Lencir Kuning

Pujiatun_1
Versi: Pujiatun

Pring gading dinggo sulingan,
Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..

Lambene sinegar jambe,
Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
Aduh lae atiku lamuk nang kene,
Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..

Godhong suruh ketemu rose,
Yen dipikir punya rasane, yo mas yo paribasane..
Yen ra weruh karo dewek’e,
Senajan sedino wae, atiku akeh kangene..

Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
Manuk manyar banter mabure,yo mas yo banter mabure..
Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
Aku samar piye dadine, dewek’e wis ono sing nduwe..

reff:
Pring gading dinggo sulingan,
Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..

Lambene sinegar jambe,
Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
Aduh lae atiku lamuk nang kene,
Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..

Godhong suruh ketemu rose,
Yen dipikir punya rasane, yo mas yo paribasane..
Yen ra weruh karo dewek’e,
Senajan sedino wae, atiku akeh kangene..

Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
Manuk manyar banter mabure,yo mas yo banter mabure..
Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
Aku samar piye dadine, dewek’e wis ono sing nduwe..
——————-
[ver: lyrics]
[id: iwzzuwcq]
[ar: Pujiatun]
[ti: Lencir Kuning]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:01.01]Lencir Kuning
[00:28.01]Versi: Pujiatun
[00:31.01]
[00:34.01]>>>
[00:35.01]>>
[00:36.01]>
[00:37.01]Pring gading dinggo sulingan,
[00:42.84]Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
[00:49.67]Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
[00:56.07]Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..
[01:05.76]Lambene sinegar jambe,
[01:10.38]Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
[01:18.00]Aduh lae atiku lamuk nang kene,
[01:24.44]Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..
[01:31.83]
[01:43.78]Godhong suruh ketemu rose,
[01:46.32]Yen dipikir punya rasane,
[01:49.23]yo mas yo paribasane..
[01:54.44]Yen ra weruh karo dewek’e,
[01:57.00]Senajan sedino wae, atiku banget kangene..
[02:05.52]Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
[02:08.01]Manuk manyar banter mabure,
[02:10.81]yo mas yo banter mabure..
[02:15.86]Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
[02:18.98]Aku samar piye dadine,
[02:21.46]dewek’e wis ono sing nduwe..
[02:26.56]
[02:51.03]>>>
[02:52.03]>>
[02:53.03]>
[02:54.03]Pring gading dinggo sulingan,
[02:59.03]Lencir kuning mung tansah dadi pikiran..
[03:05.93]Yen ketemu jantungku nganti deg-degan,
[03:12.16]Wiwitane dewek’e ngajak tepungan..
[03:21.25]Lambene sinegar jambe,
[03:25.87]Lencir kuning opo wis ono sing nduwe..
[03:33.62]Aduh lae atiku lamuk nang kene,
[03:40.32]Yen kelingan, kelingan esem ngguyune..
[03:47.15]
[03:59.78]Godhong suruh ketemu rose,
[04:02.42]Yen dipikir punya rasane,
[04:05.30]yo mas yo paribasane..
[04:10.62]Yen ra weruh karo dewek’e,
[04:13.37]Senajan sedino wae, atiku banget kangene..
[04:21.07]Gedhang kluthuk nggo pakan manuk,
[04:23.70]Manuk manyar banter mabure,
[04:26.48]yo mas yo banter mabure..
[04:31.75]Yen kepethuk jebul mung ngantuk,
[04:34.35]Aku samar piye dadine,
[04:36.96]dewek’e wis ono sing nduwe..
[04:42.26]
————–
Preview:

Advertisements

Mung Sliramu (pujiatun)

Pujiatun
Versi: Pujiatun ft. Agus Kentus

Pr :
Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono..
Sih kinasih tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setahun
Umpomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane
Misah lahir lan batine..

