Sulastri (sonny josz)


Versi: Sonny Josz

Adoh adoh aku iki, marani kowe
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

Adoh adoh aku iki, marani kowe
Amergo aku iki sayang karo kowe..
Wis ono setaun ora ketemu,
Wis ono setaun ora ketemu..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

reff:
Adoh adoh aku iki, marani kowe
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

Mangan Bareng


Versi: Sonny Josz f. Ratna Listy

Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

Duet:
Koyo rembulan karo lintange,
Ojo nganti pisah bareng saklawase..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

12320