Sumpah Mati


Versi: Shanti

Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

reff:
Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

reff:
Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Teko panas ademe dunyo iki..

Kembang Impenan (shanti)


Versi: Shanti

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..

12