Kepekso Dadi TKW

Rini-Epeledhut_4
Versi: Rini Epeledhut

Bingung atiku neng rumah tanggaku,
Nduwe bojo ninggalke aku..
Kegoda rondo lali keluargo,
Kok mentolo lali karo aku iki sopo..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Iki piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Kudu piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cbaqbuch]
[ar: Rini Epeledhut]
[ti: Kepekso Dadi TKW]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.04]Kepekso Dadi TKW
[00:00.04]by: Rini Epeledhut
[00:36.84]
[00:38.84]>>>
[00:39.84]>>
[00:40.84]>
[00:41.84]Bingung atiku
[00:44.34]neng rumah tanggaku,
[00:47.93]Nduwe bojo ninggalke aku..
[00:56.07]Kegoda rondo lali keluargo,
[01:02.42]Kok mentolo
[01:06.43]lali karo aku iki sopo..
[01:12.56]
[01:16.35]Wis mentok dalane
[01:20.14]neng sandang pangane,
[01:23.88]Kepekso aku dadi tkw..
[01:30.97]Ajur atine remuk sak kabehane,
[01:37.93]Iki piye bingung
[01:42.44]lehku arep ngutarake..
[01:48.84]
[02:14.33]>>>
[02:15.33]>>
[02:16.33]>
[02:17.33]Iki wis dadi nasibku,
[02:24.36]Ra nduwe bojo neng luar negri
[02:27.66]Dadi pembantu..
[02:33.95]
[02:40.53]Iki kabeh suratanku,
[02:47.50]Kenangan urip marang sliramu
[02:51.17]Wis ra payu..
[02:58.20]Kenanganmu wis ra payu..
[03:10.78]
[03:14.12]Wis mentok dalane
[03:17.08]neng sandang pangane,
[03:21.38]Kepekso aku dadi tkw..
[03:29.09]Ajur atine remuk sak kabehane,
[03:35.62]Kudu piye bingung
[03:39.41]lehku arep ngutarake..
[03:46.57]
[04:12.02]>>>
[04:13.02]>>
[04:14.02]>
[04:15.02]Iki wis dadi nasibku,
[04:21.78]Ra nduwe bojo neng luar negri
[04:25.20]Dadi pembantu..
[04:31.11]
[04:37.46]Iki kabeh suratanku,
[04:44.41]Kenangan urip marang sliramu
[04:49.09]Wis ra payu..
[04:55.56]Kenanganmu wis ra payu..
[05:09.56]Kenanganmu wis ra payu..
[05:21.94]
————–
Preview:

Advertisements

Pojok Deso

Rini-Epeledhut
Versi: Rini Epeledhut

Tengahing laut ono ombak gede,
Jeroning ati sopo sing ngerteni..
Naliko semono kowe nate janji,
Marang awakku ora bakal lali..

Nanging saikine kowe lali,
Jane kowe lali opo nglali..
Aku kang tansah setyo ngenteni,
Ngenteni neng pojok deso iki..

Ibarat manungso lagi nandang tresno,
Nglalekke awakmu aku ora biso..
Biyen ngomong tresno ora ono liyo,
Saiki lungo tanpo kirim warto..

reff:
Tengahing laut ono ombak gede,
Jeroning ati sopo sing ngerteni..
Naliko semono kowe nate janji,
Marang awakku ora bakal lali..

Nanging saikine kowe lali,
Jane kowe lali opo nglali..
Aku kang tansah setyo ngenteni,
Ngenteni neng pojok deso iki..

Ibarat manungso lagi nandang tresno,
Nglalekke awakmu aku ora biso..
Biyen ngomong tresno ora ono liyo,
Saiki lungo tanpo kirim warto..
—————
[ver: lyrics]
[id: oboazvcv]
[ar: Rini Epeledhut]
[ti: Pojok Deso]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:01.05]Pojok Deso – Rini Epeledhut
[00:32.05]
[00:35.05]>>>
[00:36.05]>>
[00:37.05]>
[00:38.05]Tengahing laut ono ombak gede,
[00:45.35]Jeroning ati sopo sing ngerteni..
[00:52.90]Naliko semono kowe nate janji,
[01:00.89]Marang awakku ora bakal lali..
[01:08.65]
[01:23.08]Nanging saikine kowe lali,
[01:29.97]Jane kowe lali opo nglali..
[01:37.28]Aku kang tansah setyo ngenteni,
[01:43.97]Ngenteni neng pojok deso iki..
[01:50.47]
[01:52.04]Ibarat manungso lagi nandang tresno,
[01:58.10]Nglalekke awakmu aku ora biso..
[02:06.27]Biyen ngomong tresno ora ono liyo,
[02:11.59]Saiki lungo tanpo kirim warto..
[02:22.22]
[02:48.21]>>>
[02:49.21]>>
[02:50.21]>
[02:51.21]Tengahing laut ono ombak gede,
[02:58.03]Jeroning ati sopo sing ngerteni..
[03:06.03]Naliko semono kowe nate janji,
[03:13.97]Marang awakku ora bakal lali..
[03:21.86]
[03:36.35]Nanging saikine kowe lali,
[03:43.23]Jane kowe lali opo nglali..
[03:50.48]Aku kang tansah setyo ngenteni,
[03:57.05]Ngenteni neng pojok deso iki..
[04:03.86]
[04:05.16]Ibarat manungso lagi nandang tresno,
[04:11.41]Nglalekke awakmu aku ora biso..
[04:20.29]Biyen ngomong tresno ora ono liyo,
[04:27.60]Saiki lungo tanpo kirim warto..
[04:36.10]
———–
Preview:

Buruh Sawah

Supri-Suling_Rini-Epeledhut
Versi: Supri Suling ft. Rini Epeledhut

Pr: “mas..mase, iki lo tak gawakke sarapan,
Lk: “hoe, iyo iyo rene rene, wetengku ki lo wis luwih, kit maeng ngampet luwih nunggu ra ndang teko-teko lo, gek ndang cepet to,
Pr: “iyo iyo kosik kosik,

Lk:
Buruh sawah arep mangan kudu obah,
Yen ra polah bingung sing neng omah..
Dibelani kudanan kepanasan,
Pingin mangan ngenteni garapan lemah..

Pr:
Wayah udan ono kulian tandur,
Peteng budhal semangate dhuwur..
Kanggo sing wegah senenge mung nganggur,
Ra nduwe duit nyekel sirah kukur-kukur..

reff:
Lk: “dik dik,
Pr: ” ho oh mas,
Lk: “senajan dadi buruh sawah, sing penting sing neng omah iso olah-olah yo,
Pr: “iyo mas, tur omah-omah ora bubrah yo mas, aku wis nrimo lo mas,
Lk: “oke dik..

Lk:
Kepingin urip sandang pangan kecukupan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Kepingin urip sing dipingin keturutan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Pr:
Buruh sawah ojo nganti wegah,
Ojo nganti ora olah-olah..

reff:
Lk:
Kepingin urip sandang pangan kecukupan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Kepingin urip sing dipingin keturutan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Pr:
Buruh sawah ojo nganti wegah,
Ojo nganti ora olah-olah..
Buruh sawah ojo nganti wegah,
Ojo nganti bubrah omah-omah..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lzlizscv]
[ar: Supri Suling ft. Rini Epeledhut]
[ti: Buruh Sawah]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.01]Buruh Sawah
[00:01.01]by: Supri Suling ft. Rini Epeledhut
[00:09.01]
[00:11.01]Pr: “mas..mase,
[00:14.99]Pr: “iki lo tak gawakke sarapan,
[00:17.43]Lk: “hoe, iyo iyo rene rene,
[00:23.20]Lk: “wetengku ki lo wis luwih,
[00:25.59]Lk: “kit maeng ngampet luwih
[00:27.30]Lk: “nunggu ra ndang teko-teko lo,
[00:29.60]Lk: “gek ndang cepet to,
[00:32.35]Pr: “iyo iyo kosik kosik,
[00:33.98]
[01:00.47]>>>
[01:01.47]>>
[01:02.47]>
[01:03.47]Lk: Buruh sawah
[01:05.29]Lk: arep mangan kudu obah..
[01:09.73]Lk: Yen ra polah
[01:11.73]Lk: bingung sing neng omah..
[01:16.33]Lk: Dibelani kudanan kepanasan,
[01:22.52]Lk: Pingin mangan
[01:24.64]Lk: ngenteni garapan lemah..
[01:29.77]
[01:31.45]Pr: Wayah udan
[01:33.83]Pr: ono kulian tandur..
[01:38.39]Pr: Peteng budhal
[01:40.52]Pr: semangate dhuwur..
[01:45.03]Pr: Kanggo sing wegah
[01:47.09]Pr: senenge mung nganggur,
[01:50.90]Pr: Ra nduwe duit
[01:53.15]Pr: nyekel sirah kukur-kukur..
[01:57.65]
[02:03.62]Lk: “dik dik,
[02:04.87]Pr: ” ho oh mas,
[02:06.12]Lk: “senajan dadi buruh sawah,
[02:08.37]Lk: “sing penting sing neng omah
[02:10.45]Lk: “iso olah-olah yo,
[02:12.13]Pr: “iyo mas, tur omah-omah
[02:14.51]Pr: “ora bubrah yo mas,
[02:15.63]Pr: “aku wis nrimo lo mas,
[02:17.88]Lk: “oke dik..
[02:20.19]
[02:33.00]Lk: Kepingin urip
[02:36.01]Lk: sandang pangan kecukupan..
[02:40.75]Lk: Senajan neng batin
[02:42.76]Lk: rekasane ra karuan..
[02:47.75]
[02:55.58]Lk: Kepingin urip
[02:57.89]Lk: sing dipingin keturutan..
[03:02.70]Lk: Senajan neng batin
[03:05.20]Lk: rekasane ra karuan..
[03:09.89]Pr: Buruh sawah
[03:12.27]Pr: ojo nganti wegah,
[03:15.63]Pr: Ojo nganti ora olah-olah..
[03:22.64]
[03:54.89]>>>
[03:55.89]>>
[03:56.89]>
[03:57.89]Lk: Kepingin urip
[04:00.26]Lk: sandang pangan kecukupan..
[04:04.64]Lk: Senajan neng batin
[04:07.45]Lk: rekasane ra karuan..
[04:12.07]
[04:20.38]Lk: Kepingin urip
[04:22.95]Lk: sing dipingin keturutan..
[04:27.39]Lk: Senajan neng batin
[04:29.89]Lk: rekasane ra karuan..
[04:34.58]Pr: Buruh sawah
[04:36.52]Pr: ojo nganti wegah,
[04:40.19]Pr: Ojo nganti ora olah-olah..
[04:46.95]Pr: Buruh sawah
[04:49.45]Pr: ojo nganti wegah,
[04:52.77]Pr: Ojo nganti bubrah omah-omah..
[05:00.46]
————
Preview:

Kangen Magetan

Didi-Kempot_Rini-Epeledhut_2
Versi: Didi Kempot ft. Rini Epeledhut

Pr:
Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan,
Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang..
Seprene tak anti lungo ora bali-bali,
Nyatane kowe pancen cidro janji..

Lk:
Cemoro garing mangklung neng banyu,
Telogo sarangan ngelingke aku..
Sopo sing cidro kowe opo aku,
Nyatane seprene wis ora tau ketemu..
O o o..

reff:
Pr:
Wis meh patan taun suwene tekan seprene,
Sewu smsmu tak simpen ono neng hp..
Sing nambani kangen yen aku kelingan kowe,
Tak woco esuk awan lan sore..

Lk:
Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..

Pr:
Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..
O o o.. o o o o..
O o o..

Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
A a a a..
—————
[ver: lyrics]
[id: ivlbpscv]
[ar: Didi Kempot ft. Rini Epeledhut]
[ti: Kangen Magetan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:01.00]Kangen Magetan
[00:26.51]by: Didi Kempot ft. Rini Epeledhut
[00:29.51]
[00:31.51]>>>
[00:32.51]>>
[00:33.51]>
[00:34.51]Pr: Adheme magetan
[00:37.67]Pr: kutho sing nyimpen kenangan,
[00:41.41]Pr: Ngelingake kowe
[00:44.17]Pr: wong sing wis ora sayang..
[00:48.32]Pr: Seprene tak anti
[00:51.32]Pr: lungo ora bali-bali,
[00:55.08]Pr: Nyatane kowe pancen
[00:57.86]Pr: cidro janji..
[01:01.93]Lk: Cemoro garing
[01:04.31]Lk: mangklung neng banyu,
[01:08.56]Lk: Telogo sarangan
[01:11.30]Lk: ngelingke aku..
[01:15.43]Lk: Sopo sing cidro
[01:18.25]Lk: kowe opo aku,
[01:22.17]Lk: Nyatane seprene
[01:25.31]Lk: wis ora tau ketemu..
[01:29.18]Lk: O o o..
[01:32.56]
[01:53.75]>>>
[01:54.75]>>
[01:55.75]>
[01:56.75]Pr: Wis meh patan taun
[01:59.93]Pr: suwene tekan seprene,
[02:03.62]Pr: Sewu smsmu
[02:06.43]Pr: tak simpen ono neng hp..
[02:10.87]Pr: Sing nambani kangen
[02:13.56]Pr: yen aku kelingan kowe,
[02:17.38]Pr: Tak woco esuk
[02:19.93]Pr: awan lan sore..
[02:24.12]Lk: Kowe neng kono
[02:27.00]Lk: aku neng kene,
[02:30.94]Lk: Senadyan adoh
[02:33.39]Lk: angel dilalekake..
[02:37.83]Lk: Yen pancen tresno
[02:40.63]Lk: kok koyo ngene,
[02:44.64]Lk: Nyatane kowe
[02:47.07]Lk: uwis ono sing nduwe..
[02:51.89]Pr: Kowe neng kono
[02:54.31]Pr: aku neng kene,
[02:58.50]Pr: Senadyan adoh
[03:00.75]Pr: angel dilalekake..
[03:05.25]Pr: Yen pancen tresno
[03:08.18]Pr: kok koyo ngene,
[03:12.18]Pr: Nyatane kowe uwis
[03:15.06]Pr: ono sing nduwe..
[03:18.93]Pr: O o o.. o o o o..
[03:25.43]Pr: O o o..
[03:32.43]Pr: Sewu smsmu isih
[03:35.75]Pr: tak simpen ono neng hp..
[03:39.57]Pr: Tak woco esuk
[03:42.18]Pr: awan lan sore..
[03:46.12]Pr: Sewu smsmu isih
[03:49.31]Pr: tak simpen ono neng hp..
[03:53.38]Pr: Tak woco esuk
[03:56.07]Pr: awan lan sore..
[03:59.50]Pr: A a a a..
[04:03.06]
———-
Preview: