Ora Niat Susah


Versi: Rohid Falak

Najan urip kakang susah,
Bli bakal nyerah..
Najan tah kang jarene hancur,
Bli bakal mundur..

Ora niat ngajak susah,
Ooo..sayang..
Ora niat urip mlarat,
Ooo..sayang..

Rasa ralat kaya banyak ujiane rumah tangga,
Ikhlas sabar lan nerima..
Teguran sing kang kuasa yen salah bakale susah,
Karna iku warnaning ndunya..

Lakon urip ana cerita,
Sing sabara..
Niat robah bareng nerima,
Saling ampura..

reff:
Bengen waktu ala batur ngalem muja muja,
Kien barang laka bringe? dekat alhamdulillah..

Rasa ralat kaya banyak ujiane rumah tangga,
Ikhlas sabar lan nerima..
Teguran sing kang kuasa yen salah bakale susah,
Karna iku warnaning ndunya..

Lakon urip ana cerita,
Sing sabara..
Niat robah bareng nerima,
Saling ampura..

reff:
Bengen waktu ala batur ngalem muja muja,
Kien barang laka bringe? dekat alhamdulillah..

Najan urip kakang susah,
Bli bakal nyerah..
Najan tah kang jarene hancur,
Bli bakal mundur..

Ora niat ngajak susah,
Ooo..sayang..
Ora niat urip mlarat,
Ooo..sayang..

Ratune Ngati


Versi: Rohid Falak

Ibarat kembang cukul ning taman,
Cuma siji kang mekar mewangi..

Snajan akeh wadon pilihan ati,
Ibarate senok ratune ngati..
Sewu rasa ketumplek dadi siji,
Sayang rindu tulus pengen ndueni..

reff:
Semilire angin sore,
Seareman ning pucuk cemara..
Ngiringi tekane wengi,
Nggawa bayangan kekasih..

Tembang asmara renggana,
Seijin tek para pujangga..
Kidung rindu tambah syahdu,
Ati pilu karena rindu..
Rindu kekasih pujaan hati..
Ratune ngati..

reff:
Snajan akeh wadon pilihan ati,
Ibarate senok ratune ngati..
Sewu rasa ketumplek dadi siji,
Sayang rindu tulus pengen ndueni..

reff:
Semilire angin sore,
Seareman ning pucuk cemara..
Ngiringi tekane wengi,
Nggawa bayangan kekasih..

Tembang asmara renggana,
Seijin tek para pujangga..
Kidung rindu tambah syahdu,
Ati pilu karena rindu..
Rindu kekasih pujaan hati..
Ratune ngati..

1235