Ora Biso Lali (rosanna samoen)

“ORA BISO LALI” Versi Rosanna Samoen

Opo kowe ra kelingan,
Ndek biyen karo aku…
Opo kowe wis lali tenanan,
(a tranga sondro yu)

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Uuh…, (yu bén dé mi tru lobi wan)
Mung kowe dewe wis sayang…
Kowe lungo ra pamitan
Opo to salahku, (soso fowtu mi bén du)

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu mi gudu)
Isih tresno sliramu, sayangku
Ora iso lali…

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu)

reff :
Aku wis blenjani janjimu,
Amergo tak bujetke uripmu
Uwis ra iso nyedaki sliramu
(mi no sa fergiti)
Impi-impi ati,

Ndek spisan aku kenal marang kowe
Iso tak turuti, (na ala sani mi bén du gi yu)
(luku say danga mi), aku sedih (mé prakséri yu)
Mikirke kowe , rino lan wengi

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu mi gudu)
Isih tresno sliramu, sayangku
Ora iso lali…

Saiki aku ning kene, kowe ning kono
Kowe lungo, marang liyanmu
Kebacut tresno atiku,
Mikirke ono sliramu
(now mi sondro yu)
(now mi sondro yu)

Catatan : Lagu ini campuran dua bahasa, Jawa dan Sranan (Suriname).
Untuk lirik berdialog Sranan saya tulis berdasarkan olah vokalnya
Harap dimaklumi.

Kanggo dulur jawa sing ono ing suriname,utowo sing ngerti bahasa sranan (suriname), aku butuh koreksi nggo mbenerke lirik lagu iki,suwun.
*)a tranga sondro yu (abot tenanan tanpo kowe)
*)na ala sani mi bén du gi yu (aku wis nglakoni kabeh kanggo kowe)
*)luku say danga mi (delengen opo sing wis kowe gawe marang aku)
*)mé prakséri yu (aku kelingan marang kowe)
*)yu bén dé mi tru lobi wan (sak tenane mung kowe dewe sing tak tresnani
*)now mi sondro yu mi gudu (aku ora biso lali marang awakmu)
*)soso fowtu mi bén du (opo sing kudu tak lakoni)

Nrimo

Versi: Rosanna Samoen

Kenengopo kowe ninggal lungo, awakku iki
Sing isih tresno, mring kowe temenan
Kok tegel temen, anggonmu tego

Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
Mring kowe kuwi opo ono liyo,
Sing ning atimu, biso nyambung uripmu

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku iki

reff :
Kenengopo kowe ninggal lungo, awakku iki
Sing isih tresno, mring kowe temenan
Kok tegel temen, anggonmu tego

Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
Mring kowe kuwi opo ono liyo,
Sing ning atimu, biso nyambung uripmu

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku iki

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku

Aku nrimo, kowe lungo
Yen kowe wis ora tresno karo awakku
Wis tak pasrahke, karo sing kuoso,
Lelakon uripku….

Opo kowe uwis ora kroso, tresnanku iki
Mring kowe kuwi opo ono liyo,
Sing ning atimu, biso nyambung uripmu

123