Konco Tekan Mati


Versi: NDX AKA ft. PJR

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
Awakmu mikirno wedok’an..
Sing mbok ceritakke tok gedhe’-gedhe’ke,
Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..

Hey bro malah koyo karo sopo wae,
Aku ra bakal piye-piye..
Pancen mung isane mung iso ngrungokke,
Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Pancen konco tekan mati larang regane,
Ra iso dirupiahke..
Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
Walaupun tibo tangi susah seneng selalu menemani..

Mending mikir utang daripada wedok’an,
Mending karo konco daripada mung edan..
Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..
———————-
[ver: lyrics]
[id: cqbacvci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Konco Tekan Mati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.06]Konco Tekan Mati – NDX AKA ft. PJR
[00:08.06]
[00:10.66]>>>
[00:11.66]>>
[00:12.66]>
[00:13.66]Ra sah nangis mergo tresno,
[00:17.23]Neng sandingmu ono konco..
[00:20.27]Ra sah dipeksake,
[00:22.88]Sak tekane wae..
[00:26.98]Opo maneh perasaan
[00:30.21]ora kudu nggayuh lintang,
[00:33.88]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[00:40.46]Kekancan kudu wani dadi siji,
[00:47.42]Paseduluran nganti tekane mati..
[00:53.38]Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
[00:58.21]Awakmu mikirno wedok’an..
[01:01.37]Sing mbok ceritakke
[01:02.80]tok gedhe’-gedhe’ke,
[01:05.04]Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..
[01:08.76]Hey bro malah koyo karo sopo wae,
[01:12.00]Aku ra bakal piye-piye..
[01:14.78]Pancen mung isane
[01:16.26]mung iso ngrungokke,
[01:17.96]Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..
[01:22.43]Siji loro telu rungokno omonganku,
[01:25.40]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[01:28.76]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[01:32.11]Sepuluh sewelas rolas
[01:34.56]ndak malah mung tambah kandas..
[01:37.40]Ra sah nangis mergo tresno,
[01:39.51]Neng sandingmu ono konco..
[01:42.92]Ra sah dipeksake,
[01:45.97]Sak tekane wae..
[01:49.88]Opo maneh perasaan
[01:53.18]ora kudu nggayuh lintang,
[01:56.74]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[02:03.23]Kekancan kudu wani dadi siji,
[02:09.94]Paseduluran nganti tekane mati..
[02:17.03]Pancen konco tekan mati larang regane,
[02:21.06]Ra iso dirupiahke..
[02:24.23]Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
[02:27.09]Walaupun tibo tangi
[02:28.84]susah seneng selalu menemani..
[02:31.18]Mending mikir utang daripada wedok’an,
[02:34.53]Mending karo konco daripada mung edan..
[02:38.08]Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
[02:41.79]Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..
[02:45.22]Siji loro telu rungokno omonganku,
[02:48.19]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[02:51.86]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[02:55.34]Sepuluh sewelas rolas
[02:57.10]ndak malah mung tambah kandas..
[03:00.25]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:02.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:05.71]Ra sah dipeksake,
[03:08.49]Sak tekane wae..
[03:12.78]Opo maneh perasaan
[03:16.00]ora kudu nggayuh lintang,
[03:19.54]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:26.18]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:29.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:32.71]Ra sah dipeksake,
[03:35.50]Sak tekane wae..
[03:39.60]Opo maneh perasaan
[03:42.76]ora kudu nggayuh lintang,
[03:46.48]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:53.32]Kekancan kudu wani dadi siji,
[04:00.03]Paseduluran nganti tekane mati..
[04:05.93]
—————
Preview:

Advertisements

Tak Akoni Aku Sing Salah


Versi: NDX AKA ft. PJR

Kangen yen kelingan awakmu,
Loro ati mergo aku..
Mergo atiku suloyo,
ninggal lungo tanpo kondho,
Golek tresno sing liyo..

Asmoroku wis bubrah,
Gawe uripmu susah..
Neng endi sliramu,
Aku pengen ketemu..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

Sampun adoh ono neng moto,
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
Mugo sampean urip bareng aku..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ohusspci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Tak Akoni Aku Sing Salah]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.02]Tak Akoni Aku Sing Salah
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Kangen yen kelingan awakmu,
[00:24.12]Loro ati mergo aku..
[00:29.52]Mergo atiku suloyo,
[00:35.48]ninggal lungo tanpo kondho,
[00:40.70]Golek tresno sing liyo..
[00:48.09]
[00:50.04]Asmoroku wis bubrah,
[00:55.49]Gawe uripmu susah..
[01:02.57]Neng endi sliramu,
[01:09.71]Aku pengen ketemu..
[01:15.54]
[01:17.78]Kabeh iki salahku,
[01:21.20]Gawe remuk atimu..
[01:24.49]Aku sing ngucap janji,
[01:27.78]Aku sing mblenjani..
[01:31.38]Pancen aku ra biso,
[01:35.05]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[01:42.75]
[01:45.18]Aku pengen ketemu,
[01:49.03]Ngucap pangapuraku..
[01:56.10]Kanggo kowe,
[01:59.90]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[02:06.59]
[02:08.03]Sampun adoh ono neng moto,
[02:12.13]Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
[02:15.09]Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
[02:19.31]Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..
[02:22.97]Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
[02:25.71]Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
[02:29.18]Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
[02:32.41]Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..
[02:37.32]
[02:39.99]Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
[02:44.52]Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
[02:47.81]Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
[02:51.47]Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..
[02:54.90]Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
[02:57.87]Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
[03:01.60]Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
[03:04.95]Mugo sampean urip bareng aku..
[03:08.25]
[03:10.73]Kabeh iki salahku,
[03:14.15]Gawe remuk atimu..
[03:17.69]Aku sing ngucap janji,
[03:21.11]Aku sing mblenjani..
[03:24.46]Pancen aku ra biso,
[03:28.00]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[03:36.32]
[03:38.12]Aku pengen ketemu,
[03:41.60]Ngucap pangapuraku..
[03:49.36]Kanggo kowe,
[03:52.91]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[03:59.73]
—————
Preview:

Salah Kekancan


Versi: NDX AKA Familia ft.PJR

“biyen pas seneng
“kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
“saiki aku susah duwe masalah
“kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)

“aku ki ora pilih-pilih konco kok!
“mungkin iki mung mergo salah kekancan,
“yo wis lah nek ngono,
“tak trimak-trimakke wae..

12345 pancen aku ra trimo,
678 sakjane aku nesu..
Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
Nek udu karo konco naliko atimu loro..
Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

saiki kurang opo aku dadi koncomu,
wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..

Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
——————–
[ver: lyrics]
[id: oalhzucu]
[ar: NDX AKA Familia ft.PJR]
[ti: Salah Kekancan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:04.48]”biyen pas seneng
[00:07.45]”kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
[00:09.70]”saiki aku susah duwe masalah
[00:13.50]”kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)
[00:16.25]”aku ki ora pilih-pilih konco kok!
[00:18.96]”mungkin iki mung mergo salah kekancan,
[00:22.21]”yo wis lah nek ngono,
[00:24.12]”tak trimak-trimakke wae..
[00:26.24]
[00:28.02]Salah Kekancan – NDX AKA Familia
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]12345 pancen aku ra trimo,
[00:55.29]678 sakjane aku nesu..
[00:57.93]Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
[01:00.67]Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..
[01:03.92]Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
[01:06.75]Nek udu karo konco naliko atimu loro..
[01:09.87]Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
[01:12.68]Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..
[01:16.17]Aku ora ngiro ngene dadine,
[01:21.78]Kekancane kok bubrah akhire..
[01:27.65]Opo ngene ki caramu,
[01:33.27]Opo iki balesanmu..
[01:39.75]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[01:43.12]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[01:46.31]Po yo ra nduwe rai,
[01:48.12]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[01:52.61]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[01:55.11]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[01:58.16]Nek butuh kowe moro,
[02:00.10]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[02:04.65]saiki kurang opo aku dadi koncomu,
[02:06.59]wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
[02:09.64]dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
[02:12.51]wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..
[02:15.95]Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
[02:18.88]Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
[02:22.25]Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
[02:25.00]Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..
[02:28.05]Aku ora ngiro ngene dadine,
[02:33.36]Kekancane kok bubrah akhire..
[02:39.47]Opo ngene ki caramu,
[02:45.09]Opo iki balesanmu..
[02:51.70]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[02:54.64]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[02:57.57]Po yo ra nduwe rai,
[02:59.69]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:04.00]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:06.68]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:09.49]Nek butuh kowe moro,
[03:11.80]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:16.66]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[03:18.53]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[03:21.34]Po yo ra nduwe rai,
[03:23.78]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:28.33]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:30.89]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:33.70]Nek butuh kowe moro,
[03:36.19]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:40.87]
—————
Preview:

Ditinggal Rabi (ndx aka)

ndx-aka_pjr
Versi: NDX AKA ft. PJR

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Atiku rasane loro,
Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
Kowe tego ninggal aku..

Opo iki wis dalane,
Kudu pisah kelangan tresnane..
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
Senajan nyikso tresnaku..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Mbiyen tak tandur pari,
Thukule suket teki,
Wis kadhung tak pacari,
Malah ditinggal rabi,

Kowe tego nglarani,
Blenjani jani suci,
Neng solo kembange ilang,
Wong tresno wani kelangan,

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..

Dhik opo kowe lali,
Karo sumpah janjimu..
Mbiyen bakal ngancani,
Urip tekan matiku..

Pancene kowe tego,
Medhot tali asmoro..
Rabi karo wong liyo,
Mblenjani tresnaku nelongso..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qcuuivcu]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Ditinggal Rabi]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:00.02]Ditinggal Rabi
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:16.02]
[00:18.00]>>>
[00:19.00]>>
[00:20.00]>
[00:21.00]Atiku rasane loro,
[00:25.80]Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
[00:32.79]Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
[00:40.32]Kowe tego ninggal aku..
[00:46.86]Opo iki wis dalane,
[00:52.64]Kudu pisah kelangan tresnane..
[00:59.48]Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
[01:07.94]Senajan nyikso tresnaku..
[01:13.42]Dhik opo kowe lali,
[01:16.47]Karo sumpah janjimu..
[01:20.29]Mbiyen bakal ngancani,
[01:23.38]Urip tekan matiku..
[01:27.04]Pancene kowe tego,
[01:30.28]Medhot tali asmoro..
[01:33.63]Rabi karo wong liyo,
[01:37.37]Mblenjani tresnaku nelongso..
[01:44.43]Atiku rasane loro,
[01:50.69]Nyawang kowe rabi ro wong liyo..
[01:57.65]Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku,
[02:05.55]Kowe tego ninggal aku..
[02:12.03]Opo iki wis dalane,
[02:17.82]Kudu pisah kelangan tresnane..
[02:24.98]Kudu kuat atiku kudu kuat batinku,
[02:32.62]Senajan nyikso tresnaku..
[02:38.47]Dhik opo kowe lali,
[02:41.99]Karo sumpah janjimu..
[02:45.16]Mbiyen bakal ngancani,
[02:48.23]Urip tekan matiku..
[02:52.08]Pancene kowe tego,
[02:55.15]Medhot tali asmoro..
[02:58.50]Rabi karo wong liyo,
[03:01.93]Mblenjani tresnaku nelongso..
[03:09.37]Mbiyen tak tandur pari,
[03:12.13]Thukule suket teki,
[03:13.77]Wis kadhung tak pacari,
[03:15.67]Malah ditinggal rabi,
[03:17.35]Kowe tego nglarani,
[03:19.03]Blenjani jani suci,
[03:20.77]Neng solo kembange ilang,
[03:22.35]Wong tresno wani kelangan,
[03:24.56]Dhik opo kowe lali,
[03:27.14]Karo sumpah janjimu..
[03:30.91]Mbiyen bakal ngancani,
[03:34.15]Urip tekan matiku..
[03:38.32]Pancene kowe tego,
[03:40.79]Medhot tali asmoro..
[03:44.43]Rabi karo wong liyo,
[03:47.54]Mblenjani tresnaku nelongso..
[03:54.88]Dhik opo kowe lali,
[03:57.73]Karo sumpah janjimu..
[04:01.34]Mbiyen bakal ngancani,
[04:04.64]Urip tekan matiku..
[04:08.45]Pancene kowe tego,
[04:11.36]Medhot tali asmoro..
[04:14.91]Rabi karo wong liyo,
[04:17.90]Mblenjani tresnaku nelongso..
[04:25.21]
—————-
Preview: