Susu Diwales Wiso

Safitri_1
Versi: Safitri

Yen wis pancen garise,
Kabeh iki dudu jodone..
Neng opo tak tangisi,
Yen mung marahi, loroning ati..

Paribasane banyu,
Neng sak nduwure godhong lumbu,
Ora biso digugu, mung sak karepmu
Mung ndadek’ake, bingung atiku..

reff :
Sopo wonge atine ra loro,
Yen banyu susu diwales wiso..
Mung ngekeh klimise rupo,
Saiki kowe cidro..

reff :
Paribasane banyu,
Neng sak nduwure godhong lumbu,
Ora biso digugu, mung sak karepmu
Mung ndadek’ake, bingung atiku..

reff :
Sopo wonge atine ra loro,
Yen banyu susu diwales wiso..
Mung ngekeh klimise rupo,
Saiki kowe cidro..
Lilo aku yo wis lilo,
Nyebyak atiku loro..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Safitri]
[ti: Susu Diwales Wiso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[id: ownpnvsz]
[00:01.42]Susu Diwales Wiso
[00:17.42]by: Safitri
[00:20.42]
[00:23.42]>>>
[00:24.42]>>
[00:25.42]>
[00:26.42]Yen wis pancen garise,
[00:33.03]Kabeh iki dudu jodone..
[00:39.98]Neng opo tak tangisi,
[00:43.98]Yen mung marahi,
[00:47.20]loroning ati..
[00:55.13]
[01:08.57]>>>
[01:09.57]>>
[01:10.57]>
[01:11.57]Paribasane banyu,
[01:18.03]Neng sak nduwure
[01:20.73]godhong lumbu,
[01:24.50]Ora biso digugu,
[01:28.01]mung sak karepmu
[01:32.29]Mung ndadek’ake,
[01:35.66]bingung atiku..
[01:41.93]
[02:04.60]>>>
[02:05.60]>>
[02:06.60]>
[02:07.60]Sopo wonge
[02:09.13]atine ra loro,
[02:14.35]Yen banyu susu
[02:16.65]diwales wiso..
[02:21.29]Mung ngekeh
[02:22.69]klimise rupo,
[02:27.46]Saiki kowe cidro..
[02:35.66]
[02:57.66]>>>
[02:58.66]>>
[02:59.66]>
[03:00.23]Paribasane banyu,
[03:06.19]Neng sak nduwure
[03:09.04]godhong lumbu,
[03:12.85]Ora biso digugu,
[03:16.70]mung sak karepmu
[03:20.27]Mung ndadek’ake,
[03:24.90]bingung atiku..
[03:30.42]
[03:54.07]>>>
[03:55.07]>>
[03:56.07]>
[03:57.07]Sopo wonge
[03:57.51]atine ra loro,
[04:03.68]Yen banyu susu
[04:04.98]diwales wiso..
[04:10.72]Mung ngekeh
[04:11.39]klimise rupo,
[04:17.69]Saiki kowe cidro..
[04:24.60]Lilo aku yo wis lilo,
[04:31.41]Nyebyak atiku loro..
[04:39.21]
————
Preview:

Advertisements

Pantai Baron

Ciptaan : Wahyu Mondosio /Kode Mondoliko
Vokal : Safitri & Kode Mondoliko
Produksi : ??

Lk :
Semburat layung sore,
Ono langit siring kulon
Katon endah sesawangan,
Segoro kidul pantai mbaron

Pr :
Kowe lan aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe ngucap,..
Duet :
Janji setyo, marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane
Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku

reff :
Pr :
Kowe lan aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe kucap,..

Duet :
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mWrSR_kW-W0

Kasmaran (safitri)

Safitri_3
Versi: Safitri

Opo ngene, rasane kasmaran
Esuk awan sore, mung tansah kelingan..
Ora kanti nunggu kowe bali
Roso tresno iki ojo dilarani..

reff :
Sliramu angreridu,
Kangen-kangen atiku..
Mung sliramu sing tak tunggu
Ngenteni ketemu..

Ora kanti nunggu kowe bali
Esuk awan sore, mung tansah kelingan..

reff :
Ora kanti nunggu kowe bali
Roso tresno iki ojo dilarani..

reff :
Sliramu angreridu,
Kangen-kangen atiku..
Mung sliramu sing tak tunggu
Ngenteni ketemu..

Ora kanti nunggu kowe bali
Esuk awan sore, mung tansah kelingan..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Safitri]
[ti: Kasmaran]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[id: wihiibcs]
[00:01.03]Kasmaran – Safitri
[00:28.93]
[00:31.93]>>>
[00:32.93]>>
[00:33.93]>
[00:34.93]Opo ngene
[00:38.81]rasane kasmaran..
[00:42.83]Esuk awan sore,
[00:46.15]mung tansah kelingan..
[00:50.79]Ora kanti
[00:54.81]nunggu kowe bali
[00:58.19]Roso tresno iki
[01:01.59]ojo dilarani..
[01:06.78]
[01:21.02]>>>
[01:22.02]>>
[01:23.02]>
[01:24.02]Sliramu angreridu,
[01:31.58]Kangen-kangen atiku..
[01:39.29]Mung sliramu
[01:42.27]sing tak tunggu,
[01:46.76]Ngenteni ketemu..
[01:53.91]Ora kanti
[01:58.13]nunggu kowe bali..
[02:02.08]Esuk awan sore,
[02:05.42]mung tansah kelingan..
[02:10.65]
[02:25.01]>>>
[02:26.01]>>
[02:27.01]>
[02:28.01]Ora kanti
[02:31.20]nunggu kowe bali..
[02:35.15]Roso tresno iki
[02:38.22]ojo dilarani..
[02:43.74]
[02:56.98]>>>
[02:57.98]>>
[02:58.98]>
[02:59.98]Sliramu angreridu,
[03:08.06]Kangen-kangen atiku..
[03:15.66]Mung sliramu
[03:18.97]sing tak tunggu,
[03:23.25]Ngenteni ketemu..
[03:30.84]Ora kanti
[03:34.39]nunggu kowe bali..
[03:39.05]Esuk awan sore,
[03:41.93]mung tansah kelingan..
[03:47.51]
———-
Preview:

Angin Wengi (safitri)

Safitri_6
Versi: Safitri

Angin ing wayah wengi,
Sumribit kroso jroning ati..
Gegodhongan podho gegojegan,
Sajak koyo nyemoni..

Ing wayah wengi iki,
Esemmu tansah nggodha ati..
Ora kendhat anggonku nimbali,
Nanging ora ono wigati..

reff :
Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni..
Kapan sliramu biso ngerteni,
Ojo mung paring janji..

Sepining wayah wengi,
Sansoyo angrerujit ati..
Udan grimis tumibo ing bumi,
Soyo kekes roso neng ati..

reff :
Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni..
Kapan sliramu biso ngerteni,
Ojo mung paring janji..

Sepining wayah wengi,
Sansoyo angrerujit ati..
Udan grimis tumibo ing bumi,
Soyo kekes roso neng ati..
Soyo kekes roso neng ati..
—————
[ver: lyrics]
[id: cuwlquch]
[ar: Safitri]
[ti: Angin Wengi]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:27]
[00:01.09]Angin Wengi – Safitri
[00:26.09]
[00:28.69]>>>
[00:29.69]>>
[00:30.69]>
[00:31.69]Angin ing wayah wengi,
[00:36.69]Sumribit kroso jroning ati..
[00:45.19]Gegodhongan podho gegojegan,
[00:52.52]Sajak koyo nyemoni..
[00:57.63]
[01:04.82]Ing wayah wengi iki,
[01:10.23]Esemmu tansah nggodha ati..
[01:18.51]Ora kendhat anggonku nimbali,
[01:25.47]Nanging ora ono wigati..
[01:31.63]
[01:54.05]>>>
[01:55.05]>>
[01:56.05]>
[01:57.05]Atimu opo ra kroso,
[02:02.35]Tengah wengi
[02:04.34]sliramu tak kangeni..
[02:10.44]Kapan sliramu biso ngerteni,
[02:17.09]Ojo mung paring janji..
[02:23.74]
[02:26.29]Sepining wayah wengi,
[02:31.33]Sansoyo angrerujit ati..
[02:39.98]Udan grimis tumibo ing bumi,
[02:46.95]Soyo kekes roso neng ati..
[02:53.42]
[03:15.05]>>>
[03:16.05]>>
[03:17.05]>
[03:18.05]Atimu opo ra kroso,
[03:23.55]Tengah wengi
[03:25.88]sliramu tak kangeni..
[03:31.79]Kapan sliramu biso ngerteni,
[03:38.45]Ojo mung paring janji..
[03:45.20]
[03:47.63]Sepining wayah wengi,
[03:52.79]Sansoyo angrerujit ati..
[04:01.12]Udan grimis tumibo ing bumi,
[04:07.97]Soyo kekes roso neng ati..
[04:16.06]Soyo kekes roso neng ati..
[04:22.09]
————
Preview:

Kangen Ora Ono Obate

Kangen Ora Ono Obate
Ciptaan : Mar-to-ha
Vokal : Edi Laras & Safitri
Produksi : IMC Record

Lk :
Tak pikir, jane podo salahe
Kowe lungo, aku mung meneng wae
Saiki aku ngrasakake
Kangenku ora ono obate

Pr :
Aku dewe, podo karo slirane
Tansah kelingan, kepingin balen wae
Opo isih, ono tresnamu wingi
Yen aku bali, ojo nganti dilarani

reff :

Lk :
Aku ora bakal nglarani kowe
Tenane, tresnamu ra ono gantine
Margo bapakmu, arep njodok’ake
Kowe emoh, malah milih minggat wae

Pr :
Senajan atiku iki loro
Nanging kepiye, aku kudu nerimo
Kabeh iki, kudu dilakoni

Duet : Aku lan kowe, ora biso dipisahke

reff :
Lk :
Aku ora bakal nglarani kowe
Tenane, tresnamu ra ono gantine
Margo bapakmu, arep njodok’ake
Kowe emoh, malah milih minggat wae

Pr :
Senajan atiku iki loro
Nanging kepiye, aku kudu nerimo
Kabeh iki, kudu dilakoni
Aku lan kowe, ora biso dipisahke

Lk :
Aku dewe, podo karo slirane
Tansah kelingan, kepingin balen wae

Pr :
Saiki aku ngrasakake
Kangenku ora ono obate

Duet :
Kangenku ora ono obate
Kangenku ora ono obate

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=40G7kpz62wM

Cinta Untuk Selamanya

Cinta Untuk Selamanya
Ciptaan : Gatotkaca / Mas Hadi
Vokal : Cak Dikin & Safitri
Produksi : IMC Record

Pr :
Wong bagus, sing tak tresnani,
Tegane, kowe ngapusi
Opo pancen, kowe uwis lali,
Janjimu manis mung ning ati

Lk :
Denok sayang, sing tak tresnani,
Cintaku tulus dan suci
Semua pasti, akan kubuktikan,
Cinta ini bukanlah mainan

Sabarlah sayang, aku pasti datang
Tunggulah sayang kan kubuktikan

Pr :
Aku tlah jemu, menunggu janjimu
Dan tanggung-jawabmu semua palsu
Maksudmu hanya menghiburku

Lk :
Sumpahku tulus dan suci

reff :
Lk : Denok sing tak sayangi, Janjiku tulus dan suci
Pr : Kangmas sing tak sayang aku, Perlu bukti bukan janji
Lk : Bapak ibuku pasti, akan datang melamarmu
Pr : Itu yang kuharap sayang, semoga bukan impian
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya
Lk : Semoga tuhan akan merestui
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya, Cinta kita untuk selamanya
Pr : Cinta ini, tulus dan suci

reff :
Lk : Denok sing tak sayangi, Janjiku tulus dan suci
Pr : Kangmas sing tak sayang aku, Perlu bukti bukan janji
Lk : Bapak ibuku pasti, akan datang melamarmu
Pr : Itu yang kuharap sayang, semoga bukan impian
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya
Lk : Semoga tuhan akan merestui
Duet : Biarlah cinta kita untuk selamanya, Cinta kita untuk selamanya
Pr : Cinta ini, tulus dan suci

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KX_Bij_NMKU

Sayang Sayang

Safitri_1
Versi: Safitri

Yen awan tansah kelingan,
Wengi kegowo ngimpi,
Sliramu angreridu ati..

Lintang-lintang lan rembulan,
Rungokno suaraning ati,
Aku sing nandang kasmaran..

Sayang…sayang, sing tak sayang
Kangen…kangen, kangene atiku
Endahe wengi iki, aku tansah kelingan
Nyawang sliramu, lan sesandhingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

reff :
Lintang-lintang lan rembulan,
Rungokno suaraning ati,
Aku sing nandang kasmaran..

Sayang…sayang, sing tak sayang
Kangen…kangen, kangene atiku
Endahe wengi iki, aku tansah kelingan
Nyawang sliramu, lan sesandhingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

reff :
Lintang-lintang lan rembulan,
Rungokno suaraning ati,
Aku sing nandang kasmaran..

Sayang…sayang, sing tak sayang
Kangen…kangen, kangene atiku
Endahe wengi iki, aku tansah kelingan
Nyawang sliramu, lan sesandhingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu
———
Preview: