Luwih Becik Mundur

Sahid-Indra
Versi: Sahid Indra

Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..
——————
[ver: lyrics]
[id: wiqunoch]
[ar: Sahid Indra]
[ti: Luwih Becik Mundur]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:56]
[00:00.02]Luwih Becik Mundur
[00:00.02]by: Sahid Indra
[00:35.02]
[00:37.02]>>>
[00:38.02]>>
[00:39.02]>
[00:40.02]Kowe ninggalke aku
[00:43.28]Kowe nglalekke aku..
[00:46.97]Tanpo ono alasan
[00:50.48]Jelas songko sliramu..
[00:53.89]Aku wis nglila’ake
[00:57.34]Aku wis ngikhlas-ake..
[01:00.57]Mergo aku iki
[01:03.26]Menungso sing mung njalani..
[01:07.30]
[01:10.30]Loro pancen loro
[01:13.87]Nanging aku kudu lilo..
[01:17.65]Kowe ninggal aku
[01:20.69]Mestine golek sing mulyo..
[01:24.43]Aku wong ra nduwe
[01:27.09]Kudune sing sadar dewe..
[01:31.21]Luwih becik mundur
[01:34.90]Timbang loro tak rasakke..
[01:38.09]Mugo kowe urip tansah mulyo,
[01:43.74]Karo uwong
[01:45.15]sing paling mbok tresno..
[01:51.04]
[02:20.01]>>>
[02:21.01]>>
[02:22.01]>
[02:23.01]Aku wis nglila’ake
[02:26.21]Aku wis ngikhlas-ake..
[02:29.73]Mergo aku iki
[02:32.15]Menungso sing mung njalani..
[02:37.33]
[02:38.39]Loro pancen loro
[02:42.43]Nanging aku kudu lilo..
[02:46.11]Kowe ninggal aku
[02:49.34]Mestine golek sing mulyo..
[02:53.32]Aku wong ra nduwe
[02:56.18]Kudune sing sadar dewe..
[02:59.91]Luwih becik mundur
[03:03.45]Timbang loro tak rasakke..
[03:07.20]Mugo kowe urip tansah mulyo,
[03:13.12]Karo uwong
[03:15.15]sing paling mbok tresno..
[03:19.03]
[03:49.00]>>>
[03:50.00]>>
[03:51.00]>
[03:52.00]Kowe ninggalke aku
[03:54.94]Kowe nglalekke aku..
[03:58.42]Tanpo ono alasan
[04:01.66]Jelas songko sliramu..
[04:08.38]Loro pancen loro
[04:13.01]Nanging aku kudu lilo..
[04:16.89]Kowe ninggal aku
[04:20.18]Mestine golek sing mulyo..
[04:24.17]Aku wong ra nduwe
[04:26.84]Kudune sing sadar dewe..
[04:30.57]Luwih becik mundur
[04:34.25]Timbang loro tak rasakke..
[04:37.97]Mugo kowe urip tansah mulyo,
[04:43.77]Karo uwong
[04:46.37]sing paling mbok tresno..
[04:50.66]
————–
Preview:

Advertisements

Kowe Sing Nggawe Loro

Sahid-Indra
Versi: Sahid Indra

Panceb esemanmu,
Pancen gawe seneng sing nyawang sliramu..
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..

reff:
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..
Hooo..hohoho..
——————
[ver: lyrics]
[id: nnbwnuch]
[ar: Sahid Indra]
[ti: Kowe Sing Nggawe Loro]
[al: Pop Rock Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:27]
[00:00.06]Kowe Sing Nggawe Loro
[00:00.06]by: Sahid Indra
[00:13.06]
[00:15.06]>>>
[00:16.06]>>
[00:17.06]>
[00:18.06]Panceb esemanmu,
[00:23.76]Pancen gawe seneng
[00:27.44]sing nyawang sliramu..
[00:32.72]Aluse ucapanmu,
[00:39.07]Iso nggawe tentreme ati
[00:44.55]sing krungu..
[00:48.28]
[00:51.66]Nanging kabeh kuwi,
[00:55.53]Ora koyo sing tak roso
[00:59.92]jroning ati iki..
[01:04.33]Tresnomu nyang aku,
[01:07.64]Jebule ninggalke kroso
[01:12.07]loroning atiku..
[01:16.06]Hooo..hohoho..
[01:24.28]
[01:26.42]Kowe sing tak tresno
[01:30.32]kowe sing nggawe loro,
[01:34.49]Kowe nylingkuhne aku
[01:37.44]karo wong lanang liyo..
[01:43.09]Lamise ucapmu naliko semono,
[01:49.94]Tanpo ono bukti
[01:54.05]sing tak roso jroning ati..
[01:59.48]Hooo..hohoho..
[02:09.17]
[02:35.09]>>>
[02:36.09]>>
[02:37.09]>
[02:38.09]Aluse ucapanmu,
[02:43.99]Iso nggawe tentreme ati
[02:48.29]sing krungu..
[02:52.20]
[02:55.37]Nanging kabeh kuwi,
[02:59.57]Ora koyo sing tak roso
[03:03.78]jroning ati iki..
[03:08.57]Tresnomu nyang aku,
[03:11.69]Jebule ninggalke kroso
[03:15.91]loroning atiku..
[03:19.83]Hooo..hohoho..
[03:28.17]
[03:30.03]Kowe sing tak tresno
[03:33.77]kowe sing nggawe loro,
[03:38.05]Kowe nylingkuhne aku
[03:41.03]karo wong lanang liyo..
[03:46.87]Lamise ucapmu naliko semono,
[03:53.65]Tanpo ono bukti
[03:57.20]sing tak roso jroning ati..
[04:03.30]Hooo..hohoho..
[04:12.34]Hooo..hohoho..
[04:19.25]
————-
Preview:

Ora Ngiro (sahid indra)

Sahid-Indra
Versi: Sahid Indra

Ajur atiku loro tembus neng dodo,
Ngrasakke nasibku sing bola-bali cidro..
Tak pikir kowe wong sing biso nggawe aku tombo,
Jebul kowe ninggal wiso koloupo..

Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing mbok sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

reff:
Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing mbok sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

reff:
Umpaname kowe ngerti jroning atiku,
Ra sebedo ngene sing sakke mring aku..
Ajur remuk rengkuh rasaning njero atiku,
Sak pungkase kowe ninggal aku..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..

Ora ngiro kowe nambahi cidro,
Ora nyono kowe nambahi nelongso..
Sing tak pikir kowe menungso sing setyo,
Jebul kowe mung nambahi loro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: soasncch]
[ar: Sahid Indra]
[ti: Ora Ngiro]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:00]
[00:00.01]Ora Ngiro
[00:00.01]By: Sahid Indra
[00:32.01]
[00:35.01]>>>
[00:36.01]>>
[00:37.01]>
[00:38.01]Ajur atiku
[00:40.16]loro tembus neng dodo,
[00:44.15]Ngrasakke nasibku
[00:47.07]sing bola-bali cidro..
[00:50.81]Tak pikir kowe wong sing
[00:54.54]biso nggawe aku tombo,
[00:57.91]Jebul kowe ninggal
[01:00.80]wiso koloupo..
[01:05.65]
[01:07.33]Umpaname kowe
[01:11.62]ngerti jroning atiku,
[01:14.86]Ra sebedo ngene
[01:17.96]sing mbok sakke mring aku..
[01:21.82]Ajur remuk rengkuh
[01:24.87]rasaning njero atiku,
[01:28.35]Sak pungkase
[01:30.04]kowe ninggal aku..
[01:36.40]
[01:38.10]Ora ngiro
[01:40.82]kowe nambahi cidro,
[01:44.74]Ora nyono
[01:47.36]kowe nambahi nelongso..
[01:51.40]Sing tak pikir
[01:54.33]kowe menungso sing setyo,
[01:58.13]Jebul kowe
[02:00.80]mung nambahi loro..
[02:07.21]
[02:46.09]>>>
[02:47.09]>>
[02:48.09]>
[02:49.09]Umpaname kowe
[02:51.95]ngerti jroning atiku,
[02:55.69]Ra sebedo ngene
[02:58.68]sing mbok sakke mring aku..
[03:02.53]Ajur remuk rengkuh
[03:05.64]rasaning njero atiku,
[03:09.01]Sak pungkase
[03:11.05]kowe ninggal aku..
[03:17.54]
[03:19.09]Ora ngiro
[03:21.07]kowe nambahi cidro,
[03:25.11]Ora nyono
[03:27.66]kowe nambahi nelongso..
[03:31.96]Sing tak pikir
[03:35.01]kowe menungso sing setyo,
[03:38.56]Jebul kowe
[03:41.60]mung nambahi loro..
[03:47.58]
[04:24.01]>>>
[04:25.01]>>
[04:26.01]>
[04:27.01]Umpaname kowe
[04:30.74]ngerti jroning atiku,
[04:34.53]Ra sebedo ngene
[04:37.58]sing mbok sakke mring aku..
[04:41.51]Ajur remuk rengkuh
[04:44.37]rasaning njero atiku,
[04:47.91]Sak pungkase
[04:49.59]kowe ninggal aku..
[04:56.07]
[04:58.00]Ora ngiro
[05:00.18]kowe nambahi cidro,
[05:04.11]Ora nyono
[05:06.83]kowe nambahi nelongso..
[05:10.87]Sing tak pikir
[05:13.87]kowe menungso sing setyo,
[05:17.60]Jebul kowe
[05:20.52]mung nambahi loro..
[05:25.49]Ora ngiro
[05:27.49]kowe nambahi cidro,
[05:31.16]Ora nyono
[05:35.02]kowe nambahi nelongso..
[05:38.31]Sing tak pikir
[05:41.05]kowe menungso sing setyo,
[05:44.90]Jebul kowe
[05:47.83]mung nambahi loro..
[05:53.93]
————-
Preview: