Sing Ono Bukti


Versi: Suliyana

Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..

reff:
Mung riko hang sun percoyo,
Ketimbang ambi wong liyo..
Nyatane riko suloyo,
Gawe atinisun loro..

Gelo rasane ati iki,
Mergo riko ngelarani..
Janji sing ono bukti,
Mung tibane nyulayani..

reff:
Myakne wis urip isun gedigi,
Mung bisone riko ngeloro ati..
Raino bengi mung mikiri,
Sampek gering awak iki..

Tapi isun sing cilik ati,
Hang boso hang biso ngerteni..
Krentege tangis batin isun iki,
Krentege tangis batin isun iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: hiuznqci]
[ar: Suliyana]
[ti: Sing Ono Bukti]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.03]Sing Ono Bukti
[00:00.03]by: Suliyana
[00:41.03]
[00:43.03]>>>
[00:44.03]>>
[00:45.03]>
[00:46.03]Mung riko hang sun percoyo,
[00:49.31]Ketimbang ambi wong liyo..
[00:53.50]Nyatane riko suloyo,
[00:56.93]Gawe atinisun loro..
[01:03.29]
[01:06.02]Gelo rasane ati iki,
[01:09.66]Mergo riko ngelarani..
[01:13.96]Janji sing ono bukti,
[01:17.52]Mung tibane nyulayani..
[01:22.32]
[01:36.42]>>>
[01:37.42]>>
[01:38.42]>
[01:39.42]Myakne wis urip isun gedigi,
[01:45.06]Mung bisone riko ngeloro ati..
[01:53.21]Raino bengi mung mikiri,
[02:00.58]Sampek gering awak iki..
[02:09.31]
[02:12.56]Tapi isun sing cilik ati,
[02:19.92]Hang boso hang biso ngerteni..
[02:26.97]Krentege tangis batin isun iki,
[02:35.21]Krentege tangis batin isun iki..
[02:41.39]
[03:17.07]>>>
[03:18.07]>>
[03:19.07]>
[03:20.07]Mung riko hang sun percoyo,
[03:23.26]Ketimbang ambi wong liyo..
[03:27.53]Nyatane riko suloyo,
[03:31.05]Gawe atinisun loro..
[03:37.98]
[03:40.60]Gelo rasane ati iki,
[03:43.84]Mergo riko ngelarani..
[03:48.09]Janji sing ono bukti,
[03:51.46]Mung tibane nyulayani..
[03:55.89]
[04:10.30]>>>
[04:11.30]>>
[04:12.30]>
[04:13.30]Myakne wis urip isun gedigi,
[04:19.45]Mung bisone riko ngeloro ati..
[04:26.88]Raino bengi mung mikiri,
[04:33.87]Sampek gering awak iki..
[04:42.42]
[04:46.29]Tapi isun sing cilik ati,
[04:53.59]Hang boso hang biso ngerteni..
[05:01.14]Krentege tangis batin isun iki,
[05:08.81]Krentege tangis batin isun iki..
[05:15.55]
—————
Preview:

Advertisements