Pacaran


Versi: Rima Citra Sari

Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

reff:
Hang paling enak kang,
Yo enake yo sir-siran..
Kadhung magih sir-siran,
Rasane koyo sing duwe utang..

Hang paling enak kang,
Paling enak kemanten anyar..
Kadhung wis bubaran,
Mlebu kamar ngitung sumbangan..

reff:
Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

Paling enak kang magih sir-siran,
Lungguhe jejer ambi guthit-guthitan..
Paling enak kang sayang sayangan,
Sing perduli rengite nyokoti tangan..

Paling enak ngombe wedang campur jahe,
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..
Kadhung wis enak ojo lali ambi kancane..

Ojo Ngapusi


Versi: Rima Citra Sari

Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
Pamit megawe tibane belok ring dalan..
Opo pancen riko wis lali temenan,
Sumpah janjine welas riko wis ilang..

Riko jare pengen urip bebarengan,
Kadhung gedigi gawe gelane ati..
Omong riko gawene mung ngapusi,
Duwe rabi sabendino ditinggali..

reff:
Loro rasane atinisun kang,
Mikir riko bingung biso linglung..
Rasane sirah yo cekot cekot kang,
Wong lanang ditakoni muring ngebut..

Masio blonjo wis dicukupi,
Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
Opo pancen nasibe awak iki,
Kepingine disanding rino lan bengi..

Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..

reff:
Riko dandan nganggo dasi sepatuan,
Pamit megawe tibane belok ring dalan..
Opo pancen riko wis lali temenan,
Sumpah janjine welas riko wis ilang..

Riko jare pengen urip bebarengan,
Kadhung gedigi gawe gelane ati..
Omong riko gawene mung ngapusi,
Duwe rabi sabendino ditinggali..

reff:
Loro rasane atinisun kang,
Mikir riko bingung biso linglung..
Rasane sirah yo cekot cekot kang,
Wong lanang ditakoni muring ngebut..

Masio blonjo wis dicukupi,
Tapi isun tetep nelongso mbrebes mili..
Opo pancen nasibe awak iki,
Kepingine disanding rino lan bengi..

Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..
Jo ngapusi kang.., jo ngapusi..
Jo mblenjani kang.., jo mblenjani..

12