Ngeliyo Tresno

Versi: Silvi Nurmay ft. Afian

Pr:
Kang mas sepurane,
Aku wis nyulayani atimu..
Lk:
Dinda aku semono ugo,
Atimu uwis tak gawe loro..

Pr:
Kang mas sak tenane,
Sing tak tresnani amung sliramu..
Lk:
Dinda ora bedo atiku,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Pr:
Senajan ngeliyo tresno,
Aku tetep tresno..
Lk:
Senajan bedo ati,
Kowe tansah tak tresnani..

Pr:
Tresno kang sejati,
Ra biso ngapusi..
Lk:
Senajan kapisah,
Tansah ra biso lali..

reff:
Pr:
Kang mas sepurane,
Aku wis nyulayani atimu..
Lk:
Dinda aku semono ugo,
Atimu uwis tak gawe loro..

Pr:
Kang mas sak tenane,
Sing tak tresnani amung sliramu..
Lk:
Dinda ora bedo atiku,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Pr:
Senajan ngeliyo tresno,
Aku tetep tresno..
Lk:
Senajan bedo ati,
Kowe tansah tak tresnani..

Pr:
Tresno kang sejati,
Ra biso ngapusi..
Lk:
Senajan kapisah,
Tansah ra biso lali..

reff:
Pr:
Senajan ngeliyo tresno,
Aku tetep tresno..
Lk:
Senajan bedo ati,
Kowe tansah tak tresnani..

Pr:
Tresno kang sejati,
Ra biso ngapusi..
Lk:
Senajan kapisah,
Tansah ra biso lali..

ft:
Senajan kapisah,
Tresno tansah neng ati..

Tresno Luar Pulau

Versi: Nino Bhaskara ft. Silvi Nurmay

Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Pr:
Kangmas..sing tak tresnani,
Ora ngiro akhire sliramu dadi pepujan ati..
Padahal mbiyen naliko sering ketemu,
Aku ra perduli karo sliramu..

Lk:
Dinda..sing tak sayangi,
Ora nyono akhire sliramu dadi kembange ati..
Padahal mbiyen naliko isih sak kutho,
Kowe lan aku ora ono roso..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

reff:
Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk:
Nanging saiki kahanane aku wis adoh paran,
Ing luar pulau kowe lan aku kepisah samudro..
Pr:
Mung suaramu lewat telpun dadi panglipur kangen,
Tanpo ketemu ugo tanpo biso nyanding sliramu..

Lk: Ora nganti suwe aku mesthi bali,
Pr: Tak tunggu sliramu neng kutho kediri..

12