Rojo Goda

Ciptaan : Teguh
Vokal : Ririt Rengganis
Produksi : Dasa Studio

Sopo sing mandeng, mengko bakale melu
Sing dijawil mengko, bakale kinthil
Jaran goyang ngedan koyo, jaran kepang
Semar mesem, ngengleng koyo semar mendem

Rojo goda, iku kang dadi arane
Ndunyo prasasat ora ono, tandhinge
Ngumbar roso nggasak kene, nggasak kono
Pethuk kenyo, ganti crito ganti slogo

Rojo goda, lagi ketaman asmoro
Karo kenyo, sing ra tedhas jopo montro
Rojo goda, kesandhung dewi asmoro
Dewi tresno, senenge mung bondho dunyo

Rojo goda, saiki ilang irunge
Dewi tresno lungo karo, sajak ngece,
Ono krete malangkerek, nantang bajul
Wekasane, dheleg-dheleg ngekep dengkul

reff :
kembali ke atas..sopo sing mandeng,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5XWOPy11EnE

[ver: lyric]
[id: scazpisp]
[ar: Ririt Rengganis]
[ti: Rojo Goda]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:46]
[00:01.31]Rojo Goda
[00:25.31]Versi : Ririt Rengganis
[00:28.31]
[00:31.31]***
[00:32.31]**
[00:33.31]*
[00:34.56]Sopo sing mandeng, mengko bakale melu
[00:41.57]Sing dijawil mengko bakale kinthil,
[00:48.38]Jaran goyang ngedan koyo, jaran kepang
[00:55.26]Semar mesem, ngengleng koyo semar mendem
[01:02.13]Rojo goda, iku kang dadi arane
[01:08.63]Ndunyo prasasat ora ono, tandhinge
[01:15.70]Ngumbar roso nggasak kene, nggasak kono
[01:22.47]Pethuk kenyo, ganti crito ganti slogo
[01:29.89]Rojo goda, lagi ketaman asmoro
[01:36.70]Karo kenyo, sing ra tedhas, jopo montro
[01:43.39]Rojo goda, kesandhung dewi asmoro
[01:49.83]Dewi tresno senenge, mung bondho dunyo
[01:57.33]Rojo goda, saiki ilang irunge
[02:03.54]Dewi tresno lungo karo, sajak ngece
[02:10.83]Ono krete malangkerek, nantang bajul
[02:17.17]Wekasane, dheleg-dheleg ngekep dengkul
[02:23.73]
[02:26.34]==rojo goda, ririt rengganis==
[02:46.34]
[02:49.34]***
[02:50.34]**
[02:51.34]*
[02:52.34]Sopo sing mandeng, mengko bakale melu
[02:58.80]Sing dijawil mengko bakale kinthil,
[03:05.51]Jaran goyang ngedan koyo, jaran kepang
[03:12.30]Semar mesem, ngengleng koyo semar mendem
[03:19.24]Rojo goda, iku kang dadi arane
[03:25.99]Ndunyo prasasat ora ono, tandhinge
[03:32.87]Ngumbar roso nggasak kene, nggasak kono
[03:39.56]Pethuk kenyo, ganti crito ganti slogo..
[03:46.77]Rojo goda, lagi ketaman asmoro
[03:53.31]Karo kenyo, sing ra tedhas, jopo montro
[04:00.44]Rojo goda, kesandhung dewi asmoro
[04:07.00]Dewi tresno senenge, mung bondho dunyo
[04:14.44]Rojo goda, saiki ilang irunge
[04:20.81]Dewi tresno lungo karo, sajak ngece
[04:27.73]Ono krete malangkerek, nantang bajul
[04:34.40]Wekasane, dheleg-dheleg ngekep dengkul
[04:41.77]

Advertisements

Tombo Kangen (nonik aprilia)

Nonik Aprilia_Ririt Rengganis
Versi: Nonik Aprilia, Ririt Rengganis, Ndari

Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

reff :
Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari
——————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oh5Hxyyecs8

Slendang Biru

Nonik Aprilia_Ririt Rengganis
Versi: Nonik Aprillia ft. Ririt Rengganis

Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru

reff :
Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru

reff:
Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru
——————
[ver: lyrics]
[id: nkonwica]
[ar: Nonik Aprilia ft. Ririt]
[ti: Slendang Biru]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:12]
[00:01.08]Lgm. Slendang Biru
[00:24.07]Versi: Nonik Aprilia ft. Ririt
[00:27.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Kedep,
[00:32.10]Wusma aku nyawang slendang biru
[00:36.06]Gelungane metok lelatah?,
[00:39.67]Tasikane ngagem kebaya wungu
[00:44.46]Nyamping batik,
[00:47.07]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[00:52.48]Nyoto kagunane, gede paedahe
[00:58.82]
[01:05.01]Amung kuciwane, lho lho
[01:15.45]Hanyelak’i janji,
[01:30.38]Slendang biru,
[01:36.41]Slendang biru,
[01:43.13]Hamung enak’i ati
[01:56.33]Nora tekan,
[02:03.31]Batin setyamu
[02:09.09]Slendang biru,
[02:18.97]Tetepeno janjimu slendang biru
[02:26.07]
[02:40.00]>>>
[02:41.00]>>
[02:42.00]>
[02:43.00]Kedep,
[02:44.57]Wusma aku nyawang slendang biru
[02:49.24]Gelungane metok lelatah?,
[02:52.53]Tasikane ngagem kebaya wungu
[02:57.47]Nyamping batik,
[03:00.14]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[03:05.63]Nyoto kagunane gede paedahe
[03:11.84]
[03:19.54]Amung kuciwane, lho lho
[03:30.36]Hanyelak’i janji,
[03:46.66]Slendang biru,
[03:53.87]Slendang biru,
[04:00.03]Hamung enak’i ati,
[04:13.66]Nora tekan,
[04:21.37]Batin setyamu,
[04:29.02]Slendang biru,
[04:39.99]Tetepeno janjimu slendang biru
[04:47.64]
[05:04.29]Kedep,
[05:05.86]Wusma aku nyawang slendang biru
[05:09.97]Gelungane metok lelatah?,
[05:13.44]Tasikane ngagem kebaya wungu
[05:18.17]Nyamping batik,
[05:21.04]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[05:26.69]Nyoto kagunane gede paedahe
[05:33.04]
[05:40.22]Amung kuciwane, lho lho
[05:50.37]Hanyelak’i janji,
[06:06.61]Slendang biru,
[06:13.02]Slendang biru,
[06:20.12]Hamung enak’i ati,
[06:33.06]Nora tekan,
[06:40.21]Batin setyamu,
[06:47.30]Slendang biru,
[06:58.32]Tetepeno janjimu slendang biru
[07:04.10]
————-
Preview: