Tresno Kowe Nem

Ciptaan : Jepang
Vokal : Setu Johnero
Produksi : Menara Record

Nem…, aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe,
Aku isoh nompo opo anane,
Tresno ning ati ora mung ono lambe..

Nem…, pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku,
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku..

reff :
Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu..

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji..

reff :
kembali keatas..nem,aku tresno…

[ver: lyrics]
[ar: Setu Johnero]
[ti: Tresno Kowe Nem]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:01.58]Tresno Kowe Nem
[00:13.58]Versi : Setu Johnemo
[00:16.33][01:16.64][02:26.31][03:33.83][04:50.03]
[00:19.33][01:26.72][02:36.22][03:43.03]>>>
[00:20.33][01:27.72][02:37.22][03:44.03]>>
[00:21.33][01:28.72][02:38.22][03:45.03]>
[00:22.33][02:39.22]Nem…, aku tresno kowe
[00:28.54][02:45.11]Senadyan kowe wong ora nduwe,
[00:35.54][02:52.63]Aku isoh nompo opo anane,
[00:42.08][02:59.48]Tresno ning ati ora mung ono lambe..
[00:49.84][03:06.87]Nem…, pancen kowe ayu
[00:55.02][03:13.29]Sing isoh nggawe senenge atiku,
[01:03.06][03:19.35]Aku kepingin, bendino ketemu
[01:09.42][03:26.57]Urip bebrayan, karepe atiku..
[01:29.72][03:47.03]Atiku deg-degan, lan kebingungan
[01:36.55][03:54.21]Yen arep ketemu, karo sliramu
[01:43.60][04:01.24]Percoyo o nem, aku priyo mapan
[01:50.89][04:07.94]Ora bakal, nglarani atimu..
[01:58.18][04:15.10]Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
[02:04.62][04:20.98]Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
[02:11.69][04:28.63]Percoyo o nem, uwis tak niati
[02:18.30][04:35.45][04:42.90]Aku kepingin, urip dadi siji..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8GVBbM6EUbE

Advertisements

Trimo Luwung

Ciptaan : Setu Johnero
Vokal : Setu Johnero
Produksi : IMC Record

Dal idul idal inah, pat ipit ipat iyem
Sing nduwur jare wegah, sing ngisor uwis marem

Cublak cublak suweng, suwenge ting gelenter
Sing mburi uwis marem, sing ngarep jare encer
Es teh..,

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

reff :
Dal idul idal inah, pat ipit ipat iyem
Sing nduwur jare wegah, sing ngisor uwis marem

Cublak cublak suweng, suwenge ting gelenter
Sing mburi uwis marem, sing ngarep jare encer
Es teh..,

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

[ver: lyrics]
[id: lunoozsn]
[ar: Setu Johnero]
[ti: Trimo Luwung (Triwung)]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:48]
[00:01.86]Trimo Luwung (Triwung)
[00:25.86]Versi : Setu Johnero
[00:28.77][00:48.55][01:06.71][01:39.62][02:02.16][02:21.49][02:39.54][03:40.41]
[00:31.77][02:05.16]>>>
[00:32.77][02:06.16]>>
[00:33.77][02:07.16]>
[00:34.77][02:08.16]Dal idul idal inah, pat ipit ipat iyem
[00:41.19][02:14.00]Sing nduwur jare wegah,
[00:44.46][02:17.28]Sing ngisor uwis marem..
[00:50.58][02:23.44]Cublak cublak suweng,
[00:53.35][02:26.18]Suwenge ting gelenter,
[00:56.54][02:29.36]Sing mburi uwis marem,
[00:59.61][02:32.65]Sing ngarep jare encer..
[01:04.01][02:37.29]Es teh..,
[01:13.57][02:46.79][03:13.15]Ri uri ri uri njang anjang widodari,
[01:19.74][02:52.56][03:20.48]Kecleret tibo nyemplung,
[01:22.87][02:55.79][03:23.56]Nyemplunge ono ing kedung..
[01:26.64][02:59.18][03:27.08]Po lali po lali kandamu jare wingi,
[01:32.09][03:04.93][03:32.78]Kepelet bocah nggunung,
[01:35.32][03:08.21][03:35.98]Jaremu wis trimo luwung..
[01:42.16]==trimo luwung,setu johnero==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BiY0xd-kx1Q

Bandul Sekilo

Bandul Sekilo
Ciptaan : Setu Johnero
Vokal : Setu Johnero f. Ami DS
Produksi : ??

Lk :
Critane aku ngliwati ndeso,
Papane adoh soko kutho,
Aku weruh bocah rambut dowo,
Blalak blalak mripate ombo..

Mlakune alon kabotan bokong,
Yen lungguh ngentek-ngenteke panggon,
Jane ayu dandan moblong moblong,
Soko mburi koyo bagong..

reff :
Pr :
Wong omong ojo mung nrocos,
Wong kowe dewe yo mrongos,
Untu turah lambe cupet,
Yen mingkem ora rapet..

Wong lanang kakean cangkir,
Yen ngomong ora dipikir,
Mangan telo adahe takir,
Jane gelo padune naksir..,naksir to

Lk :
Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Pr :“lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
Lk :”Aku i naksir kowe heh, niat iyo, ning sithik..”

kembali ke atas..critane aku ngliwati…

[ver: lyrics]
[id: azipohsn]
[ar: Setu Johnero f. Ami DS]
[ti: Bandul Sekilo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:06]
[00:01.06]Bandul Sekilo
[00:20.51]Versi : Setu Johnero f. Ami DS
[00:23.51]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:26.51][01:00.41][02:10.38][02:23.04][02:52.17][04:00.54]
[00:29.51][01:11.38][03:03.75]>>>
[00:30.51][01:12.38][03:04.75]>>
[00:31.51][01:13.38][03:05.75]>
[00:32.51][02:24.48]CRITANE AKU NGLIWATI NDESO,
[00:36.12][02:27.39]PAPANE ADOH SOKO KUTHO,
[00:39.30][02:30.80]AKU WERUH BOCAH RAMBUT DOWO,
[00:42.31][02:33.80]BLALAK BLALAK MRIPATE OMBO..
[00:47.17][02:38.39]MLAKUNE ALON KABOTAN BOKONG,
[00:50.10][02:41.60]YEN LUNGGUH NGENTEK-NGENTEKE PANGGON,
[00:53.30][02:44.77]JANE AYU DANDAN MOBLONG MOBLONG,
[00:56.35][02:47.74]SOKO MBURI KOYO BAGONG..
[01:14.38][03:06.75]wong omong ojo mung nrocos,
[01:18.71][03:09.66]wong kowe dewe yo mrongos,
[01:21.19][03:12.65]untu turah lambe cupet,
[01:24.30][03:15.83]yen mingkem ora rapet..
[01:29.22][03:20.57][03:47.54]wong lanang kakean cangkir,
[01:31.99][03:23.40][03:49.88]yen ngomong ora dipikir,
[01:35.21][03:26.73][03:53.15]mangan telo adahe takir,
[01:38.30][03:29.89]jane gelo padune naksir.., naksir to..
[01:42.54][01:56.40][03:34.71]WALAH TOBAT MBOK KOWE NGILO,
[01:45.54][01:59.84][03:37.61]BODIMU BANDUL SEKILO,
[01:48.96][02:02.90][03:40.42]TREK ANTRI MUATE PASIR,
[01:52.04][02:06.03][03:43.30]OJO NGANTI AWAKKU NAKSIR..
[02:11.07]”lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
[02:15.81]”AKU I NAKSIR KOWE HEH, NIAT IYO, NING SITHIK..”
[03:56.16]jane gelo padune naksir..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=owQARw4Xqm4