Lukisan Kisah

Soimah
Versi: Soimah

Kemana ku langkahkan kaki,
Mencari jejakmu yang tlah tinggalkanku..
Dan kini ku bagai berdiri,
Di atas bumi rindu ku terluka..

Mampukah aku melalui,
Malam-malam panjang tanpamu disini..
Lukisan kisah kita slalu terngiang,
Betapa rinduku kepada dirimu..

Senandung rindu ini untuk dirimu kasih,
Dengarlah suara tangis dihatiku..
Tak mampu ku membendung linang air mataku,
Terlalu dalam rasa rindu ku genggam..
Lukisan kisah ‘kan terkenang
Meski kita tlah berpisah..

reff:
Mampukah aku melalui,
Malam-malam panjang tanpamu disini..
Lukisan kisah kita slalu terngiang,
Betapa rinduku kepada dirimu..

Senandung rindu ini untuk dirimu kasih,
Dengarlah suara tangis dihatiku..
Tak mampu ku membendung linang air mataku,
Terlalu dalam rasa rindu ku genggam..
Lukisan kisah ‘kan terkenang
Meski kita tlah berpisah..
Ha hahahaaaa..
——————
[ver: lyrics]
[id: pabvpkch]
[ar: Soimah]
[ti: Lukisan Kisah]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:00.03]Lukisan Kisah
[00:00.03]by: Soimah
[00:30.03]
[00:32.03]>>>
[00:33.03]>>
[00:34.03]>
[00:35.03]Kemana ku langkahkan kaki,
[00:41.90]Mencari jejakmu
[00:44.94]yang tlah tinggalkanku..
[00:50.54]Dan kini ku bagai berdiri,
[00:56.88]Di atas bumi rindu ku terluka..
[01:06.46]
[01:09.39]Mampukah aku melalui,
[01:16.61]Malam-malam panjang
[01:19.80]tanpamu disini..
[01:25.64]Lukisan kisah
[01:29.13]kita slalu terngiang,
[01:33.12]Betapa rinduku kepada dirimu..
[01:43.99]
[01:45.23]Senandung rindu ini
[01:48.59]untuk dirimu kasih,
[01:52.74]Dengarlah suara tangis dihatiku..
[02:00.62]Tak mampu ku membendung
[02:03.96]linang air mataku,
[02:08.07]Terlalu dalam rasa rindu ku genggam..
[02:16.59]Lukisan kisah ‘kan terkenang
[02:24.55]Meski kita tlah berpisah..
[02:31.52]
[03:02.00]>>>
[03:03.00]>>
[03:04.00]>
[03:05.00]Mampukah aku melalui,
[03:11.53]Malam-malam panjang
[03:14.88]tanpamu disini..
[03:20.61]Lukisan kisah kita slalu terngiang,
[03:27.58]Betapa rinduku kepada dirimu..
[03:39.15]Senandung rindu ini
[03:43.32]untuk dirimu kasih,
[03:47.98]Dengarlah suara tangis dihatiku..
[03:55.56]Tak mampu ku membendung
[03:59.42]linang air mataku,
[04:03.40]Terlalu dalam rasa rindu ku genggam..
[04:12.48]Lukisan kisah ‘kan terkenang
[04:20.07]Meski kita tlah berpisah..
[04:28.74]Ha hahahaaaa..
[04:37.69]
————-
Preview:

Advertisements

Nikah Siri

Versi: Soimah ft. Tedjo

Pr :
Dingaren tindak mriki mas,
Nopo mboten salah margi
Kabare sing tak tampi
Sampeyan nggandeng putri
Jare rondho anak siji
Ndiko nikah siri…

Lk :
Sing sabar yen ngendiko dik
Ojo mung waton sujono
Kabare sing tok tompo
Iku kabar ngoyoworo
Durung-durung ojo duko
Iku ra prayogo…

Yen ora percoyo dik
Aturku marang keng sliro
Aku bakal prasopo
Mugo enggal nemahi praloyo

Pr :
Yen sumpah, mandhi mas
Akeh wong kang podo mati
Pancen wis tak akoni
Yen aku iki kurang gemati

reff :
kembali ke atas..dingaren tindhak mriki…
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=UGKBIyHzSKU

Mbangun Deso

Mbangun Deso
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo & Soimah Pancawati
Produksi : AS Record

Duet :
Ayo konco, podo mbangun deso
Kampung resik, sehat kang jinongko
Ojo lali, kakung miwah putri
Monggo…, bebarengan ambangun negari

Lanang wadon, ojo podo leno
Anom tuwo, manunggal ing karso
Njogo kutho, sarto njogo deso
Monggo kampung sehat, ning ati gembiro

Aman rapi lan indah
Poro wargo dadi sehat lan bungah
Monggo monggo, ojo dilalekno
Konco…, mbangun deso kuwajiban kito

reff :

kembali ke atas..ayo konco,podo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=a3AV_sD5wN4

Godane Rondo

Lgm. Godane Rondo
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo & Soimah
Produksi : AS Record

Pr :
PANCEN ABOT DILAKONI
URIP IJEN RINO KLAWAN WENGI
MERGO PRIO SING MBLENJANI
DADI CUWO ROSO JRONING ATI

PANCEN DADI KEMBANG LAMBE
MRONO MRENE DIRASANI WAE
KUDU PIYE, BANJUR KEPIYE
DADI RONDO, AKEH GODANE

Lk :
MBAK AYU, JANGAN PATAH HATI
AKU SIAP JADI PENGGANTI
AKU SETIA SAMPAI MATI

IRENG IRENG DUDU KETAN
AYO BARENG URIP BEBRAYAN
AYO BARENG URIP BEBRAYAN

MBAK AYU, JANGANLAH RAGU
JANGAN BIMBANG DALAM HATIMU
PERCAYALAH KEPADAKU

NGANGGO BLANGKON SURJANE KUNING
SING WIS KELAKON JO DIPIKIR MANING
JO DIPIKIR MANING

Pr :
RA PERCOYO NGENDIKAMU
KABEH PRIO MUNG PINTER NGERAYU
WIWITANE SAYANG-SAYANG
WEKASANE HABIS MANIS SEPAH DIBUANG

reff :
kembali ke atas..pancen abot dilakoni…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oQkZdoDv3Xg

Wiwit Nyidam

Lgm. WIWIT NYIDAM
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Soimah & Tedjo
Produksi : AS Record

Lk :
Eneng opo dik, kok sajake lesu
Ora mesem prengat-prengut, opo maneh ngguyu
Loro opo dik, mbok yo bloko wae
Sopo ngerti, aku duwe tambane

Pr :
Coba mriki mas, kulo kepingin kondho
Awak lungkrah, kroso lemes wis meh telung ndino
Pingin mangan mas, rasane ra doyan
Saben esuk, kok wis pingin rujakan

Duet : Monggo-monggo, neng puskesmas bebarengan
Pr : Kulo niki mas, ben di prikso bu bidan
Lk : Seneng tenan dik, atiku bungah tenan
Ojo-ojo, sliramu wis wiwit nyidam
Pr : Yen estu kangmas nopo kersane
Putro mbarep niki sak mangke

Lk : Lanang wadon yo dik yo, iku podo wae
Ning ojo lali,cukup loro tembe mburine

reff :
kembali ke atas..eneng opo dik,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YkZ8BbJ27WM