Tek Tuku Talake

Versi: Rina Rivana

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Batur sing olih senenge, batur sing olih bungae
Kula mung nyandang wirange, sengsara langka tungtunge..

reff :
Kang aja nemen-nemen, senajan kula sing demen
Bli sanggup aduh lara, digebugi saban dina..

Kenang demen wong sejen, pikire sampean klalen
Wis cukup yen mengkenen, tulung kang aja kesuwen

Talak sepira larange, tek tuku pira regane
Tenimbang nambah dosa, masih mending kita pisah..

Ati kerasa larane, urip kerasa paite
Batin kaya diiris, rumah tangga nyandang tetangis..

Kiong Kopong

Versi: Rina Rivana

Pegel ngarep-ngarepe,
Pegel ngentenanane
Jental-jentul dewekan,
Mikiri kasih pujaan

Jarene arep ngawin,
Nunggu panenan dingin
Nyata sampean bohong,
Cintane kiong kopong

reff :
Duuuhhh kakaaang,
Yen sedina ora mangan
Kula masih bisa nahan,
Kenang tingkahe sampean
Kula isin lan wirang

Duuuhhh kakaaang,
Sumpah pitung turunan
Kula duwe kandungan,
Melasa karo sijabang,
Darah daging sampean

Jarene arep ngawin,
Nunggu panenan dingin
Nyata sampean bohong,
Cintane kiong kopong

reff :
Duuuhhh kakaaaang,
Yen sedina ora mangan
Kula masih bisa nahan,
Kenang tingkahe sampean
Kula isin lan wirang

Duuuhhh kakaaang,
Sumpah pitung turunan
Kula duwe kandungan,
Melasa karo sijabang,
Darah daging sampean

Pegel ngarep-ngarepe,
Pegel ngentenanane
Jental-jentul dewekan,
Mikiri kasih pujaan

12