Ayam Kampung

Versi: Mas Irin ft. Romania

Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

reff:
Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

Bukak Sithik

Versi: Mas Mbolo ft. Romania

Pr :
ping.., poro lan sudo..
sopo ngeping.., itungane dowo..
loro lan telu.., dadine limo..
yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
poro kempit.., dum-dumane ora podo..

Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

reff:
Lk :
DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro
bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo

reff:
Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro

Duet : Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro

Dunyo Ora Sak Godong Koro

Versi: Kang Setu ft. Romania

Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

reff:
Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

Sedino Ping Sewu

Versi: Mas Irin ft. Romania

Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu

reff :
Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu