Wis Tumekaning Janji


Versi: Ratna Listy

Wis tumekaning janji,
Jare kowe arep sido bali..
Ning nganti pitung sasi,
Tekamu sing tak anti-anti..

Wiwit pamitan lungo,
Sakjane aku ora lilo..
Ndek biyen aku uwis kroso,
Bakale kowe cidro,
Ninggal aku kowe tego..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

Sigaring Nyowo


Versi: Ratna Listy

Wiwite aku kenal kowe,
Naliko aku isih dewe..
Semono ugo karo kowe,
Durung ono kancane..

Wiwite mbiyen seneng kowe,
Anggere mesem duh manise..
Yen lagi ngendikan wibawane,
Koyo presiden wae..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

1234