Mung Siji (rudy setro)

Versi: Rudy Setro

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

SEANTERO JAGAD MUNG SIJI SING NIAT,
SENAJANA AKEH GADIS BLI KEPIKAT..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

reff:
KUAYANG LAMUN ORA BISA KLAKONE,
KAYA-KAYANE BISA DADI BEDANE..

KAYA-KAYANE MATI KANG SUN SEMPURNA,
YEN CITA-CITA SUN WIS BISA LAKSANA..
MUNG SIJI.. MUNG SIJI,
CUMA GADIS MANIS TAMBATAN HATI..

KUAYANG SENENGE KUAYANG BUNGAHE,
YEN BISA KELAKON SUN DADI JODONE..
SUMPAHNE JANJINE,
AREP EMAN SAYANG SUN SELAWASE..

Gelem Busung

Versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..

12