Bojone Dewe

Versi: Sodiq

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo-bojoan..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo simpenan..

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo ketelu..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojone tanggane..

Bojo dewe ora tumbas,
Paling-paling ngentekno beras..
Bojo dewe sak penak’e,
Disengkakke esok sore..

Bojo-bojoan nambahi utang,
Bojo simpenan ngentekne ladang..
Bojo ketelu ngentekne bandaku,
Bojone tonggo marai padu..

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo-bojoan..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo simpenan..

reff:
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo ketelu..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojone tanggane..

Bojo dewe ora tumbas,
Paling-paling ngentekno beras..
Bojo dewe sak penak’e,
Disengkakke esok sore..

Bojo-bojoan nambahi utang,
Bojo simpenan ngentekne ladang..
Bojo ketelu ngentekne bandaku,
Bojone tonggo marai padu..

Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo-bojoan..
Paling penak bojo dewe,
Ketimbang bojo simpenan..

Cinta Modal Sapi

Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

LK:
IKI ONO PRAWAN,
PRAWANE PINGITAN,
AYUNE ORA KETULUNGAN..

MUMPUNG DURUNG KADHUNG,
GETUN NENG MBURIAN,
DIGONDOL UWONG AKU RA KUMANAN..

MUMPUNG DURUNG
KOWE DIGONDOL UWONG..
MUMPUNG MUMPUNG
ISIH UTUH DURUNG KELONG..

APA SALAH KANG SODIQ
MENARUH HATI..
WONG KOWE
AYUNE KOYO WIDODARI..

AKU IKI ANAK’E JURAGAN SAPI,
YEN MBOK TRIMO CINTAKU,
SUKURANE MBELIH SAPI SIJI..

PR:
WAHAI KAMU
HAY PEMUDA TAMPAN..
SIK TAS KENAL
KOK YO WANI NGOBRAL JANJI..

OPO WIS MANTEP
KOK WANI TENAN..
NGOMONG CINTA
KUDU WANI MBELANJANI..

WEDHAKKU LARANG
SEPATU TEKO ITALI MAS..
DURUNG MANEH BELANJAKU,
SAK ULANE NGANTI SEPULUH JETI..

REFF:
PR:
AKU WEDI MENGKO KOK GOMBALI,
SAKITNYA TUH DI SINI..
AKU TAKUT ENTAR KAU BOHONGI,
SAKITNYA TUH DI SINI..

LK:
KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGGOMBALI..
CINTAKU PADAMU DHIK,
SETENGAH MATI..

KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGAPUSI..
YEN ORA PERCOYO,
JAMINANE NGANGGO SAPI..

LK: JAMINANE SAPI TELU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU WEDHAKKU..
LK: JAMINANE SAPI PITU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU SEPATUKU..
LK: TAK TAMBAHI SAPI WOLU,
PR: LA NGENE IKI CALON BOJOKU..

LK:
MUMPUNG DURUNG
KOWE DIGONDOL UWONG..
MUMPUNG MUMPUNG
ISIH UTUH DURUNG KELONG..

APA SALAH KANG SODIQ
MENARUH HATI..
WONG KOWE
AYUNE KOYO WIDODARI..

AKU IKI ANAK’E JURAGAN SAPI,
YEN MBOK TRIMO CINTAKU,
SUKURANE MBELIH SAPI SIJI..

PR:
WAHAI KAMU
HAY PEMUDA TAMPAN..
SIK TAS KENAL
KOK YO WANI NGOBRAL JANJI..

OPO WIS MANTEP
KOK WANI TENAN..
NGOMONG CINTA
KUDU WANI MBELANJANI..

WEDHAKKU LARANG
SEPATU TEKO ITALI MAS..
DURUNG MANEH BELANJAKU,
SAK ULANE NGANTI SEPULUH JETI..

REFF:
PR:
AKU WEDI MENGKO KOK GOMBALI,
SAKITNYA TUH DI SINI..
AKU TAKUT ENTAR KAU BOHONGI,
SAKITNYA TUH DI SINI..

LK:
KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGGOMBALI..
CINTAKU PADAMU DHIK,
SETENGAH MATI..

KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGAPUSI..
YEN ORA PERCOYO,
JAMINANE NGANGGO SAPI..

LK: JAMINANE SAPI TELU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU WEDHAKKU..
LK: JAMINANE SAPI PITU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU SEPATUKU..
LK: TAK TAMBAHI SAPI WOLU,
PR: LA NGENE IKI CALON BOJOKU..

12315