Cinta Suci

Versi: Nunung Alvi ft. Rendy

Lk : Duh aduh nok wong ayu, yen balik kakange melu
Pr : Kang aja buru-buru, aja sok nutugi nafsu

Lk : Duh aduh nok wong ayu, wonge sopan murah gemuyu
Pr : Wong ganteng pinter ngrayu, gawe ati tambah rindu

reff :
Lk : Nok kakang cinta, kakang penasaran
Pr : Kang kula uga, demen karo sampean

Lk : Nok sing percaya
Pr : Kakang aja dusta
Lk : Pasti setia
Pr : Kula emong dilelara
Lk : Sumpah janji sing pasti
Pr : Tujuan cinta suci
Duaet : Muga-muga dirihoi illahi

Lk : Duh aduh nok wong ayu, wonge sopan murah gemuyu
Pr : Wong ganteng pinter ngrayu, gawe ati tambah rindu

reff :
Lk : Nok kakang cinta, kakang penasaran
Pr : Kang kula uga, demen karo sampean

Lk : Nok sing percaya
Pr : Kakang aja dusta
Lk : Pasti setia
Pr : Kula emong dilelara
Lk : Sumpah janji sing pasti
Pr : Tujuan cinta suci
Duaet : Muga-muga dirihoi illahi

Lk : Duh aduh nok wong ayu, yen balik kakange melu
Pr : Kang aja buru-buru, aja sok nutugi nafsu

Lk : Duh aduh nok wong ayu, wonge sopan murah gemuyu
Pr : Wong ganteng pinter ngrayu, gawe ati tambah rindu

Isin Mertua

Versi: Rendy R

Aja urusan…, aja tukaran
Kakang isin, krungu mertua
Terpaksa…, terpaksa pish sementara
Senajan, krasa abot bli kejagan

Sun ngrasa.., ngrasa kakang durung mekaya
Sun isin…, ngrepotaken ning mertua
Sing sabar.., kudu sing sabar sayang
Ora niat gawe sengsara, kakang niat gawe bahagia

reff ;
Kita sing salah, durung kerja wis rumah tangga
Ora nuruti, ning omongan wong tua

Kakang kecewa, ora bisa gawe bahagia
Cinta setia, gawe klalen segala-gala

Sun ngrasa.., ngrasa kakang durung mekaya
Sun isin…, ngrepotaken ning mertua
Sing sabar.., kudu sing sabar sayang
Ora niat gawe sengsara, kakang niat gawe bahagia

reff ;
Kita sing salah, durung kerja wis rumah tangga
Ora nuruti, ning omongan wong tua

Kakang kecewa, ora bisa gawe bahagia
Cinta setia, gawe klalen segala-gala
Terpaksa…, terpaksa pish sementara
Senajan, krasa abot bli kejagan