Plesir Opo Mampir

Versi: Hj. Rina Iriani ft. Didi Kempot

Pr :
Pingin plesir nopo pingin mampir
Nyetir piyambak nopo ngasto sopir
Mesti remen sampun kuatir
Mlaku-mlaku ngiras pantes ngedem pikir

Tindak sukuh nopo teng candi cetho
Dinten minggu rekreasi sak kluargo
Mboten pamer niku pancen nyoto
Taksih kathah patilasan wonten mriko

reff :
Lk :
Gemricik suworo banyu
Endahe grojogan sewu
Sing wis kondang wontene ing tawangmangu

Wangine sekare mawar
Sing thukul ing ngarep latar
Tandurane konco tani karanganyar

Pr :
Pingin plesir nopo pingin mampir
Nyetir piyambak nopo ngasto sopir
Mesti remen sampun kuatir
Mlaku-mlaku ngiras pantes ngedem pikir

Tindak sukuh nopo teng candi cetho
Dinten minggu rekreasi sak kluargo
Mboten pamer niku pancen nyoto
Taksih kathah patilasan wonten mriko

reff :
Lk :
Gemricik suworo banyu
Endahe grojogan sewu
Sing wis kondang wontene ing tawangmangu

Wangine sekare mawar
Sing thukul ing ngarep latar
Tandurane konco tani karanganyar

Kembang Kerisan

Versi: Hj. Rina Iriani ft. Didi Kempot

Pr : Kembang kerisan, thukule ing gunung lawu
Lk : Enak disawang aduh duh, nyenengke kalbu
Pr : Kembang kerisan, sing nandur pancene tuhu
Lk : Senajan to larang, ananging akeh sing tuku

reff :
Duet : Laris manis tanjung kimpul
Lk : Kembange laris duwite kumpul
Duet : Mulo kuwi timbang nglindur
Lk : Ditenani yen podho nandur

Pr : Kembang kerisan, nyatane pancen pun kondang
Lk : Dadi pajangan, wong cilik nganti gedhongan

reff :
Pr : Kembang kerisan, thukule ing gunung lawu
Lk : Enak disawang aduh duh, nyenengke kalbu
Pr : Kembang kerisan, sing nandur pancene tuhu
Lk : Senajan to larang, ananging akeh sing tuku

reff :
Duet : Laris manis tanjung kimpul
Lk : Kembange laris duwite kumpul
Duet : Mulo kuwi timbang nglindur
Lk : Ditenani yen podho nandur

Pr : Kembang kerisan, nyatane pancen pun kondang
Lk : Dadi pajangan, wong cilik nganti gedhongan

12