Sekulit Bawang (sri avista)


Versi: Sri Avista

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

reff:
Kasih sayang kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar hianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

reff:
Kasih sayang kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar hianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

Mbaturi Turu


Versi: Sri Avista

Lagi durung dadi siji,
Sayange setengah mati..
Jaluk kalung dituruti jaluk motor diupahi,
Selalu disayang-sayang sampean sing paling eman..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

12319