Semenit Wae

Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : @2013, SRP

Pengen rasane, aku kudu ketemu
Prawan ayu, sing ono ing atiku
Kangen iki, nganti kegowo ngimpi
Rino wengi, dadi nggrantesing ati..

Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

reff :
Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

———————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: nlowwosz]
[ar: slamet riyadi]
[ti: semenit wae]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:21]
[00:01.42]Semenit Wae
[00:06.42]Versi: Slamet Riyadi
[00:08.42][02:07.12][02:34.13][04:17.96]
[00:10.42][02:37.13]>>>
[00:11.42][02:38.13]>>
[00:12.42][02:39.13]>
[00:13.42]Pengen rasane, aku kudu ketemu
[00:20.30]Prawan ayu, sing ono ing atiku
[00:27.04]Kangen iki, nganti kegowo ngimpi
[00:33.74]Rino wengi, dadi nggrantesing ati..
[00:44.89][02:40.13]Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
[00:50.88][02:47.21]Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
[00:58.69][02:54.59]Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
[01:06.74][03:02.88]Tekamu kuwi..
[01:13.10][01:41.24][03:09.49][03:37.48]Semenit wae yo mung semenit wae,
[01:20.74][03:16.76]Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
[01:27.43][03:23.73]Kanggo tombo kangen, atiku iki
[01:34.85][03:30.52]Marang sliramu..
[01:47.85][03:43.90]Ben podo legane yo ben podo legane,
[01:54.87][03:50.96][04:03.37]Tresnaku mung siji,
[01:58.27][03:54.48][04:08.33]Kanggo sliramu, saklawase..
[02:11.45]==slamet riyadi, semenit wae==
———————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pdIGkAeM1So

Advertisements

Riati

Lirik Lagu Jawa Sanguturu ke-1300 Riati
Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : ??

RINO WENGI, ATIKU ORA TENTREM
MIKIRAKE WANITO….
RUPANE AYU, GANDHES LAN LUWES
SEDEP, KEWET TANSAH MERAK ATI

OH…RIATI, KOYO NGOPO
BUNGAHE ATI IKI, MUNGGUH BISO KELAKON
MBANGUN KLUARGO, TENTREM RAHARJO
PUTRO LORO KANG TAK IDAMAKE, DUUUH SENENGE…

TI..RIATI, MBOK OJO LEWO-LEWO
TIMBANGONO KATRESNANKU IKI
TI..RIATI, OPO SLIRAMU KUWI
RA NGGRAITO YEN AWAKKU TRESNO

TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU

reff :
KOYO NGOPO BUNGAHE ATI IKI,
MUNGGUH BISO KELAKON
MBANGUN KLUARGO, TENTREM RAHARJO
PUTRO LORO KANG TAK IDAMAKE, DUUUH SENENGE…

TI..RIATI, MBOK OJO LEWO-LEWO
TIMBANGONO KATRESNANKU IKI
TI..RIATI, OPO SLIRAMU KUWI
RA NGGRAITO YEN AWAKKU TRESNO

TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU
TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7c5yo1vLfbU

Putri Ayu

Putri Ayu
Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : ??

Oh putri ayu, ayumu sing wis merak ati
Oh oh putri ayu, ayumu nyenengake atiku
Cenat cenut rasane atiku,
Yen kerep eling marang sliramu

Oh putri ayu, esemmu nglipurake atiku
Oh oh putri ayu, ngguyumu tombo kangening atiku
Cenat cenut rasane atiku,
Yen kerep eling marang sliramu

Awan wengi ra turu, aku kangen kenal sliramu
Rino wengi kangen, karep atiku pengen ketemu
Sliramu ye…ee….

Oh putri ayu, ayumu sing wis merak ati
Oh oh putri ayu, ayumu nyenengake atiku
Cenat cenut rasane atiku,
Yen kerep eling marang sliramu

reff :

Oh putri ayu, ayumu sing wis merak ati
Oh oh putri ayu, ayumu nyenengake atiku
Cenat cenut rasane atiku,
Yen kerep eling marang sliramu

Awan wengi ra turu, aku kangen kenal sliramu
Rino wengi kangen, karep atiku pengen ketemu
Sliramu ye…ee….

Oh putri ayu, ayumu sing wis merak ati
Oh oh putri ayu, ayumu nyenengake atiku
Cenat cenut rasane atiku,
Yen kerep eling marang sliramu

Oh oh putri ayu, ayumu sing wis merak ati
Oh oh putri ayu, ayumu nyenengake atiku
Cenat cenut rasane atiku,
Yen kerep eling marang sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=exYYWelUKz8

Putri Mripat Biru

Putri Mripat Biru
Ciptaan : ??
Vokal : Slamet Riyadi
Produksi : ??

Rasane susah atiku,
Yen durung iso ketemu
Ketemu wong ayu,
Putri mripat biru sir-siran atiku

Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

reff :

Yen dewe sepi rasane,
Tanpo putri ning sandingku
Kangen ning ati iki,
Ora sandiworo nanging nyoto tresnaku

Sabendino nganti keimpi-impi,
Ndukuh do atiku rino lan wengi
Aduh putri sing mripat biru
Rungokno tembang jroning atiku

Neng kamarku isih ono fotomu
Tak sawang tak elus yen arep turu
Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

Aduh putri sing mripat biru
Kapan wong loro biso ketemu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Dww_LHbbU-s