Putri Sejati

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

reff:
Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Lungguh jejeran, padang mbulan
Gegandengan bebarengan..
Marang katresnan,
Pacaran sir siran..

Bungah atiku nyawang sliramu
Ketemu kekasihku..
Kalung inten biru,
Tak kirimke tekan omahmu,
Gawe tondo tresnanku..

Ongko siji sing tak tresnani,
Ono putri siji sing tak labuhi..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..

Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
Amung siji,
Siji mung kowe putri kang sejati..
————–
[ver: lyrics]
[id: ubnoizca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Putri Sejati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:01.06]Putri Sejati – Sono Istana
[00:28.48]
[00:31.48]>>>
[00:32.48]>>
[00:33.48]>
[00:34.48]Lungguh jejeran, padang mbulan
[00:39.05]Gegandengan bebarengan..
[00:49.52]Marang katresnan,
[00:55.44]Pacaran sir siran..
[01:02.65]Bungah atiku nyawang sliramu
[01:09.12]Ketemu kekasihku..
[01:17.84]Kalung inten biru,
[01:23.19]Tak kirimke tekan omahmu,
[01:28.84]Gawe tondo tresnanku..
[01:33.71]
[01:37.43]Ongko siji sing tak tresnani,
[01:50.25]Ono putri siji sing tak labuhi..
[02:04.62]Amung siji,
[02:08.79]Siji mung kowe putri kang sejati..
[02:15.88]
[03:13.37]>>>
[03:14.37]>>
[03:15.37]>
[03:16.37]Ongko siji sing tak tresnani,
[03:29.24]Ono putri siji sing tak labuhi..
[03:43.74]Amung siji,
[03:50.69]Siji mung kowe putri kang sejati..
[03:54.66]
[03:58.25]Lungguh jejeran, padang mbulan
[04:05.37]Gegandengan bebarengan..
[04:13.64]Marang katresnan,
[04:19.86]Pacaran sir siran..
[04:27.15]Bungah atiku nyawang sliramu
[04:33.31]Ketemu kekasihku..
[04:41.70]Kalung inten biru,
[04:47.48]Tak kirimke tekan omahmu,
[04:53.57]Gawe tondo tresnanku..
[04:58.18]
[05:01.84]Ongko siji sing tak tresnani,
[05:14.10]Ono putri siji sing tak labuhi..
[05:29.03]Amung siji,
[05:33.02]Siji mung kowe putri kang sejati..
[05:45.47]Amung siji,
[05:47.38]Siji mung kowe putri kang sejati..
[05:58.58]Amung siji,
[06:01.62]Siji mung kowe putri kang sejati..
[06:08.73]
————–
Preview:

Advertisements

Loro Neng Ati

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune dingapuro wae..

Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

reff:
Ojo sampek lali, marang aku iki..
Ra eling lehku nuruti rino lan wengi..
Opo iku wis, dadi karepmu sayangku..
Tego temen mblenjani janji marang tresnamu..

Naliko..,sliraku wis percoyo
Saiki sliramu nggawe ati loro..
Naliko..,sliramu kondo tresno,
Tembe mburi jebule mung cidro..

Sedih kroso sedih, njroning ati iki..
Rino wengi nganti ra biso lali..
Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune dingapuro wae..

Opo toh salahku, kowe ninggalke aku..
Yen enten klentune di ngapuro wae..
Yen enten klentune di ngapuro wae..
—————–
[ver: lyrics]
[id: siikioca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Loro Ning Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.00]Loro Ning Ati – Sono Istana
[00:24.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Sedih kroso sedih,
[00:34.00]njroning ati iki..
[00:37.69]Rino wengi nganti ra biso lali..
[00:44.26]Opo toh salahku,
[00:48.90]kowe ninggalke aku..
[00:52.63]Yen enten klentune
[00:55.12]dingapuro wae..
[00:59.16]
[01:03.53]Ojo sampek lali,
[01:06.98]marang aku iki..
[01:10.71]Ra eling lehku nuruti
[01:13.91]rino lan wengi..
[01:17.66]Opo iku wis,
[01:22.13]dadi karepmu sayangku..
[01:25.42]Tego temen mblenjani janji
[01:29.15]marang tresnamu..
[01:32.97]
[01:37.00]Naliko..,sliraku wis percoyo
[01:43.92]Saiki sliramu nggawe ati loro..
[01:51.43]Naliko..,sliramu kondo tresno,
[01:58.46]Tembe mburi jebule mung cidro..
[02:06.61]
[03:05.96]>>>
[03:06.96]>>
[03:07.96]>
[03:08.96]Ojo sampek lali,
[03:12.65]marang aku iki..
[03:16.01]Ra eling lehku nuruti
[03:19.43]rino lan wengi..
[03:23.84]Opo iku wis,
[03:26.96]dadi karepmu sayangku..
[03:30.75]Tego temen mblenjani janji
[03:34.18]marang tresnamu..
[03:37.84]
[03:41.99]Naliko..,sliraku wis percoyo
[03:49.34]Saiki sliramu nggawe ati loro..
[03:56.86]Naliko.,sliramu kondo tresno
[04:03.71]Tembe mburi jebule mung cidro..
[04:12.05]
[04:15.22]Sedih kroso sedih,
[04:18.36]njroning ati iki..
[04:22.47]Rino wengi nganti ra biso lali..
[04:30.03]Opo toh salahku,
[04:33.57]kowe ninggalke aku..
[04:37.24]Yen enten klentune
[04:39.60]dingapuro wae..
[04:44.15]
[04:48.44]Opo toh salahku,
[04:51.80]kowe ninggalke aku..
[04:55.46]Yen enten klentune
[04:57.99]di ngapuro wae..
[05:03.02]Yen enten klentune
[05:05.04]di ngapuro wae..
[05:15.42]
—————
Preview:

Kembang Kemangi

Sono-Istana
versi: Sono Istana

Kembange kembang kemangi,
Sing gandane wangi..
Sopo toh sing nduweni,
Aku yo mung pengen ngerti..

Wangine kembang kemangi,
Ora ono sing nandhingi..
Nggawe ra biso lali,
Dino klawan wengi..

Kembang kemangi,
Aku pengen nduweni..
Sing narik ati,
Atiku yo mung kuwi..

Kapan biso dadi siji,
Marang putri tak tresnani..
Sliraku biso kemati,
Tekaning pati..

Kembange kembang kemangi,
Iku pancen sing tak klangeni..
Mbok ojo isin lan wedi,
Yen k’we tak tekani..

reff:
Kembang kemangi,
Aku pengen nduweni..
Sing narik ati,
Atiku yo mung kuwi..

Kapan biso dadi siji,
Marang putri tak tresnani..
Sliraku biso kemati,
Tekaning pati..

Kembange kembang kemangi,
Iku pancen sing tak klangeni..
Mbok ojo isin lan wedi,
Yen k’we tak tekani..
Mbok ojo isin lan wedi,
Yen k’we tak tekani..
————
[ver: lyrics]
[id: niavuzca]
[ar: Sono Istana]
[ti: Kembang Kemangi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:17]
[00:01.09]Kembang Kemangi – Sono Istana
[00:10.09]
[00:13.09]>>>
[00:14.09]>>
[00:15.09]>
[00:16.09]Kembange kembang kemangi,
[00:19.95]Sing gandane wangi..
[00:23.86]Sopo toh sing nduweni,
[00:27.28]Aku yo mung pengen ngerti..
[00:31.82]Wangine kembang kemangi,
[00:35.49]Ora ono sing nandhingi..
[00:39.05]Nggawe ra biso lali,
[00:42.59]Dino klawan wengi..
[00:46.70]Kembang kemangi,
[00:50.36]Aku pengen nduweni..
[00:54.47]Sing narik ati,
[00:58.27]Atiku yo mung kuwi..
[01:02.25]Kapan biso dadi siji,
[01:05.79]Marang putri tak tresnani..
[01:09.71]Sliraku biso kemati,
[01:13.13]Tekaning pati..
[01:17.43]Kembange kembang kemangi,
[01:20.85]Iku pancen sing tak klangeni..
[01:24.82]Mbok ojo isin lan wedi,
[01:28.68]Yen k’we tak tekani..
[01:32.29]
[02:00.86]>>>
[02:01.86]>>
[02:02.86]>
[02:03.86]Kembang kemangi,
[02:06.86]Aku pengen nduweni..
[02:11.01]Sing narik ati,
[02:14.81]Atiku yo mung kuwi..
[02:19.28]Kapan biso dadi siji,
[02:22.40]Marang putri tak tresnani..
[02:26.37]Sliraku biso kemati,
[02:29.79]Tekaning pati..
[02:34.34]Kembange kembang kemangi,
[02:37.88]Iku pancen sing tak klangeni..
[02:41.49]Mbok ojo isin lan wedi,
[02:45.16]Yen k’we tak tekani..
[02:48.65]Mbok ojo isin lan wedi,
[02:53.27]Yen k’we tak tekani..
[02:56.82]
————-
Preview:

Kanggo Sliramu

Sono-Istana
Versi: Sono Istana

Aku ora biso, ra biso lali marang sliramu
Nganti mbesuk tekaning pati, ora bakal lali

Opo kowe isih, isih eling marang swaraku
Pancen suwe, suwe banget ora ketemu

Senajan kowe, adoh panggone marang awakku
Aku isih tetep, tetep tresno marang sliramu

Dirungokno kanggo kowe, iki laguku
Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu

reff :
Senajan kowe, adoh panggone marang awakku
Aku isih tetep, tetep tresno marang sliramu

Dirungokno kanggo kowe, iki laguku
Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu

Nggo tombo kangen, tak kirimke kanggo sliramu
Oh..ho…
————
Preview: