Tresno Kowe Nem

Versi: Setu Johnero

Nem…, aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe,
Aku isoh nompo opo anane,
Tresno ning ati ora mung ono lambe..

Nem…, pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku,
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku..

reff:
Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu..

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji..

reff:
Nem…, aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe,
Aku isoh nompo opo anane,
Tresno ning ati ora mung ono lambe..

Nem…, pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku,
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku..

reff:
Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu..

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji..

Trimo Luwung

Versi: Setu Johnero

Dal idul idal inah, pat ipit ipat iyem
Sing nduwur jare wegah, sing ngisor uwis marem

Cublak cublak suweng, suwenge ting gelenter
Sing mburi uwis marem, sing ngarep jare encer
Es teh..,

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

reff :
Dal idul idal inah, pat ipit ipat iyem
Sing nduwur jare wegah, sing ngisor uwis marem

Cublak cublak suweng, suwenge ting gelenter
Sing mburi uwis marem, sing ngarep jare encer
Es teh..,

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

Ri uri ri uri njang anjang widodari,
Kecleret tibo nyemplung, nyemplunge ono ing kedung
Po lali po lali kandamu jare wingi,
Kepelet bocah nggunung,jaremu wis trimo luwung..

12