Ra Jodo


Versi: RapX

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..
Kelingan tresnaku ora direstui..

Bojo Mokong


Versi: RapX

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

pancen kowe mokong wedi rai wani bokong,
ndelik neng kempit kelek wani yen onok wong tuwek,
kau bisanya medongkrong delak-delek kayak kingkong,
kau pintaku setia nyatanya kau yang mendua..

aku wis sego tempong jawaku iso ngemong,
merjuangno awakmu sampek aku tambah kuru,
tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine,
ku ra ono benere malah terus salah wae..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe pancen pabu nanging utekmu lucu,
gawanane muring mikirmu dadi miring,
delok’en to polahmu kowe raiso mlayu,
ketok’e ngguya ngguyu athoh athoh nong atimu..

saiki koen rasakno urip gae karepmu,
sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku,
aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine,
tampak dari matamu ketok’e galau melulu..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe yo kowe golek senengmu dewe,
kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu,
amergo kowe demen kakumu kenemenen,
limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng..

aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti,
ra ngangge musyawarah selalu marah marah,
mikiro akibate delok’en resikone,
kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

123