100 Kurang 1 (Satus Kurang Siji)

Versi: Sodiqin

Mbokne (sensor), lapo gremang-gremeng
Mbok arani, aku iki wong gendheng
Koq ngrasani, opo pingin tak kampleng
Jane koen, opo aku sing sableng

Dasar wedhus, pancen arek gak urus
Plinthat-plinthit, koen adol gembagus
Ngelingono dulur, jaman bung tomo
Semangate arek-arek suroboyo

reff :
Lha lek wani, koen ojo keroyok’an
Aku iki kondhang dijuluki batman
Onok maneh sing jare aku superman
Lebih hebat inilah si raja preman

Tak kandani, calon bojoku pitu
Perawan kabeh, rupane ayu-ayu
Nomer siji, pancene rodo’ kuru
Mergo opo, sak bendino tak paku

reff :
Mbokne (sensor), lapo gremang-gremeng
Mbok arani, aku iki wong gendheng
Koq ngrasani, opo pingin tak kampleng
Jane koen, opo aku sing sableng

Dasar wedhus, pancen arek gak urus
Plinthat-plinthit, koen adol gembagus
Ngelingono dulur, jaman bung tomo
Semangate arek-arek suroboyo

reff :
Lha lek wani, koen ojo keroyok’an
Aku iki kondhang dijuluki batman
Onok maneh sing jare aku superman
Lebih hebat inilah si raja preman

Tak kandani, calon bojoku pitu
Perawan kabeh, rupane ayu-ayu
Nomer siji, pancene rodo’ kuru
Mergo opo, sak bendino tak paku

Njaluk Kelon

Versi: Ratna Antika ft. Sodiqin

Lk : Udan udan dik, enak’e lapo
Pr : Udan-udan cak, enak’e kelonan..
Lk : Mumpung udan dik, ayo kelonan
Pr : Ono duwik cak, kanggo slametan..
Lk : Lha koq slametan dik, njalukku kelon
Pr : Mesti wae cak, durung kawinan..
Lk : Kelon enak dik, kawinan gampang
Pr : Ojok ngeyel cak, iku aturan..

[dialog]
Pr : Wong durung kawinan kok wis njaluk kelon to mas?
Pr : itu berdosa, bukan muhrim, dilarang agama masss???
Lk : Iyo..yooo

Lk :
Telung taun ngethekur,
Manuk perkututku nganggur..
Kepingine manggung,
Sayang wedok’ane mboten purun..

Pr :
Nang pasar golek ketan,
Tomat regone larang..
Nek gak srantan, nek gak kuat
Yo cepitno lawang..

Lk : Aduh aduh dik, imron gak tahan
Pr : Iku onok rondo siktas pegatan..
Lk : Aduh aduh bapak’e thole gak tahan
Pr : Iku ono wedhus dolek lanangan..
Lk : Dobooollll, dobol..

Lk : Udan udan dik, enak’e lapo
Pr : Udan-udan cak, enak’e kelonan..
Lk : Mumpung udan dik, ayo kelonan
Pr : Ono duwik cak, kanggo slametan..
Lk : Lo lo lo lha koq slametan dik, njalukku kelon
Pr : Mesti wae cak, durung kawinan..
Lk : Kelon enak dik, kawinan gampang
Pr : Ojok ngeyel cak, iku aturan..

reff :
[dialog]
Pr : Kelon-kelon,lha koq enak!,hemm!!
Lk : Pancen enak lho dik, yo iku sing tak goleki..,kelon..kelon..

Lk :
Telung taun ngethekur,
Manuk perkututku nganggur..
Kepingine manggung,
Sayang wedok’ane mboten purun..

Pr :
Nang pasar golek ketan,
Tomat regone larang..
Nek gak srantan, nek gak kuat
Yo cepitno lawang..

Lk : Aduh aduh dik, imron gak tahan
Pr : Iku onok rondo siktas pegatan..
Lk : Aduh aduh bapak’e thole gak tahan
Pr : Iku ono wedhus dolek lanangan..
Lk : Dobooollll, dobol..

Lk : Udan udan dik, enak’e lapo
Pr : Udan-udan cak, enak’e kelonan..
Lk : Mumpung udan dik, ayo kelonan
Pr : Ono duwik cak, kanggo slametan..
Lk : Lha koq slametan dik, njalukku kelon
Pr : Mesti wae cak, durung kawinan..
Lk : Kelon enak dik, kawinan gampang
Pr : Ojok ngeyel cak, iku aturan..

[dialog]
Pr : Jarene tacik, nek pengen kelon, kudu kawinan dulu masss…
Lk : Iyo yo dikkk….

12