Sekulit Bawang (sri avista)


Versi: Sri Avista

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

reff:
Kasih sayang kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar hianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

reff:
Kasih sayang kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar hianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan wanoja..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vqhwpkci]
[ar: Sri Avista]
[ti: Sekulit Bawang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:00.02]Sekulit Bawang
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:17.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Dudu jare tangga,
[00:24.76]Dudu jare beja..
[00:28.29]Tapi katon ning mata,
[00:31.03]Main cinta lan wanoja..
[00:34.44]
[00:36.38]Gampang teka lan ilang,
[00:39.09]Cuma karena uang..
[00:42.48]Percuma ngomong sayang,
[00:45.14]Yen cinta sekulit bawang..
[00:48.49]Dudu jare tangga,
[00:51.05]Dudu jare beja..
[00:55.05]Tapi katon ning mata,
[00:57.74]Main cinta lan wanoja..
[01:01.32]
[01:21.06]>>>
[01:22.06]>>
[01:23.06]>
[01:24.06]Kasih sayang kakang,
[01:26.86]Jare mung kanggo kula..
[01:29.71]Tapi nyatane bohong,
[01:33.14]Dibagi-bagi nguwong..
[01:37.49]
[01:42.06]Cukup sampe ning kene,
[01:45.27]Aja suwe suwe..
[01:48.48]Rasane ora kuat,
[01:51.48]Due pacar hianat..
[01:55.80]Selamat tinggal kekasih,
[02:02.20]Sun emong cintane dibagi-bagi..
[02:07.85]
[02:10.03]Dudu jare tangga,
[02:12.94]Dudu jare beja..
[02:15.86]Tapi katon ning mata,
[02:18.85]Main cinta lan wanoja..
[02:22.64]
[02:42.06]>>>
[02:43.06]>>
[02:44.06]>
[02:45.06]Kasih sayang kakang,
[02:47.85]Jare mung kanggo kula..
[02:51.34]Tapi nyatane bohong,
[02:54.03]Dibagi-bagi nguwong..
[02:58.12]
[03:03.47]Cukup sampe ning kene,
[03:06.13]Aja suwe suwe..
[03:09.37]Rasane ora kuat,
[03:12.34]Due pacar hianat..
[03:16.75]Selamat tinggal kekasih,
[03:23.09]Sun emong cintane dibagi-bagi..
[03:28.87]
[03:31.01]Dudu jare tangga,
[03:34.01]Dudu jare beja..
[03:37.49]Tapi katon ning mata,
[03:40.51]Main cinta lan wanoja..
[03:44.12]
[03:45.57]Gampang teka lan ilang,
[03:48.55]Cuma karena uang..
[03:51.66]Percuma ngomong sayang,
[03:54.51]Yen cinta sekulit bawang..
[03:57.68]Dudu jare tangga,
[04:00.11]Dudu jare beja..
[04:03.33]Tapi katon ning mata,
[04:06.19]Main cinta lan wanoja..
[04:10.41]
————–
Preview:

Advertisements

Mbaturi Turu


Versi: Sri Avista

Lagi durung dadi siji,
Sayange setengah mati..
Jaluk kalung dituruti jaluk motor diupahi,
Selalu disayang-sayang sampean sing paling eman..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..

reff:
Wong rumah tangga,
Bli kudu tertekan batin..
Yen wis ora suka,
Balikena ning wong tua..

Kula gan ngarti,
Kakang due anak rabi..
Tapi aja nyesal,
Kula ora sanggup nyangga..
Lara ning atine lara ning pikire,
Lara segala-galane..

Kien wis dadi sawiji,
Arang arang ditonggoni..
Boro boro turu bareng kaya wong wis ora seneng,
Tersiksa lara ning badan sampean wis ora eman..
———————
[ver: lyrics]
[id: nhwkovci]
[ar: Sri Avista]
[ti: Mbaturi Turu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.03]Mbaturi Turu
[00:00.03]by: Sri Avista
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Lagi durung dadi siji,
[00:42.43]Sayange setengah mati..
[00:49.27]Jaluk kalung dituruti,
[00:54.24]jaluk motor diupahi,
[00:57.43]Selalu disayang-sayang,
[01:00.00]sampean sing paling eman..
[01:05.47]
[01:14.08]Kien wis dadi sawiji,
[01:17.86]Arang arang ditonggoni..
[01:24.83]Boro boro turu bareng,
[01:30.03]kaya wong wis ora seneng,
[01:33.46]Tersiksa lara ning badan,
[01:36.85]sampean wis ora eman..
[01:41.08]
[02:08.00]>>>
[02:09.00]>>
[02:10.00]>
[02:11.00]Wong rumah tangga,
[02:13.70]Bli kudu tertekan batin..
[02:17.52]Yen wis ora suka,
[02:20.35]Balikena ning wong tua..
[02:24.54]
[02:34.03]Kula gan ngarti,
[02:36.69]Kakang due anak rabi..
[02:39.96]Tapi aja nyesal,
[02:43.24]Kula ora sanggup nyangga..
[02:47.56]Lara ning atine,
[02:51.70]lara ning pikire,
[02:54.41]Lara segala-galane..
[02:58.84]
[03:02.18]Kien wis dadi sawiji,
[03:06.84]Arang arang ditonggoni..
[03:14.22]Boro boro turu bareng,
[03:17.95]kaya wong wis ora seneng,
[03:21.68]Tersiksa lara ning badan,
[03:24.84]sampean wis ora eman..
[03:29.19]
[03:56.00]>>>
[03:57.00]>>
[03:58.00]>
[03:59.00]Wong rumah tangga,
[04:01.98]Bli kudu tertekan batin..
[04:05.77]Yen wis ora suka,
[04:08.70]Balikena ning wong tua..
[04:13.04]
[04:22.79]Kula gan ngarti,
[04:25.34]Kakang due anak rabi..
[04:28.50]Tapi aja nyesal,
[04:31.24]Kula ora sanggup nyangga..
[04:35.84]Lara ning atine,
[04:39.00]lara ning pikire,
[04:42.42]Lara segala-galane..
[04:46.71]
[04:50.30]Kien wis dadi sawiji,
[04:54.37]Arang arang ditonggoni..
[05:02.60]Boro boro turu bareng,
[05:05.96]kaya wong wis ora seneng,
[05:09.74]Tersiksa lara ning badan,
[05:12.97]sampean wis ora eman..
[05:17.31]
————–
Preview:

Mending Dewekan


Versi: Sri Avista

Terlalu lawas hubungan,
Terlalu lawas dewekan..
Rasa rindu bli kejagan,
Banyu mata bli ketahan..

Ora usah kirim salam,
Ora usah sms-an..
Bagen sedih bagen susah,
Cukup diri kula nyangga..

reff:
Dewekan mending dewekan,
Cintane kita wong loro wis terlarang..

Cinta sing bengene indah,
Sekien wis layu hambar ning rasa..
Hubungan cinta dijalin sing awit bengen,
Tapi kien milik wong sejen..

Ora usah kirim salam,
Ora usah sms-an..
Bagen sedih bagen susah,
Cukup diri kula nyangga..

reff:
Dewekan mending dewekan,
Cintane kita wong loro wis terlarang..

Cinta sing bengene indah,
Sekien wis layu hambar ning rasa..
Hubungan cinta dijalin sing awit bengen,
Tapi kien milik wong sejen..

Terlalu lawas hubungan,
Terlalu lawas dewekan..
Rasa rindu bli kejagan,
Banyu mata bli ketahan..

Ora usah kirim salam,
Ora usah sms-an..
Bagen sedih bagen susah,
Cukup diri kula nyangga..
——————–
[ver: lyrics]
[id: izbckaci]
[ar: Sri Avista]
[ti: Mending Dewekan]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:40]
[00:00.02]Mending Dewekan
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Terlalu lawas hubungan,
[00:32.06]Terlalu lawas dewekan..
[00:38.95]Rasa rindu bli kejagan,
[00:45.29]Banyu mata bli ketahan..
[00:50.41]
[00:57.01]Ora usah kirim salam,
[01:02.14]Ora usah sms-an..
[01:09.71]Bagen sedih bagen susah,
[01:14.77]Cukup diri kula nyangga..
[01:19.70]
[01:57.09]>>>
[01:58.09]>>
[01:59.09]>
[02:00.09]Dewekan mending dewekan,
[02:06.09]Cintane kita wong loro
[02:09.19]wis terlarang..
[02:13.26]
[02:19.05]Cinta sing bengene indah,
[02:26.03]Sekien wis layu hambar ning rasa..
[02:32.87]Hubungan cinta
[02:35.72]dijalin sing awit bengen,
[02:40.55]Tapi kien milik wong sejen..
[02:47.83]
[02:49.09]Ora usah kirim salam,
[02:55.89]Ora usah sms-an..
[03:01.96]Bagen sedih bagen susah,
[03:07.58]Cukup diri kula nyangga..
[03:12.50]
[03:49.02]>>>
[03:50.02]>>
[03:51.02]>
[03:52.02]Dewekan mending dewekan,
[03:59.13]Cintane kita wong loro
[04:02.06]wis terlarang..
[04:05.18]
[04:12.30]Cinta sing bengene indah,
[04:18.73]Sekien wis layu hambar ning rasa..
[04:25.40]Hubungan cinta
[04:28.77]dijalin sing awit bengen,
[04:32.95]Tapi kien milik wong sejen..
[04:40.38]
[04:42.06]Terlalu lawas hubungan,
[04:48.43]Terlalu lawas dewekan..
[04:54.08]Rasa rindu bli kejagan,
[04:59.95]Banyu mata bli ketahan..
[05:04.63]
[05:11.62]Ora usah kirim salam,
[05:17.98]Ora usah sms-an..
[05:24.22]Bagen sedih bagen susah,
[05:29.65]Cukup diri kula nyangga..
[05:34.95]
—————
Preview:

Cuma Sampean

sri-avista_13
Lirik Lagu Sanguturu ke-3900 Cuma Sampean
Versi: Sri Avista

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..

reff:
RINDU NING SAMPEAN LIR IBARATE UDAN,
KANG NETES NING DUWURAN BLI KEITUNGAN..

NING RASANE ILAT MASIH KERASA NIKMAT,
NALIKA MANGAN BARENG DULANG-DULANGAN..
SAMPE KAPAN SUN TETEP SETIA,
ORA BAKAL HIANAT CINTA..

SELEMBUTE WAKTU LANGKA SING KEBUANG,
AWAN KLAWAN BENGI RINDU NING SAMPEAN..
NETES BANYU MATA NANGISI SAMPEAN,
AWAK SAMPE GERING MIKIRI SAMPEAN..

MUNG CUMA SAMPEAN SING SLALU NING ATI,
MUNG CUMA SAMPEAN SING ANA NING IMPI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pqwklqcu]
[ar: Sri Avista]
[ti: Cuma Sampean]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:11]
[00:00.02]Cuma Sampean
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:50.02]
[00:52.64]>>>
[00:53.64]>>
[00:54.64]>
[00:55.64]Mung cuma sampean
[00:59.64]sing slalu ning ati,
[01:03.16]Mung cuma sampean
[01:06.76]sing ana ning impi..
[01:10.59]
[01:21.42]Selembute waktu
[01:25.34]langka sing kebuang,
[01:28.86]Awan klawan bengi
[01:32.64]rindu ning sampean..
[01:36.40]Netes banyu mata
[01:39.63]nangisi sampean,
[01:43.37]Awak sampe gering
[01:47.19]mikiri sampean..
[01:51.22]Mung cuma sampean
[01:54.03]sing slalu ning ati,
[01:57.98]Mung cuma sampean
[02:02.09]sing ana ning impi..
[02:05.95]
[02:35.09]>>>
[02:36.09]>>
[02:37.09]>
[02:38.09]Rindu ning sampean
[02:41.09]lir ibarate udan,
[02:44.39]Kang netes ning duwuran
[02:49.64]bli keitungan..
[02:53.41]
[03:09.19]Ning rasane ilat
[03:12.33]masih kerasa nikmat,
[03:15.84]Nalika mangan bareng
[03:20.61]dulang-dulangan..
[03:24.85]Sampe kapan sun tetep setia,
[03:32.40]Ora bakal hianat cinta..
[03:40.27]
[03:42.38]Selembute waktu
[03:45.42]langka sing kebuang,
[03:49.09]Awan klawan bengi
[03:52.70]rindu ning sampean..
[03:56.62]Netes banyu mata
[03:59.80]nangisi sampean,
[04:03.61]Awak sampe gering
[04:07.12]mikiri sampean..
[04:11.32]Mung cuma sampean
[04:14.49]sing slalu ning ati,
[04:18.15]Mung cuma sampean
[04:22.24]sing ana ning impi..
[04:25.89]
[04:55.00]>>>
[04:56.00]>>
[04:57.00]>
[04:58.00]Rindu ning sampean
[05:00.39]lir ibarate udan,
[05:03.96]Kang netes ning duwuran
[05:08.50]bli keitungan..
[05:12.84]
[05:28.73]Ning rasane ilat
[05:31.76]masih kerasa nikmat,
[05:35.21]Nalika mangan bareng
[05:40.10]dulang-dulangan..
[05:44.50]Sampe kapan sun tetep setia,
[05:52.01]Ora bakal hianat cinta..
[05:59.44]
[06:01.87]Selembute waktu
[06:05.17]langka sing kebuang,
[06:08.80]Awan klawan bengi
[06:12.31]rindu ning sampean..
[06:16.17]Netes banyu mata
[06:19.50]nangisi sampean,
[06:23.32]Awak sampe gering
[06:27.02]mikiri sampean..
[06:30.97]Mung cuma sampean
[06:34.13]sing slalu ning ati,
[06:38.00]Mung cuma sampean
[06:42.15]sing ana ning impi..
[06:45.75]
————–
Preview:

Ganteng Ganteng Sepira

Sri-Avista_12
Versi: Sri Avista

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oalzbzch]
[ar: Sri Avista]
[ti: Ganteng Ganteng Sepira]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:00.02]Ganteng Ganteng Sepira
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:43.02]
[00:45.02]>>>
[00:46.02]>>
[00:47.02]>
[00:48.02]Ganteng ganteng sepira,
[00:50.78]Mader eman ora sepira..
[00:53.68]Daripada awak gering,
[00:56.96]Sering gawe ati lara..
[01:00.16]Daripada pikir pusing,
[01:03.21]Masih mending putus cinta..
[01:07.09]
[01:12.59]Arep kapan insape,
[01:15.15]Modal ganteng pira lawase..
[01:18.34]Destarata samiaji,
[01:21.21]Karungane pinggir kali..
[01:24.47]Main cinta bli cukup siji,
[01:27.72]Saban wadon diakali..
[01:32.65]Ganteng ganteng sepira,
[01:35.16]Mader eman ora sepira..
[01:39.23]
[01:54.66]>>>
[01:55.66]>>
[01:56.66]>
[01:57.66]Numpake jaran,
[01:59.74]Keliling ning kota paris..
[02:02.98]Kaca-mataan,
[02:05.96]Klambi abang clanane putih..
[02:09.78]Aja kadiran,
[02:12.59]Sampean dadi wong laris..
[02:15.48]Cinta nggo dolanan,
[02:18.40]Dumeh gampang luruh ganti..
[02:23.03]Aja ilok nganggep sepele,
[02:29.03]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[02:34.72]
[02:36.79]Arep kapan insape,
[02:39.66]Modal ganteng pira lawase..
[02:42.91]Destarata samiaji,
[02:45.79]Karungane pinggir kali..
[02:49.04]Main cinta bli cukup siji,
[02:52.29]Saban wadon diakali..
[02:56.92]Ganteng ganteng sepira,
[02:59.66]Mader eman ora sepira..
[03:03.91]
[03:18.74]>>>
[03:19.74]>>
[03:20.74]>
[03:21.74]Numpake jaran,
[03:24.44]Keliling ning kota paris..
[03:27.34]Kaca-mataan,
[03:30.28]Klambi abang clanane putih..
[03:34.34]Aja kadiran,
[03:36.47]Sampean dadi wong laris..
[03:39.78]Cinta nggo dolanan,
[03:42.47]Dumeh gampang luruh ganti..
[03:47.34]Aja ilok nganggep sepele,
[03:53.29]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[03:59.28]
[04:01.47]Arep kapan insape,
[04:04.09]Modal ganteng pira lawase..
[04:07.47]Destarata samiaji,
[04:10.22]Karungane pinggir kali..
[04:13.48]Main cinta bli cukup siji,
[04:16.73]Saban wadon diakali..
[04:21.48]Ganteng ganteng sepira,
[04:24.29]Mader eman ora sepira..
[04:28.42]
[04:42.97]>>>
[04:43.97]>>
[04:44.97]>
[04:45.97]Numpake jaran,
[04:48.97]Keliling ning kota paris..
[04:52.10]Kaca-mataan,
[04:54.92]Klambi abang clanane putih..
[04:58.73]Aja kadiran,
[05:01.23]Sampean dadi wong laris..
[05:04.36]Cinta nggo dolanan,
[05:07.23]Dumeh gampang luruh ganti..
[05:12.23]Aja ilok nganggep sepele,
[05:18.05]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[05:23.85]
[05:25.79]Ganteng ganteng sepira,
[05:28.67]Mader eman ora sepira..
[05:31.98]Daripada awak gering,
[05:35.24]Sering gawe ati lara..
[05:38.74]Daripada pikir pusing,
[05:41.49]Masih mending putus cinta..
[05:45.12]
[05:50.86]Arep kapan insape,
[05:53.43]Modal ganteng pira lawase..
[05:56.81]Destarata samiaji,
[05:59.49]Karungane pinggir kali..
[06:02.68]Main cinta bli cukup siji,
[06:05.99]Saban wadon diakali..
[06:10.99]Ganteng ganteng sepira,
[06:13.56]Mader eman ora sepira..
[06:17.24]
————-
Preview:

Asal Setia

Sri-Avista_11
Versi: Sri Avista

Najan kurang mangan tapi kula tetep eman,
Najan kurang nyandang tapi kula tetep sayang..
Tapi kula emong yen digawa demenan,
Ora sanggup ora sudi..

Jare pribasane najan urip sederhana,
Tapi bahagia urip kaya ning suarga..
Rela kula rela pasrah jiwa lan raga,
Sing dijaluk asal setia..

reff:
Masih mending kurang mangan,
Sun ora pikiran..
Masih mending kurang nyandang,
Daripada kula kurang kasih sayang..

Aja maning tetaunan,
Ditinggal sampean..
Sedina sun ora kuat,
Nahan kesepian nahan kerinduan..

Jare pribasane najan urip sederhana,
Tapi bahagia urip kaya ning suarga..
Rela kula rela pasrah jiwa lan raga,
Sing dijaluk asal setia..

reff:
Masih mending kurang mangan,
Sun ora pikiran..
Masih mending kurang nyandang,
Daripada kula kurang kasih sayang..

Aja maning tetaunan,
Ditinggal sampean..
Sedina sun ora kuat,
Nahan kesepian nahan kerinduan..

Najan kurang mangan tapi kula tetep eman,
Najan kurang nyandang tapi kula tetep sayang..
Tapi kula emong yen digawa demenan,
Sing dijaluk asal setia..

reff:
Masih mending kurang mangan,
Sun ora pikiran..
Masih mending kurang nyandang,
Daripada kula kurang kasih sayang..

Aja maning tetaunan,
Ditinggal sampean..
Sedina sun ora kuat,
Nahan kesepian nahan kerinduan..

Najan kurang mangan tapi kula tetep eman,
Najan kurang nyandang tapi kula tetep sayang..
Tapi kula emong yen digawa demenan,
Ora sanggup ora sudi..

Jare pribasane najan urip sederhana,
Tapi bahagia urip kaya ning suarga..
Rela kula rela pasrah jiwa lan raga,
Sing dijaluk asal setia..
——————
[ver: lyrics]
[id: ckabnvch]
[ar: Sri Avista]
[ti: Asal Seti]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:21]
[00:00.04]Asal Setia
[00:00.04]by: Sri Avista
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Najan kurang mangan,
[00:43.17]Tapi kula tetep eman..
[00:45.85]Najan kurang nyandang,
[00:49.21]Tapi kula tetep sayang..
[00:52.15]Tapi kula emong,
[00:55.21]Yen digawa demenan..
[00:59.89]Ora sanggup ora sudi..
[01:05.77]
[01:14.59]Jare pribasane,
[01:17.48]Najan urip sederhana..
[01:20.59]Tapi bahagia,
[01:23.39]Urip kaya ning suarga..
[01:26.90]Rela kula rela,
[01:30.22]Pasrah jiwa lan raga..
[01:34.98]Sing dijaluk asal setia..
[01:40.65]
[02:15.90]>>>
[02:16.90]>>
[02:17.90]>
[02:18.90]Masih mending kurang mangan,
[02:21.90]Sun ora pikiran..
[02:24.76]Masih mending kurang nyandang,
[02:27.77]Daripada kula
[02:30.63]kurang kasih sayang..
[02:34.31]
[02:36.08]Aja maning tetaunan,
[02:38.83]Ditinggal sampean..
[02:41.97]Sedina sun ora kuat,
[02:45.09]Nahan kesepian
[02:47.97]nahan kerinduan..
[02:51.66]
[02:54.66]Jare pribasane,
[02:57.28]Najan urip sederhana..
[03:00.42]Tapi bahagia,
[03:03.17]Urip kaya ning suarga..
[03:06.42]Rela kula rela,
[03:09.61]Pasrah jiwa lan raga..
[03:14.10]Sing dijaluk asal setia..
[03:19.85]
[03:55.07]>>>
[03:56.07]>>
[03:57.07]>
[03:58.07]Masih mending kurang mangan,
[04:01.27]Sun ora pikiran..
[04:04.01]Masih mending kurang nyandang,
[04:07.07]Daripada kula
[04:09.94]kurang kasih sayang..
[04:13.57]
[04:15.05]Aja maning tetaunan,
[04:18.26]Ditinggal sampean..
[04:21.45]Sedina sun ora kuat,
[04:24.58]Nahan kesepian
[04:27.44]nahan kerinduan..
[04:30.69]
[04:33.75]Najan kurang mangan,
[04:36.28]Tapi kula tetep eman..
[04:39.62]Najan kurang nyandang,
[04:42.93]Tapi kula tetep sayang..
[04:45.92]Tapi kula emong,
[04:49.18]Yen digawa demenan..
[04:53.61]Sing dijaluk asal setia..
[04:58.37]
[05:34.05]>>>
[05:35.05]>>
[05:36.05]>
[05:37.05]Masih mending kurang mangan,
[05:40.65]Sun ora pikiran..
[05:43.50]Masih mending kurang nyandang,
[05:46.70]Daripada kula
[05:49.50]kurang kasih sayang..
[05:53.07]
[05:55.06]Aja maning tetaunan,
[05:57.64]Ditinggal sampean..
[06:00.88]Sedina sun ora kuat,
[06:03.94]Nahan kesepian
[06:06.88]nahan kerinduan..
[06:10.82]
[06:13.02]Najan kurang mangan,
[06:15.63]Tapi kula tetep eman..
[06:19.88]Najan kurang nyandang,
[06:22.26]Tapi kula tetep sayang..
[06:25.19]Tapi kula emong,
[06:28.57]Yen digawa demenan..
[06:33.20]Ora sanggup ora sudi..
[06:38.77]
[06:47.21]Jare pribasane,
[06:49.76]Najan urip sederhana..
[06:53.45]Tapi bahagia,
[06:56.51]Urip kaya ning suarga..
[07:00.02]Rela kula rela,
[07:02.77]Pasrah jiwa lan raga..
[07:08.02]Sing dijaluk asal setia..
[07:13.58]
————-
Preview:

Takdir Tuhan

Cipto-Soe_Sri-Avista
Versi: Cipto Soe ft. Sri Avista

Lk:
Putus tali cinta
Iku wis biasa..
Ilang harta benda
Aja putus asa..

Aja nangis karna cinta
Aja nangis kelangan harta..
Masih mending nangisi dosa
Karena dosa..

(yang matek uwis parek)
Dosa masih ngerek-ngerek..
(lamun beli gage tobat)
Mati digendir malaikat..

Putus tali iman
Bisa berbahaya..
Adoh karo tuhan
Bakale cilaka..

Sing ajeg iman taqwae
Urip aja mancla-mencle..
Kudu bener mbi kudu pinter
Tapi keblinger..

reff:
Lk:
Manusia diuji ning tuhan
Diuji susah lan kesenengan..
Sarate sabar lan kesukuran
Percaya ning takdir tuhan..

Pr:
Dudu pangkat sugih kemewahan
Sing bakale dadi pitakonan..
Akhlak mulia lan keimanan
Nunut manuting pangeran..

Lk:
Putus tali iman
Bisa berbahaya..
Adoh karo tuhan
Bakale cilaka..

Sing ajeg iman taqwae
Urip aja mancla-mencle..
Kudu bener mbi kudu pinter
Tapi keblinger..

reff:
Lk:
Manusia diuji ning tuhan
Diuji susah lan kesenengan..
Sarate sabar lan kesukuran
Percaya ning takdir tuhan..

Pr:
Dudu pangkat sugih kemewahan
Sing bakale dadi pitakonan..
Akhlak mulia lan keimanan
Nunut manuting pangeran..

LK:
Putus tali iman
Bisa berbahaya..
Adoh karo tuhan
Bakale cilaka..

Sing ajeg iman taqwae
Urip aja mancla-mencle..
Kudu bener mbi kudu pinter
Tapi keblinger..
——————
[ver: lyrics]
[id: vqhbpnch]
[ar: Cipto Soe ft. Sri Avista]
[ti: Takdir Tuhan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.03]Takdir Tuhan
[00:00.03]by: Cipto Soe ft. Sri Avista
[00:13.03]
[00:15.03]>>>
[00:16.03]>>
[00:17.03]>
[00:18.03]Lk: Putus tali cinta
[00:20.44]Lk: Iku wis biasa..
[00:23.99]Lk: Ilang harta benda
[00:26.84]Lk: Aja putus asa..
[00:29.81]Lk: Aja nangis karna cinta
[00:33.06]Lk: Aja nangis kelangan harta..
[00:36.16]Lk: Masih mending nangisi dosa
[00:42.54]Lk: Karena dosa..
[00:46.00](yang matek uwis parek)
[00:49.16]Lk: Dosa masih ngerek-ngerek..
[00:52.50](lamun beli gage tobat)
[00:55.72]Lk: Mati digendir malaikat..
[00:59.10]
[01:02.71]Lk: Putus tali iman
[01:05.95]Lk: Bisa berbahaya..
[01:08.81]Lk: Adoh karo tuhan
[01:12.25]Lk: Bakale cilaka..
[01:15.04]Lk: Sing ajeg iman taqwae
[01:18.55]Lk: Urip aja mancla-mencle..
[01:21.60]Lk: Kudu bener mbi kudu pinter
[01:27.33]Lk: Tapi keblinger..
[01:30.79]
[01:56.02]>>>
[01:57.02]>>
[01:58.02]>
[01:59.02]Lk: Manusia diuji ning tuhan
[02:04.92]Lk: Diuji susah lan kesenengan..
[02:11.41]Lk: Sarate sabar lan kesukuran
[02:17.89]Lk: Percaya ning takdir tuhan..
[02:23.48]Pr: Dudu pangkat sugih kemewahan
[02:30.40]Pr: Sing bakale dadi pitakonan..
[02:36.98]Pr: Akhlak mulia lan keimanan
[02:43.68]Pr: Nunut manuting pangeran..
[02:48.64]
[02:57.04]>>>
[02:58.04]>>
[02:59.04]>
[03:00.04]Lk: Putus tali iman
[03:02.49]Lk: Bisa berbahaya..
[03:05.75]Lk: Adoh karo tuhan
[03:08.74]Lk: Bakale cilaka..
[03:12.11]Lk: Sing ajeg iman taqwae
[03:14.77]Lk: Urip aja mancla-mencle..
[03:18.01]Lk: Kudu bener mbi kudu pinter
[03:24.16]Lk: Tapi keblinger..
[03:27.72]
[03:52.02]>>>
[03:53.02]>>
[03:54.02]>
[03:55.02]Lk: Manusia diuji ning tuhan
[04:01.00]Lk: Diuji susah lan kesenengan..
[04:07.96]Lk: Sarate sabar lan kesukuran
[04:13.94]Lk: Percaya ning takdir tuhan..
[04:19.79]Pr: Dudu pangkat sugih kemewahan
[04:26.69]Pr: Sing bakale dadi pitakonan..
[04:33.66]Pr: Akhlak mulia lan keimanan
[04:40.25]Pr: Nunut manuting pangeran..
[04:44.86]
[04:53.04]>>>
[04:54.04]>>
[04:55.04]>
[04:56.04]Lk: Putus tali iman
[04:59.20]Lk: Bisa berbahaya..
[05:02.46]Lk: Adoh karo tuhan
[05:05.58]Lk: Bakale cilaka..
[05:08.17]Lk: Sing ajeg iman taqwae
[05:11.55]Lk: Urip aja mancla-mencle..
[05:14.85]Lk: Kudu bener mbi kudu pinter
[05:21.00]Lk: Tapi keblinger..
[05:24.55]
————-
Preview: