Pacaran

Rima-Citra-Sari
versi: Rima Citra Sari

Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

reff:
Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..
———–
[ver: lyrics]
[id: hupoiica]
[ar: Rima Citra Sari]
[ti: Pacaran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:01.89]Pacaran – Rima Citra Sari
[00:24.89]
[00:27.89]>>>
[00:28.89]>>
[00:29.89]>
[00:30.89]Hang paling enak kang,
[00:33.64]Yo enake yo sir-siran..
[00:37.68]Kadhung magih sir-siran,
[00:40.84]Rasane koyo sing duwe utang..
[00:46.20]Hang paling enak kang,
[00:49.56]Paling enak kemanten anyar..
[00:53.66]Kadhung wis bubaran,
[00:56.65]Mlebu kamar ngitung sumbangan..
[01:01.07]
[01:12.26]>>>
[01:13.26]>>
[01:14.26]>
[01:15.26]Paling enak kang
[01:17.53]magih sir-siran,
[01:22.17]Lungguhe jejer
[01:24.32]ambi guthit-guthitan..
[01:29.39]Paling enak kang
[01:31.47]sayang sayangan,
[01:35.80]Sing perduli
[01:37.94]rengite nyokoti tangan..
[01:43.07]Paling enak
[01:44.73]ngombe wedang campur jahe,
[01:49.48]Kadhung wis enak
[01:51.50]ojo lali ambi kancane..
[01:56.63]
[02:24.18]>>>
[02:25.18]>>
[02:26.18]>
[02:27.18]Hang paling enak kang,
[02:30.99]Yo enake yo sir-siran..
[02:34.47]Kadhung magih sir-siran,
[02:37.64]Rasane koyo sing duwe utang..
[02:42.56]Hang paling enak kang,
[02:45.86]Paling enak kemanten anyar..
[02:50.08]Kadhung wis bubaran,
[02:53.14]Mlebu kamar ngitung sumbangan..
[02:57.23]
[03:08.91]>>>
[03:09.91]>>
[03:10.91]>
[03:11.91]Paling enak kang
[03:14.75]magih sir-siran,
[03:18.94]Lungguhe jejer
[03:21.20]ambi guthit-guthitan..
[03:26.03]Paling enak kang
[03:28.29]sayang sayangan,
[03:32.82]Sing perduli
[03:34.77]rengite nyokoti tangan..
[03:39.96]Paling enak
[03:41.61]ngombe wedang campur jahe,
[03:46.69]Kadhung wis enak
[03:48.39]ojo lali ambi kancane..
[03:53.91]Paling enak kang
[03:56.10]magih sir-siran,
[04:00.56]Lungguhe jejer
[04:02.33]ambi guthit-guthitan..
[04:07.65]Paling enak kang
[04:09.85]sayang sayangan,
[04:14.62]Sing perduli
[04:16.26]rengite nyokoti tangan..
[04:21.72]Paling enak
[04:23.29]ngombe wedang campur jahe,
[04:28.37]Kadhung wis enak
[04:30.08]ojo lali ambi kancane..
[04:35.08]Kadhung wis enak
[04:37.11]ojo lali ambi kancane..
[04:42.57]
—————
Preview:

Advertisements

Ojo Ngapusi

Rima-Citra-Sari_1
Versi: Rima Citra Sari

Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
Pamit megawe tibane belok ring dalan..
Opo pancen riko wis lali temenan,
Sumpah janjine welas riko wis ilang..

Riko jare pengen urip bebarengan,
Kadhung gedigi gawe gelane ati..
Omong riko gawene mung ngapusi,
Duwe rabi sabendino ditinggali..

reff:
Loro rasane atinisun kang,
Mikir riko bingung biso linglung..
Rasane sirah yo cekot cekot kang,
Wong lanang ditakoni muring ngebut..

Masio blonjo wis dicukupi,
Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
Opo pancen nasibe awak iki,
Kepingine disanding rino lan bengi..

Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..

reff:
Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
Pamit megawe tibane belok ring dalan..
Opo pancen riko wis lali temenan,
Sumpah janjine welas riko wis ilang..

Riko jare pengen urip bebarengan,
Kadhung gedigi gawe gelane ati..
Omong riko gawene mung ngapusi,
Duwe rabi sabendino ditinggali..

reff:
Loro rasane atinisun kang,
Mikir riko bingung biso linglung..
Rasane sirah yo cekot cekot kang,
Wong lanang ditakoni muring ngebut..

Masio blonjo wis dicukupi,
Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
Opo pancen nasibe awak iki,
Kepingine disanding rino lan bengi..

Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..
—————
[ver: lyrics]
[id: pwhpvqcc]
[ar: Rima Citra Sari]
[ti: Ojo Ngapusi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:01.03]Ojo Ngapusi
[00:23.03]Versi : Rima Citra Sari
[00:26.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
[00:38.15]Pamit megawe tibane belok ring dalan..
[00:44.81]Opo pancen riko wis lali temenan,
[00:50.91]Sumpah janjine welas riko wis ilang..
[00:58.63]Riko jare pengen urip bebarengan,
[01:05.16]Kadhung gedigi gawe gelane ati..
[01:11.94]Omong riko gawene mung ngapusi,
[01:18.22]Duwe rabi sabendino ditinggali..
[01:24.69]
[01:35.12]>>>
[01:36.12]>>
[01:37.12]>
[01:38.12]Loro rasane atinisun kang,
[01:43.91]Mikir riko bingung biso linglung..
[01:50.38]Rasane sirah yo cekot cekot kang,
[01:56.42]Wong lanang ditakoni muring nggebut..
[02:03.68]
[02:09.95]Masio blonjo wis dicukupi,
[02:15.81]Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
[02:22.52]Opo pancen nasibe awak iki,
[02:28.49]Kepingine disanding rino lan bengi..
[02:35.02]Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
[02:41.25]Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..
[02:47.66]
[03:16.93]>>>
[03:17.93]>>
[03:18.93]>
[03:19.93]Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
[03:25.72]Pamit megawe tibane belok ring dalan..
[03:32.50]Opo pancen riko wis lali temenan,
[03:38.93]Sumpah janjine welas riko wis ilang..
[03:46.31]Riko jare pengen urip bebarengan,
[03:52.66]Kadhung gedigi gawe gelane ati..
[03:59.63]Omong riko gawene mung ngapusi,
[04:05.32]Duwe rabi sabendino ditinggali..
[04:12.32]
[04:22.08]>>>
[04:23.08]>>
[04:24.08]>
[04:25.08]Loro rasane atinisun kang,
[04:31.42]Mikir riko bingung biso linglung..
[04:38.15]Rasane sirah yo cekot cekot kang,
[04:43.74]Wong lanang ditakoni muring nggebut..
[04:50.83]
[04:57.36]Masio blonjo wis dicukupi,
[05:02.89]Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
[05:09.73]Opo pancen nasibe awak iki,
[05:15.66]Kepingine disanding rino lan bengi..
[05:22.01]Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
[05:28.47]Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..
[05:35.00]Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
[05:41.41]Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..
[05:47.14]
————–
Preview:

Pantai Plengkung

Versi: Rima Citra Sari

Silir silir yo angine,
Gulung gulung yo ombake,
Wit-witane katon awe-awe,
Pantai plengkung yo arane..

Lanang wadon podo memengan,
Cilik enom podo gojegan,
Ngilangaken susahe ring ati,
Pantai plengkung banyuwangi..

reff :
Ei ei ei, ayo konco podo ring kene
Melaku bareng, ojo dewek dewek
Ring pantai plengkung tujuane..

Ei ei ei, akeh turis lan akeh wong kene
Katone rame, yo nong pesisire
Ring pantai plengkung banyuwangi..

Ho ho o ayo, rame-rame
Ho ho o ayo, rame-rame

reff :
Lanang wadon podo memengan,
Cilik enom podo gojegan,
Ngilangaken susahe ring ati,
Pantai plengkung banyuwangi..

reff :
Ei ei ei, ayo konco podo ring kene
Melaku bareng, ojo dewek dewek
Ring pantai plengkung tujuane..

