Ketek Boyong

Versi: Rini Cholista

Idih, kakang teka maning
Kalem kakang ora isin,
Kakang moyok wis entok enting,
Angger kakang, mareki maning..

Apa kakang ora wirang,
Kakang ngomong pepungkasan
Ibarat idu wis dibuang,
Kenangapa, didilat maning
Idih, kakang teka maning..

reff:
Ketek boyong ning pekarangan,
Kakang ngomong wis blaratan
Aja gampang ngejak pegatan,
Ari kakange masih doyan..

Kakang lanang getas talake,
Ngomong pegat go ning lambe,
Ora mikir ning mengkone,
Bokat masih, ana jodone..

Apa kakang ora wirang,
Kakang ngomong pepungkasan
Ibarat idu wis dibuang,
Kenangapa, didilat maning
Idih, kakang teka maning..

reff:
Ketek boyong ning pekarangan,
Kakang ngomong wis blaratan
Aja gampang ngejak pegatan,
Ari kakange masih doyan..

Kakang lanang getas talake,
Ngomong pegat go ning lambe,
Ora mikir ning mengkone,
Bokat masih, ana jodone..

Idih, kakang teka maning
Kalem kakang ora isin,
Kakang moyok wis entok enting,
Angger kakang, mareki maning
Idih, kakang teka maning..

Sendal Petal

Versi: Rini Cholista

Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Dasar wong lanang bengal, omongane kaya sendal petal
Janji sumpah kanggo modal, sepi uwong sih angger mbedal

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

reff :
Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Lamun masih dianggeraken, wis kulae pegaten
Senajana masih demen, wis ora nemen-nemen

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

reff :
Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Dasar wong lanang bengal, omongane kaya sendal petal
Janji sumpah kanggo modal, sepi uwong sih angger mbedal

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

12