Sangu Turu


Versi: RapX

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

yang aku inginkan menghirup semua
udara yang engkau hirupkan
dan melangkahmu
tepat berada dimana langkahmu

Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

reff:
Yang kuharap kau mau raba hati ini,
Agar kau mengerti..
Dan kuingin kau tahu,
Perasaanku yang merindukanmu..

Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
Marai nggedhekke roso kangen iki..

Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
Ra biso lali sampek tekan saiki..

isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
paran baen sun lilo mergo anane riko,
meski nyowo dipisah ambi rogo..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..

Mung suworomu nggawe aku nggugu,
Nentremke neng ati kejobo sliramu..
Mung tak angen esem lan guyumu,
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
Kanggo tomboku ugo sangu turu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: apnshsci]
[ar: RapX]
[ti: Sangu Turu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.03]Sangu Turu – RapX
[00:05.03]
[00:07.03]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[00:13.42]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[00:21.34]Mung tak angen esem lan guyumu,
[00:26.83]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[00:34.45]
[00:35.82]yang aku inginkan menghirup semua
[00:39.44]udara yang engkau hirupkan
[00:43.18]dan melangkahmu
[00:45.99]tepat berada dimana langkahmu
[00:48.99]
[00:50.23]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[00:57.79]Agar kau mengerti..
[01:02.53]Dan kuingin kau tahu,
[01:06.83]Perasaanku yang merindukanmu..
[01:14.95]
[01:16.63]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[01:20.37]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[01:23.68]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[01:26.93]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[01:30.42]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[01:33.42]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[01:37.47]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[01:40.84]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[01:44.84]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[01:47.83]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[01:51.51]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[01:54.76]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[01:57.94]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[02:02.81]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[02:09.61]Mung tak angen esem lan guyumu,
[02:16.62]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[02:23.49]
[02:35.48]>>>
[02:36.48]>>
[02:37.48]>
[02:38.48]Yang kuharap kau mau raba hati ini,
[02:47.61]Agar kau mengerti..
[02:53.42]Dan kuingin kau tahu,
[02:58.22]Perasaanku yang merindukanmu..
[03:05.15]
[03:06.58]Pirang-pirangane wengi aku ra butuh tangi,
[03:09.89]Mergo roso welas iki kesalur lewat ngimpi..
[03:13.39]Katon keroso nyoto gatimu ngademke ati,
[03:16.82]Marai nggedhekke roso kangen iki..
[03:20.62]Umpomo disirep biso gawe pastine impi,
[03:23.74]Mesti tak lakoni yen kowe sing nekani..
[03:27.11]Tansah neratap pangucapmu ngayemke ati,
[03:30.42]Ra biso lali sampek tekan saiki..
[03:34.54]isun mung isane ngarepno ambi ngedungo,
[03:37.41]mugo-mugo riko anteng seger waras neng kono..
[03:41.22]paran baen sun lilo mergo anane riko,
[03:44.46]meski nyowo dipisah ambi rogo..
[03:47.33]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[03:52.57]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[03:59.87]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:06.24]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:13.98]Mung suworomu nggawe aku nggugu,
[04:19.97]Nentremke neng ati kejobo sliramu..
[04:28.20]Mung tak angen esem lan guyumu,
[04:33.82]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:41.50]Kanggo tomboku ugo sangu turu..
[04:47.80]
—————
Preview:

Advertisements

Tobat Kimcil


Versi: RapX

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

reff:
Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..
———————
[ver: lyrics]
[id: ssozaoci]
[ar: RapX]
[ti: Tobat Kimcil]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:02.05]Tobat judi sudah tradisi,
[00:07.05]Tobat oplosan itu kiasan,
[00:10.61]Tobat kimcil iku baru,
[00:12.98]Jempol tenan..
[00:16.66]
[00:18.80]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[00:22.30]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[00:25.85]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[00:29.47]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[00:33.09]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[00:36.27]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[00:39.64]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[00:43.14]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[00:47.13]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[00:54.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[01:01.11]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[01:08.29]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[01:14.84]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[01:17.83]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[01:21.51]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[01:24.70]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[01:28.44]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[01:31.94]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[01:35.31]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[01:38.86]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[01:42.48]Tobat judi sudah tradisi,
[01:46.10]Tobat oplosan itu kiasan,
[01:49.53]Tobat kimcil iku baru,
[01:52.15]Jempol tenan..
[01:56.52]Mendem judi wis dikateki,
[01:59.89]Mendem oplosan jare wis bosan,
[02:03.57]Tapi mendem kimcil,
[02:06.19]Yang nggak bisa nahan..
[02:10.25]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[02:29.45]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[02:32.67]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[02:36.36]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[02:39.79]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[02:42.97]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[02:46.65]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[02:50.02]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[02:54.20]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[03:01.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[03:07.99]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[03:15.48]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[03:21.72]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[03:24.65]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[03:28.33]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[03:31.58]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[03:35.39]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[03:38.88]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[03:42.37]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[03:45.74]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[03:49.55]Tobat judi sudah tradisi,
[03:53.28]Tobat oplosan itu kiasan,
[03:56.60]Tobat kimcil iku baru,
[03:59.79]Jempol tenan..
[04:03.03]Mendem judi wis dikateki,
[04:06.96]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:10.31]Tapi mendem kimcil,
[04:12.81]Yang nggak bisa nahan..
[04:17.09]Tobat judi sudah tradisi,
[04:20.73]Tobat oplosan itu kiasan,
[04:24.04]Tobat kimcil iku baru,
[04:27.28]Jempol tenan..
[04:31.34]Mendem judi wis dikateki,
[04:34.65]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:38.27]Tapi mendem kimcil,
[04:40.64]Yang nggak bisa nahan..
[04:44.88]
————–
Preview: