Mangan Bareng

Sonny-Josz
Versi: Sonny Josz f. Ratna Listy

Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..

Duet:
Koyo rembulan karo lintange,
Ojo nganti pisah bareng saklawase..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Seneng atiku sakbendino metu bareng..
Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
Kowe yo seneng aku tambah seneng..

Pr:
Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
Numpak becak bareng, numpak motor bareng
Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..

reff:
Lk:
(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Pengen rasane sakbendino manggung bareng..

(Mangan bareng),
Nyanyi neng panggung bareng
Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
—————–
[id: nhloquca]
[id: nhloquca]
[ar: Sony Josz f. Ratna Listy]
[ti: Mangan Bareng]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.02]Mangan Bareng
[00:18.00]Versi: Sony Josz f. Ratna Listy
[00:21.00]
[00:24.00]>>>
[00:25.00]>>
[00:26.00]>
[00:27.00]Lk: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[00:32.90]Lk: Seneng atiku sakbendino metu bareng..
[00:39.50]Lk: Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
[00:45.35]Lk: Kowe yo seneng aku tambah seneng..
[00:51.82]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[00:58.35]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[01:04.51]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[01:10.80]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[01:17.08]
[01:39.02]>>>
[01:40.02]>>
[01:41.02]>
[01:42.02](Mangan bareng),
[01:44.32]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[01:47.27]Lk: Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
[01:53.38]
[01:55.51](Mangan bareng),
[01:58.50]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[02:01.29]Lk: Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
[02:08.27]Duet: Koyo rembulan karo lintange,
[02:13.74]Duet: Ojo nganti pisah bareng saklawase..
[02:20.64]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[02:26.68]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[02:33.21]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[02:38.93]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[02:46.22]
[03:05.04]>>>
[03:06.04]>>
[03:07.04]>
[03:08.04]Lk: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[03:13.14]Lk: Seneng atiku sakbendino metu bareng..
[03:19.43]Lk: Neng pasar bareng, ngombe kopi bareng
[03:24.97]Lk: Kowe yo seneng aku tambah seneng..
[03:32.37]Pr: Mangan bareng, mlaku mlaku bareng
[03:38.47]Pr: Senadyan sumpek nyawang kowe dadi seneng..
[03:44.70]Pr: Numpak becak bareng, numpak motor bareng
[03:50.68]Duet: Seneng rasane yen metu bareng bareng..
[03:57.95]
[04:19.01]>>>
[04:20.01]>>
[04:21.01]>
[04:22.01](Mangan bareng),
[04:24.53]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[04:29.00]Lk: Pengen rasane sakbendino manggung bareng..
[04:33.99]
[04:36.35](Mangan bareng),
[04:38.34]Lk: Nyanyi neng panggung bareng
[04:42.65]Lk: Anget rasane sakbendino ngumpul bareng..
[04:48.92]
———-
Preview:

Advertisements

Jogja Magetan

Sonny-Josz_Ratna-Listy
Versi: Sonny Josz ft. Ratna Listy

Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Pirang taun, ora ketemu
Yen wis ketemu iso ilang mumetku..

reff:
Lk:
Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang, seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..

reff:
Lk:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Mung kowing siji neng njero atiku,
Ra bakal luntur nganti putih rambutku..

Norantika..norantika..,pengen ketemu..
Norantika..norantika..,kangen sliramu..
Senajan omongku teluk,
Pengen rasane ono neng sandhingku,
Senajano mung liwat impiku..

Pr:
Jogja magetan, dadi kenangan
Antarane, kowe karo aku..
Tapi sayang seribu sayang,
Aku duwe bojo anakku wis loro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: knvhchcq]
[ar: Sonny josz f. ratna listy]
[ti: Jogja magetan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.68]Jogja Magetan
[00:15.68]Versi : Sonny Josz f. Ratna Listy
[00:18.68]
[00:21.68]>>>
[00:22.68]>>
[00:23.68]>
[00:24.68]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[00:30.66]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[00:36.87]Lk: Mung kowe siji neng njero atiku,
[00:42.78]Lk: Ra bakal luntur nganti putih rambutku..
[00:48.86]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[00:54.29]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[01:00.64]Lk: Pirang taun, ora ketemu
[01:06.66]Lk: Yen wis ketemu iso ilang mumetku..
[01:12.59]
[01:22.59]>>>
[01:23.59]>>
[01:24.59]>
[01:25.59]Lk: Norantika..norantika..,pengen ketemu..
[01:34.82]
[01:40.37]Lk: Norantika..norantika..,kangen sliramu..
[01:50.76]Lk: Senajan omong sediluk,
[01:56.49]Lk: Pengen rasane ono neng sandhingku,
[02:03.76]Lk: Senajano mung liwat impi..
[02:09.94]Pr: Jogja magetan, dadi kenangan
[02:15.49]Pr: Antarane, kowe karo aku..
[02:21.65]Pr: Tapi sayang, seribu sayang,
[02:27.38]Pr: Aku nduwe bojo anakku wis loro..
[02:33.57]
[02:56.33]>>>
[02:57.33]>>
[02:58.33]>
[02:59.33]Lk: Jogja magetan, dadi kenangan
[03:04.56]Lk: Antarane, kowe karo aku..
[03:10.83]Lk: Mung kowe siji neng njero atiku,
[03:16.75]Lk: Ra bakal luntur nganti putih rambutku..
[03:22.74]
[03:35.34]Lk: Norantika..norantika..,pengen ketemu..
[03:45.19]
[03:51.13]Lk: Norantika..norantika..,kangen sliramu..
[04:00.22]Lk: Senajan omong sediluk,
[04:06.59]Lk: Pengen rasane ono neng sandhingku,
[04:14.33]Lk: Senajano mung liwat impi..
[04:20.08]Pr: Jogja magetan, dadi kenangan
[04:26.01]Pr: Antarane, kowe karo aku..
[04:31.98]Pr: Tapi sayang seribu sayang,
[04:37.94]Pr: Aku nduwe bojo anakku wis loro..
[04:44.01]
————-
Preview:

Gombal Mukiyo

Gombal Mukiyo
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny JOsz & Ratna Listy
Produksi : ??

Pr :
Ning endi mas, kowe ning endi
Ning endi mas, aku nggoleki
Jare arep marani, tiwas aku ngenteni
Aku wedi mas, kowe nggolek ganti

Lk :
Ojo kuwatir kowe dik, ojo kuwatir
Sak ndunyo dik, aku paling jujur
Aku ra bakalan, nglarani atimu
Mung kowe siji, ning njero atiku

reff :
LK :
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin sayangku, mung kanggo kowe
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin tresnoku, mung kanggo kowe

Ra ono liyane, mung kowe siji
Mung kowe siji, sing tak tresnani

reff :

Pr :
Ning endi mas, kowe ning endi
Ning endi mas, aku nggoleki
Jare arep marani, tiwas aku ngenteni
Aku wedi mas, kowe nggolek ganti

Lk :
Ojo kuwatir kowe dik, ojo kuwatir
Sak ndunyo dik, aku paling jujur
Aku ra bakalan, nglarani atimu
Mung kowe siji, ning njero atiku

reff :
LK :
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin sayangku, mung kanggo kowe
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin tresnoku, mung kanggo kowe

Ra ono liyane, mung kowe siji
Mung kowe siji, sing tak tresnani

[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin sayangku, mung kanggo kowe
[Alah-alah gombal mukiyo, gombal mukiyo]
Lahir batin tresnoku, mung kanggo kowe

Ra ono liyane, mung kowe siji
Mung kowe siji, sing tak tresnani

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1cnSqb5yciE

Sumi

Sonny-Josz_3
Versi: Sonny Josz ft. Ratna Listy

Dhik kowe pancen ayu,
Yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
Lambene sigar jambe,
Yen tak sawang tambah ayune..

Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..

reff:
Dhik aku naksir kowe,
Opo kowe wis ono sing nduwe..
Wis ono rong minggu,
Tak simpen ono njero dodoku..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Sumpah mati aku tresno sliramu..

Sumi-sumi pancen ayu,
Kembang ndeso asli Wonogiri..
Sumi-sumi pancen ayu,
Wani sumpah sikilku ketiban palu..

Pr:
Opo mas kowe pancen tresno,
Atiku iki isih ragu-ragu..
Yen pancene tresno,
Cepet lamaren marang wong tuwaku..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Sonny Josz]
[ti: Sumi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[id: hvlulich]
[00:00.01]Sumi
[00:00.01]by: Sonny Josz
[00:27.01]
[00:29.81]>>>
[00:30.81]>>
[00:31.81]>
[00:32.81]Dhik kowe pancen ayu,
[00:37.84]Yen kowe ngguyu nyenengke atiku..
[00:44.57]Lambene sigar jambe,
[00:50.58]Yen tak sawang tambah ayune..
[00:56.81]Dhik aku naksir kowe,
[01:03.31]Opo kowe wis ono sing nduwe..
[01:10.34]Wis ono rong minggu,
[01:16.56]Tak simpen ono njero dodoku..
[01:23.37]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:29.34]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[01:36.19]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:42.04]Sumpah mati aku tresno sliramu..
[01:49.45]Sumi-sumi pancen ayu,
[01:54.97]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[02:02.45]Sumi-sumi pancen ayu,
[02:07.98]Wani sumpah sikilku ketiban palu..
[02:15.01]Pr: Opo mas kowe pancen tresno,
[02:21.65]Pr: Atiku iki isih ragu-ragu..
[02:28.38]Pr: Yen pancene tresno,
[02:34.23]Pr: Cepet lamaren marang wong tuwaku..
[02:41.00]
[03:05.25]>>>
[03:06.25]>>
[03:07.25]>
[03:08.25]Dhik aku naksir kowe,
[03:13.53]Opo kowe wis ono sing nduwe..
[03:19.82]Wis ono rong minggu,
[03:26.12]Tak simpen ono njero dodoku..
[03:33.64]Sumi-sumi pancen ayu,
[03:38.69]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[03:45.79]Sumi-sumi pancen ayu,
[03:52.19]Sumpah mati aku tresno sliramu..
[03:59.59]Sumi-sumi pancen ayu,
[04:04.94]Kembang ndeso asli Wonogiri..
[04:11.73]Sumi-sumi pancen ayu,
[04:17.51]Wani sumpah sikilku ketiban palu..
[04:25.03]Pr: Opo mas kowe pancen tresno,
[04:31.32]Pr: Atiku iki isih ragu-ragu..
[04:38.41]Pr: Yen pancene tresno,
[04:43.64]Pr: Cepet lamaren marang wong tuwaku..
[04:50.37]
—————
Preview: