Rojo Goda

Versi: Ririt Rengganis

Sopo sing mandeng, mengko bakale melu
Sing dijawil mengko, bakale kinthil
Jaran goyang ngedan koyo, jaran kepang
Semar mesem, ngengleng koyo semar mendem

Rojo goda, iku kang dadi arane
Ndunyo prasasat ora ono, tandhinge
Ngumbar roso nggasak kene, nggasak kono
Pethuk kenyo, ganti crito ganti slogo

Rojo goda, lagi ketaman asmoro
Karo kenyo, sing ra tedhas jopo montro
Rojo goda, kesandhung dewi asmoro
Dewi tresno, senenge mung bondho dunyo

Rojo goda, saiki ilang irunge
Dewi tresno lungo karo, sajak ngece,
Ono krete malangkerek, nantang bajul
Wekasane, dheleg-dheleg ngekep dengkul

reff:
Sopo sing mandeng, mengko bakale melu
Sing dijawil mengko, bakale kinthil
Jaran goyang ngedan koyo, jaran kepang
Semar mesem, ngengleng koyo semar mendem

Rojo goda, iku kang dadi arane
Ndunyo prasasat ora ono, tandhinge
Ngumbar roso nggasak kene, nggasak kono
Pethuk kenyo, ganti crito ganti slogo

Rojo goda, lagi ketaman asmoro
Karo kenyo, sing ra tedhas jopo montro
Rojo goda, kesandhung dewi asmoro
Dewi tresno, senenge mung bondho dunyo

Rojo goda, saiki ilang irunge
Dewi tresno lungo karo, sajak ngece,
Ono krete malangkerek, nantang bajul
Wekasane, dheleg-dheleg ngekep dengkul

Tombo Kangen (nonik aprilia)

Versi: Nonik Aprilia, Ririt Rengganis, Ndari

Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

reff :
Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

12