Grajagan (ratna antika)


Versi: Ratna Antika

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..

Lungguh ring pasir-pasiran,
Sembur-semburan geredhoan..
Nggredhoni ombak playonan,
Lanang wadon uber-uberan..

reff:
Gandheng tangan nong pinggiran,
Pinggir pesisir geragajan..
Bisik-bisik semayanan,
Matri janji urip bareng..
Sir-siran ambi gandhangan,
Gending asli banyuwangian..

Gerajagan banyuwangi,
Saben dino sing tau sepi..
Lanang wadon hang nekani,
Ngilangaken susahe ati..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bqvhucci]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Grajagan]
[al: Rock Dhut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:00.04]Grajagan
[00:00.04]by: Ratna Antika
[00:40.04]
[00:42.04]>>>
[00:43.04]>>
[00:44.04]>
[00:45.04]Gerajagan banyuwangi,
[00:49.08]Saben dino sing tau sepi..
[00:57.51]Lanang wadon hang nekani,
[01:02.24]Ngilangaken susahe ati..
[01:08.32]
[01:13.04]Lungguh ring pasir-pasiran,
[01:18.51]Sembur-semburan geredhoan..
[01:26.15]Nggredhoni ombak playonan,
[01:31.24]Lanang wadon uber-uberan..
[01:37.58]
[02:10.07]>>>
[02:11.07]>>
[02:12.07]>
[02:13.07]Gandheng tangan nong pinggiran,
[02:16.44]Pinggir pesisir geragajan..
[02:24.67]Bisik-bisik semayanan,
[02:30.13]Matri janji urip bareng..
[02:38.40]Sir-siran ambi gandhangan,
[02:43.12]Gending asli banyuwangian..
[02:49.70]
[02:54.17]Gerajagan banyuwangi,
[02:59.21]Saben dino sing tau sepi..
[03:07.22]Lanang wadon hang nekani,
[03:12.00]Ngilangaken susahe ati..
[03:18.27]
[03:23.06]Lungguh ring pasir-pasiran,
[03:27.96]Sembur-semburan geredhoan..
[03:35.84]Nggredhoni ombak playonan,
[03:40.63]Lanang wadon uber-uberan..
[03:47.52]
[04:19.02]>>>
[04:20.02]>>
[04:21.02]>
[04:22.02]Gandheng tangan nong pinggiran,
[04:26.02]Pinggir pesisir geragajan..
[04:34.52]Bisik-bisik semayanan,
[04:39.48]Matri janji urip bareng..
[04:47.44]Sir-siran ambi gandhangan,
[04:52.40]Gending asli banyuwangian..
[04:59.24]
[05:04.15]Gerajagan banyuwangi,
[05:08.74]Saben dino sing tau sepi..
[05:16.26]Lanang wadon hang nekani,
[05:21.04]Ngilangaken susahe ati..
[05:27.75]
————–
Preview:

Advertisements

Keluyuran (ratna antika)

Ratna-Antika_19
Versi: Ratna Antika

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

Koyo wong urip dewekan,
Yo sing mikir paran-paran..
Anak rabi kebingungan,
Arep mangan golet utangan..

Aju kelendi nasib anak iki,
Kadhung wong tuweke sing perduli..
Aju kelendi nasib awak iki,
Kadhung riko sing gelem ngerteni..

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

reff:
Metu bengi sing weruh dung pamite,
Mulih-mulih serempodan lakonane..
Ngalor ngidul sing karuan omonge,
Mergo kakean ulihe ngombe..

reff:
Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
Myakne sun tanggung sak kabehane..
Ojo katek mikiraken anake,
Rodo-rodo riko abot mabuke..

reff:
Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

Koyo wong urip dewekan,
Yo sing mikir paran-paran..
Anak rabi kebingungan,
Arep mangan golet utangan..

Aju kelendi nasib anak iki,
Kadhung wong tuweke sing perduli..
Aju kelendi nasib awak iki,
Kadhung riko sing gelem ngerteni..

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

reff:
Metu bengi sing weruh dung pamite,
Mulih-mulih serempodan lakonane..
Ngalor ngidul sing karuan omonge,
Mergo kakean ulihe ngombe..

reff:
Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
Myakne sun tanggung sak kabehane..
Ojo katek mikiraken anake,
Rodo-rodo riko abot mabuke..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wowvbwch]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Keluyuran]
[al: Rock Dangdut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:16]
[00:00.04]Keluyuran
[00:00.04]by: Ratna Antika
[00:57.04]
[00:59.04]>>>
[01:00.04]>>
[01:01.04]>
[01:02.04]Bisane mabuk-mabukan,
[01:04.95]Saben bengi keluyuran..
[01:07.79]Rame-rame sak koncoan,
[01:10.74]Mulih-mulih mambu ombenan..
[01:14.29]
[01:16.85]Koyo wong urip dewekan,
[01:19.71]Yo sing mikir paran-paran..
[01:23.02]Anak rabi kebingungan,
[01:25.82]Arep mangan golet utangan..
[01:30.13]Aju kelendi nasib anak iki,
[01:36.33]Kadhung wong tuweke sing perduli..
[01:42.43]Aju kelendi nasib awak iki,
[01:48.34]Kadhung riko sing gelem ngerteni..
[01:53.50]
[01:56.48]Bisane mabuk-mabukan,
[01:59.61]Saben bengi keluyuran..
[02:02.92]Rame-rame sak koncoan,
[02:05.88]Mulih-mulih mambu ombenan..
[02:09.87]
[02:43.88]>>>
[02:44.88]>>
[02:45.88]>
[02:46.88]Metu bengi sing weruh dung pamite,
[02:49.88]Mulih-mulih serempodan lakonane..
[02:53.24]Ngalor ngidul sing karuan omonge,
[02:56.35]Mergo kakean ulihe ngombe..
[02:59.46]
[03:11.51]>>>
[03:12.51]>>
[03:13.51]>
[03:14.51]Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
[03:18.51]Myakne sun tanggung sak kabehane..
[03:21.23]Ojo katek mikiraken anake,
[03:24.25]Rodo-rodo riko abot mabuke..
[03:28.93]
[04:16.04]>>>
[04:17.04]>>
[04:18.04]>
[04:19.04]Bisane mabuk-mabukan,
[04:21.54]Saben bengi keluyuran..
[04:24.37]Rame-rame sak koncoan,
[04:27.41]Mulih-mulih mambu ombenan..
[04:30.83]
[04:33.32]Koyo wong urip dewekan,
[04:36.00]Yo sing mikir paran-paran..
[04:39.04]Anak rabi kebingungan,
[04:41.91]Arep mangan golet utangan..
[04:47.07]Aju kelendi nasib anak iki,
[04:52.67]Kadhung wong tuweke sing perduli..
[04:58.27]Aju kelendi nasib awak iki,
[05:04.23]Kadhung riko sing gelem ngerteni..
[05:09.66]
[05:13.26]Bisane mabuk-mabukan,
[05:15.56]Saben bengi keluyuran..
[05:18.97]Rame-rame sak koncoan,
[05:21.91]Mulih-mulih mambu ombenan..
[05:25.95]
[06:00.55]>>>
[06:01.55]>>
[06:02.55]>
[06:03.55]Metu bengi sing weruh dung pamite,
[06:06.55]Mulih-mulih serempodan lakonane..
[06:09.33]Ngalor ngidul sing karuan omonge,
[06:12.20]Mergo kakean ulihe ngombe..
[06:15.44]
[06:29.04]>>>
[06:30.04]>>
[06:31.04]>
[06:32.04]Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
[06:33.97]Myakne sun tanggung sak kabehane..
[06:37.07]Ojo katek mikiraken anake,
[06:40.32]Rodo-rodo riko abot mabuke..
[06:45.41]
————–
Preview:

Cinta Modal Sapi

Sodiq_Ratna-Antika_4
Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

LK:
IKI ONO PRAWAN,
PRAWANE PINGITAN,
AYUNE ORA KETULUNGAN..

MUMPUNG DURUNG KADHUNG,
GETUN NENG MBURIAN,
DIGONDOL UWONG AKU RA KUMANAN..

MUMPUNG DURUNG
KOWE DIGONDOL UWONG..
MUMPUNG MUMPUNG
ISIH UTUH DURUNG KELONG..

APA SALAH KANG SODIQ
MENARUH HATI..
WONG KOWE
AYUNE KOYO WIDODARI..

AKU IKI ANAK’E JURAGAN SAPI,
YEN MBOK TRIMO CINTAKU,
SUKURANE MBELIH SAPI SIJI..

PR:
WAHAI KAMU
HAY PEMUDA TAMPAN..
SIK TAS KENAL
KOK YO WANI NGOBRAL JANJI..

OPO WIS MANTEP
KOK WANI TENAN..
NGOMONG CINTA
KUDU WANI MBELANJANI..

WEDHAKKU LARANG
SEPATU TEKO ITALI MAS..
DURUNG MANEH BELANJAKU,
SAK ULANE NGANTI SEPULUH JETI..

reff:
PR:
AKU WEDI MENGKO KOK GOMBALI,
SAKITNYA TUH DI SINI..
AKU TAKUT ENTAR KAU BOHONGI,
SAKITNYA TUH DI SINI..

LK:
KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGGOMBALI..
CINTAKU PADAMU DHIK,
SETENGAH MATI..

KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGAPUSI..
YEN ORA PERCOYO,
JAMINANE NGANGGO SAPI..

LK: JAMINANE SAPI TELU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU WEDHAKKU..
LK: JAMINANE SAPI PITU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU SEPATUKU..
LK: TAK TAMBAHI SAPI WOLU,
PR: LA NGENE IKI CALON BOJOKU..

LK:
MUMPUNG DURUNG
KOWE DIGONDOL UWONG..
MUMPUNG MUMPUNG
ISIH UTUH DURUNG KELONG..

APA SALAH KANG SODIQ
MENARUH HATI..
WONG KOWE
AYUNE KOYO WIDODARI..

AKU IKI ANAK’E JURAGAN SAPI,
YEN MBOK TRIMO CINTAKU,
SUKURANE MBELIH SAPI SIJI..

PR:
WAHAI KAMU
HAY PEMUDA TAMPAN..
SIK TAS KENAL
KOK YO WANI NGOBRAL JANJI..

OPO WIS MANTEP
KOK WANI TENAN..
NGOMONG CINTA
KUDU WANI MBELANJANI..

WEDHAKKU LARANG
SEPATU TEKO ITALI MAS..
DURUNG MANEH BELANJAKU,
SAK ULANE NGANTI SEPULUH JETI..

reff:
PR:
AKU WEDI MENGKO KOK GOMBALI,
SAKITNYA TUH DI SINI..
AKU TAKUT ENTAR KAU BOHONGI,
SAKITNYA TUH DI SINI..

LK:
KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGGOMBALI..
CINTAKU PADAMU DHIK,
SETENGAH MATI..

KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGAPUSI..
YEN ORA PERCOYO,
JAMINANE NGANGGO SAPI..

LK: JAMINANE SAPI TELU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU WEDHAKKU..
LK: JAMINANE SAPI PITU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU SEPATUKU..
LK: TAK TAMBAHI SAPI WOLU,
PR: LA NGENE IKI CALON BOJOKU..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nusnkach]
[ar: Ratna Antika ft. Sodiq]
[ti: Cinta Modal Sapi]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:58]
[00:00.01]Cinta Modal Sapi
[00:00.01]by: Ratna Antika ft. Sodiq
[00:34.01]
[00:36.76]>>>
[00:37.76]>>
[00:38.76]>
[00:39.76]Lk: Iki ono prawan,
[00:42.76]Lk: Prawane pingitan,
[00:45.10]Lk: Ayune ora ketulungan..
[00:49.77]Lk: Mumpung durung kadhung,
[00:51.77]Lk: Getun neng mburian,
[00:54.25]Lk: Digondol uwong aku ra kumanan..
[00:58.87]
[01:03.79]Lk: Mumpung durung
[01:05.58]Lk: Kowe digondol uwong..
[01:08.69]Lk: Mumpung mumpung
[01:10.00]Lk: Isih utuh durung kelong..
[01:13.44]Lk: Apa salah kang sodiq
[01:15.16]Lk: Menaruh hati..
[01:17.65]Lk: Wong kowe
[01:18.74]Lk: Ayune koyo widodari..
[01:22.47]Lk: Aku iki anak’e juragan sapi,
[01:26.51]Lk: Yen mbok trimo cintaku,
[01:30.61]Lk: Sukurane mbelih sapi siji..
[01:34.04]
[01:36.26]Pr: Wahai kamu
[01:37.77]Pr: Hay pemuda tampan..
[01:40.19]Pr: Sik tas kenal
[01:41.81]Pr: Kok yo wani ngobral janji..
[01:45.10]Pr: Opo wis mantep
[01:46.59]Pr: Kok wani tenan..
[01:49.15]Pr: Ngomong cinta
[01:50.84]Pr: Kudu wani mbelanjani..
[01:54.34]Pr: Wedhakku larang
[01:55.89]Pr: Sepatu teko itali mas..
[01:58.69]Pr: Durung maneh belanjaku,
[02:01.33]Pr: Sak ulane nganti sepuluh jeti..
[02:06.41]
[02:36.64]>>>
[02:37.64]>>
[02:38.64]>
[02:39.64]Pr: Aku wedi mengko kok gombali,
[02:44.61]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[02:48.89]Pr: Aku takut entar kau bohongi,
[02:54.23]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[02:58.89]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[03:00.82]Lk: Aku ra nggombali..
[03:03.00]Lk: Cintaku padamu dhik,
[03:05.30]Lk: Setengah mati..
[03:07.91]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[03:09.78]Lk: Aku ra ngapusi..
[03:12.14]Lk: Yen ora percoyo,
[03:14.19]Lk: Jaminane nganggo sapi..
[03:20.60]Lk: Jaminane sapi telu,
[03:24.27]Pr: Iku mung cukup tuku wedhakku..
[03:29.38]Lk: Jaminane sapi pitu,
[03:34.11]Pr: Iku mung cukup tuku sepatuku..
[03:39.22]Lk: Tak tambahi sapi wolu,
[03:43.19]Pr: La ngene iki calon bojoku..
[03:48.10]
[03:57.01]Lk: Mumpung durung
[03:58.73]Lk: Kowe digondol uwong..
[04:02.15]Lk: Mumpung mumpung
[04:03.77]Lk: Isih utuh durung kelong..
[04:07.13]Lk: Apa salah kang sodiq
[04:08.94]Lk: Menaruh hati..
[04:11.48]Lk: Wong kowe
[04:12.60]Lk: Ayune koyo widodari..
[04:16.09]Lk: Aku iki anak’e juragan sapi,
[04:20.00]Lk: Yen mbok trimo cintaku,
[04:22.86]Lk: Sukurane mbelih sapi siji..
[04:27.98]
[04:29.84]Pr: Wahai kamu
[04:31.26]Pr: Hay pemuda tampan..
[04:34.26]Pr: Sik tas kenal
[04:35.50]Pr: Kok yo wani ngobral janji..
[04:39.05]Pr: Opo wis mantep
[04:40.60]Pr: Kok wani tenan..
[04:43.58]Pr: Ngomong cinta
[04:44.76]Pr: Kudu wani mbelanjani..
[04:47.99]Pr: Wedhakku larang
[04:49.48]Pr: Sepatu teko itali mas..
[04:52.22]Pr: Durung maneh belanjaku,
[04:55.28]Pr: Sak ulane nganti sepuluh jeti..
[05:00.00]
[05:30.62]>>>
[05:31.62]>>
[05:32.62]>
[05:33.62]Pr: Aku wedi mengko kok gombali,
[05:38.35]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[05:43.43]Pr: Aku takut entar kau bohongi,
[05:48.03]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[05:52.76]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[05:54.65]Lk: Aku ra nggombali..
[05:56.76]Lk: Cintaku padamu dhik,
[05:59.18]Lk: Setengah mati..
[06:01.79]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[06:03.79]Lk: Aku ra ngapusi..
[06:05.97]Lk: Yen ora percoyo,
[06:09.33]Lk: Jaminane nganggo sapi..
[06:14.18]Lk: Jaminane sapi telu,
[06:18.21]Pr: Iku mung cukup tuku wedhakku..
[06:22.57]Lk: Jaminane sapi pitu,
[06:27.79]Pr: Iku mung cukup tuku sepatuku..
[06:31.47]Lk: Tak tambahi sapi wolu,
[06:37.00]Pr: La ngene iki calon bojoku..
[06:42.29]
————
Preview:

Bojo Ketikung

Ratna-Antika_13
Versi: Ratna Antika

“Jangan opo? jangan kangkung
“Tempe opo? tempe koro
“Ngopo kok bingung? wedi ditikung
“Popo po ora? ora popo bro
“Iyo ta?..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Hey kowe koncoku,
Sing jarene csku,
Nanging nyatane neng mburi,
Kok kowe koyo pabu,
Mbribik nikung nyiak,
Bojone konco dewe,
Ora mikir koncone,
Tumindak sak penak’e,

Paiten cangkem lunyu,
Kau merebut pacarku,
Tusuk dari belakang,
Ah mana kutahu,
Seakan kau arjuna,
Padahal engkau keju,
Ra nganggo sopan santun,
Kau dustai diriku,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Aku kurang opo,
Kok kowe iso tego,
Opo ono salahku,
Terus kowe nikung aku,
Opo butuh ajarno,
Kok kowe kudu lilo,
Ngrasakno tumindakmu,
Sing ngrugekke awakku,

Pancen kowe konyol,
Neng utekmu kok protol,
Pendhak dinane awak’e,
Bojoku tok gondhol,
Tak bisa aku pendam,
Mana sanggup bertahan,
Neng ngarep kok apik’an,
Neng mburi kok bajingan,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Yo wis sak karepmu,
Nek ngene ki caramu,
Yen iki wis dalane,
Aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak bedani,
Kok watakmu kemlinthi,
Pacar teman sendiri,
Kau anggap permaisuri,

Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng,
Awet tekan tuwo,
Sakjane aku ngguyu,
Mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku,

Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..

Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..

Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wzukuwch]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Bojo Ketikung]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:38]
[00:05.93]”Jangan opo? jangan kangkung
[00:08.79]”Tempe opo? tempe koro
[00:11.32]”Ngopo kok bingung? wedi ditikung
[00:13.30]”Popo po ora? ora popo bro
[00:16.52]”Iyo ta?..
[00:17.92]Aku ra nyongko,
[00:20.43]Kowe tego karo konco..
[00:24.09]Jarene konco kenthel,
[00:26.62]Bojoku tok sleding tekel..
[00:30.49]Opo ra ono,
[00:33.04]Kimcil liyo sing seneng kowe..
[00:36.58]Nganti kowe nikung,
[00:39.44]Bojone konco dewe..
[00:43.05]Hey kowe koncoku,
[00:44.73]Sing jarene csku,
[00:46.29]Nanging nyatane neng mburi,
[00:48.30]kok kowe koyo pabu,
[00:49.46]Mbribik nikung nyiak,
[00:50.98]Bojone konco dewe,
[00:52.68]Ora mikir koncone,
[00:54.33]Tumindak sak penak’e,
[00:55.82]Paiten cangkem lunyu,
[00:57.33]Kau merebut pacarku,
[00:59.07]Tusuk dari belakang,
[01:00.69]Ah mana kutahu,
[01:02.32]Seakan kau arjuna,
[01:03.81]Padahal engkau keju,
[01:05.41]Ra nganggo sopan santun,
[01:07.17]Kau dustai diriku,
[01:08.66]Sak tenane atiku loro,
[01:14.00]Nanging aku mencoba ra popo..
[01:20.54]Sak tenane atiku loro,
[01:26.39]Nanging aku kebacut loro..
[01:32.60]
[01:34.22]Aku ra nyongko,
[01:36.09]Kowe tego karo konco..
[01:39.45]Jarene konco kenthel,
[01:42.25]Bojoku tok sleding tekel..
[01:46.29]Opo ra ono,
[01:48.78]Kimcil liyo sing seneng kowe..
[01:52.35]Nganti kowe nikung,
[01:55.18]Bojone konco dewe..
[01:58.79]Aku kurang opo,
[02:00.30]Kok kowe iso tego,
[02:02.04]Opo ono salahku,
[02:03.68]Terus kowe nikung aku,
[02:05.33]Opo butuh ajarno,
[02:06.75]Kok kowe kudu lilo,
[02:08.24]Ngrasakno tumindakmu,
[02:09.99]Sing ngrugekke awakku,
[02:11.74]Pancen kowe konyol,
[02:13.20]Neng utekmu kok protol,
[02:14.87]Pendhak dinane awak’e,
[02:16.62]Bojoku tok gondhol,
[02:18.29]Tak bisa aku pendam,
[02:19.66]Mana sanggup bertahan,
[02:21.23]Neng ngarep kok apik’an,
[02:22.84]Neng mburi kok bajingan,
[02:24.39]Sak tenane atiku loro,
[02:29.65]Nanging aku mencoba ra popo..
[02:36.49]Sak tenane atiku loro,
[02:42.22]Nanging aku kebacut loro..
[02:49.12]Aku ra nyongko,
[02:51.60]Kowe tego karo konco..
[02:55.41]Jarene konco kenthel,
[02:58.13]Bojoku tok sleding tekel..
[03:01.32]Opo ra ono,
[03:04.12]Kimcil liyo sing seneng kowe..
[03:07.97]Nganti kowe nikung,
[03:10.70]Bojone konco dewe..
[03:14.57]Yo wis sak karepmu,
[03:16.35]Nek ngene ki caramu,
[03:18.09]Yen iki wis dalane,
[03:19.65]Aku mung ikhlas wae,
[03:21.20]Kowe mung tak bedani,
[03:22.75]Kok watakmu kemlinthi,
[03:24.30]Pacar teman sendiri,
[03:25.98]Kau anggap permaisuri,
[03:27.66]Gek ndang rumat kono,
[03:29.35]Gek ndang untal kono,
[03:30.78]Mugo iso seneng,
[03:32.34]Awet tekan tuwo,
[03:33.83]Sakjane aku ngguyu,
[03:35.32]Mikirne tumindakmu,
[03:36.87]Kok kowe nggragas banget,
[03:38.56]Ngopeni turahanku,
[03:40.35]Sak tenane atiku loro,
[03:45.31]Nanging aku mencoba ra popo..
[03:52.15]Sak tenane atiku loro,
[03:57.81]Nanging aku kebacut loro..
[04:05.34]Aku ra nyongko,
[04:07.40]Kowe tego karo konco..
[04:10.81]Jarene konco kenthel,
[04:13.75]Bojoku tok sleding tekel..
[04:17.73]Opo ra ono,
[04:20.23]Kimcil liyo sing seneng kowe..
[04:23.60]Nganti kowe nikung,
[04:26.26]Bojone konco dewe..
[04:31.00]
————–
Preview:

Goyang Walang Kekek

Ratna-Antika_9
Versi: Ratna Antika

YANG LAGI SENDIRI, YANG LAGI SENDIRI
TAK PUNYA KEKASIH HATI..
YANG LAGI PATAH HATI, YANG LAGI PATAH HATI
AYO KITA HAPPY HAPPY..

PUTUS CINTA JANGAN SAMPAI FRUSTASI,
PUTUS CINTA AYO KITA CARI LAGI..
HIDUP INI SUNGGUH INDAH DINIKMATI,
MENDING PAKE GOYANG BERSENANG-SENANG..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
PESANNYA SI EMBAH,
WONG SENENG GOYANG ORA GAMPANG TUWEK..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
SANGKING NIKMATNYA BERGOYANG,
SAMPEK LUPA KANTONG LAGI BOKEK..

REFF:
YANG LAGI SENDIRI, YANG LAGI SENDIRI
TAK PUNYA KEKASIH HATI..
YANG LAGI PATAH HATI, YANG LAGI PATAH HATI
AYO KITA HAPPY HAPPY..

PUTUS CINTA JANGAN SAMPAI FRUSTASI,
PUTUS CINTA AYO KITA CARI LAGI..
HIDUP INI SUNGGUH INDAH DINIKMATI,
MENDING PAKE GOYANG BERSENANG-SENANG..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
PESANNYA SI EMBAH,
WONG SENENG GOYANG ORA GAMPANG TUWEK..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
SANGKING NIKMATNYA BERGOYANG,
SAMPEK LUPA KANTONG LAGI BOKEK..

REFF:
YANG LAGI SENDIRI, YANG LAGI SENDIRI
TAK PUNYA KEKASIH HATI..
YANG LAGI PATAH HATI, YANG LAGI PATAH HATI
AYO KITA HAPPY HAPPY..

PUTUS CINTA JANGAN SAMPAI FRUSTASI,
PUTUS CINTA AYO KITA CARI LAGI..
HIDUP INI SUNGGUH INDAH DINIKMATI,
MENDING PAKE GOYANG BERSENANG-SENANG..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
PESANNYA SI EMBAH,
WONG SENENG GOYANG ORA GAMPANG TUWEK..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
SANGKING NIKMATNYA BERGOYANG,
SAMPEK LUPA KANTONG LAGI BOKEK..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
PESANNYA SI EMBAH,
WONG SENENG GOYANG ORA GAMPANG TUWEK..

GOYANG WALANG KEKEK,
BADANNYA GOYANG KAKINYA MEKEKEK..
SANGKING NIKMATNYA BERGOYANG,
SAMPEK LUPA KANTONG LAGI BOKEK KEK EKEK..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ozvuvsch]
[ar: Ratna antika]
[ti: Goyang walang kekek]
[al: Dangdut koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.02]Goyang Walang Kekek
[00:01.02]by: Ratna Antika
[00:42.02]
[00:44.02]>>>
[00:45.02]>>
[00:46.02]>
[00:47.02]Yang lagi sendiri,
[00:49.40]yang lagi sendiri
[00:51.02]Tak punya kekasih hati..
[00:54.27]Yang lagi patah hati,
[00:55.96]yang lagi patah hati
[00:57.46]Ayo kita happy happy..
[01:00.53]Putus cinta
[01:02.33]jangan sampai frustasi,
[01:04.46]Putus cinta
[01:04.92]ayo kita cari lagi..
[01:07.24]Hidup ini
[01:08.74]sungguh indah dinikmati,
[01:10.73]Mending pake goyang
[01:13.62]bersenang-senang..
[01:16.54]
[01:18.18]Goyang walang kekek,
[01:19.86]Badannya goyang
[01:21.55]kakinya mekekek..
[01:23.68]Pesannya si embah,
[01:26.30]Wong seneng goyang
[01:27.42]ora gampang tuwek..
[01:30.30]Goyang walang kekek,
[01:32.86]Badannya goyang
[01:34.49]kakinya mekekek..
[01:36.67]Sangking nikmatnya bergoyang,
[01:39.11]Sampek lupa
[01:40.28]kantong lagi bokek..
[01:43.66]
[01:58.18]>>>
[01:59.18]>>
[02:00.18]>
[02:01.18]Yang lagi sendiri,
[02:02.92]yang lagi sendiri
[02:04.74]Tak punya kekasih hati..
[02:07.62]Yang lagi patah hati,
[02:09.11]yang lagi patah hati
[02:10.88]Ayo kita happy happy..
[02:14.44]Putus cinta
[02:15.44]jangan sampai frustasi,
[02:17.56]Putus cinta
[02:18.88]ayo kita cari lagi..
[02:20.75]Hidup ini
[02:22.19]sungguh indah dinikmati,
[02:24.13]Mending pake goyang
[02:26.81]bersenang-senang..
[02:30.25]
[02:31.44]Goyang walang kekek,
[02:33.37]Badannya goyang
[02:34.88]kakinya mekekek..
[02:37.31]Pesannya si embah,
[02:39.75]Wong seneng goyang
[02:42.06]ora gampang tuwek..
[02:44.25]Goyang walang kekek,
[02:46.12]Badannya goyang
[02:47.88]kakinya mekekek..
[02:50.31]Sangking nikmatnya bergoyang,
[02:52.62]Sampek lupa
[02:54.12]kantong lagi bokek..
[02:57.00]
[03:12.02]>>>
[03:13.02]>>
[03:14.02]>
[03:15.02]Yang lagi sendiri,
[03:16.88]yang lagi sendiri
[03:18.32]Tak punya kekasih hati..
[03:21.19]Yang lagi patah hati,
[03:22.94]yang lagi patah hati
[03:24.44]Ayo kita happy happy..
[03:28.00]Putus cinta
[03:29.44]jangan sampai frustasi,
[03:31.00]Putus cinta
[03:32.51]ayo kita cari lagi..
[03:34.31]Hidup ini
[03:35.88]sungguh indah dinikmati,
[03:37.69]Mending pake goyang
[03:40.88]bersenang-senang..
[03:43.81]
[03:45.06]Goyang walang kekek,
[03:46.88]Badannya goyang
[03:48.25]kakinya mekekek..
[03:50.76]Pesannya si embah,
[03:52.69]Wong seneng goyang
[03:54.63]ora gampang tuwek..
[03:57.50]Goyang walang kekek,
[03:59.63]Badannya goyang
[04:01.37]kakinya mekekek..
[04:03.81]Sangking nikmatnya bergoyang,
[04:05.94]Sampek lupa
[04:07.44]kantong lagi bokek..
[04:10.43]Goyang walang kekek,
[04:12.63]Badannya goyang
[04:14.26]kakinya mekekek..
[04:16.76]Pesannya si embah,
[04:18.94]Wong seneng goyang
[04:20.87]ora gampang tuwek..
[04:23.20]Goyang walang kekek,
[04:25.31]Badannya goyang
[04:27.13]kakinya mekekek..
[04:29.19]Sangking nikmatnya bergoyang,
[04:31.38]Sampek lupa
[04:33.13]kantong lagi bokek.. kek ekek..
[04:36.32]
———–
Preview:

Perawan Tuwek

Sodiq_Ratna-Antika
Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

Pr:
CECEK GEDE ARANE TEKEK,
PIRING CILIK ARANE LEPEK..
TAMBAH SUWE UMUR TAMBAH TUWEK,
KABEH WIS RABI AKU SIK GOLEK..

Lk:
MANGAN SATE ENAK RASANE,
AMERIKA NEGORO GEDE..
TIMBANG MACAK GAK ONO SING NDUWE,
OJO NGERSULO TAK RABI DEWE..

Pr: OMONG OPO CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..
Pr: KURANG BANTER CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..

Pr:
KRINGETMU WIS MAMBU LEMAH,
ELEK TUWEK SIK KAKEAN POLAH..
MENDEM RABI AWAKMU,
DILUK MATEK RONDO AWAKKU..

Lk:
JO NGENYEK KARO AKU,
MASIO WIS TUWEK MANTAN PETINJU..
SUWE ENTEK NEK GELEM AWAKMU,
PERAWAN TUWEK AKU I LOVE YOU..

reff:
Pr:
CECEK GEDE ARANE TEKEK,
PIRING CILIK ARANE LEPEK..
TAMBAH SUWE UMUR TAMBAH TUWEK,
KABEH WIS RABI AKU SIK GOLEK..

Lk:
MANGAN SATE ENAK RASANE,
AMERIKA NEGORO GEDE..
TIMBANG MACAK GAK ONO SING NDUWE,
OJO NGERSULO TAK RABI DEWE..

Pr: OMONG OPO CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..
Pr: KURANG BANTER CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..

Pr:
KRINGETMU WIS MAMBU LEMAH,
ELEK TUWEK SIK KAKEAN POLAH..
MENDEM RABI AWAKMU,
DILUK MATEK RONDO AWAKKU..

Lk:
JO NGENYEK KARO AKU,
MASIO WIS TUWEK MANTAN PETINJU..
SUWE ENTEK NEK GELEM AWAKMU,
PERAWAN TUWEK AKU I LOVE YOU..

Ft:
TIMBANGANE MAMBU DEWE DEWE,
OJO KESUWEN AYO RABI WAE..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zlzvbwcv]
[ar: Ratna Antika;Sodiq]
[ti: Perawan Tuwek]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:31]
[00:01.01]Perawan Tuwek
[00:27.32]by: Ratna Antika ft. Sodiq
[00:30.32]
[00:32.32]>>>
[00:33.32]>>
[00:34.32]>
[00:35.32]Pr: CECEK GEDE ARANE TEKEK,
[00:38.31]Pr: PIRING CILIK ARANE LEPEK..
[00:42.01]Pr: TAMBAH SUWE UMUR TAMBAH TUWEK,
[00:44.82]Pr: KABEH WIS RABI AKU SIK GOLEK..
[00:49.63]
[00:53.70]Lk: MANGAN SATE ENAK RASANE,
[00:56.01]Lk: AMERIKA NEGORO GEDE..
[00:59.88]Lk: TIMBANG MACAK GAK ONO SING NDUWE,
[01:02.88]Lk: OJO NGERSULO TAK RABI DEWE..
[01:06.63]Pr: OMONG OPO CAK!
[01:07.88]Lk: TAK RABI DEWE..
[01:09.76]Pr: KURANG BANTER CAK!
[01:11.02]Lk: TAK RABI DEWE..
[01:14.78]Pr: KRINGETMU WIS MAMBU LEMAH,
[01:18.09]Pr: ELEK TUWEK SIK KAKEAN POLAH..
[01:21.89]Pr: MENDEM RABI AWAKMU,
[01:24.52]Pr: DILUK MATEK RONDO AWAKKU..
[01:28.37]Lk: JO NGENYEK KARO AKU,
[01:30.75]Lk: MASIO WIS TUWEK MANTAN PETINJU..
[01:34.63]Lk: SUWE ENTEK NEK GELEM AWAKMU,
[01:37.57]Lk: PERAWAN TUWEK AKU I LOVE YOU..
[01:41.69]
[02:09.45]>>>
[02:10.45]>>
[02:11.45]>
[02:12.45]Pr: CECEK GEDE ARANE TEKEK,
[02:14.51]Pr: PIRING CILIK ARANE LEPEK..
[02:19.27]Pr: TAMBAH SUWE UMUR TAMBAH TUWEK,
[02:22.34]Pr: KABEH WIS RABI AKU SIK GOLEK..
[02:27.20]
[02:31.24]Lk: MANGAN SATE ENAK RASANE,
[02:34.05]Lk: AMERIKA NEGORO GEDE..
[02:37.74]Lk: TIMBANG MACAK GAK ONO SING NDUWE,
[02:40.43]Lk: OJO NGERSULO TAK RABI DEWE..
[02:43.99]Pr: OMONG OPO CAK!
[02:45.31]Lk: TAK RABI DEWE..
[02:47.25]Pr: KURANG BANTER CAK!
[02:49.24]Lk: TAK RABI DEWE..
[02:52.74]Pr: KRINGETMU WIS MAMBU LEMAH,
[02:55.05]Pr: ELEK TUWEK SIK KAKEAN POLAH..
[02:59.19]Pr: MENDEM RABI AWAKMU,
[03:01.80]Pr: DILUK MATEK RONDO AWAKKU..
[03:06.69]Lk: JO NGENYEK KARO AKU,
[03:08.81]Lk: MASIO WIS TUWEK MANTAN PETINJU..
[03:12.13]Lk: SUWE ENTEK NEK GELEM AWAKMU,
[03:14.88]Lk: PERAWAN TUWEK AKU I LOVE YOU..
[03:19.62]Ft: TIMBANGANE MAMBU DEWE DEWE,
[03:22.06]Ft: OJO KESUWEN AYO RABI WAE..
[03:26.68]
————
Preview:

Emong

Ratna-Antika
Versi: Ratna Antika

Emong noleh bain sun emong,
Weruh riko isun emong..
Keseron riko natoni..

Emong atinisun kadhung emong,
Yo wis kari kadhung emong..
Bolak balik diapusi..

reff:
Emong emong isun wis emong,
Balik nyang riko isun emong..
Ojo digawe loro ati,
Sopo hang sulung nglarani..
Sepisan pindho sun sepuro,
Tapi riko tetep gumbiro..

Emong cukup semen wis emong,
Dijak balik isun emong..
Timbang balik dilarani..

Emong atinisun kadhung emong,
Yo wis kari kadhung emong..
Bolak balik diapusi..

reff:
Emong emong isun wis emong,
Balik nyang riko isun emong..
Ojo digawe loro ati,
Sopo hang sulung nglarani..
Sepisan pindho sun sepuro,
Tapi riko tetep gumbiro..

Emong cukup semen wis emong,
Dijak balik isun emong..
Timbang balik dilarani..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zkczlics]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Emong]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.37]Emong
[00:18.37]Versi: Ratna Antika
[00:21.37]
[00:24.37]>>>
[00:25.37]>>
[00:26.37]>
[00:27.37]Emong noleh bain sun emong,
[00:33.37]Weruh riko isun emong..
[00:38.92]Keseron riko natoni..
[00:41.68]
[00:44.92]Emong atinisun kadhung emong,
[00:50.83]Yo wis kari kadhung emong..
[00:56.18]Bolak balik diapusi..
[00:59.66]
[01:02.88]==ratna antika, emong==
[01:30.02]
[01:33.02]>>>
[01:34.02]>>
[01:35.02]>
[01:36.02]Emong emong isun wis emong,
[01:39.52]Balik nyang riko isun emong..
[01:45.08]Ojo digawe loro ati,
[01:49.29]Sopo hang sulung nglarani..
[01:52.65]Sepisan pindho sun sepuro,
[01:57.44]Tapi riko tetep gumbiro..
[02:03.66]Emong cukup semen wis emong,
[02:09.57]Dijak balik isun emong..
[02:15.10]Timbang balik dilarani..
[02:19.62]Emong atinisun kadhung emong,
[02:27.40]Yo wis kari kadhung emong..
[02:32.56]Bolak balik diapusi..
[02:36.29]
[02:39.34]==ratna antika, emong==
[03:06.02]
[03:09.02]>>>
[03:10.02]>>
[03:11.02]>
[03:12.52]Emong emong isun wis emong,
[03:17.02]Balik nyang riko isun emong..
[03:21.27]Ojo digawe loro ati,
[03:25.74]Sopo hang sulung nglarani..
[03:30.04]Sepisan pindho sun sepuro,
[03:34.38]Tapi riko tetep gumbiro..
[03:40.00]Emong cukup semen wis emong,
[03:46.46]Dijak balik isun emong..
[03:51.63]Timbang balik dilarani..
[03:55.16]
—————-
Preview: