Wis Tumekaning Janji


Versi: Ratna Listy

Wis tumekaning janji,
Jare kowe arep sido bali..
Ning nganti pitung sasi,
Tekamu sing tak anti-anti..

Wiwit pamitan lungo,
Sakjane aku ora lilo..
Ndek biyen aku uwis kroso,
Bakale kowe cidro,
Ninggal aku kowe tego..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

reff:
Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
Aku wis matur aku iki sopo..
Yen pancen loro wis ojo sido,
Tresnaku aku keloro-loro..

Wis tumekaning janji,
Jare biyen arep dadi siji..
Ning kok nganti saiki,
Sliramu ora bali-bali..

Wiwit jaman semono,
Atiku ora tau tego..
Anggere kowe pamit lungo,
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
Perih neng njeron dodo,
Ning ra iso opo-opo..
———————
[ver: lyrics]
[id: iunsknci]
[ar: Ranta Listy]
[ti: Wis Tumekaning Janji]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:00.02]Wis Tumekaning Janji
[00:00.02]by: Ratna Listy
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Wis tumekaning janji,
[00:36.32]Jare kowe arep sido bali..
[00:40.96]Ning nganti pitung sasi,
[00:43.94]Tekamu sing tak anti-anti..
[00:49.10]Wiwit pamitan lungo,
[00:52.08]Sakjane aku ora lilo..
[00:57.29]Ndek biyen aku uwis kroso,
[01:00.65]Bakale kowe cidro,
[01:03.50]Ninggal aku kowe tego..
[01:09.22]
[01:10.27]Wis tumekaning janji,
[01:13.32]Jare biyen arep dadi siji..
[01:17.80]Ning kok nganti saiki,
[01:21.02]Sliramu ora bali-bali..
[01:26.18]Wiwit jaman semono,
[01:29.09]Atiku ora tau tego..
[01:34.25]Anggere kowe pamit lungo,
[01:37.66]Perih neng njeron dodo,
[01:40.59]Ning ra iso opo-opo..
[01:45.74]
[01:51.99]>>>
[01:52.99]>>
[01:53.99]>
[01:54.99]Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
[02:02.57]Aku wis matur aku iki sopo..
[02:10.40]Yen pancen loro wis ojo sido,
[02:17.97]Tresnaku aku keloro-loro..
[02:25.49]
[02:55.40]>>>
[02:56.40]>>
[02:57.40]>
[02:58.40]Pancen tresnaku wiwit biyen mulo,
[03:05.24]Aku wis matur aku iki sopo..
[03:13.25]Yen pancen loro wis ojo sido,
[03:20.71]Tresnaku aku keloro-loro..
[03:27.90]
[03:29.58]Wis tumekaning janji,
[03:32.25]Jare biyen arep dadi siji..
[03:36.72]Ning kok nganti saiki,
[03:40.02]Sliramu ora bali-bali..
[03:45.11]Wiwit jaman semono,
[03:48.09]Atiku ora tau tego..
[03:53.24]Anggere kowe pamit lungo,
[03:56.79]Perih neng njeron dodo,
[03:59.58]Ning ra iso opo-opo..
[04:05.05]Perih neng njeron dodo,
[04:07.35]Ning ra iso opo-opo..
[04:16.97]
—————
Preview:

Advertisements

Sigaring Nyowo


Versi: Ratna Listy

Wiwite aku kenal kowe,
Naliko aku isih dewe..
Semono ugo karo kowe,
Durung ono kancane..

Wiwite mbiyen seneng kowe,
Anggere mesem duh manise..
Yen lagi ngendikan wibawane,
Koyo presiden wae..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

reff:
Saiki wis dadi sisihanku,
ganthilaning ati,
Tak jogo tak ati-ati..

Saiki sliramu rodo lemu,
ning isih tresnaku,
Tak jogo ojo nganti dadi kuru..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..

Kowe garwaku,
Sigaring nyawaku..
Darling me loving you..

Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
Lah kok malah dadi wagu..
Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
Lah kok tambah lucu..

Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
Atiku yo dadi ayem..
Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
Aku njur kepincut..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bvcakkci]
[ar: Ratna Listy]
[ti: Sigaring Nyowo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.01]Sigaring Nyowo
[00:00.01]by: Ratna Listy
[00:45.01]
[00:47.01]>>>
[00:48.01]>>
[00:49.01]>
[00:50.01]Wiwite aku kenal kowe,
[00:54.19]Naliko aku isih dewe..
[00:57.86]Semono ugo karo kowe,
[01:01.58]Durung ono kancane..
[01:05.99]
[01:08.10]Wiwite mbiyen seneng kowe,
[01:11.34]Anggere mesem duh manise..
[01:15.80]Yen lagi ngendikan wibawane,
[01:19.28]Koyo presiden wae..
[01:23.82]
[01:29.06]>>>
[01:30.06]>>
[01:31.06]>
[01:32.06]Saiki wis dadi sisihanku,
[01:37.16]ganthilaning ati,
[01:40.88]Tak jogo tak ati-ati..
[01:47.84]Saiki sliramu rodo lemu,
[01:53.06]ning isih tresnaku,
[01:56.72]Tak jogo ojo nganti dadi kuru..
[02:03.43]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[02:07.65]Lah kok malah dadi wagu..
[02:11.50]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[02:15.60]Lah kok tambah lucu..
[02:19.01]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[02:23.36]Atiku yo dadi ayem..
[02:26.97]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[02:31.13]Aku njur kepincut..
[02:35.10]Kowe garwaku,
[02:38.89]Sigaring nyawaku..
[02:42.55]Darling me loving you..
[02:47.46]
[03:19.01]>>>
[03:20.01]>>
[03:21.01]>
[03:22.01]Saiki wis dadi sisihanku,
[03:27.21]ganthilaning ati,
[03:30.54]Tak jogo tak ati-ati..
[03:37.55]Saiki sliramu rodo lemu,
[03:42.52]ning isih tresnaku,
[03:46.31]Tak jogo ojo nganti dadi kuru..
[03:53.58]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[03:57.12]Lah kok malah dadi wagu..
[04:01.22]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[04:04.83]Lah kok tambah lucu..
[04:09.05]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[04:12.84]Atiku yo dadi ayem..
[04:16.87]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[04:20.85]Aku njur kepincut..
[04:24.69]Kowe garwaku,
[04:28.30]Sigaring nyawaku..
[04:32.15]Darling me loving you..
[04:36.87]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[04:40.72]Lah kok malah dadi wagu..
[04:44.26]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[04:47.92]Lah kok tambah lucu..
[04:51.66]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[04:55.88]Atiku yo dadi ayem..
[04:59.79]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[05:03.64]Aku njur kepincut..
[05:07.30]Kowe garwaku,
[05:11.34]Sigaring nyawaku..
[05:15.31]Darling me loving you..
[05:19.60]Yen kowe lagi nesu nesu nesu,
[05:23.27]Lah kok malah dadi wagu..
[05:26.99]Yen kowe lagi ngguyu ngguyu ngguyu,
[05:31.03]Lah kok tambah lucu..
[05:34.50]Yen kowe lagi mesem mesem mesem,
[05:38.79]Atiku yo dadi ayem..
[05:42.83]Yen kowe lagi mrengut mrengut mrengut,
[05:46.87]Aku njur kepincut..
[05:49.48]
—————
Preview:

Hallo Piye Kabarmu


Versi: Ratna Listy

Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Halo piye kabarmu,
Uwis suwe ora ketemu..
Sajak’e kok rodo kuru,
Ono opo to mas..

Ndek mbiyen sliramu ragu,
Malah kowe milih kancaku..
Saiki ditinggal mlayu,
Mesakke uripmu..

Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

reff:
Saiki iki ono aku,
Ora usah mikir liku-liku..
Wis ben wae to mas..

Saiki kowe karo aku,
Ora mungkin aku ninggal mlayu..
Ono sebabe i love you..

I love you..
I love you..
I love you..
I love you..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vslckuci]
[ar: Ratna Listy]
[ti: Hallo Piye Kabarmu]
[al: Pop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.04]Hallo Piye Kabarmu
[00:00.04]by: Ratna Listy
[00:51.04]
[00:53.04]>>>
[00:54.04]>>
[00:55.04]>
[00:56.04]Halo piye kabarmu,
[00:59.84]Uwis suwe ora ketemu..
[01:04.20]Sajak’e kok rodo kuru,
[01:07.93]Ono opo to mas..
[01:11.90]
[01:12.05]Ndek mbiyen sliramu ragu,
[01:16.00]Malah kowe milih kancaku..
[01:20.90]Saiki ditinggal mlayu,
[01:24.57]Mesakke uripmu..
[01:29.11]Saiki iki ono aku,
[01:32.83]Ora usah mikir liku-liku..
[01:37.49]Wis ben wae to mas..
[01:41.65]Saiki kowe karo aku,
[01:45.81]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[01:50.22]Ono sebabe i love you..
[01:56.75]
[02:08.96]>>>
[02:09.96]>>
[02:10.96]>
[02:11.96]Halo piye kabarmu,
[02:14.96]Uwis suwe ora ketemu..
[02:19.53]Sajak’e kok rodo kuru,
[02:23.26]Ono opo to mas..
[02:27.30]
[02:28.03]Ndek mbiyen sliramu ragu,
[02:31.33]Malah kowe milih kancaku..
[02:36.18]Saiki ditinggal mlayu,
[02:40.03]Mesakke uripmu..
[02:44.25]Saiki iki ono aku,
[02:47.91]Ora usah mikir liku-liku..
[02:52.82]Wis ben wae to mas..
[02:56.80]Saiki kowe karo aku,
[03:01.08]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[03:05.62]Ono sebabe i love you..
[03:11.95]
[03:24.01]>>>
[03:25.01]>>
[03:26.01]>
[03:27.01]Saiki iki ono aku,
[03:30.99]Ora usah mikir liku-liku..
[03:35.53]Wis ben wae to mas..
[03:39.56]Saiki kowe karo aku,
[03:43.72]Ora mungkin aku ninggal mlayu..
[03:48.13]Ono sebabe i love you..
[03:54.59]
[04:00.19]I love you..
[04:02.45]
[04:09.35]I love you..
[04:18.54]I love you..
[04:24.90]I love you..
[04:29.43]
—————
Preview:

Mangan Bareng

Sonny-Josz
Versi: Sonny Josz f. Ratna Listy

Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

Duet:
Koyo rembulan karo lintange,
Ojo nganti pisah bareng saklawase..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
—————–
[id: nhloquca]
[id: nhloquca]
[ar: Sony Josz f. Ratna Listy]
[ti: Mangan Bareng]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.02]Mangan Bareng
[00:18.00]Versi: Sony Josz f. Ratna Listy
[00:21.00]
[00:24.00]>>>
[00:25.00]>>
[00:26.00]>
[00:27.00]Lk: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[00:32.90]Lk: Seneng atiku sakbendino metu bareng..
[00:39.50]Lk: Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
[00:45.35]Lk: Kowe yo seneng aku tambah seneng..
[00:51.82]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[00:58.35]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[01:04.51]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[01:10.80]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[01:17.08]
[01:39.02]>>>
[01:40.02]>>
[01:41.02]>
[01:42.02](Mangan bareng),
[01:44.32]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[01:47.27]Lk: Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
[01:53.38]
[01:55.51](Mangan bareng),
[01:58.50]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[02:01.29]Lk: Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
[02:08.27]Duet: Koyo rembulan karo lintange,
[02:13.74]Duet: Ojo nganti pisah bareng saklawase..
[02:20.64]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[02:26.68]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[02:33.21]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[02:38.93]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[02:46.22]
[03:05.04]>>>
[03:06.04]>>
[03:07.04]>
[03:08.04]Lk: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[03:13.14]Lk: Seneng atiku sakbendino metu bareng..
[03:19.43]Lk: Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
[03:24.97]Lk: Kowe yo seneng aku tambah seneng..
[03:32.37]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[03:38.47]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[03:44.70]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[03:50.68]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[03:57.95]
[04:19.01]>>>
[04:20.01]>>
[04:21.01]>
[04:22.01](Mangan bareng),
[04:24.53]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[04:29.00]Lk: Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
[04:33.99]
[04:36.35](Mangan bareng),
[04:38.34]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[04:42.65]Lk: Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
[04:48.92]
———-
Preview:

Jogja Magetan

Sonny-Josz_Ratna-Listy
Versi: Sonny Josz ft. Ratna Listy

Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Pirang taun, ora ketemu
Yen wis ketemu iso ilang mumetku..

reff:
Lk:
Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang, seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..

reff:
Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: knvhchcq]
[ar: Sonny josz f. ratna listy]
[ti: Jogja magetan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.68]Jogja Magetan
[00:15.68]Versi : Sonny Josz f. Ratna Listy
[00:18.68]
[00:21.68]>>>
[00:22.68]>>
[00:23.68]>
[00:24.68]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[00:30.66]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[00:36.87]Lk: Mung kowe siji neng njero atiku,
[00:42.78]Lk: Ra bakal luntur nganti putih rambutku..
[00:48.86]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[00:54.29]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[01:00.64]Lk: Pirang taun, ora ketemu
[01:06.66]Lk: Yen wis ketemu iso ilang mumetku..
[01:12.59]
[01:22.59]>>>
[01:23.59]>>
[01:24.59]>
[01:25.59]Lk: Norantika..norantika..,pengen ketemu..
[01:34.82]
[01:40.37]Lk: Norantika..norantika..,kangen sliramu..
[01:50.76]Lk: Senajan omong sediluk,
[01:56.49]Lk: Pengen rasane ono neng sandhingku,
[02:03.76]Lk: Senajano mung liwat impi..
[02:09.94]Pr: Jogja magetan, dadi kenangan
[02:15.49]Pr: Antarane, kowe karo aku..
[02:21.65]Pr: Tapi sayang, seribu sayang,
[02:27.38]Pr: Aku nduwe bojo anakku wis loro..
[02:33.57]
[02:56.33]>>>
[02:57.33]>>
[02:58.33]>
[02:59.33]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[03:04.56]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[03:10.83]Lk: Mung kowe siji neng njero atiku,
[03:16.75]Lk: Ra bakal luntur nganti putih rambutku..
[03:22.74]
[03:35.34]Lk: Norantika..norantika..,pengen ketemu..
[03:45.19]
[03:51.13]Lk: Norantika..norantika..,kangen sliramu..
[04:00.22]Lk: Senajan omong sediluk,
[04:06.59]Lk: Pengen rasane ono neng sandhingku,
[04:14.33]Lk: Senajano mung liwat impi..
[04:20.08]Pr: Jogja magetan, dadi kenangan
[04:26.01]Pr: Antarane, kowe karo aku..
[04:31.98]Pr: Tapi sayang seribu sayang,
[04:37.94]Pr: Aku nduwe bojo anakku wis loro..
[04:44.01]
————-
Preview:

Gombal Mukiyo

Gombal Mukiyo
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny JOsz & Ratna Listy
Produksi : ??

Pr :
Ning endi mas, kowe ning endi
Ning endi mas, aku nggoleki
Jare arep marani, tiwas aku ngenteni
Aku wedi mas, kowe nggolek ganti

Lk :
Ojo kuwatir kowe dik, ojo kuwatir
Sak ndunyo dik, aku paling jujur
Aku ra bakalan, nglarani atimu
Mung kowe siji, ning njero atiku

reff :
LK :
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin sayangku, mung kanggo kowe
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin tresnoku, mung kanggo kowe

Ra ono liyane, mung kowe siji
Mung kowe siji, sing tak tresnani

reff :

Pr :
Ning endi mas, kowe ning endi
Ning endi mas, aku nggoleki
Jare arep marani, tiwas aku ngenteni
Aku wedi mas, kowe nggolek ganti

Lk :
Ojo kuwatir kowe dik, ojo kuwatir
Sak ndunyo dik, aku paling jujur
Aku ra bakalan, nglarani atimu
Mung kowe siji, ning njero atiku

reff :
LK :
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin sayangku, mung kanggo kowe
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin tresnoku, mung kanggo kowe

Ra ono liyane, mung kowe siji
Mung kowe siji, sing tak tresnani

[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin sayangku, mung kanggo kowe
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin tresnoku, mung kanggo kowe

Ra ono liyane, mung kowe siji
Mung kowe siji, sing tak tresnani

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1cnSqb5yciE

Sumi

Sonny-Josz_3
Versi: Sonny Josz ft. Ratna Listy

Dhik kowe pancen ayu,
Yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
Lambene sigar jambe,
Yen tak sawang tambah ayune..

Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..

reff:
Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Sumi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[id: hvlulich]
[00:00.01]Sumi
[00:00.01]by: Sonny Josz
[00:27.01]
[00:29.81]>>>
[00:30.81]>>
[00:31.81]>
[00:32.81]Dhik kowe pancen ayu,
[00:37.84]Yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
[00:44.57]Lambene sigar jambe,
[00:50.58]Yen tak sawang tambah ayune..
[00:56.81]Dhik aku naksir kowe,
[01:03.31]Opo kowe wis ono sing nduwe..
[01:10.34]Wis ono rong minggu,
[01:16.56]Tak simpen ono njero dodoku..
[01:23.37]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:29.34]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[01:36.19]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:42.04]Sumpah mati aku tresno sliramu..
[01:49.45]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:54.97]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[02:02.45]Sumi-sumi pancen ayu,
[02:07.98]Wani sumpah sikilku ketiban palu..
[02:15.01]Pr: Opo mas kowe pancen tresno,
[02:21.65]Pr: Atiku iki isih ragu-ragu..
[02:28.38]Pr: Yen pancene tresno,
[02:34.23]Pr: Cepet lamaren marang wong tuwaku..
[02:41.00]
[03:05.25]>>>
[03:06.25]>>
[03:07.25]>
[03:08.25]Dhik aku naksir kowe,
[03:13.53]Opo kowe wis ono sing nduwe..
[03:19.82]Wis ono rong minggu,
[03:26.12]Tak simpen ono njero dodoku..
[03:33.64]Sumi-sumi pancen ayu,
[03:38.69]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[03:45.79]Sumi-sumi pancen ayu,
[03:52.19]Sumpah mati aku tresno sliramu..
[03:59.59]Sumi-sumi pancen ayu,
[04:04.94]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[04:11.73]Sumi-sumi pancen ayu,
[04:17.51]Wani sumpah sikilku ketiban palu..
[04:25.03]Pr: Opo mas kowe pancen tresno,
[04:31.32]Pr: Atiku iki isih ragu-ragu..
[04:38.41]Pr: Yen pancene tresno,
[04:43.64]Pr: Cepet lamaren marang wong tuwaku..
[04:50.37]
—————
Preview: