Susu Diwales Wiso

Versi: Safitri

Yen wis pancen garise,
Kabeh iki dudu jodone..
Neng opo tak tangisi,
Yen mung marahi, loroning ati..

Paribasane banyu,
Neng sak nduwure godhong lumbu,
Ora biso digugu, mung sak karepmu
Mung ndadek’ake, bingung atiku..

reff:
Sopo wonge atine ra loro,
Yen banyu susu diwales wiso..
Mung ngekeh klimise rupo,
Saiki kowe cidro..

reff:
Paribasane banyu,
Neng sak nduwure godhong lumbu,
Ora biso digugu, mung sak karepmu
Mung ndadek’ake, bingung atiku..

reff:
Sopo wonge atine ra loro,
Yen banyu susu diwales wiso..
Mung ngekeh klimise rupo,
Saiki kowe cidro..
Lilo aku yo wis lilo,
Nyebyak atiku loro..

Pantai Baron

Versi: Safitri ft. Kode Mondoliko

Lk :
Semburat layung sore,
Ono langit siring kulon
Katon endah sesawangan,
Segoro kidul pantai mbaron

Pr :
Kowe lan aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe ngucap,..
Duet :
Janji setyo, marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane
Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku

reff :
Pr :
Kowe lan aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe kucap,..

Duet :
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku

12313