Klambi Abang (sari intan)

Versi: Sari ft. Intan

Rupane sing bagus awake sing ngganteng, nggodha ati
Kepingin nyedaki nang jroning ati, isih wedi
Kuatir atiku yen nganti, ono sing ndisiki
Percepat aku kudu biso, ngepek ati

reff :
Kelakon saiki deweke, ngerti tak senengi
Sayange tandhuke nang aku, mung biasa wae
Gemese atiku deweke, ra mudheng karepku
Tresnoku wis kadhung, mluthat nang sliramu

Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye, klambi abang…

Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Ora kroso, yen sliramu, dadi idamanku…
Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…

reff :
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye ye, ye ye ye ye ye…
Ye ye, klambi abang…

Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Ora kroso, yen sliramu, dadi idamanku…
Klambi abang, klambi abang, klambi abang sayang
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…
Keno opo, ati iki, terus wae klayu…

Godhong Garing

Versi: Sari ft. Intan

Godhong garing katut angin
Nambah sepi ing tengah wengi iki
Mapan turu iling kowe
Opo kowe kroso sing tak rasakke

Awan wengi aku ngene
Angene mung kangen pengen tansah bareng
Koyo kembang arep alum
Aku mung ngalamun yen ditinggal bingung

Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku

Aku janji sak tenane
Arep bakal nunggu kowe
Setyo arep selawase
Tresnoku mung karo kowe

Awan wengi aku ngene
Angene mung kangen pengen tansah bareng
Koyo kembang arep alum
Aku mung ngalamun yen ditinggal bingung

Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku, mripatku

Aku janji sak tenane
Arep bakal nunggu kowe
Setyo arep selawase
Tresnoku mung karo kowe

reff :
Kangen marang kowe,
Janji sak dowone umurku
Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku

Kroso kangen.., marang kowe
Nganti sak mereme mripatku, mripatku..

12