Kowe Wis Ono Sing Nduwe

Ciptaan : ??
Vokal : Ravellers
Produksi : SRP (c)2012

Kowe, wis ono sing nduwe
Mbokjo, nduwe pareg mangkono
Aku, pancen bocah bloko
Geknong, lan ra seneng rusiyo..

Yen sliramu, tresno marang aku
Kenengopo, ra matur mbiyen
Sliramu, wis ono sing ngaku
Kon ngrusui, aku ora wani..

reff :
Yen sliramu, tresno marang aku
Kenengopo, ra matur mbiyen
Sliramu, wis ono sing ngaku
Kon ngrusui, aku ora wani..

Yen dadi, pelamben atimu
Aku, ra ngerti jawane
Sing dadi, susah ing atimu
Soko, salahmu dewe..

Yen sliramu, tresno marang aku
Kenengopo, ra matur mbiyen
Sliramu, wis ono sing ngaku
Kon ngrusui, aku ora wani..

Sliramu, wis ono sing ngaku
Kon ngrusui, aku ora wani..

[ver: lyrics]
[id: llbkoasn]
[ar: Ravellers]
[ti: Kowe Wis Ono Sing Nduwe]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:11]
[00:01.20]Kowe Wis Ono Sing Nduwe
[00:06.20]Versi : Ravellers
[00:09.20][01:21.71][03:53.43]
[00:12.20][01:53.50]>>>
[00:13.20][01:54.50]>>
[00:14.20][01:55.50]>
[00:15.20]Kowe, wis ono sing nduwe
[00:22.91]Mbokjo, nduwe pareg mangkono
[00:31.89]Aku, pancen bocah bloko
[00:40.16]Geknong, lan ra seneng rusiyo..
[00:49.04][01:56.50][03:03.06]Yen sliramu, tresno marang aku
[00:56.79][02:04.67][03:11.56]Kenengopo, ra matur mbiyen
[01:05.09][02:13.03][03:20.06][03:37.04]Sliramu, wis ono sing ngaku
[01:14.24][02:21.69][03:28.42][03:45.78]Kon ngrusui, aku ora wani..
[02:29.86]Yen dadi, pelamben atimu
[02:37.96]Aku, ra ngerti jawane
[02:46.59]Sing dadi, susah ing atimu
[02:54.54]Soko, salahmu dewe..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=W-33ebbURi0

Advertisements

Ojo Nyalahke Kancane

Ciptaan : ??
Vokal : Ravellers
Produksi : ??

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Alam ndunyo mbok ojo panas ati,
Yen podo ora mengerti

Angger wae podo yo becik,
Ra bakal biso penting
Yen to seneng bareng sak kancane,
Jo nganti gawe gelo sakabehe
Yen dipikir salahe dewe,
Jo nyalahke kancane

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

reff :
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

Yen to seneng bareng sak kancane,
Jo nganti gawe gelo sakabehe
Yen dipikir salahe dewe,
Jo nyalahke kancane

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

Alam ndunyo mbok ojo panas ati,
Yen podo ora mengerti
Angger wae podo yo becik,
Ra bakal biso penting

Yen to bareng seneng sak kancane,
Jo nganti gawe gelo sakabehe
Yen dipikir salahe dewe,
Jo nyalahke kancane

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pyWdcugXiMM