Ayam Kampung

Versi: Mas Irin ft. Romania

Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

reff:
Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

Bukak Sithik

Versi: Mas Mbolo ft. Romania

Pr :
ping.., poro lan sudo..
sopo ngeping.., itungane dowo..
loro lan telu.., dadine limo..
yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
poro kempit.., dum-dumane ora podo..

Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

reff:
Lk :
DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro
bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo

reff:
Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro

Duet : Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro

12