Lk :
Wong manis gantilaning atiku
Piya-piye aku manuk sliramu..
Yen pingin takon isi atiku
Kabeh mau yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu sinawang tambah ayu
Yen kelingan aku ra biso turu..
Yen nganti lali janji-janjimu
Biso-biso awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ra bakal lali
Rino wengi mung katon esemu..
Soyo suwe soyo ra mboseni
Yen aku nyawang sliramu..

reff :
Pr :
Sliramu rak yo kelingan
Janji tresno naliko semono..
Sih kinasih tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setahun
Umpomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane
Misah lahir lan batine..

Lk :
Wong manis gantilaning atiku
Piya-piye aku manuk sliramu..
Yen pingin takon isi atiku
Kabeh mau yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu sinawang tambah ayu
Yen kelingan aku ra biso turu..
Yen nganti lali janji-janjimu
Biso-biso awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ra bakal lali
Rino wengi mung katon esemu..
Soyo suwe soyo ra mboseni
Yen aku nyawang sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sbvvpacv]
[ar: Pujiatun ft. Agus Kentus]
[ti: Mung Sliramu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:01.03]Mung Sliramu
[00:23.02]by: Pujiatun ft. Agus Kentus
[00:26.02]
[00:29.02]>>>
[00:30.02]>>
[00:31.02]>
[00:32.02]Pr : Sliramu rak yo kelingan
[00:35.76]Pr : Janji tresno naliko semono..
[00:43.07]Pr : Sih kinasih tansah reruntungan
[00:49.01]Pr : Koyo mimi lan mintuno..
[00:54.69]Pr : Sedino koyo setahun
[00:59.26]Pr : Umpomo pisah klawan sliramu..
[01:06.20]Pr : Pancen ora ono ceritane
[01:12.26]Pr : Misah lahir lan batine..
[01:16.70]Lk : Wong manis gantilaning atiku
[01:22.13]Lk : Piya-piye aku manuk sliramu..
[01:28.27]Lk : Yen pingin takon isi atiku
[01:33.94]Lk : Kabeh mau yo mung kanggo sliramu..
[01:40.01]Lk : Wong ayu sinawang tambah ayu
[01:45.39]Lk : Yen kelingan aku ra biso turu..
[01:51.39]Lk : Yen nganti lali janji-janjimu
[01:57.08]Lk : Biso-biso awakku dadi kuru..
[02:03.26]
[02:04.97]Pr : Aku ra bakal lali,
[02:09.53]Pr : Rino wengi mung katon esemmu..
[02:16.84]Pr : Soyo suwe soyo ra mboseni,
[02:22.72]Pr : Yen aku nyawang sliramu..
[02:27.28]
[02:49.03]>>>
[02:50.03]>>
[02:51.03]>
[02:52.03]Pr : Sliramu rak yo kelingan
[02:56.28]Pr : Janji tresno naliko semono..
[03:03.10]Pr : Sih kinasih tansah reruntungan
[03:09.10]Pr : Koyo mimi lan mintuno..
[03:14.84]Pr : Sedino koyo setahun
[03:19.34]Pr : Umpomo pisah klawan sliramu..
[03:26.47]Pr : Pancen ora ono ceritane
[03:32.41]Pr : Misah lahir lan batine..
[03:37.09]Lk : Wong manis gantilaning atiku
[03:41.78]Lk : Piya-piye aku manuk sliramu..
[03:48.03]Lk : Yen pingin takon isi atiku
[03:53.78]Lk : Kabeh mau yo mung kanggo sliramu..
[03:59.98]Lk : Wong ayu sinawang tambah ayu
[04:05.48]Lk : Yen kelingan aku ra biso turu..
[04:11.16]Lk : Yen nganti lali janji-janjimu
[04:16.79]Lk : Biso-biso awakku dadi kuru..
[04:22.17]
[04:24.61]Pr : Aku ra bakal lali,
[04:29.60]Pr : Rino wengi mung katon esemmu..
[04:36.41]Pr : Soyo suwe soyo ra mboseni,
[04:42.35]Pr : Yen aku nyawang sliramu..
[04:47.04]
————-
Preview: