Kepencut

Versi: Ragil Pamungkas ft. Ayu WS

Lk :
Yu, yu yu mbak ayu
Kowe arep ngondi yu
Opo entuk aku melu

Yu…, kok kowe malah nesu
Yen kowe nesu, dadi ora ayu

Pr :
Mas yen dadi wong lanang mas
Dadio sing terpandang
Mbok ojo nganggep gampang

Mas aku iki wanito
Lha mbok nggowo coro
Yen sampean arep nggudo

Lk :
Lha nggor koyo ngunu yu..
Kok malah dadi padu
Wong aku pengen kenal
Kok kowe malah nesu

Pr :
Ngono yo ngono mas,
Ngono ning ojo ngono
Wong pengen kenal wae
Kok nganggo ngono ngene

reff :
Lk :
Yu, yu yu mbak ayu
Kowe arep ngondi yu
Opo entuk aku melu

Yu…, kok kowe malah nesu
Yen kowe nesu, dadi ora ayu

Lha nggor koyo ngunu yu..
Kok malah dadi padu
Wong aku pengen kenal
Kok kowe malah nesu

Pr :
Ngono yo ngono mas,
Ngono ning ojo ngono
Wong pengen kenal wae
Kok nganggo ngono ngene

Anake Mbok Rondo

Versi: Ragil Pamungkas

OJO KOK BACUTNO TUN, TRESNAMU MARANG AWAKKU
MARGO ORA PODO, URIPMU KLAWAN URIPKU
KOWE UWONG KUTHO, ANAKE WONG SUGIH BONDO
AKU WONG NDESO, AKU ANAKE MBOK RONDO

ORA TEGES AKU TUN, NOLAK MARANG KATRESNANMU
NANGING NGERTENONO, SOPO SEJATINE AWAKKU

reff :
SAK TEMENE TUN, AKU ORA BISO NINGGAL KOWE
NANGING PIYE MANEH, AKU IKI UWONG ORA NDUWE

NDANG LALEKKE TUN, ROSO TRESNAMU MARANG AWAKKU
AKU ORA TEGO, YEN KOWE NANDANG URIP SENGSORO

ORA TEGES AKU TUN, NOLAK MARANG KATRESNANMU
NANGING NGERTENONO, SOPO SEJATINE AWAKKU

reff :
OJO KOK BACUTNO TUN, TRESNAMU MARANG AWAKKU
MARGO ORA PODO, URIPMU KLAWAN URIPKU

SAK TEMENE TUN, AKU ORA BISO NINGGAL KOWE
NANGING PIYE MANEH, AKU IKI UWONG ORA NDUWE

NDANG LALEKKE TUN, ROSO TRESNAMU MARANG AWAKKU
AKU ORA TEGO, YEN KOWE NANDANG URIP SENGSORO

ORA TEGES AKU TUN, NOLAK MARANG KATRESNANMU
NANGING NGERTENONO, SOPO SEJATINE AWAKKU

12