Ayam Kampung

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin f. Romania
Produksi : ??

Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff :
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

reff :
kembali ke atas..yu yu mbakyu,…
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_xtSvYP2UMQ

[ver: lyric]
[id: zpqonvsp]
[ar: Mas Irin]
[ti: Ayam Kampung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:43]
[00:01.34]Ayam Kampung
[00:27.34]Versi : Mas Irin f. Romania
[00:30.34]
[00:33.34]***
[00:34.34]**
[00:35.34]*
[00:36.93]Lk : Yu yu mbakyu,
[00:38.73]sing mang beto nopo niku
[00:44.30]Pr : Ayam kampung,
[00:46.51]dagangan sing nembe tuku
[00:52.93]Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
[00:58.01]Pr : Entem mawon,
[01:00.25]regane larang nopo setuju
[01:06.76]Lk : Yu yu mbakyu,
[01:08.67]yen ngoten pilih sing kuru
[01:14.34]Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
[01:21.93]Lk : Nempil siji, arep tak ingu
[01:27.94]Pr : Monggo mawon,
[01:30.05]sing kuru nopo sing lemu
[01:35.10]
[01:47.37]***
[01:48.37]**
[01:49.37]*
[01:50.37]Lk : Kuwalik walik,
[01:52.40]sing dodol kok ngangklik-angklik
[01:56.07]Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
[02:03.66]Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
[02:10.63]Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik
[02:18.58]Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
[02:25.77]Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
[02:33.90]Lk : Yen sing lemu, terus pinten niku
[02:40.20]Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
[02:46.62]
[02:48.26]==ayam kampung mas irin f. romania==
[03:12.26]
[03:15.26]***
[03:16.26]**
[03:17.26]*
[03:18.26]Lk : Yu yu mbakyu,
[03:19.88]sing mang beto nopo niku
[03:26.15]Pr : Ayam kampung,
[03:27.51]dagangan sing nembe tuku
[03:33.93]Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
[03:38.95]Pr : Entem mawon,
[03:40.15]regane larang nopo setuju
[03:46.55]Lk : Yu yu mbakyu,
[03:48.96]yen ngoten pilih sing kuru
[03:55.14]Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
[04:03.79]Lk : Nempil siji, arep tak ingu
[04:09.70]Pr : Monggo mawon,
[04:11.11]sing kuru nopo sing lemu
[04:16.22]
[04:28.56]***
[04:29.56]**
[04:30.56]*
[04:31.56]Lk : Kuwalik walik,
[04:33.71]sing dodol kok ngangklik-angklik
[04:38.10]Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
[04:44.87]Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
[04:51.76]Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik
[04:59.54]Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
[05:06.82]Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
[05:15.51]Lk : Yen sing lemu, terus pinten niku
[05:21.13]Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
[05:27.87]Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
[05:35.85]

Advertisements

Bukak Sithik

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Mbolo feat Romania
Produksi : ??

Pr :
ping.., poro lan sudo..
sopo ngeping.., itungane dowo..
loro lan telu.., dadine limo..
yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
poro kempit.., dum-dumane ora podo..

Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

reff :
Lk :
DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro
bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo

reff :
Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro

Duet : Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=g39BUJXnfW0

[ver: lyric]
[id: lkpzpbsp]
[ar: Mas Mbolo]
[ti: Bukak Sitik]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:02.94]Bukak Sithik
[00:19.94]Versi : Mas Mbolo feat Romania
[00:22.94]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:25.94]
[00:28.09]***
[00:29.09]**
[00:30.09]*
[00:31.09]ping.., poro lan sudo..
[00:36.44]sopo ngeping.., itungane dowo..
[00:43.26]loro lan telu.., dadine limo..
[00:50.01]yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
[00:56.57]poro kempit.., dum-dumane ora podo..
[01:04.45]
[01:11.39]BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
[01:18.26]BARANG SARU.., SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
[01:25.39]MULANE KUWI BECIK PRASOJO.. ,
[01:31.89]BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
[01:38.57]BUKAK SITHIK..,
[01:40.79]SING PENTING JO NGANTI WUDO..
[01:46.64]
[01:56.84]***
[01:57.84]**
[01:58.84]*
[01:59.84]DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
[02:06.97]PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
[02:14.22]BANTAL WATU GULING KAYU,
[02:16.74]ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU
[02:23.16]
[02:30.91]bukak sithik.., mulo takono
[02:37.35]luwih apik.., timbangane ngedhem roso
[02:44.41]mulane kuwi perlune konco,
[02:50.60]ben biso udhar, sak kabehe perkoro
[02:57.60]bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo
[03:05.73]
[03:29.26]***
[03:30.26]**
[03:31.26]*
[03:32.26]BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
[03:39.23]BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
[03:46.67]MULANE KUWI BECIK PRASOJO.. ,
[03:52.92]BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
[03:59.55]BUKAK SITHIK..,
[04:01.68]SING PENTING JO NGANTI WUDO..
[04:07.68]
[04:21.66]DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
[04:28.12]PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
[04:34.91]BANTAL WATU GULING KAYU,
[04:37.91]ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU
[04:44.81]
[04:51.04]bukak sithik.., mulo takono
[04:57.98]luwih apik.., timbangane ngedhem roso
[05:05.29]mulane kuwi perlune konco,
[05:11.54]ben biso udhar, sak kabehe perkoro
[05:18.51]Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro
[05:25.95]

Dunyo Ora Sak Godong Koro

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Kang Setu & Romania
Produksi : ??

Pr :
ra usah dirasakke,
batinmu loro mesti ono tambane
O..jo njur mutung,
sesuk atimu ndak getun keduwung

Lk :
o..jo dinggo nelongso,
senadyan batin lagi ditinggal tresno
ni..ng kudu eling,
yen dunyo ora mung sak godong koro

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

reff :
kembali ke atas..ra usah dirasakke…

Lk :
wong ayu, ono sing luwih ayu
wong pinter, akeh sing do keblinger
Pr :
wong bagus, akeh sing do kementhus
ben wae, ora usah diurus

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gZSUZR1nN5I

[ver: lyric]
[id: vplhllsp]
[ar: Kang Setu f. Romania]
[ti: Dunyo Ora Sak Godong Koro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.00]Dunyo Ora Sak Godong Koro
[00:23.00]Versi : Kang Setu & Romania
[00:26.00]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:29.00]
[00:31.00]***
[00:32.00]**
[00:33.00]*
[00:34.79]ra.. usah dirasakke,
[00:41.46]batinmu loro mesti ono tambane
[00:49.11]O..jo njur mutung,
[00:55.02]sesuk atimu ndak getun keduwung
[01:01.96]O..JO DINGGO NELONGSO,
[01:08.90]SENADYAN BATIN LAGI DITINGGAL TRESNO
[01:17.24]NI..NG KUDU ELING,
[01:22.72]YEN DUNYO ORA MUNG SAK GODONG KORO
[01:29.00]
[01:35.78]WONG AYU, ONO SING LUWIH AYU
[01:43.40]WONG PINTER, AKEH SING DO KEBLINGER
[01:50.84]wong bagus, akeh sing do kementhus
[01:58.15]ben wae, ora usah diurus
[02:04.34]
[02:22.00]***
[02:23.00]**
[02:24.00]*
[02:25.53]ra.. usah dirasakke,
[02:32.68]batinmu loro mesti ono tambane
[02:40.00]O..jo njur mutung,
[02:46.35]sesuk atimu ndak getun keduwung
[02:53.76]O..JO DINGGO NELONGSO,
[03:00.20]SENADYAN BATIN LAGI DITINGGAL TRESNO
[03:08.00]NI..NG KUDU ELING,
[03:14.16]YEN DUNYO ORA MUNG SAK GODONG KORO
[03:20.00]
[03:27.58]WONG AYU, ONO SING LUWIH AYU
[03:35.17]WONG PINTER, AKEH SING DO KEBLINGER
[03:42.02]wong bagus, akeh sing do kementhus
[03:49.23]ben wae, ora usah diurus
[03:55.61]WONG AYU, ONO SING LUWIH AYU
[04:02.73]WONG PINTER, AKEH SING DO KEBLINGER
[04:09.65]wong bagus, akeh sing do kementhus
[04:16.90]ben wae, ora usah diurus
[04:23.96]

Sedino Ping Sewu

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin feat Romania
Produksi : ??

Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu

reff :
kembali keatas..atiku rumongso lego,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=50U6_RK1Z2w

[ver:lyric]
[id: kizqkosp]
[ar: Mas Irin feat Romania]
[ti: Sedino Ping Sewu]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 05:40]
[00:01.94]Sedino Ping Sewu
[00:23.91]Versi : Mas Irin feat Romania
[00:26.68]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:29.49]
[00:32.53]***
[00:33.72]**
[00:34.91]*
[00:35.67]ATIKU RUMONGSO LEGO,
[00:40.99]SANADYAN MUNG, SAK KEDEPING NETRO
[00:49.43]PRAPTANE KAIRING ROSO, TRESNO
[00:57.24]HANDIKO KANG BISO NGGOWO
[01:03.68]ra nyono sliramu tedak,
[01:09.58]ocehing prenjak angliak-liak
[01:18.06]mabur duwur medun amendak-mendak
[01:25.62]mbarengi, lawang ndak mbukak
[01:32.00]
[01:44.52]***
[01:45.33]**
[01:46.09]*
[01:47.40]DUH WONG AYU,
[01:52.65]TAMBANONO, KANGENING ATIKU
[02:01.78]NDAK SESUWUN, ING MBESUKE
[02:07.09]MUGO BISO, DADI SISIHANKU
[02:15.68]duh wong bagus,
[02:21.37]siramono, witing asmoroku
[02:29.87]pancene wis suwe tenan,
[02:35.60]yen ndak pitung, sedino ping sewu
[02:43.54]
[02:46.00]==sedino ping sewu mas irin==
[03:07.00]
[03:10.91]***
[03:11.91]**
[03:12.85]*
[03:13.44]ATIKU RUMONGSO LEGO,
[03:18.50]SANADYAN MUNG, SAK KEDEPING NETRO
[03:27.50]PRAPTANE KAIRING ROSO, TRESNO
[03:34.94]HANDIKO KANG BISO NGGOWO
[03:41.30]ra nyono sliramu tedak,
[03:47.17]ocehing prenjak angliak-liak
[03:55.51]mabur duwur medun amendak-mendak
[04:03.24]mbarengi, lawang ndak mbukak
[04:08.89]
[04:21.36]***
[04:22.11]**
[04:23.05]*
[04:24.62]DUH WONG AYU,
[04:30.24]TAMBANONO, KANGENING ATIKU
[04:38.99]NDAK SESUWUN, ING MBESUKE
[04:44.18]MUGO BISO, DADI SISIHANKU
[04:52.93]duh wong bagus,
[04:59.00]siramono, witing asmoroku
[05:06.56]pancene wis suwe tenan,
[05:12.56]yen ndak pitung, sedino ping sewu
[05:21.25]