Kepekso Dadi TKW


Versi: Rini Epeledhut

Bingung atiku neng rumah tanggaku,
Nduwe bojo ninggalke aku..
Kegoda rondo lali keluargo,
Kok mentolo lali karo aku iki sopo..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Iki piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Kudu piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..

Pojok Deso


Versi: Rini Epeledhut

Tengahing laut ono ombak gede,
Jeroning ati sopo sing ngerteni..
Naliko semono kowe nate janji,
Marang awakku ora bakal lali..

Nanging saikine kowe lali,
Jane kowe lali opo nglali..
Aku kang tansah setyo ngenteni,
Ngenteni neng pojok deso iki..

Ibarat manungso lagi nandang tresno,
Nglalekke awakmu aku ora biso..
Biyen ngomong tresno ora ono liyo,
Saiki lungo tanpo kirim warto..

reff:
Tengahing laut ono ombak gede,
Jeroning ati sopo sing ngerteni..
Naliko semono kowe nate janji,
Marang awakku ora bakal lali..

Nanging saikine kowe lali,
Jane kowe lali opo nglali..
Aku kang tansah setyo ngenteni,
Ngenteni neng pojok deso iki..

Ibarat manungso lagi nandang tresno,
Nglalekke awakmu aku ora biso..
Biyen ngomong tresno ora ono liyo,
Saiki lungo tanpo kirim warto..

12