Ra Jodo


Versi: RapX

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu mulih,
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu..

Sak tenane ati iki loro loro loro,
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..

Nyeseg jejeg nong ati,
Nyakseni kowe rabi..
Lilo dadi dedungo,
Ngarep tekanmu dadi rondo..

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..

Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..

reff:
Maafkanku kali ini harus pergi,
Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
Banyu moto iki mili nguras ati,
Kelingan tresnaku ora direstui..
Kelingan tresnaku ora direstui..
——————
[ver: lyrics]
[id: nnaoulci]
[ar: RapX]
[ti: Ra Jodo]
[al: Hip Hop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.05]Ra Jodo – RapX
[00:05.05]
[00:07.05]Maafkanku kali ini harus pergi,
[00:13.65]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[00:20.02]Banyu moto iki mili nguras ati,
[00:27.41]Kelingan tresnaku ora direstui..
[00:33.78]
[00:35.90]Mama papa maafkan aku yang tak bisa
[00:38.89]Membawa calon mantumu mulih,
[00:41.08]Mergo anakmu iki ra diparingi restu
[00:44.39]Marang calon besanmu..
[00:48.32]Sak tenane ati iki loro loro loro,
[00:51.62]Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
[00:55.06]Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
[00:58.36]Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..
[01:04.17]Nyeseg jejeg nong ati nyakseni kowe rabi,
[01:10.16]Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo..
[01:18.33]Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
[01:21.83]Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
[01:25.33]Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
[01:29.26]Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..
[01:34.69]Maafkanku kali ini harus pergi,
[01:41.06]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[01:47.92]Banyu moto iki mili nguras ati,
[01:54.35]Kelingan tresnaku ora direstui..
[02:00.84]
[02:27.99]>>>
[02:28.99]>>
[02:29.99]>
[02:30.99]Mama papa maafkan aku yang tak bisa
[02:33.09]Membawa calon mantumu mulih,
[02:36.03]Mergo anakmu iki ra diparingi restu
[02:39.46]Marang calon besanmu..
[02:43.20]Sak tenane ati iki loro loro loro,
[02:46.51]Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo..
[02:50.00]Jarene janjimu urip bareng nganti bongko,
[02:53.62]Nyatane saiki kowe digondol wong liyo..
[02:59.18]Nyeseg jejeg nong ati nyakseni kowe rabi,
[03:05.29]Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo..
[03:13.47]Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui,
[03:16.52]Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti..
[03:20.39]Yen pancen ngunu anane abote sing keronto iki,
[03:23.89]Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni..
[03:29.38]Maafkanku kali ini harus pergi,
[03:35.70]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[03:42.56]Banyu moto iki mili nguras ati,
[03:49.24]Kelingan tresnaku ora direstui..
[03:55.98]
[04:21.04]>>>
[04:22.04]>>
[04:23.04]>
[04:24.04]Maafkanku kali ini harus pergi,
[04:30.72]Meninggalkan kamu yang aku sayangi..
[04:37.65]Banyu moto iki mili nguras ati,
[04:44.33]Kelingan tresnaku ora direstui..
[04:51.25]Kelingan tresnaku ora direstui..
[04:58.12]
————–
Preview:

Advertisements

Bojo Mokong


Versi: RapX

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

pancen kowe mokong wedi rai wani bokong,
ndelik neng kempit kelek wani yen onok wong tuwek,
kau bisanya medongkrong delak-delek kayak kingkong,
kau pintaku setia nyatanya kau yang mendua..

aku wis sego tempong jawaku iso ngemong,
merjuangno awakmu sampek aku tambah kuru,
tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine,
ku ra ono benere malah terus salah wae..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe pancen pabu nanging utekmu lucu,
gawanane muring mikirmu dadi miring,
delok’en to polahmu kowe raiso mlayu,
ketok’e ngguya ngguyu athoh athoh nong atimu..

saiki koen rasakno urip gae karepmu,
sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku,
aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine,
tampak dari matamu ketok’e galau melulu..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

kowe yo kowe golek senengmu dewe,
kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu,
amergo kowe demen kakumu kenemenen,
limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng..

aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti,
ra ngangge musyawarah selalu marah marah,
mikiro akibate delok’en resikone,
kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri..

Loro ati iki loro,
Ra ngrasakno malah maido..
Koyo mbeset-mbeset dodo,
Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..

