Cicire Eluh


Versi: Reny Farida

Sing kepikir nong atinisun,
Sitik baen sun sing bayangno..
Nyawang riko wis nutup moto,
Rogo pisah ambi nyowo..

Cicir eluh ring plipis moto,
Bareng ambi gending sworo..
Mung biso ndekep bayang riko,
Ngukir angen nong dodo..

Magih mung aran riko,
Sing bakal luntur,
Masio riko nong alam hang bedo..

Sing bakal biso mingser,
Magih sun genggem,
Nono liyo mung riko sun angen..

reff:
Cicir eluh ring plipis moto,
Bareng ambi gending sworo..
Mung biso ndekep bayang riko,
Ngukir angen nong dodo..

Magih mung aran riko,
Sing bakal luntur,
Masio riko nong alam hang bedo..

Sing bakal biso mingser,
Magih sun genggem,
Nono liyo mung riko sun angen..

Magih mung aran riko,
Sing bakal luntur,
Masio riko nong alam hang bedo..

Sing bakal biso mingser,
Magih sun genggem,
Nono liyo mung riko sun angen..

Ngunci Ati


Versi: Reny Farida

Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..

reff:
Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..

reff:
Janji bareng selawase,
Sing arep pethal welas lan asihe..
Manisan polo akeh gulane,
Kari mentolo lali kawitane..

Ceritone yo wis bedo,
Saiki isun wis nyanding wong liyo..
Percumo riko njaluk sepuro,
Mergane isun wis ngelalekno riko..
Ha..ha..ha..

Percumo riko getun ninggal isun,
Sakat riko ngelali isun wis ngunci ati..
Welas isun wis ono hang mageri,
Awak isun wis ono hang nduweni..

Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Ojo riko ungkit maning cerito bengen,
Isun wis duwe welas sejati..
Isun wis duwe welas sejati..

12347