Wadon Selingan


Versi: Rossa Angelina

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

reff:
Apa enake dipikir langka senenge,
Due demenan sing masih ana ikatan..

Enak ning dika nanging blenak ning kita,
Rabine teka sun bakal ditinggal lunga..
Mung cuma wadon selingan,
Rabine teka ning kula bli kelingan..

Sumpah wis janji ning njero ati,
Ora ndemeni wong due rabi..

Langka rabine ning luar negri,
Nunggu rabine sun didemeni..
Kaya jabur selingan tambah nganggur..

Laki Kawin Maning


Versi: Rossa Angelina

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

12