Putri Sejati


Versi: Sono Istana

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

reff:
Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Loro Neng Ati


Versi: Sono Istana

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..

Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

reff:
Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..

Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune dingapuro wae..
Yen enten klentune dingapuro wae..

12