Lukisan Kisah

Versi: Soimah

Kemana ku langkahkan kaki,
Mencari jejakmu yang tlah tinggalkanku..
Dan kini ku bagai berdiri,
Di atas bumi rindu ku terluka..

Mampukah aku melalui,
Malam-malam panjang tanpamu disini..
Lukisan kisah kita slalu terngiang,
Betapa rinduku kepada dirimu..

Senandung rindu ini untuk dirimu kasih,
Dengarlah suara tangis dihatiku..
Tak mampu ku membendung linang air mataku,
Terlalu dalam rasa rindu ku genggam..
Lukisan kisah ‘kan terkenang
Meski kita tlah berpisah..

reff:
Mampukah aku melalui,
Malam-malam panjang tanpamu disini..
Lukisan kisah kita slalu terngiang,
Betapa rinduku kepada dirimu..

Senandung rindu ini untuk dirimu kasih,
Dengarlah suara tangis dihatiku..
Tak mampu ku membendung linang air mataku,
Terlalu dalam rasa rindu ku genggam..
Lukisan kisah ‘kan terkenang
Meski kita tlah berpisah..
Ha hahahaaaa..

Nikah Siri

Versi: Soimah ft. Dimas Tedjo

Pr :
Dingaren tindak mriki mas,
Nopo mboten salah margi
Kabare sing tak tampi
Sampeyan nggandeng putri
Jare rondho anak siji
Ndiko nikah siri…

Lk :
Sing sabar yen ngendiko dik
Ojo mung waton sujono
Kabare sing tok tompo
Iku kabar ngoyoworo
Durung-durung ojo duko
Iku ra prayogo…

Yen ora percoyo dik
Aturku marang keng sliro
Aku bakal prasopo
Mugo enggal nemahi praloyo

Pr :
Yen sumpah, mandhi mas
Akeh wong kang podo mati
Pancen wis tak akoni
Yen aku iki kurang gemati

reff :
Pr :
Dingaren tindak mriki mas,
Nopo mboten salah margi
Kabare sing tak tampi
Sampeyan nggandeng putri
Jare rondho anak siji
Ndiko nikah siri…

Lk :
Sing sabar yen ngendiko dik
Ojo mung waton sujono
Kabare sing tok tompo
Iku kabar ngoyoworo
Durung-durung ojo duko
Iku ra prayogo…

Yen ora percoyo dik
Aturku marang keng sliro
Aku bakal prasopo
Mugo enggal nemahi praloyo

Pr :
Yen sumpah, mandhi mas
Akeh wong kang podo mati
Pancen wis tak akoni
Yen aku iki kurang gemati

123