Sulastri (rano parno)

Rano-Parno_1
Versi: Rano Parno

NALIKANE KOWE JANJI,
LAWANG SEWU DADI SAKSI BISU..
KOWE LUNGO ORA PAMIT AKU,
JARENE RA BAKAL NINGGAL AKU..

BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..

JARE TRESNO KARO AKU,
NANGING KOK TEGO TENEN SLIRAMU..
RINO WENGI ORA BISO TURU,
AKU SING KANGEN KARO SLIRAMU..

BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..

reff:
BINGUNG BINGUNG AKU NGRASAKKE KOWE,
PENGEN KETEMU PIYE CARANE..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
OJO NINGGAL TATU, NENG ATIKU IKI..
OOO SULASTRI, OOO..SULASTRI
YEN WIS NGUCAP JANJI, OJO DIBLENJANI..
OOO SULASTRI..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bivluncq]
[ar: Rano Parno]
[ti: Sulastri]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.00]Sulastri
[00:27.00]Versi : Rano Parno
[00:30.00]
[00:33.00]>>>
[00:34.00]>>
[00:35.00]>
[00:36.00]Nalikane kowe janji,
[00:42.93]Lawang sewu dadi saksi bisu..
[00:49.70]Kowe lungo ora pamit aku,
[00:56.52]Jarene ra bakal ninggal aku..
[01:02.98]Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
[01:09.63]Pengen ketemu piye carane..
[01:16.94]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[01:30.20]Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
[01:39.12]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[01:52.57]Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
[02:01.63]Jare tresno karo aku,
[02:09.08]Nanging kok tego tenen sliramu..
[02:16.33]Rino wengi ora biso turu,
[02:22.69]Aku sing kangen karo sliramu..
[02:29.33]Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
[02:36.16]Pengen ketemu piye carane..
[02:43.25]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[02:56.67]Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
[03:05.94]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[03:18.94]Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
[03:27.28]
[03:30.16]==rano parno, sulastri==
[03:51.16]
[03:54.16]>>>
[03:55.16]>>
[03:56.16]>
[03:57.16]Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
[04:04.15]Pengen ketemu piye carane..
[04:11.70]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[04:23.70]Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
[04:32.63]Ooo sulastri, ooo..sulastri
[04:46.32]Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
[04:55.44]Ooo sulastri..
[05:02.21]
————-
Preview:

Advertisements

Dadi TKW (rano parno)

Rano-Parno_2
Versi: Rano Parno

Sewengi rasane seminggu,
Sesasi rasane setaun..
Ora biso meremke mripatku,
Mikir kowe wis ninggal aku..

Angel tenan, urip dewe’an,
Turu dewe, tanpo kemulan..
Opo, kowe yo ngrasakke
Kowe lungo.., dadi tkw..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Senadyan suwe, aku wis lilo
Sing penting kowe, isih tetep setyo..

reff:
Senadyan suwe, aku wis lilo
Sing penting kowe, isih tetep setyo..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ckwoqncq]
[ar: Rano Parno]
[ti: Dadi TKW]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.07]Dadi TKW
[00:30.07]Versi : Rano Parno
[00:33.07]
[00:36.07]>>>
[00:37.07]>>
[00:38.07]>
[00:39.07]Sewengi rasane seminggu,
[00:45.64]Sesasi rasane setaun..
[00:52.38]Ora biso meremke mripatku,
[00:59.39]Mikir kowe wis ninggal aku..
[01:07.13]Angel tenan, urip dewe’an
[01:14.62]Turu dewe, tanpo kemulan..
[01:22.01]Opo, kowe yo ngrasakke
[01:28.15]Kowe lungo.., dadi tkw..
[01:36.70]Kowe sing tak tresnani lungo..
[01:43.65]Pamit nangis neng dodoku..
[01:50.66]Kowe sing tak tresnani cidro..
[01:57.45]Aku rindu.., kepadamu..
[02:04.58]Senadyan suwe, aku wis lilo
[02:11.73]Sing penting kowe, isih tetep setyo..
[02:20.31]
[02:23.07]==rano parno, dadi tkw==
[02:42.07]
[02:45.07]>>>
[02:46.07]>>
[02:47.07]>
[02:48.07]Senadyan suwe, aku wis lilo
[02:55.22]Sing penting kowe, isih tetep setyo..
[03:02.88]Kowe sing tak tresnani lungo..
[03:10.15]Pamit nangis neng dodoku..
[03:17.10]Kowe sing tak tresnani cidro..
[03:23.92]Aku rindu.., kepadamu..
[03:30.82]Kowe sing tak tresnani lungo..
[03:37.43]Pamit nangis neng dodoku..
[03:44.46]Kowe sing tak tresnani cidro..
[03:51.26]Aku rindu.., kepadamu..
[03:58.28]Kowe sing tak tresnani lungo..
[04:05.05]Pamit nangis neng dodoku..
[04:12.07]Kowe sing tak tresnani cidro..
[04:18.86]Aku rindu.., kepadamu..
[04:26.06]Kowe sing tak tresnani lungo..
[04:31.50]
————-
Preview:

Teklek Kecemplung Kalen (rano parno)

Rano-Parno_3
Versi: Rano Parno

Nduk bocah ayu, piye kabarmu
Suwe ra ketemu, la kok tambah ayu..
Opo kowe lali, neng pinggir kali
Do dolanan banyu biyen karo aku..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

reff:
Biyen kowe tau janji, sehidup semati
Susah seneng, tetep dilakoni..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..

Pr:
Loh mas, ojo underestimate padaku
Yen kowe ndelok’i wetengku, pancen katon lemu..
Saiki mas, kowe gelem ora karo aku
Yen gelem ayo melu aku, ketemu bapakku..

Lk:
Loh nduk, opo memang bener kandhamu
Nek ngono aku sing keliru, ngapurano aku..
Saiki nduk, aku pengen bali padamu
Po kowe gelem melu aku, temokno bapakmu..
Loh nduk..
—————–
[ver: lyrics]
[id: acqzqccq]
[ar: Rano Parno]
[ti: Teklek Kecemplung Kalen]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:01.24]Teklek Kecemplung Kalen
[00:37.24]Versi : Rano Parno
[00:40.24]
[00:43.24]>>>
[00:44.24]>>
[00:45.24]>
[00:46.24]Nduk bocah ayu, piye kabarmu
[00:54.10]Suwe ra ketemu, la kok tambah ayu..
[01:01.18]Opo kowe lali, neng pinggir kali
[01:07.56]Do dolanan banyu biyen karo aku..
[01:16.18]Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
[01:22.17]Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
[01:30.13]Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
[01:35.94]Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..
[01:44.54]
[02:11.04]>>>
[02:12.04]>>
[02:13.04]>
[02:14.04]Biyen kowe tau janji, sehidup semati
[02:20.33]Susah seneng, tetep dilakoni..
[02:27.66]Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
[02:34.74]Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
[02:42.78]Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
[02:48.49]Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..
[02:57.38]Loh nduk wetengmu kok mblendhuk, cah ayu
[03:02.34]Wis pirang sasi telatmu, nelongso atiku..
[03:09.43]Jan jane nduk, aku pengen bali padamu
[03:16.41]Nanging koyo ngene dadine, aku tidak mau..
[03:25.13]Pr: Loh mas, ojo underestimate padaku
[03:30.23]Pr: Yen kowe ndelok’i wetengku, pancen katon lemu..
[03:38.13]Pr: Saiki mas, kowe gelem ora karo aku
[03:43.97]Pr: Yen gelem ayo melu aku, ketemu bapakku..
[03:52.58]Loh nduk, opo memang bener kandhamu
[03:57.83]Nek ngono aku sing keliru, ngapurano aku..
[04:05.84]Saiki nduk, aku pengen bali padamu
[04:11.71]Po kowe gelem melu aku, temokno bapakmu..
[04:20.57]Loh nduk..
————–
Preview:

Es Teh Gulo Batu

Rano-Parno_4
Versi: Rano Parno

Panas..panas tak lakoni,
Udan-udan.. aku nembe bali..
Nanging..kok koyo mengkene,
Ora ono..kasunyatane..

Jare..ne bakal mulyo,
Jarene.. bakale sembodo..
Jebule..mung omong wae,
Ora ono..kasunyatane..

Es teh gulo batu,
Senadyan sedeh aku ra nesu..
Es teh gulo batu,
Kakehan ngoceh dite ra metu..

Jare..ne bakal mulyo,
Jarene.. bakale sembodo..
Jebule..mung omong wae,
Ora ono..kasunyatane..

Es teh gulo batu,
Senadyan sedeh aku ra nesu..
Es teh gulo batu,
Kakehan ngoceh dite ra metu..

Es teh gulo batu,
Senadyan sedeh aku ra nesu..
Es teh gulo batu,
Kakehan ngoceh dite ra metu..

reff:
Jare..ne bakal mulyo,
Jarene.. bakale sembodo..
Jebule..mung omong wae,
Ora ono..kasunyatane..

Es teh gulo batu,
Senadyan sedeh aku ra nesu..
Es teh gulo batu,
Kakehan ngoceh dite ra metu..

Es teh gulo batu,
Senadyan sedeh aku ra nesu..
Es teh gulo batu,
Kakehan ngoceh dite ra metu..

Es teh gulo batu,
Senadyan sedeh aku ra nesu..
Es teh gulo batu,
Kakehan ngoceh dite ra metu..

Es teh gulo batu,
Senadyan sedeh aku ra nesu..
Es teh gulo batu,
Kakehan ngoceh dite ra metu..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Rano Parno]
[ti: Es Teh Gulo Batu]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.04]Es Teh Gulo Batu
[00:39.04]Versi : Rano Parno
[00:42.04]
[00:45.04]>>>
[00:46.04]>>
[00:47.04]>
[00:48.04]Panas..panas tak lakoni,
[00:54.94]Udan-udan.. aku nembe bali..
[01:01.87]Nanging..kok koyo mengkene,
[01:08.53]Ora ono..kasunyatane..
[01:15.80]Jare..ne bakal mulyo,
[01:22.41]Jarene.. bakale sembodo..
[01:29.41]Jebule..mung omong wae,
[01:36.19]Ora ono..kasunyatane..
[01:41.69]Es teh gulo batu,
[01:44.83]Senadyan sedeh aku ra nesu..
[01:48.67]Es teh gulo batu,
[01:51.30]Kakehan ngoceh dite ra metu..
[01:55.35]Jare..ne bakal mulyo,
[02:01.62]Jarene.. bakale sembodo..
[02:08.40]Jebule..mung omong wae,
[02:15.12]Ora ono..kasunyatane..
[02:20.62]Es teh gulo batu,
[02:23.07]Senadyan sedeh aku ra nesu..
[02:27.91]Es teh gulo batu,
[02:30.34]Kakehan ngoceh dite ra metu..
[02:34.48]Es teh gulo batu,
[02:37.45]Senadyan sedeh aku ra nesu..
[02:41.43]Es teh gulo batu,
[02:44.41]Kakehan ngoceh dite ra metu..
[02:48.19]
[02:51.17]==es teh gulo batu, rano parno==
[03:10.03]
[03:13.03]>>>
[03:14.03]>>
[03:15.03]>
[03:16.03]Jare..ne bakal mulyo,
[03:22.45]Jarene.. bakale sembodo..
[03:29.81]Jebule..mung omong wae,
[03:36.42]Ora ono..kasunyatane..
[03:41.70]Es teh gulo batu,
[03:44.81]Senadyan sedeh aku ra nesu..
[03:48.85]Es teh gulo batu,
[03:51.48]Kakehan ngoceh dite ra metu..
[03:55.45]Es teh gulo batu,
[03:58.33]Senadyan sedeh aku ra nesu..
[04:02.45]Es teh gulo batu,
[04:05.28]Kakehan ngoceh dite ra metu..
[04:09.39]Es teh gulo batu,
[04:12.40]Senadyan sedeh aku ra nesu..
[04:16.02]Es teh gulo batu,
[04:18.98]Kakehan ngoceh dite ra metu..
[04:23.03]Es teh gulo batu,
[04:25.98]Senadyan sedeh aku ra nesu..
[04:29.80]Es teh gulo batu,
[04:32.59]Kakehan ngoceh dite ra metu..
[04:36.54]
————-
Preview:

Nyigar Ati (rano parno)

Rano-Parno_5
Versi: Rano Parno

Urip karo kowe,
Ningati rasane..
Susah lan seneng,
Bungah rasane, bungah rasane..

Suwene sewulan,
Tak tinggal neng paran..
Kowe gandengan,
Karo wong liyan, karo wong liyan..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

reff:
Semua yang ada padamu,
Tak mungkin membuatku ragu..
Tetapi apa yang terjadi,
Kowe lungo selawase..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..

Aku wis kadung tresno kowe,
Rino lan wengi tak pikirke..
Aku ra ngiro, kowe kok tego
Nyigar ati, nyigar tresno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pupkbbsw]
[ar: Rano Parno]
[ti: Nyigar Ati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:01.20]Nyigar Ati
[00:27.20]Versi : Rano Parno
[00:30.20]
[00:33.20]>>>
[00:34.20]>>
[00:35.20]>
[00:36.20]Urip karo kowe,
[00:41.91]Ning ati rasane..
[00:50.08]Susah lan seneng,
[00:54.90]Bungah rasane, bungah rasane..
[01:03.94]Suwene sewulan,
[01:08.55]Tak tinggal neng paran..
[01:16.95]Kowe gandengan,
[01:21.68]Karo wong liyan, karo wong liyan..
[01:28.99]Aku wis kadung tresno kowe,
[01:35.37]Rino lan wengi tak pikirke..
[01:41.68]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[01:48.41]Nyigar ati, nyigar tresno..
[01:54.99]Aku wis kadung tresno kowe,
[02:01.68]Rino lan wengi tak pikirke..
[02:08.18]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[02:15.08]Nyigar ati, nyigar tresno..
[02:23.06]
[02:26.67]==rano parno, nyigar ati==
[02:43.23]
[02:46.23]>>>
[02:47.23]>>
[02:48.23]>
[02:49.23]Semua yang ada padamu,
[02:56.07]Tak mungkin membuatku ragu..
[03:02.80]Tetapi apa yang terjadi,
[03:08.75]Kowe lungo selawase..
[03:14.94]Aku wis kadung tresno kowe,
[03:21.57]Rino lan wengi tak pikirke..
[03:27.91]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[03:34.69]Nyigar ati, nyigar tresno..
[03:41.42]Aku wis kadung tresno kowe,
[03:47.98]Rino lan wengi tak pikirke..
[03:54.32]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[04:01.29]Nyigar ati, nyigar tresno..
[04:08.16]Aku wis kadung tresno kowe,
[04:14.64]Rino lan wengi tak pikirke..
[04:20.88]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[04:27.80]Nyigar ati, nyigar tresno..
[04:34.40]Aku wis kadung tresno kowe,
[04:40.97]Rino lan wengi tak pikirke..
[04:47.63]Aku ra ngiro, kowe kok tego
[04:54.55]Nyigar ati, nyigar tresno..
[05:03.48]
————–
Preview:

Theklek Kecemplung Kalen

THEKLEK KECEMPLUNG KALEN
Ciptaan : NN
Vokal : Yeni Fadila & NN
Produksi : KJ Record

Lk : Theklek kecemplung kalen, Tinimbang golek aluwung balen,dik
Pr : Gulo tebu legi rasane, Kulo niki mung manut wae

Lk : Sego liwet sambele trasi, Lego banget rasane ati,nduk
Pr : Kembang mawar mekare sore, Gage dilamar jo suwe suwe

Lk : Numpak dokar ra ono kusire, Pingine nglamar ra ono modale,wuk
Pr : Kipas angin mutere alon, Tiwas kepingin durung kelakon

Lk : Peyek diremet remet, Anggonmu ngenyek ojo banget banget,dik
Pr : Wak bayan tangine rino, Wong bebrayan ra mung modal tresno

Lk : Awan awan budal nyambut gawe, Prawan rondo ra ono bedane
Pr : Rambut dowo rodo kriting, Dudo joko ra pati penting

Lk : Dik aduh dik mbok yo sing sabar sedelo
Pr : Limang sasi, sabar anggonku ngenteni
Lk : Dik, aduh dik, aku isih golek bondo
Pr : Sing tak jaluk, sampeyan jo gawe gelo
Lk : Sumpah wani mati dik, tresnoku yo mung kowe
Pr : Aku yo mung wedi mas, engko kecanthol liyane

Lk : Theklek kecemplung kalen, Tinimbang golek aluwung balen,dik
Pr : Gulo tebu legi rasane, Kulo niki mung manut wae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iYALVJcvSLo