Biyen Piye

Biyen Piye
Ciptaan : S. Harjono
Vokal : Sableng & Zarimah
Produksi : ??

Pr :
Yen tak pikir mas, sak jroning ati
Opo lali, opo nglali nyidrani janji
Wira-wiri, mondar-mandir ra kerso mampir
Yen tak gagas, tiwas-tiwas nambahi pikir

Biyen piye mas, saiki kepiye
Ora mudheng nganti judheg, salahku opo
Mbokyo eling, biyen kondho jarene tresno
Suwe-suwe, jebul sak kersane dewe

Lk :
Dhik..rungokno, aku tak crito, sing kanti bloko
Sabar disik, ojo’ kesusu, nggur malah nesu
Aku sibuk, akeh kerjaan, rodo lumayan
Yen wis rampung, mengko kowe, tak wehi kalung

Pr :
Ora gumun, nganti setaun krungu kandamu
Wis gawene, koyo kowe gede gorohe
Sabendino tak gatekke,kok soyo gondro?
Mung alesan, akeh enggokan, ngembroyoko?

Luwih becik mas, mbokyo sing prasojo
Kudu eling, barek wis wulan kuloargo
Urip pisan, mergo cedhak ora ketuwon
Purbasane, tembung kembang tibo mburine

reff :
kembali ke atas..yen tak pikir…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3T5tvm3W4Jo

Advertisements

Juragan Mbako

Juragan Mbako
Ciptaan : Danang / Sableng
Vokal : Sableng & Endah S
Produksi : ??

Pr :
Jare ngakune wong ndeso, mas
Tak takoni deweke ora bloko
Pengen ngerti sejatine,
Kok gampar, pirang-pirang usahane

Lk :
Yen mengkono dik, yo melu aku
Njur delok’en, opo duwekku
Nadyan cilik, pancene usahaku
Modal sithik, ning biso cukup uripku

Pr :
Gumregah aku tumandang, mas
Pikir seneng, atiku jadi girang
We lha dalah, tekan nggone aku mungun
Jebulane, sampean juragan mbako

Lk :
Jo’ dipikir dik, kudu nerimo
Ora bakal, uripmu dadi nelongso
Tak akoni dik, aku pancen wong ndeso
Mangertio, modalku amung ndedonga

reff :
Pr :
Gumregah aku tumandang, mas
Pikir seneng, atiku jadi girang
We lha dalah, tekan nggone aku mungun
Jebulane, sampean juragan mbako

Lk :
Jo’ dipikir dik, kudu nerimo
Ora bakal, uripmu dadi nelongso
Tak akoni dik, aku pancen wong ndeso
Mangertio, modalku amung ndedonga

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=i5lkaFbqZ3E