Sulastri (rano parno)


Versi: Rano Parno

Nalikane kowe janji,
Lawang sewu dadi saksi bisu..
Kowe lungo ora pamit aku,
Jarene ra bakal ninggal aku..

Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
Pengen ketemu piye carane..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..

Jare tresno karo aku,
Nanging kok tego tenen sliramu..
Rino wengi ora biso turu,
Aku sing kangen karo sliramu..

Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
Pengen ketemu piye carane..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..

reff:
Bingung bingung aku ngrasakke kowe,
Pengen ketemu piye carane..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Ojo ninggal tatu, neng atiku iki..
Ooo sulastri, ooo..sulastri
Yen wis ngucap janji, ojo diblenjani..
Ooo sulastri..

Dadi TKW (rano parno)


Versi: Rano Parno

Sewengi rasane seminggu,
Sesasi rasane setaun..
Ora biso meremke mripatku,
Mikir kowe wis ninggal aku..

Angel tenan, urip dewe’an,
Turu dewe, tanpo kemulan..
Opo, kowe yo ngrasakke
Kowe lungo.., dadi tkw..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Senadyan suwe, aku wis lilo
Sing penting kowe, isih tetep setyo..

reff:
Senadyan suwe, aku wis lilo
Sing penting kowe, isih tetep setyo..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

Kowe sing tak tresnani lungo..
Pamit nangis neng dodoku..
Kowe sing tak tresnani cidro..
Aku rindu.., kepadamu..

123