Soge Kenangan

Versi: Saraswati

Kelingan tekan seprene,
Nalikane gegandengan wayah sore..
Pasuryanmu kang kasorot srengenge,
Ndek mbiyen ono ing pantai soge..

Prasetyamu kang tansah tak ugemi,
Tak simpen njero ono ing ati..
Bakal urip bebarengan tekan pati,
Sesandingan geguritan nyawiji..

Soge panggonanmu dadi saksi,
Marang loro tresnaku iki..
Slirane sing mbiyen setyo ing janji,
Saiki ra biso tak duweni..

Soge ngertio kekarepanku,
Saiki mung pengen ketemu..
Najan sedelo wis marem atiku,
Biso nggawe tombone kangenku..

reff:
Prasetyamu kang tansah tak ugemi,
Tak simpen njero ono ing ati..
Bakal urip bebarengan tekan pati,
Sesandingan geguritan nyawiji..

Soge panggonanmu dadi saksi,
Marang loro tresnaku iki..
Slirane sing mbiyen setyo ing janji,
Saiki ra biso tak duweni..

Soge ngertio kekarepanku,
Saiki mung pengen ketemu..
Najan sedelo wis marem atiku,
Biso nggawe tombone kangenku..
Biso nggawe tombone kangenku..

Tangise Sarangan

Versi: Saraswati

Sarangan kang dadi saksi,
Nalikane jaman semono..
Neng kono sliramu medhot janji,
Ono pinggir tlogo aku biso opo,
Kejobo ngeronto neng dodo..

Hooo…hoooo…

Telogomu ibarate eluhku,
Howo adem ibarat atiku..
Asri panggonmu rabiso nggambarke atiku,
Sing tak roso perih neng dodo,
Kudu lilo aku mbok tinggalno..

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

reff:
Sarangan kang dadi saksi,
Nalikane jaman semono..
Neng kono sliramu medhot janji,
Ono pinggir tlogo aku biso opo,
Kejobo ngeronto neng dodo..

Hooo…hoooo…

Telogomu ibarate eluhku,
Howo adem ibarat atiku..
Asri panggonmu rabiso nggambarke atiku,
Sing tak roso perih neng dodo,
Kudu lilo aku mbok tinggalno..

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Hooo…hoooo…

Lilo aku ra lilo,
Nanging piye maneh wis dalan kuoso..
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku,
Neng pinggir tlogo tak culne sliramu..

Piye aku kudu piye,
Yen uwis ngene sing dadi dalane..
Mugo uripmu bahagyo mulyo,
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu..