Klambi Abang (sari intan)

Klambi Abang
Ciptaan : Jhon Taruno
Vokal : Sari & Intan
Produksi : Garuda Suriname Production

Rupane sing bagus awake sing ngganteng, nggodha ati
Kepingin nyedaki nang jroning ati, isih wedi
Kuatir atiku yen nganti, ono sing ndisiki
Percepat aku kudu biso, ngepek ati

reff :

Kelakon saiki deweke, ngerti tak senengi
Sayange tandhuke nang aku, mung biasa wae
Gemese atiku deweke, ra mudheng karepku
Tresnoku wis kadhung, mluthat nang sliramu

Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye, klambi abang…

Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Ora kroso, yen sliramu, dadi idamanku…
Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…

reff :

Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye, klambi abang…

Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Ora kroso, yen sliramu, dadi idamanku…
Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…

Keno opo, ati iki, terus wae klayu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0EVT9h39yeA

Advertisements

Godhong Garing

Godhong Garing
Ciptaan : Jarno Benjo
Vokal : Sari & Intan
Produksi : Garuda Suriname Production

Godhong garing katut angin
Nambah sepi ing tengah wengi iki
Mapan turu iling kowe
Opo kowe kroso sing tak rasakke

Awan wengi aku ngene
Angene mung kangen pengen tansah bareng
Koyo kembang arep alum
Aku mung ngalamun yen ditinggal bingung

Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku

Aku janji sak tenane
Arep bakal nunggu kowe
Setyo arep selawase
Tresnoku mung karo kowe

Awan wengi aku ngene
Angene mung kangen pengen tansah bareng
Koyo kembang arep alum
Aku mung ngalamun yen ditinggal bingung

Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku, mripatku

Aku janji sak tenane
Arep bakal nunggu kowe
Setyo arep selawase
Tresnoku mung karo kowe

reff :

Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku

Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku, mripatku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aCXP63RB2tE

Endahing Lambe

Endahing Lambe
Ciptaan : Perry VP
Vokal : Sari & Intan
Produksi : Garuda Suriname Production

Manuk mabur ning nduwur, endah seneng atine
Koyo ora ngrasake, abote wong kasmaran
Koyo to loro-loro uripku,
Mbok blenjani mbok apusi awakku

Mego mendung nek udan
Ati mutung kekelan
Wiwitane nyenengke
Pungkasane ngayelke…

Sumpahmu mbiyen kae ,nyang aku…
Keno opo mbok cidrani dewe…
Mung kapusan endahing lambe, nompo getahe…
Mung kapusan endahing lambe, nuntut janjine…

reff :

Sumpahmu mbiyen kae ,nyang aku…
Keno opo mbok cidrani dewe…
Mung kapusan endahing lambe, nompo getahe…
Mung kapusan endahing lambe, nuntut janjine…

Mung kapusan endahing lambe, nompo getahe…
Mung kapusan endahing lambe, nuntut janjine…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2omfKCbishU

Antarane Aku Kowe

Antarane Aku Kowe
Ciptaan : Dian Pakerti
Vokal : Sari & Intan
Produksi : ??

Antarane aku kowe…
Ra ketemu rasane…
Luwih becik dilalekke…
Nggolek dalan dewe-dewe…

Senajan aku nelongso…
Nanging aku terus nyopo…
Ora kelingan kuciwo…

Jangkrik ngerik tengah wengi
Roso perih jroning ati
Pupuso wingi-wingi…

Antarane aku kowe…
Ra perlu digawe rame…
Pancen kudu mengkene
Dongaku becik dadine

Senajan aku sih tresno
Ning kahanan malah bedo
Diteruske ora guno

Manuk sepi mabur wengi
Tiwas ati dikuati
Saiki raono ati

Antarane aku kowe
Ono apike bubar wae
Antarane aku kowe
Ono apike konco wae

Antarane aku kowe…
Ra ketemu rasane…
Luwih becik dilalekke…
Nggolek dalan dewe-dewe…

Senajan aku nelongso…
Nanging aku terus nyopo…
Ora kelingan kuciwo…

Jangkrik ngerik tengah wengi
Roso perih jroning ati
Pupuso wingi-wingi…

reff :

Senajan aku sih tresno
Ning kahanan malah bedo
Diteruske ora guno

Manuk sepi mabur wengi
Tiwas ati dikuati
Saiki raono ati

Antarane aku kowe
Ono apike bubar wae
Antarane aku kowe
Ono apike konco wae

Antarane aku kowe
Ono apike bubar wae
Antarane aku kowe
Ono apike konco wae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VEvhbtGFcIo