Ei ei ei, akeh turis lan akeh wong kene
Katone rame, yo nong pesisire
Ring pantai plengkung banyuwangi..

Ho ho o ayo, rame-rame
Ho ho o ayo, rame-rame
Ho ho o ayo, rame-rame
Ho ho o ayo, rame-rame
————–
[ver: lyric]
[ar: Rima Citra Sari]
[ti: Pantai Plengkung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:54]
[00:00.12]Pantai Plengkung
[00:25.12]Versi : Rima Citra Sari
[00:28.12][01:44.11][03:00.17][04:11.70][05:53.99]
[00:31.12][01:59.22][03:35.52][04:28.72]***
[00:32.12][02:00.22][03:36.52][04:29.72]**
[00:33.12][02:01.22][03:37.52][04:30.72]*
[00:34.12]Silir silir yo angine,
[00:41.74]Gulung gulung yo ombake,
[00:50.91]Wit-witane katon awe-awe,
[01:01.34]Pantai plengkung yo arane..
[01:10.35][03:38.52]Lanang wadon podo memengan,
[01:19.57][03:47.23]Cilik enom podo gojegan,
[01:28.29][03:56.18]Ngilangaken susahe ring ati,
[01:37.72][04:05.30]Pantai plengkung banyuwangi..
[02:02.22][04:31.72]Ei ei ei, ayo konco podo ring kene
[02:12.19][04:40.53]Melaku bareng, ojo dewek dewek
[02:16.66][04:44.89]Ring pantai plengkung tujuane..
[02:23.17][04:51.33]Ei ei ei, akeh turis lan akeh wong kene
[02:32.80][05:00.52]Katone rame, yo nong pesisire
[02:37.02][05:05.00]Ring pantai plengkung banyuwangi..
[02:43.14][02:52.15][05:11.04][05:20.02][05:28.91][05:37.51][05:47.03](Ho ho o ayo, rame-rame)
————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BjzdWVmOkcE

Ati Kecaton

Ciptaan : Yassin
Vokal : Rima Citra S
Produksi : ??

Aduh eman eman, atinisun loro
Riko kari tego, riko kari mentolo
Koyo manuk grejo, mabur sing karuan
Awak isun bingung, riko menyang sulung..

Gedigi rasane, lorone ati
Kadhung ditinggal, kembange ati
Masiyo sun tahan, mbrebese moto
Tapi kang sing kuat, njerone dodo..

Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo
Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo

reff :
Koyo manuk grejo, mabur sing karuan
Awak isun bingung, riko menyang sulung..

Gedigi rasane, lorone ati
Kadhung ditinggal, kembange ati
Masiyo sun tahan, mbrebese moto
Tapi kang sing kuat, njerone dodo..

Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo
Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
Menyang sulung ninggal awak kulo
Menyang sulung ninggal awak kulo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FS6fODvioI4

[ver: lyric]
[id: zklwcpsn]
[ar: Rima Citra]
[ti: Ati Kecaton]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:18]
[00:01.14]Ati Kecaton
[00:38.14]Versi : Rima Citra S
[00:41.14][03:19.88][04:02.14][06:13.11]
[00:44.14][04:05.14]***
[00:45.14][04:06.14]**
[00:46.14][04:07.14]*
[00:47.14]Aduh eman eman, atinisun loro
[01:06.78]Riko kari tego, riko kari mentolo
[01:25.28][04:08.14]Koyo manuk grejo, mabur sing karuan
[01:44.13][04:26.45]Awak isun bingung, riko menyang sulung..
[02:02.77][04:46.44]Gedigi rasane, lorone ati
[02:12.97][04:56.17]Kadhung ditinggal, kembange ati
[02:22.73][05:05.57]Masiyo sun tahan, mbrebese moto
[02:32.13][05:15.65]Tapi kang sing kuat, njerone dodo..
[02:42.65][03:02.03][05:25.76][05:44.73]Riko sun welasi, lan riko yo sun kedani
[02:51.36][03:10.89][05:34.68][05:54.26][06:03.31]Menyang sulung ninggal, awak kulo
[03:22.14]==rima citra, ati kecaton==