Mung Siji (rudy setro)

Rudy-Setro_1
Versi: Rudy Setro

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

SEANTERO JAGAD MUNG SIJI SING NIAT,
SENAJANA AKEH GADIS BLI KEPIKAT..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..
——————-
[ver: lyrics]
[id: huhwbqch]
[ar: Rudy Setro]
[ti: Mung Siji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:00.04]Mung Siji
[00:00.04]by: Rudy Setro
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Kuayang senenge kuayang bungahe,
[00:41.12]Yen bisa kelakon sun dadi jodone..
[00:47.87]Sumpahne janjine,
[00:53.97]Arep eman sayang sun selawase..
[00:59.76]
[01:05.08]Seantero jagad mung siji sing niat,
[01:11.21]Senajana akeh gadis bli kepikat..
[01:18.20]Mung siji.. mung siji,
[01:24.55]Cuma gadis manis tambatan hati..
[01:30.02]
[02:03.89]>>>
[02:04.89]>>
[02:05.89]>
[02:06.89]Kuayang lamun ora bisa klakone,
[02:12.49]Kaya-kayane bisa dadi bedane..
[02:18.88]
[02:24.47]Kaya-kayane mati kang sun sempurna,
[02:30.08]Yen cita-cita sun wis bisa laksana..
[02:37.54]Mung siji.. mung siji,
[02:43.57]Cuma gadis manis tambatan hati..
[02:49.61]
[02:55.72]Kuayang senenge kuayang bungahe,
[03:02.24]Yen bisa kelakon sun dadi jodone..
[03:09.52]Sumpahne janjine,
[03:15.43]Arep eman sayang sun selawase..
[03:21.27]
[03:54.05]>>>
[03:55.05]>>
[03:56.05]>
[03:57.05]Kuayang lamun ora bisa klakone,
[04:03.55]Kaya-kayane bisa dadi bedane..
[04:09.78]
[04:15.81]Kaya-kayane mati kang sun sempurna,
[04:21.78]Yen cita-cita sun wis bisa laksana..
[04:28.69]Mung siji.. mung siji,
[04:34.66]Cuma gadis manis tambatan hati..
[04:40.75]
[04:46.91]Kuayang senenge kuayang bungahe,
[04:53.33]Yen bisa kelakon sun dadi jodone..
[05:00.67]Sumpahne janjine,
[05:06.33]Arep eman sayang sun selawase..
[05:12.79]
————–
Preview:

Advertisements

Gelem Busung

Rudy-Setro_Yuliana-ZN
versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..
————-
[ver: lyrics]
[id: nphhhsca]
[ar: Rudy Setro]
[ti: Gelem Busung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.26]Gelem Busung
[00:43.86]versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN
[00:46.86]
[00:49.86]>>>
[00:50.86]>>
[00:51.86]>
[00:52.86]Pr: Durung percaya
[00:55.78]Pr: kula karo sampean,
[00:59.26]Pr: Sebab omonge
[01:02.07]Pr: manis cuma rayuan..
[01:06.04]Pr: Kula watir kulane melang..
[01:13.20]
[01:20.04]Lk: Kurang sepira
[01:22.66]Lk: kasih sayange kakang,
[01:26.45]Lk: Rindu lan kangen
[01:29.06]Lk: kakang cuma ning yayang..
[01:33.97]Lk: Sing percaya pasti temenan..
[01:40.51]
[02:22.08]>>>
[02:23.08]>>
[02:24.08]>
[02:25.08]Pr: Lamun bener kakange cinta,
[02:31.96]Pr: Buktiaken karo wong tua..
[02:38.42]
[02:44.77]Lk: Sing percaya kakang temenan,
[02:50.98]Lk: Taun maning kita kawinan..
[02:57.45]Lk: Senok kakange cinta,
[03:00.80]Pr: Wani sumpahe apa,
[03:03.92]Lk: Gelem busung wis pasti nyata..
[03:10.57]
[03:12.87]Pr: Durung percaya
[03:14.75]Pr: kula karo sampean,
[03:18.66]Pr: Sebab omonge
[03:21.16]Pr: manis cuma rayuan..
[03:25.87]Pr: Kula watir kulane melang..
[03:32.96]
[04:14.70]>>>
[04:15.70]>>
[04:16.70]>
[04:17.70]Pr: Lamun bener kakange cinta,
[04:24.09]Pr: Buktiaken karo wong tua..
[04:30.31]
[04:36.78]Lk: Sing percaya kakang temenan,
[04:43.00]Lk: Taun maning kita kawinan..
[04:49.34]Lk: Senok kakange cinta,
[04:52.83]Pr: Wani sumpahe apa,
[04:55.87]Lk: Gelem busung wis pasti nyata..
[05:02.53]
[05:04.61]Pr: Durung percaya
[05:07.22]Pr: kula karo sampean,
[05:10.82]Pr: Sebab omonge
[05:13.38]Pr: manis cuma rayuan..
[05:17.86]Pr: Kula watir kulane melang..
[05:24.46]
[05:30.95]Lk: Kurang sepira
[05:34.17]Lk: kasih sayange kakang,
[05:38.09]Lk: Rindu lan kangen
[05:40.45]Lk: kakang cuma ning yayang..
[05:45.13]Lk: Sing percaya pasti temenan..
[05:51.78]
——–
Preview:

Wong Kere

Rudy-Setro
Versi: Rudy Setro

Apa anane apa buktine tek buka kabe,
Aja sampe keduhung mengko akhire..
Memang buktine cuma semene keadaane,
Digawe gawe kakang wong ora due..

Najan nok sirane demen,
Najan nok sirane gelem,
Najan nok sirane suka,
Najan nok sirane tresna,
Kakang masih bimbang,
Kakang masih ragu,
Sebabe durung tentu wong tua setuju..

Dunya bli due, dulur bli due..
Wong tua bli due,
Sumelak kaya sujen paribasane..

reff:
Apakah mungkin, kita bisa kawin
Sedangkan kie badan, anake wong miskin..

Ibarating banyu, kelawan lenga
Senajan campur, moal bakal akur..
Kakang wong kere, wis pasrah bae
Bagus baguse, luruh bae sejene..

Dunya bli due, dulur bli due
Wong tua bli due..
Sumelak kaya sujen paribasane..

reff:
Apakah mungkin, kita bisa kawin
Sedangkan kie badan, anake wong miskin..

Ibarating banyu, kelawan lenga
Senajan campur, moal bakal akur..
Kakang wong kere, wis pasrah bae
Bagus baguse, luruh bae sejene..

Apa anane apa buktine tek buka kabe,
Aja sampe keduhung mengko akhire..
Memang buktine cuma semene keadaane,
Digawe gawe kakang wong ora due..

Najan nok sirane demen,
Najan nok sirane gelem,
Najan nok sirane suka,
Najan nok sirane tresna,
Kakang masih bimbang,
Kakang masih ragu,
Sebabe durung tentu wong tua setuju..

Dunya bli due, dulur bli due..
Wong tua bli due,
Sumelak kaya sujen paribasane..
————-
[ver: lyrics]
[id: ilhiwzcc]
[ar: Rudy Setro]
[ti: Wong Kere]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:01.21]Wong Kere
[00:32.06]Versi: Rudy Setro
[00:35.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]Apa anane apa buktine
[00:43.11]tek buka kabe..
[00:46.61]Aja sampe keduhung
[00:49.39]mengko akhire..
[00:52.33]
[00:56.62]Memang buktine
[00:57.80]cuma semene keadaane..
[01:02.16]Digawe gawe
[01:03.63]kakang wong ora due..
[01:08.38]Najan nok sirane demen,
[01:11.74]Najan nok sirane gelem,
[01:14.73]Najan nok sirane suka,
[01:17.72]Najan nok sirane tresna,
[01:20.76]Kakang masih bimbang,
[01:23.43]Kakang masih ragu,
[01:26.11]Sebabe durung
[01:28.10]tentu wong tua setuju..
[01:32.46]
[01:36.32]Dunya bli due dulur bli due,
[01:39.36]Wong tua bli due..
[01:42.10]Sumelak kaya sujen paribasane..
[01:47.95]
[02:07.64]>>>
[02:08.64]>>
[02:09.64]>
[02:10.64]Apakah mungkin,
[02:13.70]kita bisa kawin..
[02:16.69]Sedangkan kie badan,
[02:19.62]anake wong miskin..
[02:23.10]
[02:28.68]Ibarating banyu,
[02:31.10]kelawan lenga
[02:33.90]Senajan campur,
[02:36.33]moal bakal akur..
[02:39.75]Kakang wong kere..,
[02:42.24]wis pasrah bae..
[02:45.05]Bagus baguse,
[02:47.10]luruh bae sejene..
[02:51.08]
[02:55.31]Dunya bli due dulur bli due,
[02:58.05]Wong tua bli due..
[03:00.90]Sumelak kaya sujen paribasane..
[03:06.69]
[03:26.07]>>>
[03:27.07]>>
[03:28.07]>
[03:29.07]Apakah mungkin,
[03:32.07]kita bisa kawin
[03:34.68]Sedangkan kie badan,
[03:37.80]anake wong miskin..
[03:41.28]
[03:46.76]Ibarating banyu,
[03:49.24]kelawan lenga
[03:52.10]Senajan campur,
[03:54.78]moal bakal akur..
[03:57.83]Kakang wong kere..,
[04:00.39]wis pasrah bae..
[04:03.18]Bagus baguse,
[04:05.30]luruh bae sejene..
[04:09.34]
[04:12.64]Apa anane apa buktine
[04:15.13]tek buka kabe..
[04:18.99]Aja sampe keduhung
[04:21.05]mengko akhire..
[04:24.65]
[04:28.38]Memang buktine
[04:29.62]cuma semene keadaane..
[04:34.47]Digawe gawe
[04:35.91]kakang wong ora due..
[04:40.94]Najan nok sirane demen,
[04:43.68]Najan nok sirane gelem,
[04:47.03]Najan nok sirane suka,
[04:50.03]Najan nok sirane tresna,
[04:53.06]Kakang masih bimbang,
[04:56.06]Kakang masih ragu,
[04:58.74]Sebabe durung
[04:59.93]tentu wong tua setuju..
[05:04.65]
[05:08.18]Dunya bli due dulur bli due,
[05:11.56]Wong tua bli due..
[05:14.34]Sumelak kaya sujen paribasane..
[05:20.39]
———-
Preview: