Tek Tuku Talake

Versi: Rina Rivana

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

Kiong Kopong

Versi: Rina Rivana

Pegel ngarep-ngarepe,
Pegel ngentenanane
Jental-jentul dewekan,
Mikiri kasih pujaan

Jarene arep ngawin,
Nunggu panenan dingin
Nyata sampean bohong,
Cintane kiong kopong

reff :
Duuuhhh kakaaang,
Yen sedina ora mangan
Kula masih bisa nahan,
Kenang tingkahe sampean
Kula isin lan wirang

Duuuhhh kakaaang,
Sumpah pitung turunan
Kula duwe kandungan,
Melasa karo sijabang,
Darah daging sampean

Jarene arep ngawin,
Nunggu panenan dingin
Nyata sampean bohong,
Cintane kiong kopong

reff :
Duuuhhh kakaaaang,
Yen sedina ora mangan
Kula masih bisa nahan,
Kenang tingkahe sampean
Kula isin lan wirang

Duuuhhh kakaaang,
Sumpah pitung turunan
Kula duwe kandungan,
Melasa karo sijabang,
Darah daging sampean

Pegel ngarep-ngarepe,
Pegel ngentenanane
Jental-jentul dewekan,
Mikiri kasih pujaan

Ketuwon

Versi: Rina Rivana

Bli disangka, bli dinyana
Sampean bohongi kula
Selawase rumah tangga,
Kula sering dilelara

Kaya bli ngenal dosa,
Nganiaya badan kula
Batin sun rasa kesiksa,
Rusak jiwa lan raga

reff :
Bengen sun ngalami,
Dikawin wong due rabi
Gawe lara ati,
Nangis bli mari-mari

Kien sun ketuwon,
Bengen gugu omonge uwong
Ampun aduh gusti,
Keduhung tinemu buri

Kaya bli ngenal dosa,
Nganiaya badan kula
Batin sun rasa kesiksa,
Rusak jiwa lan raga

reff :
Bengen sun ngalami,
Dikawin wong due rabi
Gawe lara ati,
Nangis bli mari-mari

Kien sun ketuwon,
Bengen gugu omonge uwong
Ampun aduh gusti,
Keduhung tinemu buri

Bli disangka, bli dinyana
Sampean bohongi kula
Selawase rumah tangga,
Kula sering dilelara

Tak Tuku Talake

Versi: Rina Rivana

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Bathin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyangga wirange, sengsara langka tungtunge

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyangga wirange, sengsara langka tungtunge

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Bathin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis