100 Kurang 1 (Satus Kurang Siji)

100 Kurang 1 (Satus Kurang Siji)
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Sodiqin
Produksi : CHGB Record

Mbokne (sensor), lapo gremang-gremeng
Mbok arani, aku iki wong gendheng
Koq ngrasani, opo pingin tak kampleng
Jane koen, opo aku sing sableng

Dasar wedhus, pancen arek gak urus
Plinthat-plinthit, koen adol gembagus
Ngelingono dulur, jaman bung tomo
Semangate arek-arek suroboyo

reff :

Lha lek wani, koen ojo keroyok’an
Aku iki kondhang dijuluki batman
Onok maneh sing jare aku superman
Lebih hebat inilah si raja preman

Tak kandani, calon bojoku pitu
Perawan kabeh, rupane ayu-ayu
Nomer siji, pancene rodo’ kuru
Mergo opo, sak bendino tak paku

reff :
kembali ke atas…mbokne…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cB0IDnIrkls

Advertisements

Njaluk Kelon

Ratna-Antika_Sodiqin
Versi: Ratna Antika ft. Sodiqin

Lk : Udan udan dik, enak’e lapo
Pr : Udan-udan cak, enak’e kelonan..
Lk : Mumpung udan dik, ayo kelonan
Pr : Ono duwik cak, kanggo slametan..
Lk : Lha koq slametan dik, njalukku kelon
Pr : Mesti wae cak, durung kawinan..
Lk : Kelon enak dik, kawinan gampang
Pr : Ojok ngeyel cak, iku aturan..

[dialog]
Pr : Wong durung kawinan kok wis njaluk kelon to mas? itu berdosa, bukan muhrim, dilarang agama masss???
Lk : Iyo..yooo

Lk :
Telung taun ngethekur,
Manuk perkututku nganggur..
Kepingine manggung,
Sayang wedok’ane mboten purun..

Pr :
Nang pasar golek ketan,
Tomat regone larang..
Nek gak srantan, nek gak kuat
Yo cepitno lawang..

Lk : Aduh aduh dik, imron gak tahan
Pr : Iku onok rondo siktas pegatan..
Lk : Aduh aduh bapak’e thole gak tahan
Pr : Iku ono wedhus dolek lanangan..
Lk : Dobooollll, dobol..

Lk : Udan udan dik, enak’e lapo
Pr : Udan-udan cak, enak’e kelonan..
Lk : Mumpung udan dik, ayo kelonan
Pr : Ono duwik cak, kanggo slametan..
Lk : Lo lo lo lha koq slametan dik, njalukku kelon
Pr : Mesti wae cak, durung kawinan..
Lk : Kelon enak dik, kawinan gampang
Pr : Ojok ngeyel cak, iku aturan..

reff :
[dialog]
Pr : Kelon-kelon,lha koq enak!,hemm!!
Lk : Pancen enak lho dik, yo iku sing tak goleki..,kelon..kelon..

Lk :
Telung taun ngethekur,
Manuk perkututku nganggur..
Kepingine manggung,
Sayang wedok’ane mboten purun..

Pr :
Nang pasar golek ketan,
Tomat regone larang..
Nek gak srantan, nek gak kuat
Yo cepitno lawang..

Lk : Aduh aduh dik, imron gak tahan
Pr : Iku onok rondo siktas pegatan..
Lk : Aduh aduh bapak’e thole gak tahan
Pr : Iku ono wedhus dolek lanangan..
Lk : Dobooollll, dobol..

Lk : Udan udan dik, enak’e lapo
Pr : Udan-udan cak, enak’e kelonan..
Lk : Mumpung udan dik, ayo kelonan
Pr : Ono duwik cak, kanggo slametan..
Lk : Lha koq slametan dik, njalukku kelon
Pr : Mesti wae cak, durung kawinan..
Lk : Kelon enak dik, kawinan gampang
Pr : Ojok ngeyel cak, iku aturan..

[dialog]
Pr : Jarene tacik, nek pengen kelon, kudu kawinan dulu masss…
Lk : Iyo yo dikkk….
—————-
[ver: lyrics]
[id: hqbshoca]
[ar: Ratna Antika ft. Sodiqin]
[ti: Njaluk Kelon]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.02]Njaluk Kelon
[00:13.96]Versi: Ratna Antika ft. Sodiqin
[00:16.96]
[00:19.96]>>>
[00:20.96]>>
[00:21.96]>
[00:22.96]Lk: Udan udan dik, enak’e lapo
[00:28.96]Pr: Udan-udan cak, enak’e kelonan..
[00:35.94]Lk: Mumpung udan dik, ayo kelonan
[00:42.34]Pr: Ono duwik cak, kanggo slametan..
[00:49.57]Lk: Lha koq slametan dik,
[00:52.60]Lk: njalukku kelon
[00:56.34]Pr: Mesti wae cak, durung kawinan..
[01:02.87]Lk: Kelon enak dik, kawinan gampang
[01:09.09]Pr: Ojok ngeyel cak, iku aturan..
[01:16.06]Pr: Wong durung kawinan,
[01:18.64]Pr: kok wis njaluk kelon to mas?
[01:21.38]Pr: itu berdosa, bukan muhrim,
[01:24.81]Pr: dilarang agama masss???
[01:27.11]Lk: Iyo..yooo..
[01:28.85]Lk: Telung taun ngethekur,
[01:32.99]Lk: Manuk perkututku nganggur..
[01:36.60]Lk: Kepingine manggung,
[01:38.65]Lk: Sayang wedok’ane mboten purun..
[01:42.44]Pr: Nang pasar golek ketan,
[01:46.26]Pr: Tomat regone larang..
[01:49.80]Pr: Nek gak srantan, nek gak kuat
[01:53.42]Pr: Yo cepitno lawang..
[01:56.47]Lk: Aduh aduh dik, imron gak tahan
[01:58.71]Pr: Iku onok rondo siktas pegatan..
[02:02.38]Lk: Aduh aduh bapak’e thole gak tahan
[02:05.30]Pr: Iku ono wedhus dolek lanangan..
[02:07.26]Lk: Dobooollll, dobol..
[02:10.19]Lk: Udan udan dik, enak’e lapo
[02:16.48]Pr: Udan-udan cak, enak’e kelonan..
[02:23.25]Lk: Mumpung udan dik, ayo kelonan
[02:29.73]Pr: Ono duwik cak, kanggo slametan..
[02:36.25]Lk: Lo lo lo lha koq slametan dik,
[02:39.93]Lk: njalukku kelon..
[02:43.59]Pr: Mesti wae cak, durung kawinan..
[02:49.82]Lk: Kelon enak dik, kawinan gampang
[02:56.47]Pr: Ojok ngeyel cak, iku aturan..
[03:03.44]
[03:04.38]Pr: Kelon-kelon,lha koq enak!,hemm!!
[03:08.99]Lk: Pancen enak lho dik,
[03:11.36]Lk: yo iku sing tak goleki..,
[03:13.53]Lk: kelon..kelon..
[03:15.40]
[03:17.02]Lk: Telung taun ngethekur,
[03:19.26]Lk: Manuk perkututku nganggur..
[03:23.93]Lk: Kepingine manggung,
[03:25.64]Lk: Sayang wedok’ane mboten purun..
[03:29.94]Pr: Nang pasar golek ketan,
[03:33.92]Pr: Tomat regone larang..
[03:37.16]Pr: Nek gak srantan, nek gak kuat
[03:40.70]Pr: Yo cepitno lawang..
[03:43.19]Lk: Aduh aduh dik, imron gak tahan
[03:45.81]Pr: Iku onok rondo siktas pegatan..
[03:49.54]Lk: Aduh aduh bapak’e thole gak tahan
[03:52.52]Pr: Iku ono wedhus dolek lanangan..
[03:55.32]Lk: Dobooollll, dobol..
[03:58.49]Lk: Udan udan dik, enak’e lapo
[04:03.47]Pr: Udan-udan cak, enak’e kelonan..
[04:10.39]Lk: Mumpung udan dik, ayo kelonan
[04:16.85]Pr: Ono duwik cak, kanggo slametan..
[04:23.88]Lk: Lha koq slametan dik,
[04:26.92]Lk: njalukku kelon..
[04:30.54]Pr: Mesti wae cak, durung kawinan..
[04:36.95]Lk: Kelon enak dik, kawinan gampang
[04:43.24]Pr: Ojok ngeyel cak, iku aturan..
[04:51.51]Pr: Jarene tacik,
[04:54.75]Pr: nek pengen kelon,
[04:56.79]Pr: kudu kawinan dulu masss…
[05:00.15]Lk: Iyo yo dikkk….
[05:02.51]
———-
Preview:

Kurang Ajar

Kurang Ajar
Ciptaan : Rony Jembuk
Vokal : Ratna Antika & Sodiqin
Produksi : CHGB Record

Pr :
Eling elingono mbiyen mlarat,
Mangan telat, sesekmu kumat
Dodol barang, kurang utang
Wayah nyaur mesti gegeran

Eling elingono mbiyen mbambung,
Nggendak rondo, kemulan sarung
Pecah duren, mangan durung
Dikeler rame wong sak kampung

Lk :
A…., (sensor), bicaramu
Klemben-klemben, roti-roti
Biyen-biyen saiki-saiki
Klemben-klemben dik, roti-roti
Pokok’e aku mau kawin lagi

Pr :
Sak karemu kawinno,
Ojo loro, wolu pisan ben cepet modar
Dasar wong lanang nek wis mapan dadi juragan kurang ajar
Tambah edan…, dasar wong edan

Lk :
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndoweh lambemu
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndomble aku gak ngreken
Tak anggep ea, awakmu wong gendeng

reff :
Pr :
Eling elingono mbiyen mbambung,
Nggendak rondo, kemulan sarung
Pecah duren, mangan durung
Dikeler rame wong sak kampung

Lk :
A…., (sensor), bicaramu
Klemben-klemben, roti-roti
Biyen-biyen saiki-saiki
Klemben-klemben dik, roti-roti
Pokok’e aku mau kawin lagi

Pr :
Sak karemu kawinno,
Ojo loro, wolu pisan ben cepet modar
Dasar wong lanang nek wis mapan dadi juragan kurang ajar
Tambah edan…, dasar wong eda
n

Lk :
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndoweh lambemu
Ngomelo ngamuk’o, sampek ndomble aku gak ngreken
Tak anggep ea, awakmu wong gendeng

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KdVE45E0rYE