Ojo Lali Konco

(judul asli Odjo Lali Kontjo)
Ciptaan : ??
Vokal : Robby Soekatma
Produksi : ??

Ning opo ra ngerti konco, opo mergo kowe wis mulyo
Sing mbiyene nulungi kowe, saikine malah mbok ece..
Eling dik mbiyen jik naliko kowe sik keteteran,
Ojo tonggo sing nulungi kowe lali temenan..

Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

reff :
Ning opo ra ngerti konco, opo mergo kowe wis mulyo
Sing mbiyene nulungi kowe, saikine malah mbok ece..
Eling dik mbiyen jik naliko kowe sik keteteran,
Ojo tonggo sing nulungi kowe lali temenan..

Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

reff :
Kebacut temen lakonmu, soyo tegel kowe
Banjur lali konco tanggamu, sing nulungi kowe
Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
Elingono kancaku jamane semono, kowe kuwi sopo..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fy5YIOf2SOo

[ver: lyric]
[id: vcapzosp]
[ar: Robby Soekatma]
[ti: Ojo Lali Konco]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:33]
[00:01.77]Ojo Lali Konco
[00:16.77]Versi : Robby Soekatma
[00:19.77][00:53.97][01:33.66][03:00.45][04:14.84]
[00:22.77][01:50.70][03:33.52]***
[00:23.77][01:51.70][03:34.52]**
[00:24.77][01:52.70][03:35.52]*
[00:25.69][01:53.70]Ning opo, ra ngerti konco
[00:30.42][01:58.39]Opo mergo, kowe wis mulyo
[00:35.21][02:03.02]Sing mbiyene, nulungi kowe
[00:40.08][02:07.95]Saikine, malah mbok ece..
[00:45.40][02:13.33]Eling dik mbiyen jik–
[00:46.77][02:14.71]naliko kowe sik keteteran,
[00:50.77][02:17.64]Ojo tonggo sing nulungi–
[00:51.97][02:19.89]kowe lali temenan..
[00:55.09][02:22.96][03:36.52]Kebacut temen lakonmu,
[00:59.34][02:27.39][03:40.89]soyo tegel kowe,
[01:02.16][02:30.48][03:44.33]Banjur lali konco tanggamu,
[01:06.66][02:34.71][03:48.14]sing nulungi kowe,
[01:09.16][02:37.40][03:50.89]Ojo ngunu, kancaku mbok elingono
[01:16.47][02:47.42][04:00.21]Elingono, kancaku jamane semono
[01:28.66][02:55.59][04:09.46]kowe kuwi sopo..

Advertisements

Wanito Ayu

Wanito Ayu
Ciptaan : ??
Vokal : Robby Soekatma
Produksi : ??

Duh duh aduh wanito,
Putri ayu iku kuwi sopo, aduh manise,
Yen awakmu macak, tambah ayune
Tambah bingung ati

Duh duh aduh wanito,
Saben esuk mlaku dewe, kerep tak esemi
Liwat ning ngarepku,ra isin ro aku
Malah ngajak ngguyu

Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, dadi sisihanku

Reff :

Duh duh aduh wanito,
Saben esuk mlaku dewe, kerep tak esemi
Liwat ning ngarepku,ra isin ro aku
Malah ngajak ngguyu

Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, kito ning pengulu

reff :

Oh wanito, putri sing ayu
Sing tansoyo, mencutno aku
Oh aku pengen, nglamar sliramu
Mbesuk kapan, kito ning pengulu

Duh duh aduh wanito,
Putri ayu iku kuwi sopo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VGo_xwv8DZM

Tak Pasrahake

Tak Pasrahake
Ciptaan : ??
Vokal : Robby Soekatma
Produksi : Garuda Production

Sayang, sawangono uripku
Opo ono salah lan luputku
Nanging aku ra rumongso, anduweni cidro
Kenongopo aku mbok keloro-loro

Opo, kabeh mau amergane
Uripku ra podo karo kowe
Nanging aku kon kepriye
Nasibku wis koyo ngene
Tak rewangi rekoso ra ono becike

Kebangeten, anggon nggawe wirangku
Kedentengen, nggonmu ngedhung katresnanmu
Nanging kabeh mau wis tak pasrahke,
Mergo gusti ora sare
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe

reff :

Opo, kabeh mau amergane
Uripku ra podo karo kowe
Nanging aku kon kepriye
Nasibku wis koyo ngene
Tak rewangi rekoso ra ono becike

Kebangeten, anggon nggawe wirangku
Kedentengen, nggonmu ngedhung katresnanmu
Nanging kabeh mau wis tak pasrahke,
Mergo gusti ora sare
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe

Kebangeten, anggon nggawe wirangku
Kedentengen, nggonmu ngedhung katresnanmu
Nanging kabeh mau wis tak pasrahke,
Mergo gusti ora sare
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe
Sopo ngiro, mbesuk biso kewektu dewe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vGr8svipxcA