Teko’o (tum hi ho vs banyuwangian)


Versi: Rozy Abdillah

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

reff:
Teko-o masio mung sedelo,
Ojo riko tinggalno..
Tulung kancanono,
Sing biso sun urip tanpo riko..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..
Hooo..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..
———————
[ver: lyrics]
[id: ubcbsici]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Teko’o]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.03]Teko’o (Tum Hi Ho vs Banyuwangian)
[00:00.03]by: Rozy Abdillah
[00:14.03]
[00:16.03]>>>
[00:17.03]>>
[00:18.03]>
[00:19.03]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:24.83]Roso kangen nong njero ati..
[00:31.28]
[00:35.08]Sing ono hang biso ngganteni,
[00:39.89]Roso welas hang sun duweni..
[00:45.32]Sing ono hang biso ngilangi,
[00:50.00]Roso kangen nong njero ati..
[00:55.49]
[00:57.49]Ademe ring bengi iki,
[01:02.23]Tanpo kemule ati..
[01:07.35]Riko hang isun anteni,
[01:12.09]Ngusik sepine wengi..
[01:17.58]
[01:35.44]>>>
[01:36.44]>>
[01:37.44]>
[01:38.44]Sing ono hang biso ngilangi,
[01:43.20]Roso kangen nong njero ati..
[01:48.57]Sing ono hang biso ngganteni,
[01:53.75]Roso welas hang sun duweni..
[01:58.80]Riko hang sun eman,
[02:00.99]Ono ring kadohan..
[02:03.42]Kapan ndane biso sesandingan..
[02:08.48]
[02:11.72]Ademe ring bengi iki,
[02:17.15]Tanpo kemule ati..
[02:21.27]Riko hang isun anteni,
[02:26.14]Ngusik sepine wengi..
[02:32.00]
[02:49.05]>>>
[02:50.05]>>
[02:51.05]>
[02:52.05]Teko-o masio mung sedelo,
[03:00.05]Ojo riko tinggalno..
[03:04.44]Tulung kancanono,
[03:06.93]Sing biso sun urip tanpo riko..
[03:12.36]Riko hang sun eman,
[03:14.86]Ono ring kadohan..
[03:17.29]Kapan ndane biso sesandingan..
[03:23.72]Hooo..
[03:26.22]Ademe ring bengi iki,
[03:30.02]Tanpo kemule ati..
[03:35.01]Riko hang isun anteni,
[03:40.38]Ngusik sepine wengi..
[03:45.87]Ademe ring bengi iki,
[03:50.86]Tanpo kemule ati..
[03:55.92]Riko hang isun anteni,
[04:00.60]Ngusik sepine wengi..
[04:06.96]
————–
Preview:

Advertisements

Nggerus Ati

rozy-suliyana_1
Versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..
Ngomong paran anane..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kbcpaocu]
[ar: Rozy Abdillah ft. Suliyana]
[ti: Nggerus Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.04]Nggerus Ati
[00:00.04]by: Rozy Abdillah ft. Suliyana
[00:25.04]
[00:27.04]>>>
[00:28.04]>>
[00:29.04]>
[00:30.04]Lk: Panase geni sing sepiro,
[00:37.41]Lk: Dhung dibandingaken panase ati yoro..
[00:45.59]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[00:50.85]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[00:59.74]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[01:10.98]
[01:12.05]Pr: Sepurane sun nong riko,
[01:19.21]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[01:25.16]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[01:32.66]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[01:40.12]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[01:46.25]Lk: Ngomong paran anane..
[01:53.67]
[02:18.30]>>>
[02:19.30]>>
[02:20.30]>
[02:21.30]Lk: Panase geni sing sepiro,
[02:28.02]Lk: Dhung dibandingaken panase ati yoro..
[02:35.75]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[02:42.06]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[02:50.41]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[03:01.55]
[03:03.14]Pr: Sepurane sun nong riko,
[03:10.08]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[03:16.33]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[03:23.99]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[03:31.00]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[03:37.63]Lk: Ngomong paran anane..
[03:44.90]
[04:00.00]>>>
[04:01.00]>>
[04:02.00]>
[04:03.00]Lk: Hang sun welasi nyanding wong liyo,
[04:09.40]Lk: Seru kebangeten kari nyulek moto..
[04:17.73]Lk: Tego tegane riko nggerus ati..
[04:27.46]
[04:29.22]Pr: Sepurane sun nong riko,
[04:36.43]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[04:43.17]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[04:50.41]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[04:58.06]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[05:04.44]Lk: Ngomong paran anane..
[05:12.03]Pr: Sepurane sun nong riko,
[05:18.52]Pr: Pungkase sun ngeliyo..
[05:25.18]Pr: Bengen sun mung ngimbangi riko,
[05:32.78]Pr: Jujur welas isun sing ono..
[05:39.68]Lk: Apuwo sing jujur bengene,
[05:46.10]Lk: Ngomong paran anane..
[05:53.05]Lk: Ngomong paran anane..
[06:00.57]
————–
Preview:

Sambate Ati

rozy-abdillah_7
Versi: Rozy Abdillah

Impen-impenen isun,
Nong pujane ati..
Iling unyike hang magih,
Sliweran ring impi..

Semilire angin,
Hang mbarengi sepi..
Isun kumandangno,
Gending kangen sambate ati..

reff:
Isun bengen magih sing weruh,
Jerune welas riko,
Tuluse asihe atin riko..
Saikine isun getuni,
Ngeliyakaken welas riko..
Ngersulo atin riko,
Pungkase isun riko tinggalno..

Impen-impenen isun,
Nong pujane ati..
Iling unyike hang magih,
Sliweran ring impi..

Semilire angin,
Hang mbarengi sepi..
Isun kumandangno,
Gending kangen sambate ati..

reff:
Isun bengen magih sing weruh,
Jerune welas riko,
Tuluse asihe atin riko..
Saikine isun getuni,
Ngeliyakaken welas riko..
Ngersulo atin riko,
Pungkase isun riko tinggalno..

Isun bengen magih sing weruh,
Jerune welas riko,
Tuluse asihe atin riko..
Saikine isun getuni,
Ngeliyakaken welas riko..
Ngersulo atin riko,
Pungkase isun riko tinggalno..
——————
[ver: lyrics]
[id: pnhnakcu]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Sambate Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:38]
[00:00.05]Sambate Ati
[00:00.05]by: Rozy Abdillah
[00:13.05]
[00:15.75]>>>
[00:16.75]>>
[00:17.75]>
[00:18.75]Impen-impenen isun,
[00:22.75]Nong pujane ati..
[00:26.03]Iling unyike hang magih,
[00:31.22]Sliweran ring impi..
[00:36.10]
[00:43.53]Semilire angin,
[00:47.03]Hang mbarengi sepi..
[00:50.72]Isun kumandangno,
[00:54.47]Gending kangen sambate ati..
[01:01.10]
[01:26.96]>>>
[01:27.96]>>
[01:28.96]>
[01:29.96]Isun bengen magih sing weruh,
[01:33.39]Jerune welas riko,
[01:36.64]Tuluse asihe atin riko..
[01:43.89]Saikine isun getuni,
[01:47.42]Ngeliyakaken welas riko..
[01:51.04]Ngersulo atin riko,
[01:54.69]Pungkase isun riko tinggalno..
[02:02.25]
[02:09.06]Impen-impenen isun,
[02:12.01]Nong pujane ati..
[02:15.93]Iling unyike hang magih,
[02:21.44]Sliweran ring impi..
[02:25.88]
[02:33.64]Semilire angin,
[02:36.89]Hang mbarengi sepi..
[02:41.32]Isun kumandangno,
[02:44.39]Gending kangen sambate ati..
[02:50.94]
[03:17.27]>>>
[03:18.27]>>
[03:19.27]>
[03:20.27]Isun bengen magih sing weruh,
[03:23.38]Jerune welas riko,
[03:26.82]Tuluse asihe atin riko..
[03:33.94]Saikine isun getuni,
[03:37.76]Ngeliyakaken welas riko..
[03:41.07]Ngersulo atin riko,
[03:44.63]Pungkase isun riko tinggalno..
[03:51.57]Isun bengen magih sing weruh,
[03:55.39]Jerune welas riko,
[03:59.01]Tuluse asihe atin riko..
[04:05.38]Saikine isun getuni,
[04:09.51]Ngeliyakaken welas riko..
[04:13.51]Ngersulo atin riko,
[04:16.63]Pungkase isun riko tinggalno..
[04:23.51]
————-
Preview:

Mung Riko

rozy-abdillah_maya-n
Versi: Rozy Abdillah ft. Maya

Pr:
Yo mung riko hang sun demeni,
Yo mung riko hang sun kedani..
Ati iki sing biso lali,
Enget rupan riko raino bengi..

Lk:
Nono maning liyan riko,
Hang ngiseni kembang ring njero ati..
Sun pageri sun sirami,
Myakne arum sampek tumekaning pati..

reff:
Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT: Tetep asin kadhung dadi siji..

reff:
Pr:
Yo mung riko hang sun demeni,
Yo mung riko hang sun kedani..
Ati iki sing biso lali,
Enget rupan riko raino bengi..

Lk:
Nono maning liyan riko,
Hang ngiseni kembang ring njero ati..
Sun pageri sun sirami,
Myakne arum sampek tumekaning pati..

reff:
Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT: Tetep asin kadhung dadi siji..

Pr:
Sing ono hang biso ngganteni,
Yo mung riko hang sun demeni..
Lk:
Ibarate uyah lan banyu segoro,
Tetep asin kadhung dadi siji..
FT:
Tetep asin kadhung dadi siji..
Tetep asin kadhung dadi siji..
——————
[ver: lyrics]
[id: oivnaacu]
[ar: Rozy Abdillah ft. Maya]
[ti: Mung Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[00:00.04]Mung Riko
[00:00.04]by: Rozy Abdillah ft. Maya
[00:38.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Pr: Yo mung riko hang sun demeni,
[00:49.90]Pr: Yo mung riko hang sun kedani..
[00:58.30]Pr: Ati iki sing biso lali,
[01:05.08]Pr: Enget rupan riko raino bengi..
[01:11.54]
[01:20.01]Lk: Nono maning liyan riko,
[01:27.04]Lk: Hang ngiseni kembang ring njero ati..
[01:34.70]Lk: Sun pageri sun sirami,
[01:41.85]Lk: Myakne arum sampek tumekaning pati..
[01:49.00]
[02:17.04]>>>
[02:18.04]>>
[02:19.04]>
[02:20.04]Pr: Sing ono hang biso ngganteni,
[02:26.46]Pr: Yo mung riko hang sun demeni..
[02:34.70]Lk: Ibarate uyah lan banyu segoro,
[02:41.85]Lk: Tetep asin kadhung dadi siji..
[02:48.56]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[02:56.02]
[03:39.20]>>>
[03:40.20]>>
[03:41.20]>
[03:42.20]Pr: Yo mung riko hang sun demeni,
[03:49.20]Pr: Yo mung riko hang sun kedani..
[03:56.98]Pr: Ati iki sing biso lali,
[04:03.89]Pr: Enget rupan riko raino bengi..
[04:10.29]
[04:18.90]Lk: Nono maning liyan riko,
[04:26.43]Lk: Hang ngiseni kembang ring njero ati..
[04:33.96]Lk: Sun pageri sun sirami,
[04:41.31]Lk: Myakne arum sampek tumekaning pati..
[04:48.57]
[05:16.32]>>>
[05:17.32]>>
[05:18.32]>
[05:19.32]Pr: Sing ono hang biso ngganteni,
[05:26.10]Pr: Yo mung riko hang sun demeni..
[05:33.99]Lk: Ibarate uyah lan banyu segoro,
[05:41.04]Lk: Tetep asin kadhung dadi siji..
[05:47.98]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[05:55.08]
[05:58.05]Pr: Sing ono hang biso ngganteni,
[06:04.77]Pr: Yo mung riko hang sun demeni..
[06:12.49]Lk: Ibarate uyah lan banyu segoro,
[06:19.70]Lk: Tetep asin kadhung dadi siji..
[06:26.07]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[06:34.09]Ft: Tetep asin kadhung dadi siji..
[06:42.34]
————–
Preview:

Kembang Impen

Rozy-Abdillah_6
Versi: Rozy Abdillah

Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
Duh senenge ati ye ye ye ye..
Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
Duh bungahe ati ye ye ye ye..

Pari isen temungkul gawane eman,
Riko hang nong impen
Saiki wis nong kene eman..
Duh senenge ati biso sesandingan,
Disakseni kembang mayang..

Kembang mayang kembange jambe eman,
Riko hang sun sayang
Welas sun selawase eman..
Ibarate isun kadhung oleh nyeyuwun,
Biso-o urip sewu taun..

reff:
Nong dino iki ye ye ye ye,
Seneng sun nono madani
Nyanding kudangane ati..
Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
Ngarep-ngarep tekane bengi..

Kembang mayang kembange jambe eman,
Riko hang sun sayang
Welas sun selawase eman..
Ibarate isun kadhung oleh nyeyuwun,
Biso-o urip sewu taun..

reff:
Nong dino iki ye ye ye ye,
Seneng sun nono madani
Nyanding kudangane ati..
Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
Ngarep-ngarep tekane bengi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: laocnoch]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Kembang Impen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.04]Kembang Impen
[00:00.04]by: Rozy Abdillah
[00:31.07]
[00:33.07]>>>
[00:34.07]>>
[00:35.07]>
[00:36.07]Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
[00:45.17]Duh senenge ati ye ye ye ye..
[00:53.27]Ye ye ye ye.. ye ye ye ye..
[01:01.84]Duh bungahe ati ye ye ye ye..
[01:09.81]
[01:12.61]Pari isen temungkul gawane eman,
[01:20.50]Riko hang nong impen
[01:23.85]Saiki wis nong kene eman..
[01:30.51]Duh senenge ati biso sesandingan,
[01:40.15]Disakseni kembang mayang..
[01:45.44]
[01:56.82]Kembang mayang
[01:58.70]kembange jambe eman,
[02:05.16]Riko hang sun sayang
[02:07.09]Welas sun selawase eman..
[02:13.87]Ibarate isun
[02:20.17]kadhung oleh nyeyuwun,
[02:24.80]Biso-o urip sewu taun..
[02:29.15]
[03:05.01]>>>
[03:06.01]>>
[03:07.01]>
[03:08.01]Nong dino iki ye ye ye ye,
[03:17.21]Seneng sun nono madani
[03:19.21]Nyanding kudangane ati..
[03:26.00]Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
[03:36.70]Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
[03:43.54]Ngarep-ngarep tekane bengi..
[03:49.26]
[04:00.09]Kembang mayang
[04:03.45]kembange jambe eman,
[04:08.95]Riko hang sun sayang
[04:11.67]Welas sun selawase eman..
[04:18.26]Ibarate isun
[04:24.60]kadhung oleh nyeyuwun,
[04:28.09]Biso-o urip sewu taun..
[04:32.38]
[05:08.46]>>>
[05:09.46]>>
[05:10.46]>
[05:11.46]Nong dino iki ye ye ye ye,
[05:20.92]Seneng sun nono madani
[05:23.15]Nyanding kudangane ati..
[05:28.81]Kabeh podo nyakseni ye ye ye ye,
[05:40.13]Nderedeg rasane ati ngarep-ngarep
[05:47.47]Ngarep-ngarep tekane bengi..
[05:53.13]
————-
Preview:

Ayu Sing Ayu

Rozy-Abdillah_5
Lirik Lagu Sanguturu ke-3650 Ayu Sing Ayu
Versi: Rozy Abdillah

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
RAINO KETEMU BENGI SING BISO TURU..
AYU SING AYU TAPI KATON AYU,
BURU KENAL NGOMONG DEMEN SING KEWETU..

KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

reff:
KENAL SEPISAN ISUN KEDANAN,
EDAN KOYO WONG KENENG JARAN GOYANG..
SING BISO TURU YO SING ENAK MADANG,
SAKJANE PARAN HANG GAWE EDAN..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO PIPINE E CEKUNG SELISIH..
OPO ESEME E MANIS ESEME,
OPO MOTONE E BARAK MOTONE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
ANTER SERETE TEKO PARANE..

OPO BOKONGE E SEMOK BOKONGE,
OPO LAMBENE KARI ABANG LAMBENE..
OPO EH EH EHM IKU PARAN ARANE,
OPO NEH NEH NEH KARI REPOT NGOMONGE..
ISUN BINGUNG MIKIR KARI BINGUNG,
NGOMONG RING KENE SING ENAK RASANE..
——————
[id: lhoinich]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Ayu Sing Ayu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:00.05]Ayu Sing Ayu
[00:00.05]by: Rozy Abdillah
[00:31.95]
[00:33.95]>>>
[00:34.95]>>
[00:35.95]>
[00:36.95]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:40.61]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[00:45.00]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:48.89]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[00:53.68]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[00:57.16]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[01:02.21]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[01:05.62]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[01:10.03]
[01:12.39]Kenal sepisan isun kedanan,
[01:17.38]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[01:21.55]Sing biso turu yo sing enak madang,
[01:25.78]Sakjane paran hang gawe edan..
[01:33.36]
[01:55.99]>>>
[01:56.99]>>
[01:57.99]>
[01:58.99]Kenal sepisan isun kedanan,
[02:02.98]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[02:06.83]Sing biso turu yo sing enak madang,
[02:11.31]Sakjane paran hang gawe edan..
[02:18.77]Opo bokonge e semok bokonge,
[02:21.95]Opo pipine e cekung selisih..
[02:26.80]Opo eseme e manis eseme,
[02:30.79]Opo motone e barak motone..
[02:35.33]Isun bingung mikir kari bingung,
[02:39.43]Anter serete teko parane..
[02:46.52]Opo bokonge e semok bokonge,
[02:50.19]Opo lambene kari abang lambene..
[02:54.42]Opo eh eh ehm iku paran arane,
[02:58.33]Opo neh neh neh kari repot ngomonge..
[03:02.74]Isun bingung mikir kari bingung,
[03:06.97]Ngomong ring kene sing enak rasane..
[03:13.19]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:16.73]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[03:21.84]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:25.26]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[03:30.12]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:33.34]Raino ketemu bengi sing biso turu..
[03:38.32]Ayu sing ayu tapi katon ayu,
[03:41.81]Buru kenal ngomong demen sing kewetu..
[03:46.60]
[03:49.09]Kenal sepisan isun kedanan,
[03:53.56]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[03:57.79]Sing biso turu yo sing enak madang,
[04:02.16]Sakjane paran hang gawe edan..
[04:09.68]
[04:31.73]>>>
[04:32.73]>>
[04:33.73]>
[04:34.73]Kenal sepisan isun kedanan,
[04:39.73]Edan koyo wong keneng jaran goyang..
[04:43.63]Sing biso turu yo sing enak madang,
[04:47.74]Sakjane paran hang gawe edan..
[04:55.33]@#$$%%^&*
[05:12.43]Opo bokonge e semok bokonge,
[05:16.04]Opo pipine e cekung selisih..
[05:20.21]Opo eseme e manis eseme,
[05:24.50]Opo motone e barak motone..
[05:28.68]Isun bingung mikir kari bingung,
[05:33.22]Anter serete teko parane..
[05:38.60]@#$$%%^&*
[05:49.44]Opo bokonge e semok bokonge,
[05:53.41]Opo lambene kari abang lambene..
[05:57.95]Opo eh eh ehm iku paran arane,
[06:01.80]Opo neh neh neh kari repot ngomonge..
[06:06.10]Isun bingung mikir kari bingung,
[06:10.14]Ngomong ring kene sing enak rasane..
[06:15.99]
————–
Preview:

Welas Sampek Mati

Rozy-Abdillah_4
Versi: Rozy Abdillah

Mrono salah merene salah,
Pikir bingung ati susah..
Ngalor salah ngidul salah,
Sampek awak sing biso tingkah..

Rujak wuni ulege canthuk,
Yo ragine sing milu nggawe..
Jantung ati sing biso tutug,
Kari demene sing milu duwe..
Yaaaa…hoooo..

Iki gending pujane ati,
Sing biso nyanding tetep sun boti..
Yaaaa…hoooo..
Magih prawan sing biso mbarengi,
Masio rondone tetep sun karepi..

Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..
Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..

Yaaaa…hoooo..
Mrono salah merene salah,
Pikir bingung ati susah..
Ngalor salah ngidul salah,
Sampek awak sing biso tingkah..

reff:
Rujak wuni ulege canthuk,
Yo ragine sing milu nggawe..
Jantung ati sing biso tutug,
Kari demene sing milu duwe..
Yaaaa…hoooo..

Iki gending pujane ati,
Sing biso nyanding tetep sun boti..
Yaaaa…hoooo..
Magih prawan sing biso mbarengi,
Masio rondone tetep sun karepi..

Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..
Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..

Yaaaa…hoooo..
Yaaaa…hoooo..
Yaaaa…hoooo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cskpuwch]
[ar: Rozy Abdillah]
[ti: Welas Sampek Mati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.13]Welas Sampek Mati
[00:00.13]by: Rozy Abdillah
[00:21.13]
[00:23.36]>>>
[00:24.36]>>
[00:25.36]>
[00:26.36]Mrono salah merene salah,
[00:31.96]Pikir bingung ati susah..
[00:36.33]Ngalor salah ngidul salah,
[00:41.83]Sampek awak sing biso tingkah..
[00:47.98]
[01:09.99]Rujak wuni ulege canthuk,
[01:15.47]Yo ragine sing milu nggawe..
[01:20.13]Jantung ati sing biso tutug,
[01:25.73]Kari demene sing milu duwe..
[01:31.33]Yaaaa…hoooo..
[01:42.40]Iki gending pujane ati,
[01:48.57]Sing biso nyanding tetep sun boti..
[01:55.60]Yaaaa…hoooo..
[02:06.05]Magih prawan sing biso mbarengi,
[02:11.90]Masio rondone tetep sun karepi..
[02:18.19]Sakat bengen sampek saiki,
[02:24.48]Welas isun yo sampek mati..
[02:29.51]Sakat bengen sampek saiki,
[02:34.93]Welas isun yo sampek mati..
[02:40.15]Yaaaa…hoooo..
[02:51.59]Mrono salah merene salah,
[02:57.55]Pikir bingung ati susah..
[03:02.52]Ngalor salah ngidul salah,
[03:08.19]Sampek awak sing biso tingkah..
[03:13.90]
[03:33.20]>>>
[03:34.20]>>
[03:35.20]>
[03:36.20]Rujak wuni ulege canthuk,
[03:41.77]Yo ragine sing milu nggawe..
[03:46.69]Jantung ati sing biso tutug,
[03:52.22]Kari demene sing milu duwe..
[03:58.20]Yaaaa…hoooo..
[04:09.21]Iki gending pujane ati,
[04:15.38]Sing biso nyanding tetep sun boti..
[04:21.52]Yaaaa…hoooo..
[04:32.79]Magih prawan sing biso mbarengi,
[04:38.62]Masio rondone tetep sun karepi..
[04:44.72]Sakat bengen sampek saiki,
[04:51.07]Welas isun yo sampek mati..
[04:56.17]Sakat bengen sampek saiki,
[05:01.47]Welas isun yo sampek mati..
[05:06.94]
[05:08.61]Yaaaa…hoooo..
[05:19.15]Yaaaa…hoooo..
[05:31.69]Yaaaa…hoooo..
[05:41.36]
————-
Preview: