Sumpah Mati

shanti_bwi
Versi: Shanti

Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

reff:
Ha ha ha..
Ha ha ha..

Jujur bain sun sing kiro lilo,
Ninggalno kembang alum wujude..
Masio wis katon surem wernone,
Tapi riko kembang arum gandane..

Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
Welas moto batin seru nemene..
Masio keurugan aran riko kembang,
Semebyar nong awang-awang..

reff:
Sumpah mati sun rumat riko,
Sampek arum lan indah disawang..
Sumpah mati sun elus riko,
Sampek keroso katone terang..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..

Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Sun kemuli lan sun kancani,
Teko panas ademe dunyo iki..
Teko panas ademe dunyo iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wclbcbcu]
[ar: Shanti]
[ti: Sumpah Mati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:01.05]Ha ha ha..
[00:13.34]Ha ha ha..
[00:22.86]
[00:26.00]Jujur bain sun sing kiro lilo,
[00:31.22]Ninggalno kembang alum wujude..
[00:37.93]Masio wis katon surem wernone,
[00:42.72]Tapi riko kembang arum gandane..
[00:48.70]
[00:51.60]Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
[00:56.96]Welas moto batin seru nemene..
[01:03.30]Masio keurugan aran riko kembang,
[01:08.21]Semebyar nong awang-awang..
[01:14.80]Sumpah mati sun rumat riko,
[01:21.21]Sampek arum lan indah disawang..
[01:27.07]Sumpah mati sun elus riko,
[01:32.61]Sampek keroso katone terang..
[01:40.38]Sun kemuli lan sun kancani,
[01:46.59]Teko panas ademe dunyo iki..
[01:53.06]Sun kemuli lan sun kancani,
[01:57.92]Teko panas ademe dunyo iki..
[02:05.14]
[02:07.82]Ha ha ha..
[02:20.57]Ha ha ha..
[02:29.61]
[02:32.97]Jujur bain sun sing kiro lilo,
[02:37.94]Ninggalno kembang alum wujude..
[02:44.72]Masio wis katon surem wernone,
[02:49.27]Tapi riko kembang arum gandane..
[02:56.16]
[02:58.16]Ikhlas setiyo isun sing ono ukure,
[03:03.63]Welas moto batin seru nemene..
[03:10.41]Masio keurugan aran riko kembang,
[03:15.07]Semebyar nong awang-awang..
[03:20.74]
[03:44.80]>>>
[03:45.80]>>
[03:46.80]>
[03:47.80]Sumpah mati sun rumat riko,
[03:53.26]Sampek arum lan indah disawang..
[03:59.93]Sumpah mati sun elus riko,
[04:04.85]Sampek keroso katone terang..
[04:12.86]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:18.47]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:25.13]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:30.24]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:38.82]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:43.80]Teko panas ademe dunyo iki..
[04:50.45]Sun kemuli lan sun kancani,
[04:55.54]Teko panas ademe dunyo iki..
[05:03.70]Teko panas ademe dunyo iki..
[05:14.15]
————–
Preview:

Advertisements

Kembang Impenan (shanti)

Shanti
Versi: Shanti

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Mulo siro sijine kembang,
Hang paling sun sayang..
Sabendinane tetep sun sambang,
Mergane yo wedi kelangan..

reff:
Isun rumongso lan isun nerimo,
Tau duwe salah nong riko..
Saiki isun yo njaluk sepuro,
Myakne atinisun lego..

Mulo siro yo sijine kembang,
Hang paling sun puji puji..
Raino bengi hang sun impi impi,
Mulo riko hang sun enteni..

Isun pujo siro kembang,
Mekar ono ring taman..
Sun roso lan sun eman,
Kadhung ilang biso kedanan..
————
[ver: lyrics]
[id: lvqkuica]
[ar: Shanti]
[ti: Kembang Impenan]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:01.95]Kembang Impenan
[00:45.95]Versi: Shanti
[00:48.95]
[00:51.95]>>>
[00:52.95]>>
[00:53.95]>
[00:54.95]Isun pujo siro kembang,
[00:59.05]Mekar ono ring taman..
[01:03.21]Sun rokso lan sun eman eman,
[01:07.67]Kadhung ilang biso kedanan..
[01:12.98]
[01:23.25]Mulo siro sijine kembang,
[01:27.35]Hang paling sun sayang..
[01:32.02]Sabendinane tetep sun sambang,
[01:36.08]Mergane yo wedi kelangan..
[01:41.11]
[02:21.28]>>>
[02:22.28]>>
[02:23.28]>
[02:24.28]Isun rumongso lan isun nerimo,
[02:28.33]Tau duwe salah nong riko..
[02:32.86]Saiki isun yo njaluk sepuro,
[02:37.03]Myakne atinisun lego..
[02:41.76]
[02:50.35]Mulo siro yo sijine kembang,
[02:54.20]Hang paling sun puji puji..
[02:58.74]Raino bengi hang sun impi impi,
[03:03.04]Mulo riko hang sun enteni..
[03:09.82]Mulo siro sijine kembang,
[03:13.86]Hang paling sun sayang..
[03:18.34]Sabendinane tetep sun sambang,
[03:22.46]Mergane yo wedi kelangan..
[03:27.31]
[04:07.61]>>>
[04:08.61]>>
[04:09.61]>
[04:10.61]Isun rumongso lan isun nerimo,
[04:14.45]Tau duwe salah nong riko..
[04:19.13]Saiki isun yo njaluk sepuro,
[04:23.42]Myakne atinisun lego..
[04:27.96]
[04:36.67]Mulo siro yo sijine kembang,
[04:40.77]Hang paling sun puji puji..
[04:45.07]Raino bengi hang sun impi impi,
[04:49.42]Mulo riko hang sun enteni..
[04:56.02]Isun pujo siro kembang,
[05:00.12]Mekar ono ring taman..
[05:04.86]Sun rokso lan sun eman eman,
[05:09.03]Kadhung ilang biso kedanan..
[05:14.37]
————
Preview:

Welas Hang Suci

Sanguturu
Versi: Shanti

Sing biso diomongaken kang,
Senenge nong dino iki..
Osing biso ngumpamakaken kang,
Bungahe rasane ati..

Mergane ring dino iki,
Riko ngomong arep ngelamar..
Mandaneo senenge ati,
Kelakon urip bebarengan..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..

reff:
Rasane isun koyo ngimpi,
Ngenteni riko sampek saiki..
Gancangono riko sun anteni,
Kerungu omong hang manas ati..

Opo tah iki hang diarani,
Welas hang suci..
Sun jaluk riko ojo ngapusi,
Tekan riko sun anteni..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..

reff:
Rasane isun koyo ngimpi,
Ngenteni riko sampek saiki..
Gancangono riko sun anteni,
Kerungu omong hang manas ati..

Opo tah iki hang diarani,
Welas hang suci..
Sun jaluk riko ojo ngapusi,
Tekan riko sun anteni..

Sing biso diomongaken kang,
Senenge nong dino iki..
Osing biso ngumpamakaken kang,
Bungahe rasane ati..

Mergane ring dino iki,
Riko ngomong arep ngelamar..
Mandaneo senenge ati,
Kelakon urip bebarengan..

Koyo koyo sing ono maning kang,
Hang seneng kejobo isun..
Wis suwe isun demenan kang,
Buru saiki biso bakalan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: csaknicq]
[ar: Shanti]
[ti: Welas Hang Suci]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:01.76]Welas Hang Suci
[00:31.76]Versi : Shanti
[00:34.76]
[00:37.76]>>>
[00:38.76]>>
[00:39.76]>
[00:40.76]Sing biso diomongaken kang,
[00:45.02]Senenge nong dino iki..
[00:49.89]Osing biso ngumpamakaken kang,
[00:53.53]Bungahe rasane ati..
[00:57.90]Mergane ring dino iki,
[01:01.91]Riko ngomong arep ngelamar..
[01:06.74]Mandaneo senenge ati,
[01:10.48]Kelakon urip bebarengan..
[01:16.05]Koyo koyo sing ono maning kang,
[01:19.57]Hang seneng kejobo isun..
[01:24.14]Wis suwe isun demenan kang,
[01:28.36]Buru saiki biso bakalan..
[01:33.20]
[01:36.19]==shanti, welas hang suci==
[02:05.29]
[02:08.29]>>>
[02:09.29]>>
[02:10.29]>
[02:11.29]Rasane isun koyo ngimpi,
[02:15.98]Ngenteni riko sampek saiki..
[02:20.92]
[02:29.17]Gancangono riko sun anteni,
[02:33.14]Kerungu omong hang manas ati..
[02:37.77]Opo tah iki hang diarani,
[02:42.27]Welas hang suci..
[02:46.83]Sun jaluk riko ojo ngapusi,
[02:51.06]Tekan riko sun anteni..
[02:57.92]Koyo koyo sing ono maning kang,
[03:03.64]Hang seneng kejobo isun..
[03:08.30]Wis suwe isun demenan kang,
[03:12.43]Buru saiki biso bakalan..
[03:17.26]
[03:20.06]=welas hang suci, shanti==
[03:50.06]
[03:53.06]>>>
[03:54.06]>>
[03:55.06]>
[03:56.06]Rasane isun koyo ngimpi,
[04:00.17]Ngenteni riko sampek saiki..
[04:04.74]
[04:13.41]Gancangono riko sun anteni,
[04:17.45]Kerungu omong hang manas ati..
[04:22.19]Opo tah iki hang diarani,
[04:26.55]Welas hang suci..
[04:31.19]Sun jaluk riko ojo ngapusi,
[04:35.24]Tekan riko sun anteni..
[04:42.43]Sing biso diomongaken kang,
[04:47.99]Senenge nong dino iki..
[04:52.95]Osing biso ngumpamakaken kang,
[04:56.70]Bungahe rasane ati..
[05:01.19]Mergane ring dino iki,
[05:05.14]Riko ngomong arep ngelamar..
[05:09.96]Mandaneo senenge ati,
[05:13.67]Kelakon urip bebarengan..
[05:19.22]Koyo koyo sing ono maning kang,
[05:22.75]Hang seneng kejobo isun..
[05:27.58]Wis suwe isun demenan kang,
[05:31.56]Buru saiki biso bakalan..
[05:36.16]
————-
Preview:

Surat Kawitan

Surat Kawitan
Ciptaan : Sutrisno
Vokal : Shanti
Produksi : Aneka Safari Record

Nompo surat kawitan,
Rasane ati yo deg-degan
Isun sing nyongko, nang awak riko
Sedino buru kenalan

Sun woco surat riko
Ugo sun lamun rupan riko
Senenge ati ring dino iki
Nang riko sing biso lali

reff :

Kapan yo ketemu maning, masiyo sedelo baen
Sun balesi surat riko, ati myakne podo-podo lego
Kapan yo ketemu maning, masiyo sedelo baen
Sun balesi surat riko, ati myakne podo-podo lego

Tapi riko janjio,
Seneng isun ojo ono wong liyo
Kang disenengi, kang disayangi
Omonge ojo dipungkiri

reff :

Kapan yo ketemu maning, masiyo sedelo baen
Sun balesi surat riko, ati myakne podo-podo lego
Kapan yo ketemu maning, masiyo sedelo baen
Sun balesi surat riko, ati myakne podo-podo lego

Tapi riko janjio,
Seneng isun ojo ono wong liyo
Kang disenengi, kang disayangi
Omonge ojo dipungkiri

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FX3sQSYI-lM