Sulastri (sonny josz)

Sonny-Josz_10
Versi: Sonny Josz

Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki sayang karo kowe..
Wis ono setaun ora ketemu,
Wis ono setaun ora ketemu..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

reff:
Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..

reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: svbbscca]
[ar: Sony Josz]
[ti: Sulastri]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.89]Sulastri – Sony Jozz
[00:29.16]
[00:32.16]>>>
[00:33.16]>>
[00:34.16]>
[00:35.16]Adoh adoh aku iki, marani kowe
[00:42.16]Amergo aku iki kangen karo kowe..
[00:49.54]Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
[00:56.58]Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..
[01:03.43]Adoh adoh aku iki, marani kowe
[01:10.95]Amergo aku iki sayang karo kowe..
[01:18.11]Wis ono setaun ora ketemu,
[01:25.44]Wis ono setaun ora ketemu..
[01:32.34]
[01:44.47]>>>
[01:45.47]>>
[01:46.47]>
[01:47.47]Tego temen sulastri kowe karo aku,
[01:53.47]Jarene kowe arep ngenteni aku..
[02:01.61]Tego temen sulastri kowe karo aku,
[02:08.72]Jarene kowe arep kawin karo aku..
[02:15.93]Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
[02:22.10]
[02:49.27]>>>
[02:50.27]>>
[02:51.27]>
[02:52.27]Adoh adoh aku iki marani kowe,
[02:58.99]Amergo aku iki kangen karo kowe..
[03:06.08]Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
[03:13.47]Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..
[03:19.50]
[03:32.57]>>>
[03:33.57]>>
[03:34.57]>
[03:35.57]Tego temen sulastri kowe karo aku,
[03:41.91]Jarene kowe arep ngenteni aku..
[03:49.43]Tego temen sulastri kowe karo aku,
[03:56.47]Jarene kowe arep kawin karo aku..
[04:03.74]Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
[04:10.77]Tego temen sulastri kowe karo aku,
[04:17.42]Jarene kowe arep ngenteni aku..
[04:25.20]Tego temen sulastri kowe karo aku,
[04:32.10]Jarene kowe arep kawin karo aku..
[04:39.20]Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
[04:46.37]
———-
Preview:

Advertisements

Mangan Bareng

Sonny-Josz
Versi: Sonny Josz f. Ratna Listy

Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

Duet:
Koyo rembulan karo lintange,
Ojo nganti pisah bareng saklawase..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
—————–
[id: nhloquca]
[id: nhloquca]
[ar: Sony Josz f. Ratna Listy]
[ti: Mangan Bareng]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.02]Mangan Bareng
[00:18.00]Versi: Sony Josz f. Ratna Listy
[00:21.00]
[00:24.00]>>>
[00:25.00]>>
[00:26.00]>
[00:27.00]Lk: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[00:32.90]Lk: Seneng atiku sakbendino metu bareng..
[00:39.50]Lk: Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
[00:45.35]Lk: Kowe yo seneng aku tambah seneng..
[00:51.82]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[00:58.35]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[01:04.51]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[01:10.80]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[01:17.08]
[01:39.02]>>>
[01:40.02]>>
[01:41.02]>
[01:42.02](Mangan bareng),
[01:44.32]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[01:47.27]Lk: Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
[01:53.38]
[01:55.51](Mangan bareng),
[01:58.50]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[02:01.29]Lk: Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
[02:08.27]Duet: Koyo rembulan karo lintange,
[02:13.74]Duet: Ojo nganti pisah bareng saklawase..
[02:20.64]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[02:26.68]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[02:33.21]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[02:38.93]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[02:46.22]
[03:05.04]>>>
[03:06.04]>>
[03:07.04]>
[03:08.04]Lk: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[03:13.14]Lk: Seneng atiku sakbendino metu bareng..
[03:19.43]Lk: Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
[03:24.97]Lk: Kowe yo seneng aku tambah seneng..
[03:32.37]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[03:38.47]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[03:44.70]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[03:50.68]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[03:57.95]
[04:19.01]>>>
[04:20.01]>>
[04:21.01]>
[04:22.01](Mangan bareng),
[04:24.53]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[04:29.00]Lk: Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
[04:33.99]
[04:36.35](Mangan bareng),
[04:38.34]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[04:42.65]Lk: Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
[04:48.92]
———-
Preview:

Rondo Mencolot

Sonny-Josz_1
Versi: Sonny Josz

Ngomong ngomong dewe janji janji dewe,
Kowe dhik karo aku..
Jare arep ketemu kowe dhik,
Malah mencolot metu..

Ngomong ngomong dewe janji janji dewe,
Kowe dhik karo aku..
Janji arep ketemu kowe dhik,
Malah mencolot mlayu..

reff:
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..

(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..

reff:
Ngomong ngomong dewe janji janji dewe,
Kowe dhik karo aku..
Janji arep ketemu kowe dhik,
Malah mencolot mlayu..

reff:
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..

(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..

(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..

(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Sony Josz]
[ti: Rondo Mencolot]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[id: uqauqhca]
[00:01.71]Rondo Mencolot
[00:24.71]Versi: Sony Josz
[00:27.71]
[00:30.71]>>>
[00:31.71]>>
[00:32.71]>
[00:33.71]Ngomong ngomong dewe
[00:34.21]janji janji dewe,
[00:37.16]Kowe dhik karo aku..
[00:42.00]Jare arep ketemu kowe dhik,
[00:45.31]Malah mencolot metu..
[00:48.60]Ngomong ngomong dewe
[00:49.36]janji janji dewe,
[00:52.46]Kowe dhik karo aku..
[00:56.94]Janji arep ketemu kowe dhik,
[01:00.18]Malah mencolot mlayu..
[01:03.54]
[01:07.52]>>>
[01:08.52]>>
[01:09.52]>
[01:10.52](Rondone mencolot
[01:12.18]rondone mencolot),
[01:13.75]Rokke nganti mlorot..
[01:17.99](Rondone mencolot
[01:20.39]rondone mencolot),
[01:22.09]Gelunge nganti copot..
[01:26.69](Rondone mencolot
[01:28.42]rondone mencolot),
[01:30.30]Rokke nganti mlorot..
[01:34.97](Rondone mencolot
[01:37.07]rondone mencolot),
[01:38.64]Gelunge nganti copot..
[01:42.81]
[02:07.22]>>>
[02:08.22]>>
[02:09.22]>
[02:10.22]Ngomong ngomong dewe
[02:11.46]janji janji dewe,
[02:13.02]Kowe dhik karo aku..
[02:17.87]Janji arep ketemu kowe dhik,
[02:20.92]Malah mencolot mlayu..
[02:25.08]
[02:28.52]>>>
[02:29.52]>>
[02:30.52]>
[02:31.55](Rondone mencolot
[02:32.68]rondone mencolot),
[02:34.72]Rokke nganti mlorot..
[02:39.07](Rondone mencolot
[02:40.84]rondone mencolot),
[02:42.63]Gelunge nganti copot..
[02:47.41](Rondone mencolot
[02:49.48]rondone mencolot),
[02:51.02]Rokke nganti mlorot..
[02:55.93](Rondone mencolot
[02:57.64]rondone mencolot),
[02:59.36]Gelunge nganti copot..
[03:03.59](Rondone mencolot
[03:05.79]rondone mencolot),
[03:07.82]Rokke nganti mlorot..
[03:11.99](Rondone mencolot
[03:13.87]rondone mencolot),
[03:15.66]Gelunge nganti copot..
[03:20.71](Rondone mencolot
[03:22.27]rondone mencolot),
[03:23.99]Rokke nganti mlorot..
[03:28.85](Rondone mencolot
[03:30.36]rondone mencolot),
[03:32.20]Gelunge nganti copot..
[03:36.62]
———-
Preview:

Goro Goro Perawan (wedhus)

Sony-Josz_2
Versi: Sonny Josz

Pancen jempolan, manteb temenan
Prawan gunung ayune ra karuan..
Najan ra dandan enak disawang,
Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: houibqcs]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Goro Goro Perawan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:01.04]Goro Goro Perawan (wedhus)
[00:14.04]Versi : Sonny Josz
[00:17.04]
[00:20.04]>>>
[00:21.04]>>
[00:22.04]>
[00:23.04]Pancen jempolan, manteb temenan
[00:27.84]Prawan gunung ayune ra karuan..
[00:32.99]Najan ra dandan enak disawang,
[00:37.72]Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..
[00:43.07]Pancen jempolan, manteb temenan
[00:47.69]Tego temen kowe kok kebangetan..
[00:53.03]Nganti tak rewangi, utang kreditan
[00:57.75]Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..
[01:02.98]
[01:10.49]>>>
[01:11.49]>>
[01:12.49]>
[01:13.49](Goro goro kedanan karo perawan),
[01:18.66]Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..
[01:23.88]
[01:29.14](Goro goro kedanan karo perawan),
[01:33.94]Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
[01:39.65]Pancen jempolan, manteb temenan
[01:44.38]Tego temen kowe kok kebangetan..
[01:49.68]Nganti tak rewangi, utang kreditan
[01:54.41]Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..
[01:59.76]
[02:07.30]>>>
[02:08.30]>>
[02:09.30]>
[02:10.30](Goro goro kedanan karo perawan),
[02:15.12]Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..
[02:20.73]
[02:25.69](Goro goro kedanan karo perawan),
[02:30.24]Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
[02:35.73](Goro goro kedanan karo perawan),
[02:41.50]Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..
[02:46.97]
[02:52.07](Goro goro kedanan karo perawan),
[02:56.68]Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
[03:02.72](Goro goro kedanan karo perawan),
[03:08.07]Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..
[03:13.35]
[03:18.14](Goro goro kedanan karo perawan),
[03:23.12]Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..
[03:29.21]
————-
Preview:

Iwak Segoro

Sony-Josz_2
Versi: Sonny Josz

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

Ndak kiro ndak kiro biso dadi siji,
Kanggo sak lawase, urip karo kowe..
Timbangane aku ndak ono ajine,
Luwih becik aku mundur soko kowe..

reff:
Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
Urip neng kali, urip neng banyu kali..
Atose atimu, ngeluwihi watu
Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..

Percuma aku sayang kowe,
Percuma aku tresno kowe,
Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

reff:
Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
Urip neng kali, urip neng banyu kali..
Atose atimu, ngeluwihi watu
Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..

Percuma aku sayang kowe,
Percuma aku tresno kowe,
Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: cpocuucs]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Iwak Segoro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.06]Iwak Segoro
[00:18.06]Versi: Sonny Josz
[00:21.06]
[00:24.06]>>>
[00:25.06]>>
[00:26.06]>
[00:27.06]Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
[00:34.46]Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
[00:42.52]Timbangane mengko nyikso atiku,
[00:48.93]Luwih becik aku adoh soko kowe..
[00:55.77]
[01:02.42]Ndak kiro ndak kiro biso dadi siji,
[01:10.14]Kanggo sak lawase, urip karo kowe..
[01:16.86]Timbangane aku ndak ono ajine,
[01:24.64]Luwih becik aku mundur soko kowe..
[01:31.66]
[01:34.05]==sonny josz, iwak segoro==
[01:54.05]
[01:57.05]>>>
[01:58.05]>>
[01:59.05]>
[02:00.05]Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
[02:06.25]Urip neng kali, urip neng banyu kali..
[02:12.48]
[02:18.01]Atose atimu, ngeluwihi watu
[02:24.36]Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..
[02:30.52]Percuma aku sayang kowe,
[02:35.24]Percuma aku tresno kowe,
[02:38.79]Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..
[02:45.75]Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
[02:52.92]Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
[03:00.25]Timbangane mengko nyikso atiku,
[03:07.60]Luwih becik aku adoh soko kowe..
[03:15.06]
[03:18.02]==iwak segoro, sonny josz==
[03:37.02]
[03:40.02]>>>
[03:41.02]>>
[03:42.02]>
[03:43.02]Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
[03:49.02]Urip neng kali, urip neng banyu kali..
[03:55.37]
[04:01.03]Atose atimu, ngeluwihi watu
[04:07.00]Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..
[04:13.72]Percuma aku sayang kowe,
[04:17.58]Percuma aku tresno kowe,
[04:21.62]Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..
[04:28.46]Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
[04:35.74]Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
[04:42.77]Timbangane mengko nyikso atiku,
[04:50.42]Luwih becik aku adoh soko kowe..
[04:57.45]
————–
Preview:

Ora Sejalan

Sonny-Josz_4
Versi: Sonny Josz

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hulilbcq]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Ora Sejalan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.03]Ora Sejalan
[00:20.03]Versi : Sonny Josz
[00:23.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Wis ora sejalan,
[00:32.33]Antarane kowe karo aku..
[00:38.75]Gawe opo ditunggoni,
[00:43.68]Yen wis kowe ora ono kecocokan..
[00:50.55]Wis ora sejalan,
[00:54.50]Antarane kowe karo aku..
[01:01.78]Gawe opo ditangisi,
[01:05.91]Yen wis kowe ora biso didandani..
[01:11.50]
[01:20.68]>>>
[01:21.68]>>
[01:22.68]>
[01:23.68]Wis tak timbang mateng-mateng,
[01:28.43]Luwih becik aku urip dewe..
[01:36.35]Wis tak timbang mateng-mateng,
[01:42.22]Luwih becik pisahan wae..
[01:49.14]Timbangane aku loro, loro ati
[01:55.53]Cukup sampai disini..
[02:00.45]Wis ora sejalan,
[02:04.04]Antarane kowe karo aku..
[02:11.58]Gawe opo ditunggoni,
[02:15.19]Yen wis kowe ora ono kecocokan..
[02:20.93]
[02:31.01]>>>
[02:32.01]>>
[02:33.01]>
[02:34.01]Wis tak timbang mateng-mateng,
[02:37.82]Luwih becik aku urip dewe..
[02:45.62]Wis tak timbang mateng-mateng,
[02:51.84]Luwih becik pisahan wae..
[02:58.73]Timbangane aku loro, loro ati
[03:05.01]Cukup sampai disini..
[03:10.33]Wis ora sejalan,
[03:13.54]Antarane kowe karo aku..
[03:21.17]Gawe opo ditunggoni,
[03:25.16]Yen wis kowe ora ono kecocokan..
[03:32.18]Wis ora sejalan,
[03:35.64]Antarane kowe karo aku..
[03:42.89]Gawe opo ditangisi,
[03:47.37]Yen wis kowe ora biso didandani..
[03:53.07]
————
Preview:

Ojo Dumeh (sonny josz)

Sonny-Josz_2
Versi: Sonny Josz

Ojo dumeh ojo dumeh,
Ojo dumeh karo konco konco..
Elingono awakmu biyen mulo,
Melu konco turu neng kloso arep soro..

Wis rong taun wis rong taun,
Urip mapan penghasilane lumayan..
Saikine ora tau rekoso,
Titenono ojo sok neko neko..

Tak elingke tak elingke,
Kudu eling awakmu karo sing kuoso..
Tak elingke tak elingke,
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..

reff:
Wis rong taun wis rong taun,
Urip mapan penghasilane lumayan..
Saikine ora tau rekoso,
Titenono ojo sok neko neko..

Tak elingke tak elingke,
Kudu eling awakmu karo sing kuoso..
Tak elingke tak elingke,
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Ojo Dumeh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:46]
[id: schulocq]
[00:01.11]Ojo Dumeh – Sonny Josz
[00:31.11]
[00:34.11]>>>
[00:35.11]>>
[00:36.11]>
[00:37.11]Ojo dumeh
[00:39.43]ojo dumeh..
[00:41.49]Ojo dumeh
[00:43.10]karo konco konco..
[00:46.29]Elingono
[00:47.63]awakmu biyen mulo..
[00:50.84]Melu konco
[00:52.05]turu neng kloso arep soro..
[00:55.98]
[01:06.96]Wis rong taun
[01:09.50]wis rong taun..
[01:12.28]Urip mapan
[01:13.42]penghasilane lumayan..
[01:16.64]Saikine ora tau rekoso..
[01:21.09]Titenono
[01:22.19]ojo sok neko neko..
[01:26.27]
[01:36.43]Tak elingke
[01:39.56]tak elingke..
[01:42.02]Kudu eling awakmu
[01:44.21]karo sing kuoso..
[01:47.05]
[01:55.81]Tak elingke
[01:58.12]tak elingke..
[02:00.37]Ojo sok pinter
[02:02.03]karep menange dewe..
[02:05.10]Ojo sok pinter
[02:06.71]karep menange dewe..
[02:10.10]
[02:29.71]>>>
[02:30.71]>>
[02:31.71]>
[02:32.71]Wis rong taun
[02:35.10]wis rong taun..
[02:37.17]Urip mapan
[02:39.01]penghasilane lumayan..
[02:41.95]Saikine ora tau rekoso..
[02:46.88]Titenono
[02:47.85]ojo sok neko neko..
[02:51.53]
[03:01.51]Tak elingke
[03:05.26]tak elingke..
[03:07.25]Kudu eling awakmu
[03:09.45]karo sing kuoso..
[03:12.60]
[03:21.15]Tak elingke
[03:23.35]tak elingke..
[03:25.59]Ojo sok pinter
[03:27.21]karep menange dewe..
[03:30.69]Ojo sok pinter
[03:31.87]karep menange dewe..
[03:35.21]Ojo sok pinter
[03:38.00]karep menange dewe..
[03:42.59]
———–
Preview: