..
[03:05.30]Cuma photone sampean,
[03:10.83]Nggo lepasaken kerinduan..
[03:17.23]Nggo lepasaken kerinduan..
[03:22.96]
[03:47.03]>>>
[03:48.03]>>
[03:49.03]>
[03:50.03]Lamun kakang bengen,
[03:53.33]Bli pernah demen wong sejen..
[03:56.64]Perasaan kule
[03:59.87]Bli mungkin mengkenen..
[04:04.03]
[04:11.32]Tapi yen kakang masih,
[04:14.12]Kelakuan kaya sing dingin,
[04:17.48]Nangis ati kule,
[04:20.91]Duh laraning batin..
[04:24.58]Cuma selembar tulisan,
[04:28.69]Mung bisa kirim salam,
[04:31.92]Pomah kakang
[04:33.78]Padu aja demenan..
[04:38.94]Telung wulan kita pisahan,
[04:44.29]Ora enak ning perasaan..
[04:51.01]Cuma photone sampean,
[04:57.49]Nggo lepasaken kerinduan..
[05:03.39]Nggo lepasaken kerinduan..
[05:09.61]
————-
Preview:

Mandor Kawat

Sri-Avista_8
Versi: Sri Avista

Pusing mikiri wong lanang,
Pikir butek bli karuan..
Selawase urip nganggur,
Kerjane.. mung ngukur kasur..

Langka beras langka duit,
Jagade lagi pailit..
Sing dadi wong lanang cuek,
Ngomonge..
(turua dewek wek wek wek wek..)

reff:
Pantese sampean
Dijuluki mandor kawat..
Kerjane kendor
Tapi mangane kuat..

Pengene wong wadon
Laki pinter mekaya..
Kuli macul
Atawa ngojek becak..

Sing penting mah halal,
Rejekie lancar..
Dibarengi klawan doa,
In shaa Allah bahagia..

Langka beras langka duit,
Jagade lagi pailit..
Sing dadi wong lanang cuek,
Ngomonge..
(turua dewek wek wek wek wek..)

reff:
Pantese sampean
Dijuluki mandor kawat..
Kerjane kendor
Tapi mangane kuat..

Pengene wong wadon
Laki pinter mekaya..
Kuli macul
Atawa ngojek becak..

Sing penting mah halal,
Rejekie lancar..
Dibarengi klawan doa,
In shaa Allah bahagia..

Pusing mikiri wong lanang,
Pikir butek bli karuan..
Selawase urip nganggur,
Kerjane.. mung ngukur kasur..

Langka beras langka duit,
Jagade lagi pailit..
Sing dadi wong lanang cuek,
Ngomonge..
Turua dewek..
——————
[ver: lyrics]
[id: hpbbhich]
[ar: Sri Avista]
[ti: Mandor Kawat]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.02]Mandor Kawat
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:39.02]
[00:41.02]>>>
[00:42.02]>>
[00:43.02]>
[00:44.02]Pusing mikiri wong lanang,
[00:46.68]Pikir butek bli karuan..
[00:49.68]Selawase urip nganggur,
[00:52.74]Kerjane.. mung ngukur kasur..
[00:58.49]
[01:05.51]Langka beras langka duit,
[01:09.08]Jagade lagi pailit..
[01:12.08]Sing dadi wong lanang cuek,
[01:14.96]Ngomonge..
[01:18.01](turua dewek wek wek wek wek..)
[01:20.02]
[01:41.91]>>>
[01:42.91]>>
[01:43.91]>
[01:44.91]Pantese sampean
[01:47.54]Dijuluki mandor kawat..
[01:51.60]Kerjane kendor
[01:53.48]Tapi mangane kuat..
[01:57.73]
[02:03.87]Pengene wong wadon
[02:06.62]Laki pinter mekaya..
[02:10.80]Kuli macul
[02:12.99]Atawa ngojek becak..
[02:16.74]Sing penting mah halal,
[02:19.62]Rejekie lancar..
[02:22.55]Dibarengi klawan doa,
[02:25.99]In shaa Allah bahagia..
[02:29.93]
[02:31.80]Langka beras langka duit,
[02:34.81]Jagade lagi pailit..
[02:37.68]Sing dadi wong lanang cuek,
[02:40.62]Ngomonge..
[02:43.86](turua dewek wek wek wek wek..)
[02:46.99]
[03:07.43]>>>
[03:08.43]>>
[03:09.43]>
[03:10.43]Pantese sampean
[03:13.24]Dijuluki mandor kawat..
[03:17.43]Kerjane kendor
[03:19.44]Tapi mangane kuat..
[03:23.31]
[03:30.24]Pengene wong wadon
[03:32.49]Laki pinter mekaya..
[03:36.56]Kuli macul
[03:38.74]Atawa ngojek becak..
[03:42.50]Sing penting mah halal,
[03:45.37]Rejekie lancar..
[03:48.37]Dibarengi klawan doa,
[03:51.93]In shaa Allah bahagia..
[03:56.43]
[03:58.00]Pusing mikiri wong lanang,
[04:00.62]Pikir butek bli karuan..
[04:03.56]Selawase urip nganggur,
[04:06.62]Kerjane.. mung ngukur kasur..
[04:12.38]
[04:19.81]Langka beras langka duit,
[04:22.76]Jagade lagi pailit..
[04:25.76]Sing dadi wong lanang cuek,
[04:29.07]Ngomonge..
[04:31.88]Turua dewek..
[04:34.63]
————
Preview:

Kopi Lendot

Sri-Avista_8
Versi: Sri Avista

GARA-GARA KOPI LENDOT,
LAKI SERING SENGAT-SENGOT..
YEN BENGI MANGKAT BEGADANG,
NONGKRONGE NING WARUNG WEDANG..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..

reff:
TUKU SAPI ULIHE BANDOT,
LANANGE NGOPI WADONE NGLENDOT..

YEN NING UMAH PENGENE SEWOT,
RABINE NGLENDOT NGOMONGE ABOT..
LAKI LAGI KEDANAN NING KOPI LENDOT,
RUMAH TANGGA BAHAGIA DADINE PEGOT..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..

reff:
TUKU SAPI ULIHE BANDOT,
LANANGE NGOPI WADONE NGLENDOT..

YEN NING UMAH PENGENE SEWOT,
RABINE NGLENDOT NGOMONGE ABOT..
LAKI LAGI KEDANAN NING KOPI LENDOT..
RUMAH TANGGA BAHAGIA DADINE PEGOT..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
LAKI SERING SENGAT-SENGOT..
YEN BENGI MANGKAT BEGADANG,
NONGKRONGE NING WARUNG WEDANG..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qslivach]
[ar: Sri Avista]
[ti: Kopi Lendot]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:00.01]Kopi Lendot – Sri Avista
[00:25.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Gara-gara kopi lendot,
[00:32.68]Laki sering sengat-sengot..
[00:36.30]Yen bengi mangkat begadang,
[00:39.18]Nongkronge ning warung wedang..
[00:42.74]
[00:48.18]Gara-gara kopi lendot,
[00:50.93]Sing ana ning warung toak..
[00:54.05]Duit lan pekaya entog,
[00:57.11]Kanggo nyewaki pelayan..
[01:00.68]
[01:25.86]>>>
[01:26.86]>>
[01:27.86]>
[01:28.86]Tuku sapi ulihe bandot,
[01:34.10]Lanange ngopi wadone nglendot..
[01:40.41]
[01:47.81]Yen ning umah pengene sewot,
[01:53.31]Rabine nglendot ngomonge abot..
[02:00.43]Laki lagi kedanan ning kopi lendot,
[02:06.06]Rumah tangga bahagia dadine pegot..
[02:11.81]
[02:14.24]Gara-gara kopi lendot,
[02:17.00]Sing ana ning warung toak..
[02:20.05]Duit lan pekaya entog,
[02:23.06]Kanggo nyewaki pelayan..
[02:26.68]
[02:51.00]>>>
[02:52.00]>>
[02:53.00]>
[02:54.00]Tuku sapi ulihe bandot,
[03:00.13]Lanange ngopi wadone nglendot..
[03:06.57]
[03:14.01]Yen ning umah pengene sewot,
[03:19.26]Rabine nglendot ngomonge abot..
[03:26.26]Laki lagi kedanan ning kopi lendot..
[03:31.95]Rumah tangga bahagia dadine pegot..
[03:37.63]
[03:39.82]Gara-gara kopi lendot,
[03:42.44]Laki sering sengat-sengot..
[03:45.82]Yen bengi mangkat begadang,
[03:48.76]Nongkronge ning warung wedang..
[03:52.32]
[03:57.38]Gara-gara kopi lendot,
[03:59.94]Sing ana ning talang toak..
[04:03.69]Duit lan pekaya entog,
[04:06.63]Kanggo nyewaki pelayan..
[04:10.07]
————
Preview: