Tresno Kowe Nem

Versi: Setu Johnero

Nem…, aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe,
Aku isoh nompo opo anane,
Tresno ning ati ora mung ono lambe..

Nem…, pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku,
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku..

reff:
Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu..

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji..

reff:
Nem…, aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe,
Aku isoh nompo opo anane,
Tresno ning ati ora mung ono lambe..

Nem…, pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku,
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku..

reff:
Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu..

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji..

Trimo Luwung

Versi: Setu Johnero

Dal idul idal inah, pat ipit ipat iyem
Sing nduwur jare wegah, sing ngisor uwis marem

Cublak cublak suweng, suwenge ting gelenter
Sing mburi uwis marem, sing ngarep jare encer
Es teh..,

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

reff :
Dal idul idal inah, pat ipit ipat iyem
Sing nduwur jare wegah, sing ngisor uwis marem

Cublak cublak suweng, suwenge ting gelenter
Sing mburi uwis marem, sing ngarep jare encer
Es teh..,

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

Bandul Sekilo

Versi: Setu Johnero ft. Ami DS

Lk :
Critane aku ngliwati ndeso,
Papane adoh soko kutho,
Aku weruh bocah rambut dowo,
Blalak blalak mripate ombo..

Mlakune alon kabotan bokong,
Yen lungguh ngentek-ngenteke panggon,
Jane ayu dandan moblong moblong,
Soko mburi koyo bagong..

reff:
Pr :
Wong omong ojo mung nrocos,
Wong kowe dewe yo mrongos,
Untu turah lambe cupet,
Yen mingkem ora rapet..

Wong lanang kakean cangkir,
Yen ngomong ora dipikir,
Mangan telo adahe takir,
Jane gelo padune naksir..,naksir to

Lk :
Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Pr :“lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
Lk :”Aku i naksir kowe heh, niat iyo, ning sithik..”

Lk :
Critane aku ngliwati ndeso,
Papane adoh soko kutho,
Aku weruh bocah rambut dowo,
Blalak blalak mripate ombo..

Mlakune alon kabotan bokong,
Yen lungguh ngentek-ngenteke panggon,
Jane ayu dandan moblong moblong,
Soko mburi koyo bagong..

reff:
Pr :
Wong omong ojo mung nrocos,
Wong kowe dewe yo mrongos,
Untu turah lambe cupet,
Yen mingkem ora rapet..

Wong lanang kakean cangkir,
Yen ngomong ora dipikir,
Mangan telo adahe takir,
Jane gelo padune naksir..,naksir to

Lk :
Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Walah tobat mbok kowe ngilo,
Bodimu bandul sekilo,
Trek antri muate pasir,
Ojo nganti awakku naksir..

Pr :“lha yo toh, asline naksir, gayane hehh”
Lk :”Aku i naksir kowe heh, niat iyo, ning sithik..”