Ngunci Ati

Reny-Farida_18
Versi: Reny Farida

Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..

reff:
Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..

reff:
Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..
Ha..ha..ha..

Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Isun wis duwe welas sejati..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cuslzuch]
[ar: Reny Farida]
[ti: Ngunci Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:00.05]Ngunci Ati
[00:00.05]by: Reny Farida
[00:27.07]
[00:29.07]>>>
[00:30.07]>>
[00:31.07]>
[00:32.07]Janji bareng selawase,
[00:37.17]Sing arep pethal welas lan asihe..
[00:45.80]Manisan polo akeh gulane,
[00:52.70]Kari mentolo lali kawitane..
[01:02.04]Ceritone yo wis bedo,
[01:07.33]Saiki isun wis nyanding wong liyo..
[01:16.13]Percumo riko njaluk sepuro,
[01:23.23]Mergane isun wis ngelalekno riko..
[01:31.25]
[01:49.00]>>>
[01:50.00]>>
[01:51.00]>
[01:52.00]Percumo riko getun ninggal isun,
[01:58.80]Sakat riko ngelali
[02:01.71]isun wis ngunci ati..
[02:05.44]Welas isun wis ono hang mageri,
[02:11.92]Awak nisun wis ono hang nduweni..
[02:18.70]Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
[02:25.55]Isun wis duwe welas sejati..
[02:32.21]Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
[02:39.16]Isun wis duwe welas sejati..
[02:45.19]
[03:14.09]>>>
[03:15.09]>>
[03:16.09]>
[03:17.09]Janji bareng selawase,
[03:22.39]Sing arep pethal welas lan asihe..
[03:31.00]Manisan polo akeh gulane,
[03:37.78]Kari mentolo lali kawitane..
[03:47.57]Ceritone yo wis bedo,
[03:52.53]Saiki isun wis nyanding wong liyo..
[04:00.76]Percumo riko njaluk sepuro,
[04:08.21]Mergane isun wis ngelalekno riko..
[04:18.57]Ha..ha..ha..
[04:29.52]
[04:36.05]Percumo riko getun ninggal isun,
[04:43.15]Sakat riko ngelali
[04:47.74]isun wis ngunci ati..
[04:51.09]Welas isun wis ono hang mageri,
[04:57.63]Awak nisun wis ono hang nduweni..
[05:04.56]Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
[05:11.16]Isun wis duwe welas sejati..
[05:18.00]Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
[05:24.97]Isun wis duwe welas sejati..
[05:35.47]Isun wis duwe welas sejati..
[05:43.11]
————-
Preview:

Advertisements

Ndeder Welas

Reny-Farida_9
Versi: Reny Farida

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..

reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kelendi ulihe sun ngilangi,
Welas hang wis nyelep ring ati..
Enget ndeder welas kawitane,
Serto merujuk arep alum gagange..

Parandane yo hang biso nggarai,
Opo tah riko wis oleh ganti..
Ngomongo myakne lego ring ati,
Ojo riko sidem..
Ojo riko sidem,
Isun wenono ngerti..

reff:
Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..

Kukuhe welas hang wis sun bundheli,
Sing kiro mlamuk milu silire angin..
Masio jeru jurang hang sun liwati,
Sun gayuh riko pujane ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uqwsvlcv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Ndeder Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:01.07]Ndeder Welas – Reny Farida
[00:25.83]
[00:28.83]>>>
[00:29.83]>>
[00:30.83]>
[00:31.83]Kelendi ulihe
[00:35.62]sun ngilangi,
[00:39.35]Welas hang wis
[00:41.91]nyelep ring ati..
[00:47.64]Enget ndeder welas
[00:51.12]kawitane,
[00:55.03]Serto merujuk
[00:57.46]arep alum gagange..
[01:02.62]Parandane yo
[01:04.90]hang biso nggarai,
[01:10.27]Opo tah riko
[01:14.14]wis oleh ganti..
[01:18.74]Ngomongo myakne
[01:21.60]lego ring ati,
[01:26.21]Ojo riko sidem..
[01:28.95]Ojo riko sidem,
[01:32.61]Isun wenono ngerti..
[01:37.21]
[02:11.74]>>>
[02:12.74]>>
[02:13.74]>
[02:14.74]Kukuhe welas
[02:17.53]hang wis sun bundheli,
[02:23.01]Sing kiro
[02:25.44]mlamuk milu silire angin..
[02:29.80]Masio jeru
[02:33.96]jurang hang sun liwati,
[02:39.43]Sun gayuh
[02:41.29]riko pujane ati..
[02:45.41]
[02:47.83]Kelendi ulihe
[02:51.50]sun ngilangi,
[02:55.78]Welas hang wis
[02:58.59]nyelep ring ati..
[03:03.63]Enget ndeder welas
[03:07.49]kawitane,
[03:11.28]Serto merujuk
[03:13.77]arep alum gagange..
[03:18.87]Parandane yo
[03:21.92]hang biso nggarai,
[03:26.83]Opo tah riko
[03:30.13]wis oleh ganti..
[03:34.98]Ngomongo myakne
[03:37.91]lego ring ati,
[03:42.03]Ojo riko sidem..
[03:44.70]Ojo riko sidem,
[03:48.80]Isun wenono ngerti..
[03:53.59]
[04:27.21]>>>
[04:28.21]>>
[04:29.21]>
[04:30.21]Kukuhe welas
[04:34.26]hang wis sun bundheli,
[04:39.55]Sing kiro
[04:41.66]mlamuk milu silire angin..
[04:47.08]Masio jeru
[04:50.25]jurang hang sun liwati,
[04:56.03]Sun gayuh
[04:57.64]riko pujane ati..
[05:03.37]
[05:04.76]Kukuhe welas
[05:08.19]hang wis sun bundheli,
[05:12.55]Sing kiro
[05:15.16]mlamuk milu silire angin..
[05:20.14]Masio jeru
[05:23.56]jurang hang sun liwati,
[05:29.04]Sun gayuh
[05:30.84]riko pujane ati..
[05:35.87]
———–
Preview:

Sekirane Baen

Reny-Farida_5
Versi: Reny Farida

Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

reff:
Nyikso nong ati,
Sing biso nyanding pujane ati..
Tangise batin sun,
Sing mari mari..

Mergo isun sing biso nduweni riko,
Tapi isun magih biso melasi..
Masiyo bisone sun,
Ngangen angen..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..

Sekirane baen sun,
biso nduweni riko..
Opo yo biso seneng..
Sekirane baen sun,
biso nyanding riko..
Opo tah yo biso langgeng..

Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
Dhung welas riko,
Mung kanggo wong liyo..
————-
[ver: lyrics]
[id: kovnskcv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Sekirane Baen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.21]Sekirane Baen – Reny Farida
[00:45.17]
[00:48.17]>>>
[00:49.17]>>
[00:50.17]>
[00:51.17]Nyikso nong ati,
[00:54.58]Sing biso nyanding pujane ati..
[01:00.63]Tangise batin sun,
[01:03.67]Sing mari mari..
[01:07.59]
[01:09.03]Mergo isun,
[01:11.48]sing biso nduweni riko..
[01:16.20]Tapi isun magih biso melasi..
[01:22.12]Masiyo bisone sun,
[01:27.81]Ngangen angen..
[01:32.85]
[01:36.08]Sekirane baen sun,
[01:39.77]biso nduweni riko..
[01:43.12]Opo yo biso seneng..
[01:49.72]Sekirane baen sun,
[01:52.53]biso nyanding riko..
[01:59.05]Opo tah yo biso langgeng..
[02:02.34]Dhung welas riko,
[02:05.90]Mung kanggo wong liyo..
[02:08.47]Dhung welas riko,
[02:12.05]Mung kanggo wong liyo..
[02:16.79]
[03:03.13]>>>
[03:04.13]>>
[03:05.13]>
[03:06.13]Nyikso nong ati,
[03:09.04]Sing biso nyanding pujane ati..
[03:15.39]Tangise batin sun,
[03:18.51]Sing mari mari..
[03:22.54]
[03:24.05]Mergo isun,
[03:26.53]sing biso nduweni riko..
[03:31.11]Tapi isun magih biso melasi..
[03:36.60]Masiyo bisone sun,
[03:42.64]Ngangen angen..
[03:48.05]
[03:51.31]Sekirane baen sun,
[03:54.10]biso nduweni riko..
[03:58.08]Opo yo biso seneng..
[04:04.05]Sekirane baen sun,
[04:07.35]biso nyanding riko..
[04:14.08]Opo tah yo biso langgeng..
[04:17.30]Dhung welas riko,
[04:20.34]Mung kanggo wong liyo..
[04:23.59]Dhung welas riko,
[04:26.86]Mung kanggo wong liyo..
[04:32.05]
[04:35.04]Sekirane baen sun,
[04:38.60]biso nduweni riko..
[04:42.13]Opo yo biso seneng..
[04:47.71]Sekirane baen sun,
[04:51.15]biso nyanding riko..
[04:57.13]Opo tah yo biso langgeng..
[05:01.26]Dhung welas riko,
[05:04.25]Mung kanggo wong liyo..
[05:07.49]Dhung welas riko,
[05:10.32]Mung kanggo wong liyo..
[05:15.83]
————-
Preview:

Kudu Disalini

Reny-Farida_2
Versi: Reny Farida

SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..

reff:
SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
CERITO LELAKON IKI AKU WIS RA PERDULI..
YEN PANCEN WIS NGENE IKI, AKU KUDU GOLEK GANTI
MERGO KOWE WIS PANCENE KUDU TAK SALINI..

reff:
ROSO TRESNO SING MBIYEN WIS TAU ONO,
SAIKI SIRNO MUSNO KOYO ILANG ROSO..
KEGOWO LORO SING PERIH JERONING DODO..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU NALIKO AKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

LORO ATIKU PERIH BATINKU,
NYAWANG SLIRAMU..
TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
NING NDUWUR TANGISKU..

SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..
SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
KOWE RABI AKU RA BAKAL NGINDANGI..
————-
[ver: lyrics]
[id: oquksccv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Kudu Disalini]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:01.04]Kudu Disalini – Reny Farida
[00:21.07]
[00:24.07]>>>
[00:25.07]>>
[00:26.07]>
[00:27.07]SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
[00:33.37]CERITO LELAKON IKI
[00:36.20]AKU WIS RA PERDULI..
[00:39.49]YEN PANCEN WIS NGENE IKI,
[00:42.53]AKU KUDU GOLEK GANTI
[00:45.96]MERGO KOWE WIS PANCENE
[00:49.19]KUDU TAK SALINI..
[00:53.42]
[01:06.93]ROSO TRESNO
[01:08.59]SING MBIYEN WIS TAU ONO,
[01:14.57]SAIKI SIRNO MUSNO
[01:16.40]KOYO ILANG ROSO..
[01:20.10]KEGOWO LORO
[01:22.85]SING PERIH JERONING DODO..
[01:30.20]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[01:36.17]NYAWANG SLIRAMU..
[01:39.20]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[01:42.12]NING NDUWUR TANGISKU..
[01:46.69]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[01:52.90]NYAWANG SLIRAMU..
[01:55.44]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[01:58.81]NING NDUWUR TANGISKU..
[02:03.96]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[02:09.63]KOWE RABI
[02:12.00]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[02:17.30]
[02:47.43]>>>
[02:48.43]>>
[02:49.43]>
[02:50.43]SIJI SIJI WIS TAK BUSEKI,
[02:57.34]CERITO LELAKON IKI
[03:00.07]AKU WIS RA PERDULI..
[03:04.31]YEN PANCEN WIS NGENE IKI,
[03:07.31]AKU KUDU GOLEK GANTI
[03:10.48]MERGO KOWE WIS PANCENE
[03:13.53]KUDU TAK SALINI..
[03:17.45]
[03:29.03]>>>
[03:30.03]>>
[03:31.03]>
[03:32.03]ROSO TRESNO
[03:33.37]SING MBIYEN WIS TAU ONO,
[03:38.97]SAIKI SIRNO MUSNO
[03:41.32]KOYO ILANG ROSO..
[03:44.49]KEGOWO LORO
[03:47.54]SING PERIH JERONING DODO..
[03:54.39]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[04:00.37]NYAWANG SLIRAMU..
[04:03.03]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:06.20]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:10.93]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[04:16.72]NYAWANG SLIRAMU..
[04:20.02]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:23.00]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:28.92]
[04:31.63]LORO ATIKU NALIKO AKU,
[04:37.35]NYAWANG SLIRAMU..
[04:40.28]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[04:43.39]NING NDUWUR TANGISKU..
[04:48.05]LORO ATIKU PERIH BATINKU,
[04:54.47]NYAWANG SLIRAMU..
[04:56.64]TEGO MENTOLO MESEM NGGUYU,
[05:00.12]NING NDUWUR TANGISKU..
[05:05.17]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[05:11.82]KOWE RABI
[05:14.16]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[05:19.16]SAIKI AKU WIS ORA PERDULI,
[05:25.19]KOWE RABI
[05:27.81]AKU RA BAKAL NGINDANGI..
[05:31.85]
————-
Preview:

Dudu Sewu Telu

Reny-Farida_8
Versi: Reny Farida

Isun wis sing sudi kang,
Riko gawe tambel butuh..
Nyingkrio nyingkrio menyango hang adoh,
Timbang nggawe ati loro..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..

reff:
He kang cukup sakmene,
Riko gawe loro..
Isun bosen ngrasakno,
Kabeh tingkah riko..

Jo nganggep awak iki,
Rego sewu telu..
Kadhung wis mari perlu,
Riko tinggal mlayu..

Wis ping piro baen kang,
Riko nyulayani janji..
Ojo balik maning isun emong temenan,
Banguran urip dewekan..
————-
[ver: lyrics]
[id: ihvaqncv]
[ar: Reny Farida]
[ti: Dudu Sewu Telu]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:13]
[00:01.15]Dudu Sewu Telu – Reny Farida
[00:24.15]
[00:27.15]>>>
[00:28.15]>>
[00:29.15]>
[00:30.15]Isun wis sing sudi kang,
[00:33.66]Riko gawe tambel butuh..
[00:37.70]Nyingkrio nyingkrio
[00:39.13]menyango hang adoh,
[00:40.81]Timbang nggawe ati loro..
[00:46.04]
[00:49.15]Wis ping piro baen kang,
[00:52.62]Riko nyulayani janji..
[00:56.55]Ojo balik maning
[00:58.22]isun emong temenan,
[01:00.22]Banguran urip dewekan..
[01:03.95]
[01:35.67]>>>
[01:36.67]>>
[01:37.67]>
[01:38.67]He kang cukup sakmene,
[01:40.97]Riko gawe loro..
[01:44.71]Isun bosen ngrasakno,
[01:47.88]Kabeh tingkah riko..
[01:52.23]
[01:58.51]Jo nganggep awak iki,
[02:01.31]Rego sewu telu..
[02:05.43]Kadhung wis mari perlu,
[02:08.71]Riko tinggal mlayu..
[02:13.07]
[02:16.08]Wis ping piro baen kang,
[02:19.36]Riko nyulayani janji..
[02:23.02]Ojo balik maning
[02:24.53]isun emong temenan,
[02:26.70]Banguran urip dewekan..
[02:30.62]
[03:02.04]>>>
[03:03.04]>>
[03:04.04]>
[03:05.04]He kang cukup sakmene,
[03:07.46]Riko gawe loro..
[03:11.51]Isun bosen ngrasakno,
[03:14.18]Kabeh tingkah riko..
[03:18.66]
[03:25.01]Jo nganggep awak iki,
[03:28.00]Rego sewu telu..
[03:31.98]Kadhung wis mari perlu,
[03:35.03]Riko tinggal mlayu..
[03:39.75]
[03:42.78]Wis ping piro baen kang,
[03:45.91]Riko nyulayani janji..
[03:49.77]Ojo balik maning
[03:51.01]isun emong temenan,
[03:53.06]Banguran urip dewekan..
[03:57.17]
————-
Preview:

Sio Sio

Reny-Farida_6
versi: Reny Farida

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..

reff:
Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

reff:
Tatune atinisun yo sing mari mari,
Perihe ngersulo sun kebeset janji..
Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
Sebalike mung nggawe ati loro..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Sio sio welas hang sun elungno,
Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
Sio sio sun sebar winih asmoro,
Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..

Jujugo welas hang sempurno,
Kebales paran hang sun terimo..
Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
Mergo welas mung kanggo riko..
———–
[ver: lyrics]
[id: aipqucca]
[ar: Reny Farida]
[ti: Sio Sio]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:01.85]Sio Sio – Reny Farida
[00:22.85]
[00:25.85]>>>
[00:26.85]>>
[00:27.85]>
[00:28.85]Tatune atinisun yo sing mari mari,
[00:35.68]Perihe ngersulo sun kebeset janji..
[00:42.97]Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
[00:49.63]Sebalike mung nggawe ati loro..
[00:55.41]Sio sio welas hang sun elungno,
[01:02.94]Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
[01:09.83]Sio sio sun sebar winih asmoro,
[01:16.49]Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..
[01:23.14]
[01:29.18]Jujugo welas hang sempurno,
[01:32.27]Kebales paran hang sun terimo..
[01:36.51]Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
[01:39.99]Mergo welas mung kanggo riko..
[01:45.03]Tatune atinisun yo sing mari mari,
[01:50.43]Perihe ngersulo sun kebeset janji..
[01:57.97]
[02:28.36]>>>
[02:29.35]>>
[02:30.35]>
[02:31.35]Tatune atinisun yo sing mari mari,
[02:37.76]Perihe ngersulo sun kebeset janji..
[02:44.06]Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
[02:51.58]Sebalike mung nggawe ati loro..
[02:58.06]Sio sio welas hang sun elungno,
[03:04.65]Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
[03:11.69]Sio sio sun sebar winih asmoro,
[03:18.60]Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..
[03:25.00]
[03:31.65]Jujugo welas hang sempurno,
[03:34.77]Kebales paran hang sun terimo..
[03:38.06]Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
[03:41.42]Mergo welas mung kanggo riko..
[03:45.28]
[04:15.15]>>>
[04:16.15]>>
[04:17.15]>
[04:18.15]Tatune atinisun yo sing mari mari,
[04:24.15]Perihe ngersulo sun kebeset janji..
[04:30.38]Teko ati nong ati welas hang sun karepno,
[04:37.79]Sebalike mung nggawe ati loro..
[04:44.01]Sio sio welas hang sun elungno,
[04:51.52]Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
[04:57.99]Sio sio sun sebar winih asmoro,
[05:04.58]Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..
[05:11.55]Sio sio welas hang sun elungno,
[05:18.40]Ngersulo ati kadhung mung dipiloro..
[05:25.17]Sio sio sun sebar winih asmoro,
[05:31.77]Ngersulo ati tanpo sebab sun ditinggalno..
[05:38.55]
[05:45.09]Jujugo welas hang sempurno,
[05:48.20]Kebales paran hang sun terimo..
[05:51.61]Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
[05:55.17]Mergo welas mung kanggo riko..
[05:58.86]Jujugo welas hang sempurno,
[06:02.16]Kebales paran hang sun terimo..
[06:05.51]Tulus ikhlas nong jiwo rogo,
[06:08.86]Mergo welas mung kanggo riko..
[06:12.48]
————
Preview:

Yaope

Reny-Farida_1
Versi: Reny Farida

Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Mak’e londo mak’e londo adang ketan
Yoro ketane ceceran..

Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Puputono puputono tangan kiwo
Wadahono piring sutro..

Ngajak nong gumuk, riko bibik ngeteri bik enah
Nggowo rantang rantang isi sego..
Riko tengak tinguk alak emas,
Kari yo sing pernah..

Songgo uang riko bibik
Katon nong sopo..
Emake buang mbakar beton
Yo betone nongko..

Lengo wangi selehen nong soko,
Sebab songgo uang
Riko takon isun takon sopo..
Raino bengi isun agek takon nong riko..

reff:
Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Mak’e londo mak’e londo adang ketan
Yoro ketane ceceran..

Yaope yaope yaope yaope,
Ore ore kembang jambe..
Puputono puputono tangan kiwo
Wadahono piring sutro..

Menyang nong alas,
Riko bibik golet kayu jati..
Nggowo caluk negor uwit srikoyo,
Sun welas nong riko
Alak emas wong setengah mati..
Yo sun jaluk riko agek ojo suloyo..

Kelaras gedang selehono nduwure deliko,
Katon demen tutupono upih..
Pecalan gersang alak emas kulo tumut ndiko,
Susah seneng yo disonggo bareng..
————-
[ver: lyrics]
[id: zbnqqkca]
[ar: Reny Farida]
[ti: Yaope]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:01.81]Yaope – Reny Farida
[00:07.81]
[00:09.81]>>>
[00:10.81]>>
[00:11.81]>
[00:12.81]Yaope yaope yaope yaope,
[00:16.41]Ore ore kembang jambe..
[00:21.01]Mak’e londo mak’e londo adang ketan
[00:24.93]Yoro ketane ceceran..
[00:28.86]Yaope yaope yaope yaope,
[00:33.39]Ore ore kembang jambe..
[00:37.69]Puputono puputono tangan kiwo
[00:41.61]Wadahono piring sutro..
[00:45.34]Ngajak nong gumuk
[00:49.15]riko bibik ngeteri bik enah..
[00:54.68]Nggowo rantang rantang isi sego..
[01:02.90]Riko tengak tinguk alak emas,
[01:07.50]Kari yo sing pernah..
[01:11.30]Songgo uang
[01:14.02]riko bibik katon nong sopo..
[01:19.59]Emake buang mbakar beton
[01:23.81]Yo betone nongko..
[01:27.94]Lengo wangi selehen nong soko,
[01:36.30]Sebab songgo uang
[01:38.91]Riko takon isun takon sopo..
[01:44.59]Raino bengi isun agek
[01:49.11]takon nong riko..
[01:52.62]
[02:23.09]>>>
[02:24.09]>>
[02:25.09]>
[02:26.09]Yaope yaope yaope yaope,
[02:30.00]Ore ore kembang jambe..
[02:34.07]Mak’e londo mak’e londo adang ketan
[02:38.40]Yoro ketane ceceran..
[02:43.07]Yaope yaope yaope yaope,
[02:46.29]Ore ore kembang jambe..
[02:51.28]Puputono puputono tangan kiwo
[02:54.64]Wadahono piring sutro..
[02:59.75]Menyang nong alas,
[03:02.28]Riko bibik golet kayu jati..
[03:07.75]Nggowo caluk negor uwit srikoyo,
[03:15.66]Sun welas nong riko
[03:18.59]Alak emas wong setengah mati..
[03:24.45]Yo sun jaluk riko agek ojo suloyo..
[03:33.22]Kelaras gedang
[03:35.59]selehono nduwure deliko,
[03:41.43]Katon demen tutupono upih..
[03:49.58]Pecalan gersang alak emas
[03:53.58]kulo tumut ndiko,
[03:57.60]Susah seneng yo disonggo bareng..
[04:06.18]
———-
Preview: