Teko’o (tum hi ho vs banyuwangian)

Versi: Rozy Abdillah

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Sing ono hang biso ngilangi,
Roso kangen nong njero ati..
Sing ono hang biso ngganteni,
Roso welas hang sun duweni..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

reff:
Teko-o masio mung sedelo,
Ojo riko tinggalno..
Tulung kancanono,
Sing biso sun urip tanpo riko..
Riko hang sun eman,
Ono ring kadohan..
Kapan ndane biso sesandingan..
Hooo..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Ademe ring bengi iki,
Tanpo kemule ati..
Riko hang isun anteni,
Ngusik sepine wengi..

Nggerus Ati

Versi: Rozy Abdillah ft. Suliyana

Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Panase geni sing sepiro,
Dhung dibandingaken panase ati yoro..
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

reff:
Lk:
Hang sun welasi nyanding wong liyo,
Seru kebangeten kari nyulek moto..
Tego tegane riko nggerus ati..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..

Pr:
Sepurane sun nong riko,
Pungkase sun ngeliyo..
Bengen sun mung ngimbangi riko,
Jujur welas isun sing ono..

Lk:
Apuwo sing jujur bengene,
Ngomong paran anane..
Ngomong paran anane..

12314