Ora Biso Lali (rosanna samoen)

Ora Biso Lali
Ciptaan : ??
Vokal : Rosana Samoen
Produksi : Garuda Production
Catatan : Lagu ini campuran dua bahasa, Jawa dan Sranan (Suriname).
Untuk lirik berdialog Sranan saya tulis berdasarkan olah vokalnya
Harap dimaklumi.

Opo kowe ra kelingan,
Ndek biyen karo aku…
Opo kowe wis lali tenanan,
(a tranga sondro yu)

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Uuh…, (yu bén dé mi tru lobi wan)
Mung kowe dewe wis sayang…
Kowe lungo ra pamitan
Opo to salahku, (soso fowtu mi bén du)

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu mi gudu)
Isih tresno sliramu, sayangku
Ora iso lali…

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu)

reff :
Aku wis blenjani janjimu,
Amergo tak bujetke uripmu
Uwis ra iso nyedaki sliramu
(mi no sa fergiti)
Impi-impi ati,

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu mi gudu)
Isih tresno sliramu, sayangku
Ora iso lali…

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu)
(now mi sondro yu)

[ver: lyrics]
[id: ikqihvsp]
[ar: Rosanna Samoen]
[ti: Ora Biso Lali]
[al: Garuda Production]
[by: yanilipatro]
[length: 05:33.00]
[00:02.00]ORA BISO LALI
[00:10.00]Rosanna Samoen
[00:18.00][05:10.83]
[00:30.76]OPO KOWE ORA KELINGAN,
[00:36.42]NDEK BIYEN KARO AKU…
[00:44.88]OPO KOWE WIS LALI TENANAN,
[00:49.30]E TRENGA SONDRO YU
[00:58.72][01:53.69][03:43.69]NDEK SPISAN AKU KENAL MARANG KOWE
[01:03.48][01:58.73][03:48.75]ISO TAK TURUTI,
[01:06.78][02:01.78][03:51.72]NA ALA SANI MING BENG DU GI YU
[01:10.16][02:05.08][03:55.07]LUKU SAID AI MI, AKU SEDIHNE PLASERI YU
[01:16.17][02:10.36][04:00.43]MIKIRKE KOWE , RINO LAN WENGI
[01:22.96]UUH…, MI BENG TRU LOB YU WA
[01:31.11]MUNG KOWE DEWE WIS SAYANG…
[01:40.13]KOWE LUNGO RA PAMITAN
[01:45.04]OPO TO SALAHKU, FO TU MI BENG DU
[02:21.09][02:49.13][04:11.13][04:39.12]SAIKI AKU NING KENE,
[02:25.05][02:52.55][04:15.05][04:42.61]KOWE NING KONO
[02:28.47][02:55.97][04:18.34][04:45.72]KOWE LUNGO, MARANG LIYANMU
[02:31.77][02:59.33][04:21.85][04:49.27]KEBACUT TRESNO ATIKU,
[02:35.31][03:02.69][04:25.06][04:52.69]MIKIRKE ONO SLIRAMU
[02:38.61][04:28.51]NO MI SONDRO YU MI TU DU
[02:42.97][04:32.90]ISIH TRESNO SLIRAMU, SAYANGKU
[02:46.14][04:36.14]ORA ISO LALI…
[03:06.20][04:56.23][05:04.85]NO MI SONDRO YU
[03:16.25]AKU WIS BLENJANI JANJIMU,
[03:21.42]AMERGO TAK BUJETKE URIPMU
[03:29.82]UWIS RA ISO NYEDAKI SLIRAMU
[03:34.85]SEN NO FO SENNO SAFE GITI
[03:39.33]IMPI-IMPI ATI,

Kanggo dulur jawa sing ono ing suriname,utowo sing ngerti bahasa sranan (suriname), aku butuh koreksi nggo mbenerke lirik lagu iki,suwun.
*)a tranga sondro yu (abot tenanan tanpo kowe)
*)na ala sani mi bén du gi yu (aku wis nglakoni kabeh kanggo kowe)
*)luku say danga mi (delengen opo sing wis kowe gawe marang aku)
*)mé prakséri yu (aku kelingan marang kowe)
*)yu bén dé mi tru lobi wan (sak tenane mung kowe dewe sing tak tresnani
*)now mi sondro yu mi gudu (aku ora biso lali marang awakmu)
*)soso fowtu mi bén du (opo sing kudu tak lakoni)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ihdMtL8Cqb0

Advertisements

Nrimo

Nrimo
Ciptaan : ??
Vokal : Rosanna Samoen
Produksi : Eugi’s Music Factory 2008

Kenengopo kowe ninggal lungo, awakku iki
Sing isih tresno, mring kowe temenan
Kok tegel temen, anggonmu tego

Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
Mring kowe kuwi opo ono liyo,
Sing ning atimu, biso nyambung uripmu

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku iki

reff :
Kenengopo kowe ninggal lungo, awakku iki
Sing isih tresno, mring kowe temenan
Kok tegel temen, anggonmu tego

Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
Mring kowe kuwi opo ono liyo,
Sing ning atimu, biso nyambung uripmu

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku iki

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku….

Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
Mring kowe kuwi opo ono liyo,
Sing ning atimu, biso nyambung uripmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=QdeoZfhDi1E

[ver: lyric]
[id: npqwlwsp]
[ar: Rosanna Samoen]
[ti: Nrimo]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:23]
[00:01.92]Nrimo
[00:29.75]Versi : Rosanna Samoen
[00:31.50]
[00:33.44]***
[00:34.44]**
[00:35.44]*
[00:36.44]Kenengopo kowe ninggal lungo, awakku iki
[00:42.69]Sing isih tresno, mring kowe temenan
[00:47.44]Kok tegel temen, anggonmu tego
[00:55.01]Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
[01:02.13]Mring kowe kuwi opo ono liyo,
[01:05.71]Sing ning atimu, biso nyambung uripmu
[01:12.96]Aku nrimo, kowe lungo
[01:17.28]Yen kowe wis ora tresno karo awakku
[01:22.65]Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
[01:26.90]Lelakon uripku
[01:31.53]Aku nrimo, kowe lungo
[01:35.87]Yen kowe wis ora tresno karo awakku
[01:40.97]Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
[01:45.41]Lelakon uripku iki…
[01:51.03]
[01:53.72]==rosanna samoen nrimo==
[01:59.97]
[02:01.22]***
[02:02.16]**
[02:03.04]*
[02:04.32]Kenengopo kowe ninggal lungo, awakku iki
[02:11.07]Sing isih tresno, mring kowe temenan
[02:15.76]Kok tegel temen, anggonmu tego
[02:22.88]Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
[02:29.76]Mring kowe kuwi opo ono liyo,
[02:34.63]Sing ning atimu, biso nyambung uripmu
[02:41.70]Aku nrimo, kowe lungo
[02:45.13]Yen kowe wis ora tresno karo awakku
[02:50.99]Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
[02:55.37]Lelakon uripku..
[03:00.50]Aku nrimo, kowe lungo
[03:04.25]Yen kowe wis ora tresno karo awakku
[03:09.50]Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
[03:14.00]Lelakon uripku iki..
[03:18.94]Aku nrimo, kowe lungo
[03:23.12]Yen kowe wis ora tresno karo awakku
[03:28.31]Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
[03:32.75]Lelakon uripku..
[03:37.46]Aku nrimo, kowe lungo
[03:41.88]Yen kowe wis ora tresno karo awakku
[03:46.75]Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
[03:51.32]Lelakon uripku….
[03:57.69]Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
[04:03.38]Mring kowe kuwi opo ono liyo,
[04:07.38]Sing ning atimu, biso nyambung uripmu….
[04:16.32]

Rasa Tresna

rosanna-samoen_2
Versi: Rosanna Samoen

WIS SEPISAN NUNGGU KOWE,
SAIKI ROSO TRESNO..
KEBACUT NGANTI NYEDAKI SLIRAMU,
ENDI SUARAMU..

NING IPENKU NYELUK JENENGMU,
WIS RA KUAT AWAKKU KROSO LEMES..
KAPAN BISO PETUK SLIRAMU,
OJO NGANTI LALI SLIRAKU..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU..

reff:
SEDINO WIS RA KUAT AKU,
SEPI DEWE KARO SLIRAMU..
AWAKKU RASANE KOK KOYO MENGKENE,
ATIKU RA LEGO..

SIJI AKU PENGEN NGERTI,
KOK KOWE WIS ONO SING NDUWE..
WINGI KOWE TAK ENTENI SAYANGKU,
MUNG KOWE DEWE SING TAK TRESNANI..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..

NING OPO SUWE ORA WERUH SELIRAMU,
WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
SING TAK TUNGGU,
RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..

OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..
——————
[ver: lyrics]
[id: bchlhscu]
[ar: Rosanna Samoen]
[ti: Rasa Tresna]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:00.06]Rasa Tresna
[00:00.06]by: Rosanna Samoen
[00:32.06]
[00:34.06]>>>
[00:35.06]>>
[00:36.06]>
[00:37.06]WIS SEPISAN NUNGGU KOWE,
[00:41.84]SAIKI ROSO TRESNO..
[00:45.78]KEBACUT NGANTI NYEDAKI SLIRAMU,
[00:50.09]ENDI SUARAMU…
[00:54.40]
[00:55.97]NENG IPENKU NYELUK JENENGMU,
[00:58.90]WIS RA KUAT AWAKKU KROSO LEMES..
[01:03.53]KAPAN BISO PETUK SLIRAMU,
[01:09.47]OJO NGANTI LALI SLIRAKU..
[01:15.49]NING OPO SUWE
[01:19.35]ORA WERUH SELIRAMU,
[01:24.36]WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
[01:29.17]SING TAK TUNGGU,
[01:31.41]RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..
[01:36.47]OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
[01:42.51]AKU ISIK NGENTENI TEKANMU..
[01:50.65]
[02:20.02]>>>
[02:21.02]>>
[02:22.02]>
[02:23.02]SEDINO WIS RA KUAT AKU,
[02:27.32]SEPI DEWE KARO SLIRAMU..
[02:31.20]AWAKKU RASANE
[02:33.03]KOK KOYO MENGKENE,
[02:36.40]ATIKU RA LEGO…
[02:41.09]SIJI AKU PENGEN NGERTI,
[02:44.98]KOK KOWE WIS ONO SING NDUWE..
[02:49.55]WINGI KOWE TAK ENTENI SAYANGKU,
[02:54.91]MUNG KOWE DEWE SING TAK TRESNANI..
[03:00.66]NING OPO SUWE
[03:04.83]ORA WERUH SELIRAMU,
[03:10.29]WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
[03:15.05]SING TAK TUNGGU,
[03:18.06]RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..
[03:22.40]OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
[03:28.50]AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..
[03:36.28]
[03:39.29]NING OPO SUWE
[03:43.85]ORA WERUH SELIRAMU,
[03:47.58]WIS PIRANG SASI RA KETEMU..
[03:52.23]SING TAK TUNGGU,
[03:54.91]RINO KLAWAN WENGI ORA BISO TURU..
[03:59.91]OPO SLIRAMU ADOH PARANANMU,
[04:06.93]AKU ISIK NGENTENI TEKANMU , WOW..
[04:16.49]
————-
Preview:

Kijenan

Kijenan (judul asli “kidjenan”)
Ciptaan : ??
Vokal : Rosanna Samoen
Produksi : EMF 2007 Productie

Padang mbulan, aku kijenan
Ngenteni kowe, bali mrene
Pancen wis perkoro suwe, lungomu ning paran
Nganti seprene, ra ono kabare ning endi parane

Opo wis pancen nasibe, kudu urip dewe
Tanpo kowe, selawase, nelongso koyo ngene
Opo ra kroso, ra rumongso, yen aku isih tresno
Kenengopo, kowe ninggal lungo

Salahku opo, opo mergo uwis ono wong liyo
Sing kowe tresno, nganti nggawe cidro

reff :

Pancen wis perkoro suwe, lungomu ning paran
Nganti seprene, ra ono kabare ning endi parane

Opo wis pancen nasibe, kudu urip dewe
Tanpo kowe, selawase, nelongso koyo ngene
Opo ra kroso, ra rumongso, yen aku isih tresno
Kenengopo, kowe ninggal lungo

Salahku opo, opo mergo uwis ono wong liyo
Sing kowe tresno, nganti nggawe cidro
Opo ra kroso, ra rumongso, yen aku isih tresno
Kenengopo, kowe ninggal lungo

Salahku opo, opo mergo uwis ono wong liyo
Sing kowe tresno, nganti nggawe cidro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zqvrmvOLqCo

Tresno Tanpo Watese

Tresno Tanpo Watese
Ciptaan : ??
Vokal : Rosanna Samoen
Produki : Garuda Production

Roso kangene atiku,
Yen sedino ora ketemu
Mblegu pingin nyata’i awakmu
Tekan selawase sayangku

Angel nglalekke esemu
Semono ugo angete tanganmu
Kapan biso ngambungi lambemu
Yen kelingan ora biso turu
Kapan biso ketemu…

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

reff :

Angel nglalekke esemu
Semono ugo angete tanganmu
Kapan biso ngambungi lambemu
Yen kelingan ora biso turu
Kapan biso ketemu…

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

Tansah mbrebes mili nyawang sunggingmu
Percoyo aku kangen yo ambi sliramu
Ojo lali aku, ojo ninggal aku
Konco sliramu dewe,sing ning atiku

Kapan tresnoku iso mok roso
Ket kenal sliramu aku wis kondo
Nek kowe ngrasakke roso tresno
Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

Mung sliramu selawase
Tresno iki ra ono watese

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SSEbTuLzgHo