Ojo Lali Konco

(judul asli Odjo Lali Kontjo)
Versi: Robby Soekatma

Ning opo ra ngerti konco, opo mergo kowe wis mulyo
Sing mbiyene nulungi kowe, saikine malah mbok ece..
Eling dik mbiyen jik naliko kowe sik keteteran,
Ojo tonggo sing nulungi kowe lali temenan..

Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

reff :
Ning opo ra ngerti konco, opo mergo kowe wis mulyo
Sing mbiyene nulungi kowe, saikine malah mbok ece..
Eling dik mbiyen jik naliko kowe sik keteteran,
Ojo tonggo sing nulungi kowe lali temenan..

Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

reff :
Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

Wanito Ayu

Versi: Robby Soekatma

Duh duh aduh wanito,
Putri ayu iku kuwi sopo, aduh manise,
Yen awakmu macak, tambah ayune
Tambah bingung ati

Duh duh aduh wanito,
Saben esuk mlaku dewe, kerep tak esemi
Liwat ning ngarepku,ra isin ro aku
Malah ngajak ngguyu

Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, dadi sisihanku

Reff :
Duh duh aduh wanito,
Saben esuk mlaku dewe, kerep tak esemi
Liwat ning ngarepku,ra isin ro aku
Malah ngajak ngguyu

Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, kito ning pengulu

reff :
Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, kito ning pengulu

Duh duh aduh wanito,
Putri ayu iku kuwi sopo

12