Jawaban Warung Sore

Ragil-Suro-Bangkit_3
Versi: Ragil Suro Bangkit

Sak mestine,
Sak mestine kowe gelo..
Wis luwih rong taun,
Aku ora kirim warto..

Sepurane,
Lalekno awakku iki..
Saikine,
Aku wis ono sing nduwe..

reff:
Jroning ati,
Jroning ati isih tresno..
Ning kepiye maneh,
Aku nuruti wong tuwo..

Tak tegakno,
Gawe atimu nelongso..
Nadyan ati,
Jroning batin ora tego..

reff:
Kutho ngawi,
Mbiyen aku ninggal janji..
Simpang limo,
Warung sore sing nyekseni..

Ning nyatane,
Aku dewe sing mblenjani..
Janji setyo,
Wis ra biso tak ugemi..

Sing tak suwun,
Lalekno jaman semono..
Warung sore,
Sing gawe atimu loro..

reff:
Jroning ati,
Jroning ati isih tresno..
Ning kepiye maneh,
Aku nuruti wong tuwo..

Tak tegakno,
Gawe atimu nelongso..
Nadyan ati,
Jroning batin ora tego..

reff:
Kutho ngawi,
Mbiyen aku ninggal janji..
Simpang limo,
Warung sore sing nyekseni..

Ning nyatane,
Aku dewe sing mblenjani..
Janji setyo,
Wis ra biso tak ugemi..

Sing tak suwun,
Lalekno jaman semono..
Warung sore,
Sing gawe atimu loro..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Ragil suro bangkit]
[ti: Jawaban warung sore]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:06]
[00:01.03]Jawaban Warung Sore
[00:01.03]by: Ragil Suro Bangkit
[00:31.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Sak mestine,
[00:41.69]Sak mestine kowe gelo..
[00:53.31]Wis luwih rong taun,
[01:01.05]Aku ora kirim warto..
[01:11.19]
[01:16.37]Sepurane,
[01:24.19]Lalekno awakku iki..
[01:36.01]Saikine,
[01:42.38]Aku wis ono sing nduwe..
[01:51.62]
[01:58.10]>>>
[01:59.10]>>
[02:00.10]>
[02:01.10]Jroning ati,
[02:07.10]Jroning ati isih tresno..
[02:19.83]Ning kepiye maneh,
[02:27.21]Aku nuruti wong tuwo..
[02:36.95]
[02:42.20]Tak tegakno,
[02:49.57]Gawe atimu nelongso..
[03:02.58]Nadyan ati,
[03:09.21]Jroning batin ora tego..
[03:17.95]
[03:47.88]>>>
[03:48.88]>>
[03:49.88]>
[03:50.88]Kutho ngawi,
[03:53.88]Mbiyen aku ninggal janji..
[04:00.42]Simpang limo,
[04:03.23]Warung sore sing nyekseni..
[04:09.61]
[04:11.11]Ning nyatane,
[04:13.61]Aku dewe sing mblenjani..
[04:19.37]Janji setyo,
[04:23.74]Wis ra biso tak ugemi..
[04:30.17]Sing tak suwun,
[04:33.49]Lalekno jaman semono..
[04:38.79]Warung sore,
[04:41.68]Sing gawe atimu loro..
[04:47.87]
[05:08.00]>>>
[05:09.00]>>
[05:10.00]>
[05:11.00]Jroning ati,
[05:16.30]Jroning ati isih tresno..
[05:29.79]Ning kepiye maneh,
[05:36.36]Aku nuruti wong tuwo..
[05:46.60]
[05:51.22]Tak tegakno,
[05:56.72]Gawe atimu nelongso..
[06:11.79]Nadyan ati,
[06:17.72]Jroning batin ora tego..
[06:26.85]
[06:56.23]>>>
[06:57.23]>>
[06:58.23]>
[06:59.23]Kutho ngawi,
[07:02.54]Mbiyen aku ninggal janji..
[07:10.24]Simpang limo,
[07:13.23]Warung sore sing nyekseni..
[07:18.93]
[07:20.68]Ning nyatane,
[07:23.23]Aku dewe sing mblenjani..
[07:29.87]Janji setyo,
[07:32.99]Wis ra biso tak ugemi..
[07:39.55]Sing tak suwun,
[07:42.81]Lalekno jaman semono..
[07:48.21]Warung sore,
[07:50.93]Sing gawe atimu loro..
[07:57.30]
———–
Preview:

Advertisements

Tresno Deso Blora

Ragil-Suro-Bangkit_1
Versi: Ragil Suro Bangkit

Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng jiken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..

reff:
Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng ciken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..
——————
[ver: lyrics]
[id: wipsswch]
[ar: Ragil Suro Bangkit]
[ti: Tresno Deso Blora]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:25]
[00:01.06]Tresno Deso Blora
[00:01.06]by: Ragil Suro Bangkit
[00:27.09]
[00:29.09]>>>
[00:30.09]>>
[00:31.09]>
[00:32.09]Pr: Cepu blora lewat alas kali muteng,
[00:35.39]Pr: Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
[00:38.82]Pr: Wonorejo jepon mampir neng jiken,
[00:42.29]Pr: Ati iki rasane wis kangen..
[00:46.96]Lk: Papan rekreasi ono tirtonadi,
[00:50.50]Lk: Kangenku tak simpen ono jroning ati..
[00:54.17]Lk: Lampu taman sewu anane neng cepu,
[00:57.29]Lk: Tresnaku mung kanggo sliramu..
[01:00.89]
[01:13.26]>>>
[01:14.26]>>
[01:15.26]>
[01:16.26]Pr: Karang boyongroto,
[01:20.14]Pr: Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
[01:23.69]Pr: Stasiun balun bablas neng sidodadi,
[01:26.74]Pr: Tambonono kangen atiku iki..
[01:31.16]Lk: Ngareng kampung baru,
[01:34.94]Lk: Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
[01:38.93]Lk: Howo adem neng desa sambongrejo,
[01:42.10]Lk: Yen ra pethuk atiku gelo..
[01:45.77]
[02:01.48]>>>
[02:02.48]>>
[02:03.48]>
[02:04.48]Pr: Cepu blora lewat alas kali muteng,
[02:07.56]Pr: Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
[02:11.30]Pr: Wonorejo jepon mampir neng jiken,
[02:14.66]Pr: Ati iki rasane wis kangen..
[02:19.51]Lk: Papan rekreasi ono tirtonadi,
[02:22.99]Lk: Kangenku tak simpen ono jroning ati..
[02:26.72]Lk: Lampu taman sewu anane neng cepu,
[02:30.09]Lk: Tresnaku mung kanggo sliramu..
[02:33.37]
[02:46.24]>>>
[02:47.24]>>
[02:48.24]>
[02:49.24]Pr: Karang boyongroto,
[02:52.61]Pr: Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
[02:56.28]Pr: Stasiun balun bablas neng sidodadi,
[02:59.32]Pr: Tambonono kangen atiku iki..
[03:04.30]Lk: Ngareng kampung baru,
[03:07.61]Lk: Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
[03:11.45]Lk: Howo adem neng desa sambongrejo,
[03:14.50]Lk: Yen ra pethuk atiku gelo..
[03:18.61]
————
Preview:

Jaman Edan (ragil suro bangkit)

Ragil-Suro-Bangkit_2
Versi: Ragil Suro Bangkit

E e e e lha kae,
Ono prawan kok seneng kluyuran..
Jare golek hiburan,
Ngalor ngidul wira wiri turut ndalan..

E e rambute semiran,
Werno ireng disulap dadi abang..
Dandane ra karuan,
Sing ditiru koyo wong barat-baratan..

reff:
Jamane jaman wis edan,
Bocah wadon wis ra gelem nyekel dandang..
Nuruti senenge dewe,
Wis ra nggugu pituture wong tuane..
Salah dalan bebas pergaulan,
Tembe mburine malah mung antuk wirang..

reff:
E e rambute semiran,
Werno ireng disulap dadi abang..
Dandane ra karuan,
Sing ditiru koyo wong barat-baratan..

reff:
Jamane jaman wis edan,
Bocah wadon wis ra gelem nyekel dandang..
Nuruti senenge dewe,
Wis ra nggugu pituture wong tuane..

Salah dalan bebas pergaulan,
Tembe mburine malah mung antuk wirang..
Salah dalan bebas pergaulan,
Tembe mburine malah mung antuk wirang..
—————-
[ver: lyrics]
[id: apqlqpch]
[ar: ragil suro bangkit]
[ti: jaman edan]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 3:41]
[00:01.01]Jaman Edan – Ragil Suro Bangkit
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]E e e e lha kae,
[00:32.81]Ono prawan
[00:34.56]kok seneng kluyuran..
[00:38.13]Jare golek hiburan,
[00:42.41]Ngalor ngidul
[00:44.35]wira wiri turut ndalan..
[00:47.69]
[00:51.19]E e rambute semiran,
[00:55.14]Werno ireng
[00:57.01]disulap dadi abang..
[01:01.63]Dandane ra karuan,
[01:04.86]Sing ditiru
[01:06.78]koyo wong barat-baratan..
[01:10.13]
[01:18.40]>>>
[01:19.40]>>
[01:20.40]>
[01:21.40]Jamane jaman wis edan,
[01:24.57]Bocah wadon
[01:26.51]wis ra gelem nyekel dandang..
[01:30.06]Nuruti senenge dewe,
[01:32.97]Wis ra nggugu
[01:36.28]pituture wong tuane..
[01:47.36]Salah dalan bebas pergaulan,
[01:48.12]Tembe mburine
[01:49.92]malah mung antuk wirang..
[01:52.73]
[02:15.42]>>>
[02:16.42]>>
[02:17.42]>
[02:18.42]E e rambute semiran,
[02:22.72]Werno ireng
[02:24.26]disulap dadi abang..
[02:28.06]Dandane ra karuan,
[02:31.98]Sing ditiru
[02:34.35]koyo wong barat-baratan..
[02:37.09]
[02:51.02]>>>
[02:52.02]>>
[02:53.02]>
[02:54.02]Jamane jaman wis edan,
[02:57.54]Bocah wadon
[02:58.79]wis ra gelem nyekel dandang..
[03:03.39]Nuruti senenge dewe,
[03:07.87]Wis ra nggugu
[03:09.31]pituture wong tuane..
[03:12.72]
[03:14.96]Salah dalan bebas pergaulan,
[03:20.56]Tembe mburine
[03:22.00]malah mung antuk wirang..
[03:25.07]Salah dalan bebas pergaulan,
[03:29.76]Tembe mburine
[03:31.94]malah mung antuk wirang..
[03:35.12]
————
Preview:

Juragan Jagung

Ragil-Suro-Bangkit_Vina-Cantika
Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Vina Cantika

Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

reff:
Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..
Yo mung mas ragil suro sing tak kangeni..
Yo mung mas ragil suro sing tak tresnani..
—————-
[ver: lyrics]
[id: apcqwhcv]
[ar: Ragil Suro ft. Vina Cantika]
[ti: Juragan Jagung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.01]Juragan Jagung
[00:01.01]by: Ragil Suro ft. Vina Cantika
[00:29.01]
[00:31.74]>>>
[00:32.74]>>
[00:33.74]>
[00:34.74]Lk: Pethuk pisan karo kowe dik,
[00:38.00]Lk: Koyo-koyo atiku kecanthol..
[00:41.24]Lk: Nyawang bodymu paling bahenol,
[00:44.25]Lk: Montok persis koyo’ iwak tongkol..
[00:50.10]Pr: Pethuk pisan karo kowe mas,
[00:53.13]Pr: Ati iki malah dadi bingung..
[00:56.49]Pr: Rambut gondrong lambemu monyong,
[00:59.62]Pr: Yen kowe kuwi jebule ompong..
[01:05.16]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[01:08.46]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[01:12.21]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[01:15.34]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[01:20.65]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[01:23.90]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[01:27.59]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[01:30.78]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[01:32.27]Pr: soko kangmas..
[01:34.78]
[01:55.91]>>>
[01:56.91]>>
[01:57.91]>
[01:58.91]Lk: Pethuk pisan karo kowe dik,
[02:01.84]Lk: Koyo-koyo atiku kecanthol..
[02:05.19]Lk: Nyawang bodymu paling bahenol,
[02:08.25]Lk: Montok persis koyo’ iwak tongkol..
[02:13.39]Pr: Pethuk pisan karo kowe mas,
[02:17.25]Ati iki malah dadi bingung..
[02:20.58]Pr: Rambut gondrong lambemu monyong,
[02:23.57]Pr: Yen kowe kuwi jebule ompong..
[02:28.89]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[02:32.32]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[02:35.95]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[02:39.38]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[02:44.69]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[02:47.82]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[02:51.45]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[02:54.57]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[02:56.03]Pr: soko kangmas..
[02:59.89]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[03:03.07]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[03:06.57]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[03:10.13]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[03:15.39]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[03:18.57]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[03:22.38]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[03:25.57]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[03:27.20]Pr: soko kangmas..
[03:29.44]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[03:31.21]Pr: soko kangmas..
[03:32.76]Pr: Yo mung mas ragil suro
[03:34.30]Pr: sing tak kangeni..
[03:35.89]Pr: Yo mung mas ragil suro
[03:37.61]Pr: sing tak tresnani..
[03:40.52]
———–
Preview:

Berani Dibandingkan

Ragil-Suro-Bangkit
Versi: Ragil Suro Bangkit

Opo karepmu kowe bocah ayu,
Tak gandrungi kowe malah mlayu..
Ojo mbok sawang elek rupaku,
Ning sawangen jeruning atiku..

Tresno.. aku nduwe,
Setyo.. aku nduwe..
Aku iki wong lanang,
Berani dibandingkan..

Njalukmu opo mesti tak tukokno,
Omah doro opo mobil bane limo..
Kanggo kowe jiwo rogo tak wenehno,
Asal kowe ra nggawe atiku loro..

Omah.. tingkat telu,
Mobil.. bane pitu..
Aku iki wong lanang,
Berani dibandingkan..

reff:
Jaman saiki jaman kreditan,
Yen ra kredit ora biso nduwe barang..
Jaman saiki jaman kreditan,
Telat mbayar sirah mumet ra karuan..

Cinta yang boleh diutang,
Namanya cinta murahan..
Ada uang abang sayang,
Dasar kowe matre tenan..

Njalukmu opo mesti tak tukokno,
Omah doro opo mobil bane limo..
Kanggo kowe jiwo rogo tak wenehno,
Asal kowe ra nggawe atiku loro..

Omah.. tingkat telu,
Mobil.. bane pitu..
Aku iki wong lanang,
Berani dibandingkan..

reff:
Jaman saiki jaman kreditan,
Yen ra kredit ora biso nduwe barang..
Jaman saiki jaman kreditan,
Telat mbayar sirah mumet ra karuan..

Cinta yang boleh diutang,
Namanya cinta murahan..
Ada uang abang sayang,
Dasar kowe matre tenan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: voapzlcv]
[ar: Ragil Suro Bangkit]
[ti: Berani Dibandingkan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:01.02]Berani Dibandingkan
[00:01.02]by: Ragil Suro Bangkit
[00:15.02]
[00:17.02]>>>
[00:18.02]>>
[00:19.02]>
[00:20.02]Opo karepmu kowe bocah ayu,
[00:24.78]Tak gandrungi kowe malah mlayu..
[00:30.03]Ojo mbok sawang elek rupaku,
[00:35.32]Ning sawangen jeruning atiku..
[00:40.45]Tresno.. aku nduwe,
[00:45.51]Setyo.. aku nduwe..
[00:50.95]Aku iki wong lanang,
[00:54.20]Berani dibandingkan..
[00:58.63]
[01:00.08]Njalukmu opo mesti tak tukokno,
[01:04.58]Omah doro opo mobil bane limo..
[01:10.07]Kanggo kowe jiwo rogo tak wenehno,
[01:15.13]Asal kowe ra nggawe atiku loro..
[01:20.45]Omah.. tingkat telu,
[01:25.44]Mobil.. bane pitu..
[01:31.32]Aku iki wong lanang,
[01:33.70]Berani dibandingkan..
[01:38.77]
[02:00.47]>>>
[02:01.47]>>
[02:02.47]>
[02:03.47]Jaman saiki jaman kreditan,
[02:08.53]Yen ra kredit ora biso nduwe barang..
[02:14.10]
[02:18.77]Jaman saiki jaman kreditan,
[02:23.72]Telat mbayar sirah mumet ra karuan..
[02:29.11]Cinta yang boleh diutang,
[02:31.87]Namanya cinta murahan..
[02:34.67]Ada uang abang sayang,
[02:37.30]Dasar kowe matre tenan..
[02:40.29]
[02:41.62]Njalukmu opo mesti tak tukokno,
[02:46.94]Omah doro opo mobil bane limo..
[02:52.12]Kanggo kowe jiwo rogo tak wenehno,
[02:57.44]Asal kowe ra nggawe atiku loro..
[03:02.93]Omah.. tingkat telu,
[03:07.94]Mobil.. bane pitu..
[03:13.24]Aku iki wong lanang,
[03:16.00]Berani dibandingkan..
[03:20.25]
[03:43.00]>>>
[03:44.00]>>
[03:45.00]>
[03:46.00]Jaman saiki jaman kreditan,
[03:51.00]Yen ra kredit ora biso nduwe barang..
[03:56.24]
[04:01.68]Jaman saiki jaman kreditan,
[04:06.31]Telat mbayar sirah mumet ra karuan..
[04:11.50]Cinta yang boleh diutang,
[04:14.50]Namanya cinta murahan..
[04:17.25]Ada uang abang sayang,
[04:19.81]Dasar kowe matre tenan..
[04:22.81]
———–
Preview:

Angkot Kuning

Ragil-Suro-Bangkit
Versi: Ragil Suro Bangkit

Neng prapatan kene anggonku ngeterke,
Kowe pamit mulih jare kangen wong tuwamu..
Numpak angkot kuning jurusan dungprau,
Abot neng atiku pisahan karo sliramu..

Pamit mung sewengi kok ra bali bali,
Sayang lungamu neng endi..
Tak susul neng ndeso sliramu ra ono,
Sayang lungo karo sopo..

reff:
Prapatan wates wetan pasar,
Pamit dilik datan kowe salah dalan..
Prapatan wates wetan pasar,
Angkot kuning opo kowe wis ra eling..

(Angkot neng dungprau,)
(Aku lungo ninggal sliramu,)
(Sepurane mas iku salahku..)

reff:
Neng prapatan kene anggonku ngeterke,
Kowe pamit mulih jare kangen wong tuwamu..
Numpak angkot kuning jurusan dungprau,
Abot neng atiku pisahan karo sliramu..

Pamit mung sewengi kok ra bali bali,
Sayang lungamu neng endi..
Tak susul neng ndeso sliramu ra ono,
Sayang lungo karo sopo..

reff:
Prapatan wates wetan pasar,
Pamit dilik datan kowe salah dalan..
Prapatan wates wetan pasar,
Angkot kuning opo kowe wis ra eling..

(Angkot neng dungprau,)
(Aku lungo ninggal sliramu,)
(Sepurane mas iku salahku..)
(Wis ra kuat mas nyanding sliramu..)
—————-
[ver: lyrics]
[id: isuwbncv]
[ar: Ragil Suro Bangkit]
[ti: Angkot Kuning]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.02]Angkot Kuning
[00:01.02]by: Ragil Suro Bangkit
[00:33.02]
[00:36.12]>>>
[00:37.12]>>
[00:38.12]>
[00:39.12]Neng prapatan kene
[00:42.62]anggonku ngeterke,
[00:46.68]Kowe pamit mulih
[00:49.68]jare kangen wong tuwamu..
[00:55.19]
[00:57.38]Numpak angkot kuning
[01:01.30]jurusan dungprau,
[01:05.30]Abot neng atiku
[01:08.61]pisahan karo sliramu..
[01:13.82]Pamit mung sewengi
[01:16.52]kok ra bali bali,
[01:18.64]Sayang lungamu neng endi..
[01:22.71]Tak susul neng ndeso
[01:24.27]sliramu ra ono,
[01:26.07]Sayang lungo karo sopo..
[01:29.77]
[01:37.62]>>>
[01:38.62]>>
[01:39.62]>
[01:40.62]Prapatan wates wetan pasar,
[01:46.75]Pamit dilik datan kowe salah dalan..
[01:55.06]
[02:04.53]Prapatan wates wetan pasar,
[02:10.58]Angkot kuning opo kowe wis ra eling..
[02:19.40](Angkot neng dungprau,)
[02:23.16](Aku lungo ninggal sliramu,)
[02:27.47](Sepurane mas iku salahku..)
[02:34.47]
[03:05.97]>>>
[03:06.97]>>
[03:07.97]>
[03:08.97]Neng prapatan kene
[03:12.41]anggonku ngeterke,
[03:16.34]Kowe pamit mulih
[03:19.71]jare kangen wong tuwamu..
[03:25.10]
[03:27.22]Numpak angkot kuning
[03:30.60]jurusan dungprau,
[03:35.29]Abot neng atiku
[03:38.48]pisahan karo sliramu..
[03:43.22]Pamit mung sewengi
[03:46.50]kok ra bali bali,
[03:48.50]Sayang lungamu neng endi..
[03:52.57]Tak susul neng ndeso
[03:54.13]sliramu ra ono,
[03:56.07]Sayang lungo karo sopo..
[04:00.25]
[04:07.07]>>>
[04:08.07]>>
[04:09.07]>
[04:10.07]Prapatan wates wetan pasar,
[04:16.95]Pamit dilik datan kowe salah dalan..
[04:25.39]
[04:34.63]Prapatan wates wetan pasar,
[04:41.45]Angkot kuning opo kowe wis ra eling..
[04:49.32](Angkot neng dungprau,)
[04:53.38](Aku lungo ninggal sliramu,)
[04:57.13](Sepurane mas iku salahku..)
[05:04.50](Wis ra kuat mas.., )
[05:10.21](nyanding sliramu..)
[05:13.72]
———–
Preview:

Edan Katresnan

Ragil-Suro-Bangkit_Asih-Agustin
Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin

Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..

reff:
Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wwwwbocv]
[ar: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin]
[ti: Edan Katresnan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.00]Edan Katresnan
[00:35.02]by: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Lk: Tuku kripik neng sadang,
[00:45.42]Lk: Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
[00:49.05]Lk: Deso mangunharjo lewate kandangan,
[00:52.67]Lk: Kangen atiku wis ra karuan,
[00:55.55]Lk: Aku kedanan..
[00:58.55]
[01:06.67]Pr: Pasar legi neng ngawi,
[01:09.55]Pr: Kangmas aku mung njaluk bukti..
[01:13.74]Pr: Karangasri prandon blabas tekan tawun,
[01:17.67]Pr: Ojo mung nggawe atiku bingung,
[01:21.18]Pr: Koyo wong linglung..
[01:23.86]Lk: Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
[01:28.05]Lk: Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
[01:31.18]Pr: Neng srigati mas lewat babadan,
[01:34.23]Pr: Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..
[01:38.12]
[02:06.12]>>>
[02:07.12]>>
[02:08.12]>
[02:09.12]Lk: Duwur gunung lawu,
[02:11.74]Lk: Isih duwur katresnanku..
[02:15.55]Lk: Kali tempuk kene,
[02:18.68]Lk: Banyune dadi seksine..
[02:23.18]Lk: Nganti tuwo aku tresno kowe,
[02:26.39]Lk: Sak lawase..
[02:29.55]
[02:49.18]>>>
[02:50.18]>>
[02:51.18]>
[02:52.18]Lk: Tuku kripik neng sadang,
[02:54.75]Lk: Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
[02:58.56]Lk: Deso mangunharjo lewate kandangan,
[03:02.31]Lk: Kangen atiku wis ra karuan,
[03:05.94]Lk: Aku kedanan..
[03:08.76]
[03:16.19]Pr: Pasar legi neng ngawi,
[03:18.43]Pr: Kangmas aku mung njaluk bukti..
[03:22.94]Pr: Karangasri prandon blabas tekan tawun,
[03:27.13]Pr: Ojo mung nggawe atiku bingung,
[03:30.37]Pr: Koyo wong linglung..
[03:34.01]Lk: Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
[03:37.81]Lk: Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
[03:41.56]Pr: Neng srigati mas lewat babadan,
[03:44.81]Pr: Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..
[03:48.75]
[04:15.37]>>>
[04:16.37]>>
[04:17.37]>
[04:18.37]Lk: Duwur gunung lawu,
[04:21.64]Lk: Isih duwur katresnanku..
[04:25.44]Lk: Kali tempuk kene,
[04:28.25]Lk: Banyune dadi seksine..
[04:32.49]Lk: Nganti tuwo aku tresno kowe,
[04:36.39]Lk: Sak lawase..
[04:39.20]
————
Preview: