Luwih Becik Mundur

Versi: Sahid Indra

Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Aku wis nglila’ake
Aku wis ngikhlas-ake..
Mergo aku iki
Menungso sing mung njalani..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

reff:
Kowe ninggalke aku
Kowe nglalekke aku..
Tanpo ono alasan
Jelas songko sliramu..

Loro pancen loro
Nanging aku kudu lilo..
Kowe ninggal aku
Mestine golek sing mulyo..

Aku wong ra nduwe
Kudune sing sadar dewe..
Luwih becik mundur
Timbang loro tak rasakke..
Mugo kowe urip tansah mulyo,
Karo uwong sing paling mbok tresno..

Kowe Sing Nggawe Loro

Versi: Sahid Indra

Panceb esemanmu,
Pancen gawe seneng sing nyawang sliramu..
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..

reff:
Aluse ucapanmu,
Iso nggawe tentreme ati sing krungu..

Nanging kabeh kuwi,
Ora koyo sing tak roso jroning ati iki..
Tresnomu nyang aku,
Jebule ninggalke kroso loroning atiku..
Hooo..hohoho..

Kowe sing tak tresno kowe sing nggawe loro,
Kowe nylingkuhne aku karo wong lanang liyo..
Lamise ucapmu naliko semono,
Tanpo ono bukti sing tak roso jroning ati..
Hooo..hohoho..
Hooo..hohoho..

12