Semenit Wae

Versi: Slamet Riyadi

Pengen rasane, aku kudu ketemu
Prawan ayu, sing ono ing atiku
Kangen iki, nganti kegowo ngimpi
Rino wengi, dadi nggrantesing ati..

Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

reff:
Tresnaku iki, tulus kanggo sliramu
Opo ra ngerti, opo pancen wis lali
Karo awakku iki, sing setyo ngenteni
Tekamu kuwi..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Kepengen ketemu aku pengen ketemu,
Kanggo tombo kangen, atiku iki
Marang sliramu..

Semenit wae yo mung semenit wae,
Ben podo legane yo ben podo legane,
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..
Tresnaku mung siji,
Kanggo sliramu, saklawase..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Riati

Lirik Lagu Jawa Sanguturu ke-1300 Riati
Versi: Slamet Riyadi

RINO WENGI, ATIKU ORA TENTREM
MIKIRAKE WANITO….
RUPANE AYU, GANDHES LAN LUWES
SEDEP, KEWET TANSAH MERAK ATI

OH…RIATI, KOYO NGOPO
BUNGAHE ATI IKI, MUNGGUH BISO KELAKON
MBANGUN KLUARGO, TENTREM RAHARJO
PUTRO LORO KANG TAK IDAMAKE, DUUUH SENENGE…

TI..RIATI, MBOK OJO LEWO-LEWO
TIMBANGONO KATRESNANKU IKI
TI..RIATI, OPO SLIRAMU KUWI
RA NGGRAITO YEN AWAKKU TRESNO

TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU

reff :
KOYO NGOPO BUNGAHE ATI IKI,
MUNGGUH BISO KELAKON
MBANGUN KLUARGO, TENTREM RAHARJO
PUTRO LORO KANG TAK IDAMAKE, DUUUH SENENGE…

TI..RIATI, MBOK OJO LEWO-LEWO
TIMBANGONO KATRESNANKU IKI
TI..RIATI, OPO SLIRAMU KUWI
RA NGGRAITO YEN AWAKKU TRESNO

TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU
TAK GANDRUNGI, RINO LAN WENGI
TRESNOKU TULUS KANGGO SLIRAMU

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12