Kowe sak penakmu dewe,
Ra ngenggep aku bojone..
Ora mikir tah awakmu,
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
———————
[ver: lyrics]
[id: hsnsuici]
[ar: RapX]
[ti: Bojo Mokong]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.05]Bojo Mokong – RapX
[00:08.05]
[00:10.05]>>>
[00:11.05]>>
[00:12.05]>
[00:13.05]Kowe sak penakmu dewe,
[00:17.95]Ra ngenggep aku bojone..
[00:23.98]Ora mikir tah awakmu,
[00:29.28]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[00:35.58]pancen kowe mokong wedi rai wani bokong,
[00:38.39]ndelik neng kempit kelek wani yen onok wong tuwek,
[00:41.57]kau bisanya medongkrong delak-delek kayak kingkong,
[00:44.57]kau pintaku setia nyatanya kau yang mendua..
[00:47.63]aku wis sego tempong jawaku iso ngemong,
[00:50.31]merjuangno awakmu sampek aku tambah kuru,
[00:53.12]tapi opo nyatane nggrogot peloh sak isine,
[00:55.99]ku ra ono benere malah terus salah wae..
[01:00.42]Kowe sak penakmu dewe,
[01:05.41]Ra ngenggep aku bojone..
[01:11.46]Ora mikir tah awakmu,
[01:17.14]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[01:23.26]Loro ati iki loro,
[01:28.69]Ra ngrasakno malah maido..
[01:35.36]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[01:40.29]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[01:49.09]kowe pancen pabu nanging utekmu lucu,
[01:52.52]gawanane muring mikirmu dadi miring,
[01:55.70]delok’en to polahmu kowe raiso mlayu,
[01:58.57]ketok’e ngguya ngguyu athoh athoh nong atimu..
[02:02.01]saiki koen rasakno urip gae karepmu,
[02:04.57]sing jaremu kepenak iso urip tanpo aku,
[02:07.25]aku mung nyawang wae tekan sepiro buktine,
[02:10.37]tampak dari matamu ketok’e galau melulu..
[02:15.05]Kowe sak penakmu dewe,
[02:19.67]Ra ngenggep aku bojone..
[02:25.78]Ora mikir tah awakmu,
[02:31.21]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[02:37.26]Loro ati iki loro,
[02:42.57]Ra ngrasakno malah maido..
[02:49.49]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[02:54.55]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[03:04.03]kowe yo kowe golek senengmu dewe,
[03:06.90]kabeh kekarepanmu pancen kudu tak gugu,
[03:09.84]amergo kowe demen kakumu kenemenen,
[03:12.71]limpahne kabeh salah kamu bilang aku gendeng..
[03:15.95]aku ora ngerti tapi kowe sok ngerti,
[03:18.57]ra ngangge musyawarah selalu marah marah,
[03:21.57]mikiro akibate delok’en resikone,
[03:24.50]kowe tak pernah peduli nyari menang sendiri..
[03:28.87]Loro ati iki loro,
[03:33.80]Ra ngrasakno malah maido..
[03:40.29]Koyo mbeset-mbeset dodo,
[03:44.90]Atiku nelongso kowene ra ngerasakno..
[03:52.21]Kowe sak penakmu dewe,
[03:57.01]Ra ngenggep aku bojone..
[04:03.19]Ora mikir tah awakmu,
[04:08.68]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:14.79]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:20.72]Tumindakmu kuwi nyikso batinku..
[04:26.34]
————–
Preview:

Kebacut Baper


Lirik Lagu Sanguturu ke-4100 Kebacut Baper
Versi: RapX

KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..

AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..

AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..

TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..

OH DARLING,
KENAPA KAU BIKIN PUSING..
SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..

OH DARLING,
KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..

SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)

GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
MENDING ELU GUA SLEDING..
GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG METENG KEMISIN,
AYO’ MARI KITA KAWIN..

REFF:
KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..

AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..

AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..

TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..

OH DARLING,
KENAPA KAU BIKIN PUSING..
SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..

OH DARLING,
KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..

SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)

GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
MENDING ELU GUA SLEDING..
GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
TIMBANG METENG KEMISIN,
AYO’ MARI KITA KAWIN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: wkiqhwci]
[ar: RapX]
[ti: Kebacut Baper]
[al: Dangdut Jawa Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.03]Kebacut Baper
[00:00.03]by: RapX
[00:10.03]
[00:12.03]>>>
[00:13.03]>>
[00:14.03]>
[00:15.03]KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
[00:18.38]MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
[00:21.50]BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
[00:25.06]BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..
[00:28.61]AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
[00:32.30]ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
[00:36.16]SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
[00:39.41]NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..
[00:43.03]AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
[00:46.83]NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
[00:50.64]DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
[00:54.51]LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..
[00:57.82]TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
[01:01.12]JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
[01:04.74]NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
[01:08.43]AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..
[01:12.42]OH DARLING,
[01:14.85]KENAPA KAU BIKIN PUSING..
[01:18.72]SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
[01:21.97]TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..
[01:26.21]OH DARLING,
[01:29.14]KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
[01:33.26]SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
[01:36.01]TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..
[01:40.69]SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
[01:43.81]PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
[01:47.61]ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
[01:51.04]BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)
[01:55.60]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[01:58.97]TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
[02:02.53]MENDING ELU GUA SLEDING..
[02:07.77]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[02:13.20]TIMBANG METENG KEMISIN,
[02:16.82]AYO’ MARI KITA KAWIN..
[02:21.93]
[02:34.04]>>>
[02:35.04]>>
[02:36.04]>
[02:37.04]KAMU CANTIK BIKIN AKU PENASARAN,
[02:40.54]MIRIP ARTIS SINETRON ANAK JALANAN..
[02:44.26]BINGUNG MIKIR CARANYA KENALAN,
[02:47.38]BERHARAP KAU MAU DIAJAK PACARAN..
[02:51.31]AKU COBA LIHAT-LIHAT KEADAAN,
[02:54.61]ISENG-ISENG AKU JALIN PERTEMANAN..
[02:58.48]SIAPA TAHU KAU BISA DIAJAK KENCAN,
[03:01.91]NAMUN JAWABANMU BIKIN KU TERTEKAN..
[03:05.78]AWALNYA POLOSAN SAJA KUCOBA BACA BISMILLAH,
[03:08.84]NEKAT AKU KIRIM BUNGA KUSISIPKAN SURAT CINTA..
[03:12.77]DOI TERIMA BUNGANYA DAN LANGSUNG BACA SURATNYA,
[03:16.64]LANGSUNG BATUK BATUK MAU MUNTAH-MUNTAH..
[03:20.20]TAK NYERAH BEGITU SAJA KUCOBA KE DUKUN CINTA,
[03:23.44]JARE SIMBAH AKU KUDU MASANG SARAT NANG OMAHE..
[03:26.87]NDELEH SARAT NENG PAGERE SARATE DIGONDOL KUCING,
[03:30.56]AREK’E SIH RA KEPILENG TAPI KUCINGE GENDENG..
[03:34.43]OH DARLING,
[03:37.05]KENAPA KAU BIKIN PUSING..
[03:41.23]SEDIKITPUN KAU TAK BERPALING,
[03:43.79]TERNYATA SIMPENANNYA BOS ASING..
[03:48.71]OH DARLING,
[03:50.77]KOK GAWE ATIKU IKI GENTING..
[03:55.02]SENADYAN SLIRAMU RA ELING,
[03:58.07]TIBAK’E GANDENGANMU WONG PENTING..
[04:03.00]SUMPAH NJERO BATIN SAMPEK KOWE RA DIKAWIN,
[04:06.00]PADAHAL DIRIMU BUNTING LANANGANMU TAK BERPALING..
[04:09.68]ORA USAH BAPER PUSING OPO MANEH OVER AKTING,
[04:13.43]BENE ORA TAMBAH ISIN AKU SIAP NONG PAK MODIN (ASIIK..)
[04:17.17]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[04:21.35]TIMBANG NGANDUNG RA KAWIN,
[04:24.78]MENDING ELU GUA SLEDING..
[04:30.90]GUNG NING NONG NING GUNG NING NONG NING,
[04:35.39]TIMBANG METENG KEMISIN,
[04:39.01]AYO’ MARI KITA KAWIN..
[04:44.00]
————–
Preview:

Sangu Turu


Versi: RapX

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

yang aku inginkan menghirup semua
udara yang engkau hirupkan
dan melangkahmu
tepat berada dimana langkahmu

Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

reff:
Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: apnshsci]
[ar: RapX]
[ti: Sangu Turu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.03]Sangu Turu – RapX
[00:05.03]
[00:07.03]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[00:13.42]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[00:21.34]Mung tak angen esem lan guyumu,
[00:26.83]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[00:34.45]
[00:35.82]yang aku inginkan menghirup semua
[00:39.44]udara yang engkau hirupkan
[00:43.18]dan melangkahmu
[00:45.99]tepat berada dimana langkahmu
[00:48.99]
[00:50.23]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[00:57.79]Agar kau mengerti..
[01:02.53]Dan kuingin kau tahu,
[01:06.83]Perasaanku yang merindukanmu..
[01:14.95]
[01:16.63]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[01:20.37]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[01:23.68]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[01:26.93]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[01:30.42]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[01:33.42]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[01:37.47]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[01:40.84]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[01:44.84]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[01:47.83]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[01:51.51]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[01:54.76]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[01:57.94]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[02:02.81]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[02:09.61]Mung tak angen esem lan guyumu,
[02:16.62]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[02:23.49]
[02:35.48]>>>
[02:36.48]>>
[02:37.48]>
[02:38.48]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[02:47.61]Agar kau mengerti..
[02:53.42]Dan kuingin kau tahu,
[02:58.22]Perasaanku yang merindukanmu..
[03:05.15]
[03:06.58]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[03:09.89]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[03:13.39]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[03:16.82]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[03:20.62]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[03:23.74]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[03:27.11]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[03:30.42]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[03:34.54]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[03:37.41]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[03:41.22]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[03:44.46]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[03:47.33]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[03:52.57]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[03:59.87]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:06.24]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:13.98]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[04:19.97]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[04:28.20]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:33.82]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:41.50]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:47.80]
—————
Preview:

Tobat Kimcil


Versi: RapX

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

reff:
Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..
———————
[ver: lyrics]
[id: ssozaoci]
[ar: RapX]
[ti: Tobat Kimcil]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:02.05]Tobat judi sudah tradisi,
[00:07.05]Tobat oplosan itu kiasan,
[00:10.61]Tobat kimcil iku baru,
[00:12.98]Jempol tenan..
[00:16.66]
[00:18.80]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[00:22.30]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[00:25.85]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[00:29.47]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[00:33.09]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[00:36.27]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[00:39.64]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[00:43.14]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[00:47.13]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[00:54.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[01:01.11]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[01:08.29]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[01:14.84]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[01:17.83]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[01:21.51]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[01:24.70]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[01:28.44]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[01:31.94]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[01:35.31]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[01:38.86]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[01:42.48]Tobat judi sudah tradisi,
[01:46.10]Tobat oplosan itu kiasan,
[01:49.53]Tobat kimcil iku baru,
[01:52.15]Jempol tenan..
[01:56.52]Mendem judi wis dikateki,
[01:59.89]Mendem oplosan jare wis bosan,
[02:03.57]Tapi mendem kimcil,
[02:06.19]Yang nggak bisa nahan..
[02:10.25]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[02:29.45]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[02:32.67]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[02:36.36]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[02:39.79]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[02:42.97]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[02:46.65]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[02:50.02]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[02:54.20]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[03:01.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[03:07.99]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[03:15.48]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[03:21.72]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[03:24.65]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[03:28.33]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[03:31.58]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[03:35.39]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[03:38.88]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[03:42.37]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[03:45.74]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[03:49.55]Tobat judi sudah tradisi,
[03:53.28]Tobat oplosan itu kiasan,
[03:56.60]Tobat kimcil iku baru,
[03:59.79]Jempol tenan..
[04:03.03]Mendem judi wis dikateki,
[04:06.96]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:10.31]Tapi mendem kimcil,
[04:12.81]Yang nggak bisa nahan..
[04:17.09]Tobat judi sudah tradisi,
[04:20.73]Tobat oplosan itu kiasan,
[04:24.04]Tobat kimcil iku baru,
[04:27.28]Jempol tenan..
[04:31.34]Mendem judi wis dikateki,
[04:34.65]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:38.27]Tapi mendem kimcil,
[04:40.64]Yang nggak bisa nahan..
[04:44.88]
————–
Preview: