Ketek Boyong

Ciptaan: Mama Bowo
Vokal : Rini Cholista
Produksi : SR Production

Idih, kakang teka maning
Kalem kakang ora isin,
Kakang moyok wis entok enting,
Angger kakang, mareki maning..

Apa kakang ora wirang,
Kakang ngomong pepungkasan
Ibarat idu wis dibuang,
Kenangapa, didilat maning
Idih, kakang teka maning..

reff :
Ketek boyong ning pekarangan,
Kakang ngomong wis blaratan
Aja gampang ngejak pegatan,
Ari kakange masih doyan..

Kakang lanang getas talake,
Ngomong pegat go ning lambe,
Ora mikir ning mengkone,
Bokat masih, ana jodone..

Apa kakang ora wirang,
Kakang ngomong pepungkasan
Ibarat idu wis dibuang,
Kenangapa, didilat maning
Idih, kakang teka maning..

reff :
Ketek boyong ning pekarangan,
Kakang ngomong wis blaratan
Aja gampang ngejak pegatan,
Ari kakange masih doyan..

Kakang lanang getas talake,
Ngomong pegat go ning lambe,
Ora mikir ning mengkone,
Bokat masih, ana jodone..

Idih, kakang teka maning
Kalem kakang ora isin,
Kakang moyok wis entok enting,
Angger kakang, mareki maning
Idih, kakang teka maning..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GonPNkwsl1M

[ver: lyric]
[id: qosibusp]
[ar: Rini Cholista]
[ti: Ketek Boyong]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:27]
[00:00.98]Ketek Boyong
[00:36.98]Versi : Rini Cholista
[00:39.98][01:10.14][01:46.89][01:59.68][02:30.19][03:00.76][03:33.26][03:46.51][04:16.78][04:47.54][05:20.86]
[00:42.98][02:02.68][03:49.51]@@@
[00:43.98][02:03.68][03:50.51]@@
[00:44.98][02:04.68][03:51.51]@
[00:45.07][04:49.72]Idih, kakang teka maning
[00:51.83][04:56.48]Kalem kakang ora isin,
[00:57.26][05:02.06]Kakang moyok wis entok enting,
[01:03.26][05:07.86]Angger kakang, mareki maning..
[01:15.89][03:03.13]Apa kakang ora wirang,
[01:22.02][03:09.50]Kakang ngomong pepungkasan,
[01:28.77][03:15.69]Ibarat idu wis dibuang,
[01:34.33][03:21.19]Kenangapa, didilat maning
[01:41.20][03:27.63][05:14.54]Idih, kakang teka maning..
[01:49.40]==ketek boyong, rini cholista==
[02:05.68][03:52.51]Ketek boyong ning pekarangan,
[02:12.05][03:58.84]Kakang ngomong wis blaratan,
[02:17.99][04:05.09]Aja gampang ngejak pegatan,
[02:23.87][04:10.78]Ari kakange masih doyan..
[02:37.13][04:23.79]Kakang lanang getas talake,
[02:42.81][04:29.66]Ngomong pegat go ning lambe,
[02:49.07][04:35.90]Ora mikir ning mengkone,
[02:54.88][04:41.53]Bokat masih, ana jodone..
[03:36.20]==rini cholista,ketek boyong==

Advertisements

Sendal Petal

Sendal Petal
Ciptaan : Mama Bowo
Vokal : Rini Cholista
Produksi : Dian Record

Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Dasar wong lanang bengal, omongane kaya sendal petal
Janji sumpah kanggo modal, sepi uwong sih angger mbedal

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

reff :

Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Lamun masih dianggeraken, wis kulae pegaten
Senajana masih demen, wis ora nemen-nemen

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

reff :
Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Dasar wong lanang bengal, omongane kaya sendal petal
Janji sumpah kanggo modal, sepi uwong sih angger mbedal

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ysNvcl1bXh4

Aja Dicopot

Aja Dicopot
Ciptaan : Mama Bowo
Vokal : Rini Cholista
Produksi : SR?

AJA DICOPOT, TULUNG KANG AJA DICOPOT
CINTANE KULA NING KAKANG, KAYA WIS NYOKOT
EMONG PISAHAN, KAKANG SING SAYANG
APA BLI KELINGAN, JANJINE KAKANG

AJA EMOSI, TULUNG KANG KUDU NYADARI
KULA PENYANYI, AKEH WONG LANANG NYAWERI
AJA NYEMBURUI, KULA WIS NGARTI
TUGASE ISTRI, KUDU BAKTI NING LAKI

reff :

BARENG BARENG NERIMA, KUDU GEDE AMPURA
AJA CEMBURU BUTA, LAMON DURUNG NYATA

NAJAN KULA PENYANYI, KULA DUDU KAYA TRASI
GAMPANG DIAMBUNGI, NAJAN MAMBU DIGULATI

AJA EMOSI, TULUNG KANG KUDU NYADARI
KULA PENYANYI, AKEH WONG LANANG NYAWERI
AJA NYEMBURUI, KULA WIS NGARTI
TUGASE ISTRI, KUDU BAKTI NING LAKI

reff :

BARENG BARENG NERIMA, KUDU GEDE AMPURA
AJA CEMBURU BUTA, LAMON DURUNG NYATA

NAJAN KULA PENYANYI, KULA DUDU KAYA TRASI
GAMPANG DIAMBUNGI, NAJAN MAMBU DIGULATI

AJA DICOPOT, TULUNG KANG AJA DICOPOT
CINTANE KULA NING KAKANG, KAYA WIS NYOKOT
EMONG PISAHAN, KAKANG SING SAYANG
APA BLI KELINGAN, JANJINE KAKANG

AJA EMOSI, TULUNG KANG KUDU NYADARI
KULA PENYANYI, AKEH WONG LANANG NYAWERI
AJA NYEMBURUI, KULA WIS NGARTI
TUGASE ISTRI, KUDU BAKTI NING LAKI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KIc3wUkaGeI