Kepencut

Kepencut
Ciptaan : Ragil Pamungkas
Vokal : Ragil Pamungkas & Ayu WS
Produksi : ??

Lk :
Yu, yu yu mbak ayu
Kowe arep ngondi yu
Opo entuk aku melu

Yu…, kok kowe malah nesu
Yen kowe nesu, dadi ora ayu

Pr :
Mas yen dadi wong lanang mas
Dadio sing terpandang
Mbok ojo nganggep gampang

Mas aku iki wanito
Lha mbok nggowo coro
Yen sampean arep nggudo

Lk :
Lha nggor koyo ngunu yu..
Kok malah dadi padu
Wong aku pengen kenal
Kok kowe malah nesu

Pr :
Ngono yo ngono mas,
Ngono ning ojo ngono
Wong pengen kenal wae
Kok nganggo ngono ngene

reff :
Lk :
Yu, yu yu mbak ayu
Kowe arep ngondi yu
Opo entuk aku melu

Yu…, kok kowe malah nesu
Yen kowe nesu, dadi ora ayu

Lha nggor koyo ngunu yu..
Kok malah dadi padu
Wong aku pengen kenal
Kok kowe malah nesu

Pr :
Ngono yo ngono mas,
Ngono ning ojo ngono
Wong pengen kenal wae
Kok nganggo ngono ngene

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Mly3u0ITSpA

Advertisements

Anake Mbok Rondo

Anake Mbok Rondo
Ciptaan : Ragil Pamungkas
Vokal : Ragil Pamungkas
Produksi : ??

OJO KOK BACUTNO TUN, TRESNAMU MARANG AWAKKU
MARGO ORA PODO, URIPMU KLAWAN URIPKU
KOWE UWONG KUTHO, ANAKE WONG SUGIH BONDO
AKU WONG NDESO, AKU ANAKE MBOK RONDO

ORA TEGES AKU TUN, NOLAK MARANG KATRESNANMU
NANGING NGERTENONO, SOPO SEJATINE AWAKKU

reff :

SAK TEMENE TUN, AKU ORA BISO NINGGAL KOWE
NANGING PIYE MANEH, AKU IKI UWONG ORA NDUWE

NDANG LALEKKE TUN, ROSO TRESNAMU MARANG AWAKKU
AKU ORA TEGO, YEN KOWE NANDANG URIP SENGSORO

ORA TEGES AKU TUN, NOLAK MARANG KATRESNANMU
NANGING NGERTENONO, SOPO SEJATINE AWAKKU

reff :

OJO KOK BACUTNO TUN, TRESNAMU MARANG AWAKKU
MARGO ORA PODO, URIPMU KLAWAN URIPKU

SAK TEMENE TUN, AKU ORA BISO NINGGAL KOWE
NANGING PIYE MANEH, AKU IKI UWONG ORA NDUWE

NDANG LALEKKE TUN, ROSO TRESNAMU MARANG AWAKKU
AKU ORA TEGO, YEN KOWE NANDANG URIP SENGSORO

ORA TEGES AKU TUN, NOLAK MARANG KATRESNANMU
NANGING NGERTENONO, SOPO SEJATINE AWAKKU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=anG5oQ2YVyE

Masak Dewe Nyuci Dewe

Lirik Lagu ke-900 Masak Dewe Nyuci Dewe
Ciptaan : Ragil Pamungkas
Vokal : Ragil Pamungkas
Produksi : ??

KOYO NGENE, TANGIS RASANING ATIKU
KARO SOPO, AKU KUDU MBAGI ROSO
ESUK SORE, SLIRAMU MUNG MRENGUT WAE
AKU RA NGERTI, OPO SING MBOK KAREPKE

ADUH MAK’E ADUH PAK’E IKI KEPRIYE
SOYO SUWE, URIPKU KOK TAMBAH KOYO MENGKENE
GENE MBIYEN MAK, AKU MBOK JODOKKE DE-E
DADI MENGKENE MAK, SABENDINO SING TAK RASAKNE

NGANTI KAPAN, AKU BISO SABAR
NGANTI KAPAN, AKU BISO TAHAN
MASAK DEWE, AKU TURU DEWE
MANGAN DEWE, AKU NYUCI DEWE

KAREP PENGEN PISAH, ATI ORA TEGO
AMARGO BANGET TRESNAKU, KARO ANAKKU

reff :

KOYO NGENE, TANGIS RASANING ATIKU
KARO SOPO, AKU KUDU MBAGI ROSO
ESUK SORE, SLIRAMU MUNG MRENGUT WAE
AKU RA NGERTI, OPO SING MBOK KAREPKE

ADUH MAK’E ADUH PAK’E IKI KEPRIYE
SOYO SUWE, URIPKU KOK TAMBAH KOYO MENGKENE
GENE MBIYEN MAK, AKU MBOK JODOKKE DE-E
DADI MENGKENE MAK, SABENDINO SING TAK RASAKNE

NGANTI KAPAN, AKU BISO SABAR
NGANTI KAPAN, AKU BISO TAHAN
MASAK DEWE, AKU TURU DEWE
MANGAN DEWE, AKU NYUCI DEWE

KAREP PENGEN PISAH, ATI ORA TEGO
AMARGO BANGET TRESNAKU, KARO ANAKKU
KAREP PENGEN PISAH, ATI ORA TEGO
AMARGO BANGET TRESNAKU, KARO ANAKKU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OTQTVEezyQI

Gandrung (ragil pamungkas)

Ragil-Pamungkas
Versi: Ragil Pamungkas

Opo kowe ra kroso sing tak rasakno,
Rino wengi atiku pingin ketemu..
Opo iki kang arane gandrung tresno,
Yen ra pethuk sedino katon neng moto..

Opo kowe ra rumongso sing tak roso,
Wis seprene kok nggur ngguya-ngguyu wae..
Loro loro nggonku tekok ono kene,
Ning jebule dewekmu kok malah ngece..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..

reff:
Opo kowe ra kroso sing tak rasakno,
Rino wengi atiku pingin ketemu..
Opo iki kang arane gandrung tresno,
Yen ra pethuk sedino katon neng moto..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..

Sedino katone sewulan,
Sewulan katone setaun..
Kangen ati aku aku ora tahan,
Ning yen pethuk atiku kroso deg-degan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pcahhuch]
[ar: Ragil Pamungkas]
[ti: Gandrung]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.03]Gandrung
[00:00.03]by: Ragil Pamungkas
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Opo kowe ra kroso
[00:34.67]sing tak rasakno,
[00:38.89]Rino wengi atiku
[00:42.85]pingin ketemu..
[00:48.02]Opo iki kang arane
[00:51.66]gandrung tresno,
[00:55.71]Yen ra pethuk sedino
[00:59.80]katon neng moto..
[01:04.09]Opo kowe ra rumongso
[01:08.30]sing tak roso,
[01:12.37]Wis seprene kok nggur
[01:16.05]ngguya-ngguyu wae..
[01:21.01]Loro-loro nggonku
[01:24.55]tekok ono kene,
[01:28.44]Ning jebule dewekmu
[01:33.36]kok malah ngece..
[01:37.63]
[01:46.39]Sedino katone sewulan,
[01:53.76]Sewulan katone setaun..
[02:02.70]Kangen ati
[02:05.85]aku aku ora tahan,
[02:10.32]Ning yen pethuk atiku
[02:13.86]kroso deg-degan..
[02:18.10]
[02:50.99]>>>
[02:51.99]>>
[02:52.99]>
[02:53.99]Opo kowe ra kroso
[02:56.80]sing tak rasakno,
[03:01.05]Rino wengi atiku
[03:04.92]pingin ketemu..
[03:10.05]Opo iki kang arane
[03:14.11]gandrung tresno,
[03:18.18]Yen ra pethuk sedino
[03:21.98]katon neng moto..
[03:27.68]
[03:35.68]Sedino katone sewulan,
[03:42.48]Sewulan katone setaun..
[03:51.22]Kangen ati
[03:54.10]aku aku ora tahan,
[03:58.98]Ning yen pethuk atiku
[04:03.02]kroso deg-degan..
[04:06.64]Sedino katone sewulan,
[04:16.18]Sewulan katone setaun..
[04:24.56]Kangen ati
[04:27.56]aku aku ora tahan,
[04:31.99]Ning yen pethuk atiku
[04:37.55]kroso deg-degan..
[04:40.18]
————
Preview: