Sulastri (sonny josz)

Versi: Sonny Josz
Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..
Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki sayang karo kowe..
Wis ono setaun ora ketemu,
Wis ono setaun ora ketemu..
reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
reff:
Adoh adoh aku iki marani kowe,
Amergo aku iki kangen karo kowe..
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe,
Nganti tak belani mbolos nyambut gawe..
reff:
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep ngenteni aku..
Tego temen sulastri kowe karo aku,
Jarene kowe arep kawin karo aku..
Ra ngertio saiki dikawin wong liyo..

Mangan Bareng

Versi: Sonny Josz f. Ratna Listy
Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..
Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
Duet:
Koyo rembulan karo lintange,
Ojo nganti pisah bareng saklawase..
Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
reff:
Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..
Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

Rondo Mencolot

Versi: Sonny Josz
Ngomong ngomong dewe janji janji dewe,
Kowe dhik karo aku..
Jare arep ketemu kowe dhik,
Malah mencolot metu..
Ngomong ngomong dewe janji janji dewe,
Kowe dhik karo aku..
Janji arep ketemu kowe dhik,
Malah mencolot mlayu..
reff:
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..
reff:
Ngomong ngomong dewe janji janji dewe,
Kowe dhik karo aku..
Janji arep ketemu kowe dhik,
Malah mencolot mlayu..
reff:
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Rokke nganti mlorot..
(Rondone mencolot rondone mencolot),
Gelunge nganti copot..

Goro Goro Perawan (wedhus)

Versi: Sonny Josz

Pancen jempolan, manteb temenan
Prawan gunung ayune ra karuan..
Najan ra dandan enak disawang,
Moto ngantuk yen ku nyawang dadi padang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

Pancen jempolan, manteb temenan
Tego temen kowe kok kebangetan..
Nganti tak rewangi, utang kreditan
Sapi wedhus entek kabeh wis tak lelang..

reff:
(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Wedhusku sak kandang kabeh dadi melayang..

(Goro goro kedanan karo perawan),
Sapiku sak kandang kabeh dadi melayang..

Iwak Segoro

Versi: Sonny Josz

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

Ndak kiro ndak kiro biso dadi siji,
Kanggo sak lawase, urip karo kowe..
Timbangane aku ndak ono ajine,
Luwih becik aku mundur soko kowe..

reff:
Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
Urip neng kali, urip neng banyu kali..
Atose atimu, ngeluwihi watu
Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..

Percuma aku sayang kowe,
Percuma aku tresno kowe,
Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

reff:
Iwak neng segoro ndak bakalan biso,
Urip neng kali, urip neng banyu kali..
Atose atimu, ngeluwihi watu
Ndak bakal ngerti, kowe ndak bakal ngerti..

Percuma aku sayang kowe,
Percuma aku tresno kowe,
Yen kowe ra bakal ngatresnani aku..

Ndak kiro ndak kiro biso didandani,
Mesin sing rusak, rusak kok kebangeten..
Timbangane mengko nyikso atiku,
Luwih becik aku adoh soko kowe..

Ora Sejalan

Versi: Sonny Josz

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

reff:
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik aku urip dewe..
Wis tak timbang mateng-mateng,
Luwih becik pisahan wae..
Timbangane aku loro, loro ati
Cukup sampai disini..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditunggoni,
Yen wis kowe ora ono kecocokan..

Wis ora sejalan,
Antarane kowe karo aku..
Gawe opo ditangisi,
Yen wis kowe ora biso didandani..

Ojo Dumeh (sonny josz)

Versi: Sonny Josz

Ojo dumeh ojo dumeh,
Ojo dumeh karo konco konco..
Elingono awakmu biyen mulo,
Melu konco turu neng kloso arep soro..

Wis rong taun wis rong taun,
Urip mapan penghasilane lumayan..
Saikine ora tau rekoso,
Titenono ojo sok neko neko..

Tak elingke tak elingke,
Kudu eling awakmu karo sing kuoso..
Tak elingke tak elingke,
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..

reff:
Wis rong taun wis rong taun,
Urip mapan penghasilane lumayan..
Saikine ora tau rekoso,
Titenono ojo sok neko neko..

Tak elingke tak elingke,
Kudu eling awakmu karo sing kuoso..
Tak elingke tak elingke,
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..
Ojo sok pinter karep menange dewe..

Ojo Kesusu Lungo

Versi: Sonny Josz

Telung taun aku dik pisah karo kowe,
Nembe wae ketemu kowe..
Opo saiki kowe durung ono sing duwe,
Opo kowe isih dewe, hohoo…

Terus terang aku dik kangen karo kowe,
Amergo aku tresno kowe..
Opo salahku lan opo dosaku,
Kowe tego ninggal aku..

Aku ra sabar ngenteni kowe,
Kepingin bareng karo kowe..
Aku ra kuat ngenteni kowe,
Kepingin lungguh karo kowe..

Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..
Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..

Opo kowe ra kroso, yen aku tresno kowe
Yen aku tresno kowe..

reff:
Terus terang aku dik kangen karo kowe,
Amergo aku tresno kowe..
Opo salahku lan opo dosaku,
Kowe tego ninggal aku..

Aku ra sabar ngenteni kowe,
Kepingin bareng karo kowe..
Aku ra kuat ngenteni kowe,
Kepingin lungguh karo kowe..

Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..
Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..

Opo kowe ra kroso, yen aku tresno kowe
Yen aku tresno kowe..

Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..
Ojo kesusu lungo, lungguh neng kene dhisik
Durung mari kangenku, kangenku karo kowe..

Opo kowe ra kroso, yen aku tresno kowe
Yen aku tresno kowe..

Moto Duitan

Versi: Sonny Josz

Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Jaman saiki yo kudu moto duitan..
Yen ra moto duitan, ora bakal keduman
Jaman saiki yo kudu moto duitan..

Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Jaman saiki yo kudu moto duitan..
Nggolek sandang pangan, kanggo masa depan
Ojo nganti kowe ketinggalan..

reff:
Si yanti, moto duitan
Si dini, moto duitan
Durung nyanyi wis njaluk bayaran..

Si susi, moto duitan
Si novi, moto duitan
Durung nyanyi wis njaluk bayaran..
Durung nyanyi wis njaluk bayaran..

Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Jaman saiki yo kudu moto duitan..
Yen ra moto duitan, ora bakal keduman
Jaman saiki yo kudu moto duitan..

reff:
Si yanti, moto duitan
Si dini, moto duitan
Durung nyanyi wis njaluk bayaran..

Si susi, moto duitan
Si novi, moto duitan
Durung nyanyi wis njaluk bayaran..
Durung nyanyi wis njaluk bayaran..

Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Jaman saiki yo kudu moto duitan..
Yen ra moto duitan, ora bakal keduman
Jaman saiki yo kudu moto duitan..

Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Jaman saiki yo kudu moto duitan..
Yen ra moto duitan, ora bakal keduman
Jaman saiki yo kudu moto duitan..

Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,
Moto moto moto duitan,

Ora Pantes

Versi: Sonny Josz

Ora pantes yen kowe karo aku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..
Kowe nggolek liyane, ojo ngenteni aku
Nggolek liyane ojo ngenteni aku..

Ora pantes yen kowe karo aku,
Ora pantes yen dadi sisihanku..
Umurku papat pitu, umurmu loro telu
Mendingan wae nggolek liyane..

reff:
(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen kowe dadi bojoku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen mlaku karo aku,
Ora pantes yen mlaku karo aku..
Kowe tak dungakne, kowe tak dungakne
Entok bojo sing sayang karo kowe..

Ora pantes yen kowe karo aku,
Ora pantes yen dadi sisihanku..
Umurku papat pitu, umurmu loro telu
Mendingan wae nggolek liyane..

reff:
(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen kowe dadi bojoku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen mlaku karo aku,
Ora pantes yen mlaku karo aku..
Kowe tak dungakne, kowe tak dungakne
Entok bojo sing sayang karo kowe..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen kowe dadi bojoku,
Ora pantes yen kowe dadi bojoku..

(ora pantes ora pantes ora pantes)
Ora pantes yen mlaku karo aku,
Ora pantes yen mlaku karo aku..
Kowe tak dungakne, kowe tak dungakne
Entok bojo sing sayang karo kowe..

1 2 3 4