Ngeliyo Tresno

Afian_Silvi-Nurmay
Versi: Silvi Nurmay ft. Afian

Pr:
Kang mas sepurane,
Aku wis nyulayani atimu..
Lk:
Dinda aku semono ugo,
Atimu uwis tak gawe loro..

Pr:
Kang mas sak tenane,
Sing tak tresnani amung sliramu..
Lk:
Dinda ora bedo atiku,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Pr:
Senajan ngeliyo tresno,
Aku tetep tresno..
Lk:
Senajan bedo ati,
Kowe tansah tak tresnani..

Pr:
Tresno kang sejati,
Ra biso ngapusi..
Lk:
Senajan kapisah,
Tansah ra biso lali..

reff:
Pr:
Kang mas sepurane,
Aku wis nyulayani atimu..
Lk:
Dinda aku semono ugo,
Atimu uwis tak gawe loro..

Pr:
Kang mas sak tenane,
Sing tak tresnani amung sliramu..
Lk:
Dinda ora bedo atiku,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Pr:
Senajan ngeliyo tresno,
Aku tetep tresno..
Lk:
Senajan bedo ati,
Kowe tansah tak tresnani..

Pr:
Tresno kang sejati,
Ra biso ngapusi..
Lk:
Senajan kapisah,
Tansah ra biso lali..

ft:
Senajan kapisah,
Tresno tansah ning ati..
————-
[ver: lyrics]
[id: lbvcauca]
[ar: Silvi Nurmay ft. Afian]
[ti: Ngeliyo Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:01.80]Ngeliyo Tresno
[00:24.25]Versi: Silvi Nurmay ft. Afian
[00:27.25]
[00:30.25]>>>
[00:31.25]>>
[00:32.25]>
[00:33.25]Pr: Kang mas sepurane,
[00:40.33]Pr: Aku wis nyulayani atimu..
[00:47.11]Lk: Dinda aku semono ugo,
[00:54.71]Lk: Atimu uwis tak gawe loro..
[01:01.24]
[01:06.03]Pr: Kang mas sak tenane,
[01:13.32]Pr: Sing tak tresnani amung sliramu..
[01:20.46]Lk: Dinda ora bedo atiku,
[01:27.93]Lk: Tansah kelingan marang sliramu..
[01:33.98]
[01:46.45]>>>
[01:47.45]>>
[01:48.45]>
[01:49.45]Pr: Senajan ngeliyo tresno,
[01:53.45]Pr: Aku tetep tresno..
[01:56.69]Lk: Senajan bedo ati,
[02:01.10]Lk: Kowe tansah tak tresnani..
[02:03.61]Pr: Tresno kang sejati,
[02:08.10]Pr: Ra biso ngapusi..
[02:11.64]Lk: Senajan kapisah,
[02:14.28]Lk: Tansah ra biso lali..
[02:19.49]
[02:50.53]>>>
[02:51.53]>>
[02:52.53]>
[02:53.53]Pr: Kang mas sepurane,
[03:00.53]Pr: Aku wis nyulayani atimu..
[03:07.60]Lk: Dinda aku semono ugo,
[03:14.77]Lk: Atimu uwis tak gawe loro..
[03:21.67]
[03:26.14]Pr: Kang mas sak tenane,
[03:33.49]Pr: Sing tak tresnani amung sliramu..
[03:40.69]Lk: Dinda ora bedo atiku,
[03:48.10]Lk: Tansah kelingan marang sliramu..
[03:54.46]
[04:06.72]>>>
[04:07.72]>>
[04:08.72]>
[04:09.72]Pr: Senajan ngeliyo tresno,
[04:13.57]Pr: Aku tetep tresno..
[04:17.74]Lk: Senajan bedo ati,
[04:20.98]Lk: Kowe tansah tak tresnani..
[04:25.03]Pr: Tresno kang sejati,
[04:27.88]Pr: Ra biso ngapusi..
[04:32.11]Lk: Senajan kapisah,
[04:34.14]Lk: Tansah ra biso lali..
[04:39.39]
[05:06.13]>>>
[05:07.13]>>
[05:08.13]>
[05:09.13]Pr: Senajan ngeliyo tresno,
[05:12.56]Pr: Aku tetep tresno..
[05:16.22]Lk: Senajan bedo ati,
[05:19.78]Lk: Kowe tansah tak tresnani..
[05:23.82]Pr: Tresno kang sejati,
[05:26.93]Pr: Ra biso ngapusi..
[05:30.85]Lk: Senajan kapisah,
[05:33.03]Lk: Tansah ra biso lali..
[05:38.07]Ft: Senajan kapisah,
[05:40.55]Ft: Tresno tansah ning ati..
[05:46.83]
———-
Preview:

Advertisements

Tresno Luar Pulau

Nino_Silvi
Versi: Nino Bhaskara ft. Silvi Nurmay

Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
—————
[ver: lyrics]
[id: laizwccs]
[ar: Nino Bhaskara & Silvi Nurmay]
[ti: Tresno Luar Pulau]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:14]
[00:01.27]Tresno Luar Pulau
[00:18.27]Versi : Nino Bhaskara & Silvi Nurmay
[00:21.27]Wanita berteks kecil, Pria berteks KAPITAL
[00:24.27]
[00:27.27]>>>
[00:28.27]>>
[00:29.27]>
[00:30.27]kangmas..sing tak tresnani,
[00:37.91]ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
[00:47.55]padahal mbiyen naliko sering ketemu,
[00:53.96]aku ra perduli karo sliramu..
[01:06.41]DINDA..SING TAK SAYANGI,
[01:13.26]ORA NYONO AKHIRE SLIRAMU DADI KEMBANGE ATI..
[01:23.67]PADAHAL MBIYEN NALIKO ISIH SAK KUTHO,
[01:30.14]KOWE LAN AKU ORA ONO ROSO..
[01:39.78]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[01:49.54]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[01:57.92]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[02:05.97]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[02:14.36]ORA NGANTI SUWE AKU MESTHI BALI,
[02:20.83]tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
[02:30.42]
[03:07.12]>>>
[03:08.12]>>
[03:09.12]>
[03:10.12]kangmas..sing tak tresnani,
[03:17.45]ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
[03:27.09]padahal mbiyen naliko sering ketemu,
[03:33.92]aku ra perduli karo sliramu..
[03:45.22]DINDA..SING TAK SAYANGI,
[03:53.25]ORA NYONO AKHIRE SLIRAMU DADI KEMBANGE ATI..
[04:03.07]PADAHAL MBIYEN NALIKO ISIH SAK KUTHO,
[04:09.80]KOWE LAN AKU ORA ONO ROSO..
[04:21.13]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[04:29.34]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[04:36.66]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[04:45.25]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[04:53.23]ORA NGANTI SUWE AKU MESTHI BALI,
[05:00.76]tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
[05:10.34]
[05:45.85]>>>
[05:46.85]>>
[05:47.85]>
[05:48.85]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[05:57.88]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[06:05.71]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[06:13.54]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[06:22.07]NANGING SAIKI KAHANANE AKU WIS ADOH PARAN,
[06:29.60]ING LUAR PULAU KOWE LAN AKU KEPISAH SAMUDRO..
[06:37.10]mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
[06:45.59]tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..
[06:54.24]ORA NGANTI SUWE AKU MESTHI BALI,
[07:01.28]Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..
[07:11.04]
————
Preview:

Pacobane Tresno

Nino_Silvi
Versi: Nino Bhaskara ft. Silvi Nurmay

Pr:
Laras iki nembangake roso neng njero atiku,
Sing tansah nangis nelongso nandang pacoban tresnaku..
Katresnan kang tulus suci sing tak wenehne sliramu,
Mbok wales cidro janji setyo kowe ninggalke aku..

Opo pancen wis nasibku kudu pisah ro sliramu,
Opo mergo ati liyo kowe tego ninggal aku..
Koyo koyo ra percoyo nanging kahanane nyoto,
Endahe tresno ilang muspro amung dadi cerito..

Lk:
Sak tenane atiku isih ono tresno,
Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
Entenono baliku menyang atimu..

reff:
Pr:
Laras iki nembangake roso neng njero atiku,
Sing tansah nangis nelongso nandang pacoban tresnaku..
Katresnan kang tulus suci sing tak wenehne sliramu,
Mbok wales cidro janji setyo kowe ninggalke aku..

Opo pancen wis nasibku kudu pisah ro sliramu,
Opo mergo ati liyo kowe tego ninggal aku..
Koyo koyo ra percoyo nanging kahanane nyoto,
Endahe tresno ilang muspro amung dadi cerito..

Lk:
Sak tenane atiku isih ono tresno,
Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
Entenono baliku menyang atimu..

reff:
Lk:
Sak tenane atiku isih ono tresno,
Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
Entenono baliku menyang atimu..

Pr:
Nganti kapan tak tunggu kebukak atimu,
Selawase urip bareng karo aku..

—————-
[ver: lyrics]
[id: zbbnzzcs]
[ar: Nino bhaskara f. Silvi nurmay]
[ti: Pacobane Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:01.00]Pacobane Tresno
[00:25.00]Versi : Nino Bhaskara & Silvi Nurmay
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Laras iki nembangake roso neng njero atiku,
[00:41.12]Sing tansah nangis nelongso nandang pacoban tresnaku..
[00:48.64]Katresnan kang tulus suci sing tak wenehne sliramu,
[00:56.50]Mbok wales cidro janji setyo kowe ninggalke aku..
[01:07.07]Opo pancen wis nasibku kudu pisah ro sliramu,
[01:14.54]Opo mergo ati liyo kowe tego ninggal aku..
[01:22.13]Koyo koyo ra percoyo nanging kahanane nyoto,
[01:29.53]Endahe tresno ilang muspro amung dadi cerito..
[01:39.35]Sak tenane atiku isih ono tresno,
[01:48.19]Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
[01:55.29]Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
[02:02.87]Entenono baliku menyang atimu..
[02:10.54]
[02:13.00]==nino f. silvi, pacobane tresno==
[02:37.00]
[02:40.00]>>>
[02:41.00]>>
[02:42.00]>
[02:43.00]Laras iki nembangake roso neng njero atiku,
[02:50.74]Sing tansah nangis nelongso nandang pacoban tresnaku..
[02:58.29]Katresnan kang tulus suci sing tak wenehne sliramu,
[03:05.51]Mbok wales cidro janji setyo kowe ninggalke aku..
[03:15.29]Opo pancen wis nasibku kudu pisah ro sliramu,
[03:23.60]Opo mergo ati liyo kowe tego ninggal aku..
[03:31.46]Koyo koyo ra percoyo nanging kahanane nyoto,
[03:38.93]Endahe tresno ilang muspro amung dadi cerito..
[03:48.50]Sak tenane atiku isih ono tresno,
[03:57.21]Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
[04:04.49]Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
[04:12.02]Entenono baliku menyang atimu..
[04:19.54]
[04:22.81]==nino f. silvi, pacobane tresno==
[04:43.07]
[04:46.07]>>>
[04:47.07]>>
[04:48.07]>
[04:49.07]Sak tenane atiku isih ono tresno,
[04:56.42]Nanging kepekso tak pedhot mergo kahanan sing bedo..
[05:03.89]Sejatine tresnaku mung marang sliramu,
[05:11.29]Entenono baliku menyang atimu..
[05:18.33]Nganti kapan tak tunggu kebukak atimu,
[05:25.98]Selawase urip bareng karo aku..
[05:32.95]
————
Preview: