Konco Tekan Mati

“Konco Tekan Mati” Versi NDX AKA feat PJR

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
Awakmu mikirno wedok’an..
Sing mbok ceritakke tok gedhe’-gedhe’ke,
Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..

Hey bro malah koyo karo sopo wae,
Aku ra bakal piye-piye..
Pancen mung isane mung iso ngrungokke,
Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Pancen konco tekan mati larang regane,
Ra iso dirupiahke..
Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
Walaupun tibo tangi susah seneng selalu menemani..

Mending mikir utang daripada wedok’an,
Mending karo konco daripada mung edan..
Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Tak Akoni Aku Sing Salah

“Tak Akoni Aku Sing Salah” Versi NDX AKA feat PJR

Kangen yen kelingan awakmu,
Loro ati mergo aku..
Mergo atiku suloyo,
ninggal lungo tanpo kondho,
Golek tresno sing liyo..

Asmoroku wis bubrah,
Gawe uripmu susah..
Neng endi sliramu,
Aku pengen ketemu..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

Sampun adoh ono neng moto,
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
Mugo sampean urip bareng aku..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

12