Wadon Selingan

rossa-angelina_2
Versi: Rossa Angelina

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..
——————
[ver: lyrics]
[id: lhbplccu]
[ar: Rossa Angelina]
[ti: Wadon Selingan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.05]Wadon Selingan
[00:00.05]by: Rossa Angelina
[00:27.05]
[00:29.75]>>>
[00:30.75]>>
[00:31.75]>
[00:32.75]Sumpah wis janji ning njero ati,
[00:39.42]Ora ndemeni wong due rabi..
[00:45.69]
[00:56.09]Langka rabine ning luar negri,
[01:01.80]Nunggu rabine sun didemeni..
[01:09.34]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[01:14.99]
[01:33.66]>>>
[01:34.66]>>
[01:35.66]>
[01:36.66]Apa enake dipikir langka senenge,
[01:43.99]Due demenan sing masih ana ikatan..
[01:50.90]
[01:59.10]Enak ning dika nanging blenak ning kita,
[02:06.58]Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
[02:13.79]Mung cuma wadon selingan,
[02:19.88]Rabine teka ning kula bli kelingan..
[02:26.72]
[02:34.19]Langka rabine ning luar negri,
[02:41.29]Nunggu rabine sun didemeni..
[02:48.00]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[02:55.47]
[03:14.00]>>>
[03:15.00]>>
[03:16.00]>
[03:17.00]Apa enake dipikir langka senenge,
[03:23.96]Due demenan sing masih ana ikatan..
[03:30.75]
[03:39.64]Enak ning dika nanging blenak ning kita,
[03:46.73]Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
[03:53.95]Mung cuma wadon selingan,
[03:59.98]Rabine teka ning kula bli kelingan..
[04:07.08]
[04:14.40]Sumpah wis janji ning njero ati,
[04:22.01]Ora ndemeni wong due rabi..
[04:28.80]
[04:38.11]Langka rabine ning luar negri,
[04:44.77]Nunggu rabine sun didemeni..
[04:51.49]Kaya jabur selingan tambah nganggur..
[04:58.46]
————–
Preview:

Advertisements

Laki Kawin Maning

rossa-anglina_1
Versi: Rossa Angelina

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vnqhswcu]
[ar: Rossa Angelina]
[ti: Laki Kawin Maning]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.02]Laki Kawin Maning
[00:00.02]by: Rossa Angelina
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Pa ingat wong lanang sering dandan,
[00:44.05]Sering mangkat bengi keluyuran..
[00:50.55]Nganggo klambi rapi lenga wangian,
[00:56.91]Alesane arep nonton pengajian..
[01:02.70]
[01:11.65]Disuguhi mangan ora dipangan,
[01:17.01]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[01:23.73]Kula curiga ati penasaran,
[01:29.96]Laki kawin maning
[01:32.46]karo wong karangmalang..
[01:35.63]
[01:56.02]>>>
[01:57.02]>>
[01:58.02]>
[01:59.02]Pa ingat dagangan ngakune rugi,
[02:04.21]Tempura ngomonge bli olih bati..
[02:11.05]Gelang kalung kula
[02:14.05]sampe entok kabeh,
[02:17.06]Bli weruh nggo
[02:20.37]ngempani rabi enome..
[02:23.48]
[02:32.22]Masih mending kakang
[02:35.03]terang-terangan,
[02:38.00]Yen lagi demen
[02:41.00]wong karangmalang..
[02:44.29]Yen sebut ning rabi
[02:47.67]bokat kualat,
[02:50.60]Yen wis kenang stroke
[02:53.57]aja sesambat..
[02:56.44]
[02:58.80]Disuguhi mangan ora dipangan,
[03:04.16]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[03:11.02]Kula curiga ati penasaran,
[03:17.09]Laki kawin maning
[03:19.65]karo wong karangmalang..
[03:22.69]
[03:43.02]>>>
[03:44.02]>>
[03:45.02]>
[03:46.02]Pa ingat dagangan ngakune rugi,
[03:51.40]Tempura ngomonge bli olih bati..
[03:57.99]Gelang kalung kula
[04:01.25]sampe entok kabeh,
[04:04.48]Bli weruh nggo
[04:07.37]ngempani rabi enome..
[04:11.51]
[04:19.67]Masih mending kakang
[04:22.33]terang-terangan,
[04:25.32]Yen lagi demen
[04:28.32]wong karangmalang..
[04:31.63]Yen sebut ning rabi
[04:34.81]bokat kualat,
[04:38.08]Yen wis kenang stroke
[04:41.03]aja sesambat..
[04:44.38]
[04:46.39]Pa ingat wong lanang sering dandan,
[04:51.94]Sering mangkat bengi keluyuran..
[04:58.23]Nganggo klambi rapi lenga wangian,
[05:04.58]Alesane arep nonton pengajian..
[05:09.98]
[05:19.12]Disuguhi mangan ora dipangan,
[05:24.85]Disuguhi kopi bli dicicipi..
[05:31.38]Kula curiga ati penasaran,
[05:37.79]Laki kawin maning
[05:40.16]karo wong karangmalang..
[05:43.51]
————-
Preview:

Doyan Lakine Batur

rossa-anglina
Versi: Rossa Angelina

BLENAK TEMEN WONG DIREBUT LAKINE,
WONG LANANG SEKIEN TEGA NINGGALE..
KURANG APA SEMENE KULA EMANE,
ANGGER WONG LANANG MASIH LURUH SEJENE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

reff:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

reff:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

ATI LARA PISAN KRASA NING BADAN,
LAKI SEKIEN DIREBUT ADEGAN..
DIGAWA NING BATUR SING SEUYUNAN,
TEGA PISAN BLI DUWE PERASAAN..

reff:
KAYA LANGKA MANING WONG SING LAIRAN,
NING LAKINE BATUR SIRAKU DOYAN..

PADAHAL KUWEN BATUR SING SETIA,
SAMPE HATI NGREBUT LAKINE KITA..
LOS SAPA WONG WADONE YEN BLI LARA ATINE,
PASTI BLENAK YEN DIREBUT LAKINE..

BLENAK TEMEN WONG DIREBUT LAKINE,
WONG LANANG SEKIEN TEGA NINGGALE..
KURANG APA SEMENE KULA EMANE,
ANGGER WONG LANANG MASIH LURUH SEJENE..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bblnslcu]
[ar: Rossa Angelina]
[ti: Doyan Lakine Batur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:04]
[00:00.08]Doyan Lakine Batur
[00:00.08]by: Rossa Angelina
[00:31.08]
[00:33.08]>>>
[00:34.08]>>
[00:35.08]>
[00:36.08]Blenak temen wong direbut lakine,
[00:41.93]Wong lanang sekien tega ninggale..
[00:48.78]Kurang apa semene kula emane,
[00:54.63]Angger wong lanang masih luruh sejene..
[01:01.04]
[01:16.41]Ati lara pisan krasa ning badan,
[01:22.57]Laki sekien direbut adegan..
[01:29.23]Digawa ning batur sing seuyunan,
[01:35.38]Tega pisan bli duwe perasaan..
[01:41.97]
[02:05.17]>>>
[02:06.17]>>
[02:07.17]>
[02:08.17]Kaya langka maning wong sing lairan,
[02:14.14]Ning lakine batur siraku doyan..
[02:20.25]
[02:33.87]Padahal kuwen batur sing setia,
[02:39.89]Sampe hati ngrebut lakine kita..
[02:46.17]Los sapa wong wadone yen bli lara atine,
[02:52.84]Pasti blenak yen direbut lakine..
[02:59.53]
[03:01.39]Ati lara pisan krasa ning badan,
[03:07.87]Laki sekien direbut adegan..
[03:13.96]Digawa ning batur sing seuyunan,
[03:20.19]Tega pisan bli duwe perasaan..
[03:26.71]
[03:49.63]>>>
[03:50.63]>>
[03:51.63]>
[03:52.63]Kaya langka maning wong sing lairan,
[03:58.78]Ning lakine batur siraku doyan..
[04:04.88]
[04:18.37]Padahal kuwen batur sing setia,
[04:24.78]Sampe hati ngrebut lakine kita..
[04:31.44]Los sapa wong wadone yen bli lara atine,
[04:37.35]Pasti blenak yen direbut lakine..
[04:43.94]
[04:45.75]Ati lara pisan krasa ning badan,
[04:52.29]Laki sekien direbut adegan..
[04:58.58]Digawa ning batur sing seuyunan,
[05:04.68]Tega pisan bli duwe perasaan..
[05:11.51]
[05:34.57]>>>
[05:35.57]>>
[05:36.57]>
[05:37.57]Kaya langka maning wong sing lairan,
[05:43.55]Ning lakine batur siraku doyan..
[05:49.59]
[06:03.20]Padahal kuwen batur sing setia,
[06:09.17]Sampe hati ngrebut lakine kita..
[06:16.27]Los sapa wong wadone yen bli lara atine,
[06:22.11]Pasti blenak yen direbut lakine..
[06:28.89]
[06:30.70]Blenak temen wong direbut lakine,
[06:36.61]Wong lanang sekien tega ninggale..
[06:43.51]Kurang apa semene kula emane,
[06:49.24]Angger wong lanang masih luruh sejene..
[06:55.83]
————-
Preview: