Ojo Nelongso (arya satria)

arya-satria_rina-amelia
Versi: Arya Satria ft. Rina Amelia

Lk:
Duh wong ayu sing tak tresnani,
Aku njaluk sepuro marang sliramu..
Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
Seprono seprene urip karo aku soro..

Pr:
Duh wong bagus pepujane atiku,
Aku terimo urip koyo ngene..
Susah seneng dilakoni wong loro,
Ojo kuciwo lan ojo nelongso..

reff:
Lk:
Aku nelongso nyawang uripmu,
Urip karo aku soro..
Aku ora iso,
Urip koyo wong liyo..

Pr:
Aku lilo,
Urip kurang bondo dunyo..
Aku nerimo marang garise sing kuoso,
Mergo isih ono dino liyo..

Ft:
Ayo pasrah marang gusti,
Ndungo ugo mbudidoyo..
Mugo-mugo,
Tembe mburi urip mulyo..

reff:
Lk:
Duh wong ayu sing tak tresnani,
Aku njaluk sepuro marang sliramu..
Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
Seprono seprene urip karo aku soro..

Pr:
Duh wong bagus pepujane atiku,
Aku terimo urip koyo ngene..
Susah seneng dilakoni wong loro,
Ojo kuciwo lan ojo nelongso..

reff:
Lk:
Aku nelongso nyawang uripmu,
Urip karo aku soro..
Aku ora iso,
Urip koyo wong liyo..

Pr:
Aku lilo,
Urip kurang bondo dunyo..
Aku nerimo marang garise sing kuoso,
Mergo isih ono dino liyo..

Ft:
Ayo pasrah marang gusti,
Ndungo ugo mbudidoyo..
Mugo-mugo,
Tembe mburi urip mulyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: cskuiacu]
[ar: Arya Satria ft. Rina Amelia]
[ti: Ojo Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.04]Ojo Nelongso
[00:00.04]by: Arya Satria ft. Rina Amelia
[00:23.04]
[00:25.04]>>>
[00:26.04]>>
[00:27.04]>
[00:28.04]Lk: Duh wong ayu sing tak tresnani,
[00:34.19]Lk: Aku njaluk sepuro marang sliramu..
[00:41.29]Lk: Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
[00:48.04]Lk: Seprono seprene urip karo aku soro..
[00:55.50]
[00:58.37]Pr: Duh wong bagus pepujane atiku,
[01:04.77]Pr: Aku terimo urip koyo ngene..
[01:11.75]Pr: Susah seneng dilakoni wong loro,
[01:18.28]Pr: Ojo kuciwo lan ojo nelongso..
[01:25.23]
[01:50.00]>>>
[01:51.00]>>
[01:52.00]>
[01:53.00]Lk: Aku nelongso nyawang uripmu,
[01:59.51]Lk: Urip karo aku soro..
[02:05.68]Lk: Aku ora iso,
[02:08.43]Lk: Urip koyo wong liyo..
[02:13.27]Pr: Aku lilo,
[02:15.27]Pr: Urip kurang bondo dunyo..
[02:19.78]Pr: Aku nerimo marang garise sing kuoso,
[02:25.30]Pr: Mergo isih ono dino liyo..
[02:31.78]Ft: Ayo pasrah marang gusti,
[02:35.28]Ft: Ndungo ugo mbudidoyo..
[02:38.79]Ft: Mugo-mugo,
[02:40.62]Ft: Tembe mburi urip mulyo..
[02:44.94]
[03:10.04]>>>
[03:11.04]>>
[03:12.04]>
[03:13.04]Lk: Duh wong ayu sing tak tresnani,
[03:19.36]Lk: Aku njaluk sepuro marang sliramu..
[03:26.54]Lk: Aku ora iso nggawe senenge uripmu,
[03:33.15]Lk: Seprono seprene urip karo aku soro..
[03:40.17]
[03:43.34]Pr: Duh wong bagus pepujane atiku,
[03:50.07]Pr: Aku terimo urip koyo ngene..
[03:57.23]Pr: Susah seneng dilakoni wong loro,
[04:03.77]Pr: Ojo kuciwo lan ojo nelongso..
[04:10.75]
[04:35.78]>>>
[04:36.78]>>
[04:37.78]>
[04:38.78]Lk: Aku nelongso nyawang uripmu,
[04:44.91]Lk: Urip karo aku soro..
[04:50.86]Lk: Aku ora iso,
[04:53.93]Lk: Urip koyo wong liyo..
[04:58.86]Pr: Aku lilo,
[05:01.36]Pr: Urip kurang bondo dunyo..
[05:05.46]Pr: Aku nerimo marang garise sing kuoso,
[05:10.88]Pr: Mergo isih ono dino liyo..
[05:17.48]Ft: Ayo pasrah marang gusti,
[05:20.77]Ft: Ndungo ugo mbudidoyo..
[05:24.17]Ft: Mugo-mugo,
[05:26.32]Ft: Tembe mburi urip mulyo..
[05:30.79]
————-
Preview:

Advertisements

Kejora

Rina-Amelia_3
Versi: Rina Amelia

Kejora temanilah malamku,
Sampaikan rinduku yang terlarang..
Dia yang kucinta kini tlah berdua,
Tak mampu diriku menahan rindu padanya..

Kejora pancarkanlah sinarmu,
Temani keheningan malamku..
Padamu kejora kutitipkan rindu,
Untuknya yang kini jauh dimata..

reff:
Ku berkhayal angankan dirimu,
Seakan hadir di sini..
Temaniku memelukmu,
Indah dalam belai kasih sayang..

Tak terganti rasa cinta ini,
Meski kini kau tak sendiri..
Sisa cinta kan jadi cerita,
Tersimpan selamanya bersama sang kejora..

Kejora pancarkanlah sinarmu,
Temani keheningan malamku..
Padamu kejora kutitipkan rindu,
Untuknya yang kini jauh dimata..

reff:
Ku berkhayal angankan dirimu,
Seakan hadir di sini..
Temaniku memelukmu,
Indah dalam belai kasih sayang..

Tak terganti rasa cinta ini,
Meski kini kau tak sendiri..
Sisa cinta kan jadi cerita,
Tersimpan selamanya bersama sang kejora..

Kejora pancarkanlah sinarmu,
Temani keheningan malamku..
Padamu kejora kutitipkan rindu,
Untuknya yang kini jauh dimata..

reff:
Ku berkhayal angankan dirimu,
Seakan hadir di sini..
Temaniku memelukmu,
Indah dalam belai kasih sayang..

Tak terganti rasa cinta ini,
Meski kini kau tak sendiri..
Sisa cinta kan jadi cerita,
Tersimpan selamanya bersama sang kejora..
Kejora sampaikanlah rindu ini..
——————
[ver: lyrics]
[id: kpqbhich]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Kejora]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:01]
[00:00.53]Kejora – Rina Amelia
[00:40.53]
[00:42.53]>>>
[00:43.53]>>
[00:44.53]>
[00:45.53]Kejora temanilah malamku,
[00:51.94]Sampaikan rinduku yang terlarang..
[00:58.60]Dia yang kucinta kini tlah berdua,
[01:05.00]Tak mampu diriku
[01:07.42]menahan rindu padanya..
[01:14.03]
[01:20.77]Kejora pancarkanlah sinarmu,
[01:26.05]Temani keheningan malamku..
[01:33.39]Padamu kejora kutitipkan rindu,
[01:39.55]Untuknya yang kini jauh dimata..
[01:46.14]
[02:09.02]>>>
[02:10.02]>
[02:11.02]>
[02:12.02]Ku berkhayal angankan dirimu,
[02:17.80]Seakan hadir di sini..
[02:24.39]Temaniku memelukmu,
[02:30.17]Indah dalam belai kasih sayang..
[02:37.20]
[02:43.12]Tak terganti rasa cinta ini,
[02:49.39]Meski kini kau tak sendiri..
[02:55.80]Sisa cinta kan jadi cerita,
[03:01.60]Tersimpan selamanya
[03:04.07]bersama sang kejora..
[03:09.24]
[03:10.24]Kejora pancarkanlah sinarmu,
[03:16.03]Temani keheningan malamku..
[03:22.81]Padamu kejora kutitipkan rindu,
[03:29.08]Untuknya yang kini jauh dimata..
[03:35.56]
[03:57.54]>>>
[03:58.54]>>
[03:59.54]>
[04:00.54]Ku berkhayal angankan dirimu,
[04:06.91]Seakan hadir di sini..
[04:13.26]Temaniku memelukmu,
[04:19.03]Indah dalam belai kasih sayang..
[04:26.13]
[04:32.22]Tak terganti rasa cinta ini,
[04:38.20]Meski kini kau tak sendiri..
[04:44.79]Sisa cinta kan jadi cerita,
[04:50.76]Tersimpan selamanya
[04:52.75]bersama sang kejora..
[04:58.17]
[04:59.66]Kejora pancarkanlah sinarmu,
[05:05.69]Temani keheningan malamku..
[05:11.78]Padamu kejora kutitipkan rindu,
[05:18.02]Untuknya yang kini jauh dimata..
[05:24.60]
[05:47.05]>>>
[05:48.05]>>
[05:49.05]>
[05:50.05]Ku berkhayal angankan dirimu,
[05:56.74]Seakan hadir di sini..
[06:02.52]Temaniku memelukmu,
[06:08.37]Indah dalam belai kasih sayang..
[06:15.15]
[06:21.37]Tak terganti rasa cinta ini,
[06:27.59]Meski kini kau tak sendiri..
[06:33.82]Sisa cinta kan jadi cerita,
[06:39.85]Tersimpan selamanya
[06:41.78]bersama sang kejora..
[06:48.69]Kejora sampaikanlah rindu ini..
[06:55.71]–sanguturudotcom–
————
Preview:

Tresno Sejati (rina amelia)

Rina-Amelia_2
Versi: Rina Amelia

KELINGAN LARANING ATIKU,
SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
NDEK SEMONO KOWE TEGO,
MEDHOT TRESNO MERGO AKU BOCAH SUDRO..

SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
TRESNO IKI KANGGO KOWE..
ROHING ROSO WIS KEPATRI,
JRONING ATI ISIH ONO TRESNO SUCI..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
SENADYAN TO GAWE GELO,
YEN REKOSO ATIKU RA BISO NRIMO..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
PEPUJANKU WIS TAK PURO,
PUJIKU MUNG MUGO URIP MULYO..

reff:
SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
TRESNO IKI KANGGO KOWE..
ROHING ROSO WIS KEPATRI,
JRONING ATI ISIH ONO TRESNO SUCI..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
SENADYAN TO GAWE GELO,
YEN REKOSO ATIKU RA BISO NRIMO..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
PEPUJANKU WIS TAK PURO,
PUJIKU MUNG MUGO URIP MULYO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nkowwacv]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:01.03]Tresno Sejati – Rina Amelia
[00:32.03]
[00:34.13]>>>
[00:35.13]>>
[00:36.13]>
[00:37.13]KELINGAN LARANING ATIKU,
[00:44.63]SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
[00:52.44]NDEK SEMONO KOWE TEGO,
[01:00.31]MEDHOT TRESNO
[01:03.06]MERGO AKU BOCAH SUDRO..
[01:10.51]SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
[01:18.38]TRESNO IKI KANGGO KOWE..
[01:25.51]ROHING ROSO WIS KEPATRI,
[01:33.44]JRONING ATI
[01:36.51]ISIH ONO TRESNO SUCI..
[01:43.14]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[01:50.45]PAWARTANE TRESNOKU..
[01:57.64]SAIKI ONO NGENDI,
[02:05.14]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[02:12.65]SENADYAN TO GAWE GELO,
[02:20.52]YEN REKOSO
[02:24.64]ATIKU RA BISO NRIMO..
[02:31.14]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[02:38.20]PAWARTANE TRESNOKU..
[02:45.33]SAIKI ONO NGENDI,
[02:52.95]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[03:00.38]PEPUJANKU WIS TAK PURO,
[03:09.39]PUJIKU MUNG
[03:12.15]MUGO URIP MULYO..
[03:17.06]
[03:41.05]>>>
[03:42.05]>>
[03:43.05]>
[03:44.05]SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
[03:51.25]TRESNO IKI KANGGO KOWE..
[03:58.31]ROHING ROSO WIS KEPATRI,
[04:06.62]JRONING ATI
[04:09.12]ISIH ONO TRESNO SUCI..
[04:16.31]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[04:23.49]PAWARTANE TRESNOKU..
[04:30.86]SAIKI ONO NGENDI,
[04:38.24]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[04:45.68]SENADYAN TO GAWE GELO,
[04:50.68]YEN REKOSO
[04:55.86]ATIKU RA BISO NRIMO..
[05:03.38]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[05:10.32]PAWARTANE TRESNOKU..
[05:17.00]SAIKI ONO NGENDI,
[05:24.63]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[05:33.01]PEPUJANKU WIS TAK PURO,
[05:41.44]PUJIKU MUNG
[05:45.07]MUGO URIP MULYO..
[05:50.19]
————
Preview:

Kembang Terate

Rina-Amelia_4
Versi: Rina Amelia

Kembang kembang terate,
Tengah kolam koyo melu awe-awe..
Naliko aku nguntapake,
Lungamu arep nyambut gawe..
Naliko iku tak bisikke,
Tresnaku ngenteni kowe..

Manuk manuk ketasik,
Kelap kelip koyo melu melu sedih..
Opo ra ngerti tak kangeni,
Suk kapan anggonmu bali..
Opo ra ngerti tak tresnani,
Mbiyen nganti saiki..

Telung taun tak enteni kowe bali,
Saiki katon merak ati..
Atiku dadi tido-tido,
Opo kowe isih tresno..
Tresnaku sing remboko,
Opo bakal musno..

Bali soko merantau,
Opo kowe isih koyo semono
Tekamu sasat lintang tibo,
Gumebyar koyo putro rojo..
Aku ra wani kondo tresno,
Koyo rikolo semono..

reff:
Kembang kembang terate,
Tengah kolam koyo melu awe-awe..
Naliko aku nguntapake,
Lungamu arep nyambut gawe..
Naliko iku tak bisikke,
Tresnaku ngenteni kowe..

Manuk manuk ketasik,
Kelap kelip koyo melu melu sedih..
Opo ra ngerti tak kangeni,
Suk kapan anggonmu bali..
Opo ra ngerti tak tresnani,
Mbiyen nganti saiki..

Telung taun tak enteni kowe bali,
Saiki katon merak ati..
Atiku dadi tido-tido,
Opo kowe isih tresno..
Tresnaku sing remboko,
Opo bakal musno..

Bali soko merantau,
Opo kowe isih koyo semono
Tekamu sasat lintang tibo,
Gumebyar koyo putro rojo..
Aku ra wani kondo tresno,
Koyo rikolo semono..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qouhkacq]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Kembang Terate]
[al: Jangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:36]
[00:01.11]Kembang Terate
[00:31.11]Versi : Rina Amelia
[00:34.11]
[00:37.11]>>>
[00:38.11]>>
[00:39.11]>
[00:40.11]Kembang kembang terate,
[00:46.52]Tengah kolam koyo melu awe-awe..
[00:54.71]Naliko aku nguntapake,
[01:01.66]Lungamu arep nyambut gawe..
[01:10.53]Naliko iku tak bisikke,
[01:17.18]Tresnaku ngenteni kowe..
[01:25.75]Manuk manuk ketasik,
[01:32.68]Kelak kelik koyo melu melu sedih..
[01:41.34]Opo ra ngerti tak kangeni,
[01:47.47]Suk kapan anggonmu bali..
[01:56.20]Opo ra ngerti tak tresnani,
[02:02.89]Mbiyen nganti saiki..
[02:10.70]Telung taun tak enteni kowe bali,
[02:14.71]Saiki katon merak ati..
[02:18.09]Atiku dadi tido-tido,
[02:22.10]Opo kowe isih tresno..
[02:26.54]Tresnaku sing remboko,
[02:29.71]Opo bakal musno..
[02:35.77]Bali soko merantau,
[02:42.06]Opo kowe isih koyo ndek semono..
[02:51.98]Tekamu sasat lintang tibo,
[02:58.87]Gemebyar koyo putro rojo..
[03:06.70]Aku ra wani kondo tresno,
[03:13.85]Koyo rikolo semono..
[03:21.45]
[03:24.02]==rina amelia, kembang2 terate==
[03:51.02]
[03:54.02]>>>
[03:54.02]>>
[03:54.02]>
[03:54.02]Kembang kembang terate,
[03:59.31]Tengah kolam koyo melu awe-awe..
[04:07.78]Naliko aku nguntapake,
[04:14.76]Lungamu arep nyambut gawe..
[04:23.26]Naliko iku tak bisikke,
[04:30.31]Tresnaku ngenteni kowe..
[04:38.92]Manuk manuk ketasik,
[04:45.68]Kelak kelik koyo melu melu sedih..
[04:53.66]Opo ra ngerti tak kangeni,
[05:00.81]Suk kapan anggonmu bali..
[05:09.32]Opo ra ngerti tak tresnani,
[05:16.38]Mbiyen nganti saiki..
[05:23.96]Telung taun tak enteni kowe bali,
[05:28.33]Saiki katon merak ati..
[05:32.42]Atiku dadi tido-tido,
[05:35.85]Opo kowe isih tresno..
[05:39.96]Tresnaku sing remboko,
[05:43.34]Opo bakal musno..
[05:49.41]Bali soko merantau,
[05:55.82]Opo kowe isih koyo ndek semono..
[06:04.53]Tekamu sasat lintang tibo,
[06:11.58]Gemebyar koyo putro rojo..
[06:19.82]Aku ra wani kondo tresno,
[06:27.11]Koyo rikolo semono..
[06:34.43]
————–
Preview:

Urip Dewe (rina amelia)

Rina-Amelia
Versi: Rina Amelia

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Sandang pangan, ora ono sing nggolekne
Isuk isuk, kudu mangkat nyambut gawe
Nggo nyukupi, uripku sak bendinane..

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Rono rene, tansah dadi kembang lambe
Sesrawungan karo priyo tak watesi,
Dolan dolan, ojo nganti mulih wengi..

Sejatine, aku pengen golek ganti
Nanging loro, ati iki durung mari
Panyuwunku, se umpomo oleh ganti
Ojo nganti, karo priyo sing nglarani..

Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Sandang pangan, ora ono sing nggolekne
Isuk isuk, kudu mangkat nyambut gawe
Nggo nyukupi, uripku sak bendinane..

Koyo ngene rasane yen urip dewe,
Rono rene, tansah dadi kembang lambe
Sesrawungan karo priyo tak watesi,
Dolan dolan, ojo nganti mulih wengi..

Sejatine, aku pengen golek ganti
Nanging loro, ati iki durung mari
Panyuwunku, se umpomo oleh ganti
Ojo nganti, karo priyo sing nglarani..

Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
Larane loro, larane loro
Wis kadung tresno, ditinggal lungo
—————
[ver: lyrics]
[id: ailakhsb]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Urip Dewe]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.34]Urip Dewe – Rina Amelia
[00:28.56]
[00:31.56]>>>
[00:32.56]>>
[00:33.56]>
[00:34.56]Koyo ngene
[00:37.13]rasane yen urip dewe..
[00:42.20]Sandang pangan,
[00:44.64]ora ono sing nggolekne..
[00:49.82]Isuk isuk,
[00:52.32]kudu mangkat nyambut gawe..
[00:57.57]Nggo nyukupi,
[00:59.76]uripku sak bendinane..
[01:04.76]Koyo ngene
[01:08.14]rasane yen urip dewe..
[01:13.64]Rono rene,
[01:16.26]tansah dadi kembang lambe..
[01:21.39]Sesrawungan
[01:24.26]karo priyo tak watesi..
[01:29.89]Dolan dolan,
[01:32.14]ojo nganti mulih wengi..
[01:37.26]Sejatine,
[01:39.82]aku pengen golek ganti..
[01:45.69]Nanging loro,
[01:47.76]ati iki durung mari..
[01:53.40]Panyuwunku,
[01:55.46]se umpomo oleh ganti..
[02:00.71]Ojo nganti,
[02:02.65]karo priyo sing nglarani..
[02:07.77]Larane loro,
[02:12.41]larane loro..
[02:16.52]Wis kadhung tresno,
[02:20.14]ditinggal lungo..
[02:24.28]Larane loro,
[02:28.64]larane loro..
[02:32.46]Wis kadhung tresno,
[02:35.90]ditinggal lungo..
[02:40.24]Koyo ngene
[02:43.65]rasane yen urip dewe..
[02:48.49]Sandang pangan,
[02:50.02]ora ono sing nggolekne..
[02:55.35]Isuk isuk,
[02:57.52]kudu mangkat nyambut gawe..
[03:03.49]Nggo nyukupi,
[03:04.84]uripku sak bendinane..
[03:09.93]Koyo ngene
[03:12.27]rasane yen urip dewe..
[03:17.99]Rono rene,
[03:19.27]tansah dadi kembang lambe..
[03:24.32]Sesrawungan
[03:26.84]karo priyo tak watesi..
[03:32.12]Dolan dolan,
[03:33.64]ojo nganti mulih wengi..
[03:38.73]Sejatine,
[03:40.72]aku pengen golek ganti..
[03:46.41]Nanging loro,
[03:47.97]ati iki durung mari..
[03:53.36]Panyuwunku,
[03:54.84]se umpomo oleh ganti..
[04:00.30]Ojo nganti,
[04:01.84]karo priyo sing nglarani..
[04:06.22]Larane loro,
[04:10.47]larane loro..
[04:14.43]Wis kadhung tresno,
[04:17.28]ditinggal lungo..
[04:21.15]Larane loro,
[04:24.53]larane loro..
[04:27.95]Wis kadhung tresno,
[04:31.03]ditinggal lungo..
[04:35.23]
————-
Preview:

Tak Lali Lali

Ciptaan : Ndaru
Vokal : Rina Amelia
Produksi : Aini Record

Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

Tak eling eling, kok malah nambahi koming
Trus montang manting, mbok pameri body mejing
Nuruti karepmu, gawe seneng ati
Kowe ra ngerti, aku iki, bingung noto ati..

Jo ngono jo ngono ojo ngono mung mbedo atiku,
Suaramu solahmu gayamu gawe mumet sirahku..
Yen nganti yen nganti yen nganti ora kuat atiku,
Tak turuti mas, emboh dadine ra ngerti..

Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

reff :
kembali ke atas..tak lali lali…

[ver: lyrics]
[id: qpipissb]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Tak Lali Lali]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:37]
[00:01.55]Tak Lali Lali
[00:25.55]Versi : Rina Amelia
[00:28.17][02:32.92][02:57.61][05:02.19][05:26.74][07:32.83]
[00:31.17][03:00.61][05:29.74]>>>
[00:32.17][03:01.61][05:30.74]>>
[00:33.17][03:02.61][05:31.74]>
[00:34.17][03:03.61][05:32.74]Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
[00:41.04][03:10.55][05:39.87]Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
[00:48.17][03:17.36][05:46.56]Rino lan wengi, tansah mbedo ati
[00:54.55][03:24.74][05:53.75]Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..
[01:04.21][03:33.43][06:02.87]Tak eling eling, kok malah nambahi koming
[01:11.28][03:40.11][06:09.81]Trus montang manting, mbok pameri body mejing
[01:18.28][03:47.30][06:16.75]Nuruti karepmu, gawe seneng ati
[01:25.47][03:54.74][06:23.44]Kowe ra ngerti, aku iki, bingung noto ati..
[01:34.34][04:03.81][06:33.00]Jo ngono jo ngono–
[01:36.03][04:05.37][06:34.69]ojo ngono mung mbedo atiku
[01:40.97][04:10.37][06:39.57]Suaramu solahmu gayamu–
[01:43.41][04:13.18][06:42.51]gawe mumet sirahku..
[01:48.16][04:17.81][06:46.88]Yen nganti yen nganti–
[01:50.47][04:19.50][06:48.63]yen nganti ora kuat atiku
[01:55.16][04:24.37][06:53.63]Tak turuti mas, emboh dadine ra ngerti..
[02:02.54][04:32.44][07:01.32]Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
[02:09.97][04:39.31][07:08.45]Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
[02:16.91][04:46.31][07:15.70]Rino lan wengi, tansah mbedo ati
[02:24.29][04:53.38][07:22.89]Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..
[02:35.54]==rina amelia, tak lali lali==
[05:05.63]==tak lali lali, rina amelia==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=t91xBjowICI

Kelingan (rina amelia)

rina-amelia_5
Versi: Rina Amelia

Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
Ra ono sing ngancani..
Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
Lungo ra bali-bali..

Kelingan eseme, kelingan guyune
Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
Yen nyawang lakune, katon nggregetake
Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..

Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
Aku tansah ngenteni..
Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
Nganti putih rambutku..

reff:
Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
Ra ono sing ngancani..
Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
Lungo ra bali-bali.

Kelingan eseme, kelingan guyune
Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
Yen nyawang lakune, katon nggregetake
Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..

Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
Aku tansah ngenteni..
Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
Nganti putih rambutku..
——————
[ver: lyrics]
[id: wakwancu]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Kelingan]
[al: Jan Ndhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.03]Kelingan
[00:00.03]by: Rina Amelia
[00:37.03]
[00:39.03]>>>
[00:40.03]>>
[00:41.03]>
[00:42.03]Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
[00:49.29]Ra ono sing ngancani..
[00:56.62]Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
[01:03.89]Lungo ra bali-bali..
[01:12.00]Kelingan eseme, kelingan guyune
[01:18.72]Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
[01:25.30]Yen nyawang lakune, katon nggregetake
[01:33.50]Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..
[01:41.01]Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
[01:48.38]Aku tansah ngenteni..
[01:56.12]Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
[02:03.29]Nganti putih rambutku..
[02:10.32]
[02:37.05]>>>
[02:38.05]>>
[02:39.05]>
[02:40.05]Sak pungkurmu tak tutup lawang atiku,
[02:47.71]Ra ono sing ngancani..
[02:54.96]Nyenyeting sepi nambahi kangening ati,
[03:02.21]Lungo ra bali-bali.
[03:09.78]Kelingan eseme, kelingan guyune
[03:17.11]Kelingan kelingan, kelingan kabehe..
[03:23.87]Yen nyawang lakune, katon nggregetake
[03:32.14]Ojo ojo ojo, aku ditinggalke..
[03:39.19]Sepine wengi, ra koyo sepi atiku
[03:46.58]Aku tansah ngenteni..
[03:54.24]Sak balimu aku tansah tetep nunggu,
[04:01.57]Nganti putih rambutku..
[04:08.30]
————-
Preview: