Jawaban Warung Sore

Versi: Ragil Suro Bangkit

Sak mestine,
Sak mestine kowe gelo..
Wis luwih rong taun,
Aku ora kirim warto..

Sepurane,
Lalekno awakku iki..
Saikine,
Aku wis ono sing nduwe..

reff:
Jroning ati,
Jroning ati isih tresno..
Ning kepiye maneh,
Aku nuruti wong tuwo..

Tak tegakno,
Gawe atimu nelongso..
Nadyan ati,
Jroning batin ora tego..

reff:
Kutho ngawi,
Mbiyen aku ninggal janji..
Simpang limo,
Warung sore sing nyekseni..

Ning nyatane,
Aku dewe sing mblenjani..
Janji setyo,
Wis ra biso tak ugemi..

Sing tak suwun,
Lalekno jaman semono..
Warung sore,
Sing gawe atimu loro..

reff:
Jroning ati,
Jroning ati isih tresno..
Ning kepiye maneh,
Aku nuruti wong tuwo..

Tak tegakno,
Gawe atimu nelongso..
Nadyan ati,
Jroning batin ora tego..

reff:
Kutho ngawi,
Mbiyen aku ninggal janji..
Simpang limo,
Warung sore sing nyekseni..

Ning nyatane,
Aku dewe sing mblenjani..
Janji setyo,
Wis ra biso tak ugemi..

Sing tak suwun,
Lalekno jaman semono..
Warung sore,
Sing gawe atimu loro..

Tresno Deso Blora

Versi: Ragil Suro Bangkit

Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng jiken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..

reff:
Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng ciken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..

1234