Plesir Opo Mampir

Plesir Opo Mampir
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Hj. Rina Iriani & Didi Kempot
Produksi : ??

Pr :
Pingin plesir nopo pingin mampir
Nyetir piyambak nopo ngasto sopir
Mesti remen sampun kuatir
Mlaku-mlaku ngiras pantes ngedem pikir

Tindak sukuh nopo teng candi cetho
Dinten minggu rekreasi sak kluargo
Mboten pamer niku pancen nyoto
Taksih kathah patilasan wonten mriko

reff :

Lk :
Gemricik suworo banyu
Endahe grojogan sewu
Sing wis kondang wontene ing tawangmangu

Wangine sekare mawar
Sing thukul ing ngarep latar
Tandurane konco tani karanganyar

kembali ke atas..pingin plesir nopo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LLbuizmVf7c

Advertisements

Kembang Kerisan

Kembang Kerisan
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Hj. Rina Iriani & Didi Kempot
Produksi : ??

Pr : Kembang kerisan, thukule ing gunung lawu
Lk : Enak disawang aduh duh, nyenengke kalbu
Pr : Kembang kerisan, sing nandur pancene tuhu
Lk : Senajan to larang, ananging akeh sing tuku

reff :

Duet : Laris manis tanjung kimpul
Lk : Kembange laris duwite kumpul
Duet : Mulo kuwi timbang nglindur
Lk : Ditenani yen podho nandur

Pr : Kembang kerisan, nyatane pancen pun kondang
Lk : Dadi pajangan, wong cilik nganti gedhongan

reff :

Pr : Kembang kerisan, thukule ing gunung lawu
Lk : Enak disawang aduh duh, nyenengke kalbu
Pr : Kembang kerisan, sing nandur pancene tuhu
Lk : Senajan to larang, ananging akeh sing tuku

reff :

Duet : Laris manis tanjung kimpul
Lk : Kembange laris duwite kumpul
Duet : Mulo kuwi timbang nglindur
Lk : Ditenani yen podho nandur

Pr : Kembang kerisan, nyatane pancen pun kondang
Lk : Dadi pajangan, wong cilik nganti gedhongan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_DEIk2e4xjo

Kenikir Opo Kates

Kenikir Opo Kates
Ciptaan : Didi Kempot / Mbah KUncung
Vokal : Didi Kempot & Rina Iriani
Produksi : ??

Pr :
Kenikir sambele kelopo,
Sing tak pikir pikir ora rumongso

Lk :
Nganti bingung tenane, salahku opo
Biyen seneng, saikine dadi bedo

Pr :
Godong kates mas, pait rasane
Mbok sing bares, kepiye karepe

Lk :
Urip pisan, ojo ‘do padu ae
Mulo kuwi, ojo mung golek menange

reff :

Lk : Uwok sukun, wohe kae gemantung
Pr : Urip pisan, luwih becik mbok sing rukun
Lk : Lombok rawit, mestine pedes rasane
Pr : Ora pantes yen dirungokke tanggane

Lk : Kenikir kates, sukun lombok rawite
Pr : Wong sing bares, mesti penak omongane

reff :

Pr :
Godong kates mas, pait rasane
Mbok sing bares, kepiye karepe

Lk :
Urip pisan, ojo ‘do padu ae
Mulo kuwi, ojo mung golek menange

reff :

Lk : Uwok sukun, wohe kae gemantung
Pr : Urip pisan, luwih becik mbok sing rukun
Lk : Lombok rawit, mestine pedes rasane
Pr : Ora pantes yen dirungokke tanggane

Lk : Kenikir kates, sukun lombok rawite
Pr : Wong sing bares, mesti penak omongane
Lk : Kenikir kates, sukun lombok rawite
Pr : Wong sing bares, mesti penak omongane

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aWu9Uyj5vGo

Dalan Tembus

Dalan Tembus
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot feat Ibu Hj. Rina Iriani SRN,S.Pd Mhum (Bupati Karanganyar)
Produksi : –

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
Kenal pisan selawase mesti eling
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Pr :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan
Munggah medun karo nyawang tetanduran

Duet :
Karanganyar magetan wis ra krenggosan

Pr :
Paribasan sak kedet metro wis tekan

Lk :
Woh wohan sing do gemandul

Pr :
Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Duet :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pr :
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Lk :
Mental mentul cemoro kegowo angin
Manuk jalak podo ngoceh wanci injing
[Kenal pisan selawase mesti eling]
Soyo cedak bebasan wong sing nyanding

Woh wohan sing do gemandul

Pr :
Tidak bohong pancen leres [memang betul]

reff :
Lk :
Mbun sing netes ono ing rambut
Howo adem sing digowo kabut
[Dalan tembus] dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Duet :
Nalikaning gek mbiyen isih pacaran

Pr :
Mbun sing netes ono ing rambut
[Howo adem] sing digowo kabut

Lk :
Dalan tembus dadi kenangan
Cemoro sewu sarangan

Pr :
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Duet :
Dalan tembus cemoro sewu sarangan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=G8TmAA7lzBs