Ninggal Janji (pendhoza)


Versi: Pendhoza

Dulu begitu indah,
Saat kau bersamaku..
Dulu begitu mesra,
Saat kau disampingku..

Namun semua itu pupus hilang,
Dan tak tersisa lagi..
Janji yang kau ucap dulu itu,
Tinggallah kenangan..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

jarene ra mblenjani jebul nyatane endi,
lungo ra bali-bali malah ninggalke janji,
opo wis ra kelingan karo awakku iki,
sing mbiyen tok tresnani roso tekane mati..

yeng ngunu cen pengenmu ngomongo terus terang,
ra usah nggawe coro medhotke sesambungan,
nek wis cukup semene anggonmu leh bebrayan,
kabeh tak pupus wae timbang nggawe ngrusak pikiran..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

yen kabeh mau salahku aku njaluk pangapuro,
opo kowe lungo mergo aku ra sugih bondho,
omonganmu polah-tingkahmu ra tau ngajeni aku,
sak penak’e dewe awakmu nggawe loro atiku..

opo iki garise aku ro kowe pisah,
wis wegah nggagas wanito sing nggawe uripku bubrah,
saiki aku kudu move on nglalekke alon-alon,
mugo oleh gantine kui bakal kelakon..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..

Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Pendhoza]
[ti: Ninggal Janji]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:00.01]Ninggal Janji
[00:00.01]by: Pendhoza
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Dulu begitu indah,
[00:45.59]Saat kau bersamaku..
[00:52.21]Dulu begitu mesra,
[00:58.88]Saat kau disampingku..
[01:04.44]Namun semua itu pupus hilang,
[01:07.81]Dan tak tersisa lagi..
[01:11.18]Janji yang kau ucap dulu itu,
[01:13.99]Tinggallah kenangan..
[01:17.92]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[01:23.60]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[01:30.58]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[01:37.20]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[01:44.37]jarene ra mblenjani jebul nyatane endi,
[01:47.18]lungo ra bali-bali malah ninggalke janji,
[01:50.49]opo wis ra kelingan karo awakku iki,
[01:53.61]sing mbiyen tok tresnani roso tekane mati..
[01:57.21]yeng ngunu cen pengenmu ngomongo terus terang,
[02:00.08]ra usah nggawe coro medhotke sesambungan,
[02:03.20]nek wis cukup semene anggonmu leh bebrayan,
[02:06.57]kabeh tak pupus wae timbang nggawe ngrusak pikiran..
[02:10.00]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[02:14.99]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[02:21.92]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[02:28.22]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[02:35.27]yen kabeh mau salahku aku njaluk pangapuro,
[02:38.52]opo kowe lungo mergo aku ra sugih bondho,
[02:42.20]omonganmu polah-tingkahmu ra tau ngajeni aku,
[02:45.13]sak penak’e dewe awakmu nggawe loro atiku..
[02:48.31]opo iki garise aku ro kowe pisah,
[02:51.37]wis wegah nggagas wanito sing nggawe uripku bubrah,
[02:54.43]saiki aku kudu move on nglalekke alon-alon,
[02:58.23]mugo oleh gantine kui bakal kelakon..
[03:01.17]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[03:06.22]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[03:13.09]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[03:19.45]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[03:26.44]Aku mbiyen wis tau dadi bojomu,
[03:31.62]Nanging ngopo kowe ninggalke awakku..
[03:38.54]Opo pancen tresnamu ra cukup siji,
[03:44.72]Kowe lungo tego ninggalke sumpah lan janji..
[03:52.46]
————-
Preview:

Advertisements

Aku Cah Kerjo

pendhoza
Versi: Pendhoza ft. Sasha Anezkha

Pr:
Bebasan nunggu mongso rendeng,
Anggonku leh ngenteni kowe..
Wis ono sesasi,
Genep dino iki..

Mas yen pancen tresnaku iki,
Mbok anggep ra ono gunane..
Aku ra kuciwo,
Lan aku ra loro..

Lk:
Dhik lungaku ra teges cidro,
Aku lagi pengen mikir kerjo..
Tak jaluk kowe ojo,
Keloro loro..

Dhik tresnaku mung siji kowe,
Langit bumi kang dadi seksine..
Yen neng ati ra ono,
Wanito liyo..

Kowe ra sah sok mutusi,
Aku ra neng ngendi endi..
Aku lungo
Amung nggolek rejeki..

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu,
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu,
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi,
Kowe kudu ngerti lungaku nggolek rejeki..

Dongakke lakuku ngayahi kewajibanku,
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu,
Wis dadi kahanan aku lungo adoh paran,
Ora bakal kelit ra nyanding wedokan liyane..

Dhik lungaku ra teges cidro,
Aku lagi pengen mikir kerjo..
Tak jaluk kowe ojo,
Keloro loro..

Dhik tresnaku mung siji kowe,
Langit bumi kang dadi seksine..
Yen neng ati ra ono,
Wanito liyo..

Ojo keloro loro lungaku ra teges cidro,
Opo meneh nganti mikir aku wis ora tresno,
Yo mung kowe sing tansah ono ing njero dodo,
Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo..

Kudu percoyo tresnaku iki mung siji kowe,
Wani sumpah mati neng ati raono liyane,
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe,
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase..

Dhik lungaku ra teges cidro,
Aku lagi pengen mikir kerjo..
Tak jaluk kowe ojo,
Keloro loro..

Dhik tresnaku mung siji kowe,
Langit bumi kang dadi seksine..
Yen neng ati ra ono,
Wanito liyo..

Kowe ra sah sok mutusi,
Aku ra neng ngendi endi..
Aku lungo
Amung nggolek rejeki..

Anggonku ngabari yo mung liwat bbm-an,
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang,
Ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan,
Mergo tresno kuwi mestine akeh pacoban..

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso,
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo,
Jembarno atimu sak jembaring laut samudro,
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo..

Pr:
Mas yen pancen kuwi karepmu,
Aku yo mung tansah biso nunggu..
Tak kuatne atiku,
Tanpo sliramu..

Mas nadyan kowe lungo kerjo,
Sing tak jaluk kowe tetep setyo..
Ojo nganti kegodha,
Wanito liyo..

Lk: Sabaro aku yo mung cah kerjo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qvlovccu]
[ar: Pendhoza ft. Sasha Anezkha]
[ti: Aku Cah Kerjo]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:43]
[00:00.03]Aku Cah Kerjo
[00:00.03]by: Pendhoza ft. Sasha Anezkha
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Pr: Bebasan nunggu mongso rendeng,
[00:36.13]Pr: Anggonku leh ngenteni kowe..
[00:42.02]Pr: Wis ono sesasi,
[00:45.50]Pr: Genep dino iki..
[00:50.16]
[00:53.42]Pr: Mas yen pancen tresnaku iki,
[00:59.72]Pr: Mbok anggep ra ono gunane..
[01:06.24]Pr: Aku ra kuciwo,
[01:09.39]Pr: Lan aku ra loro..
[01:14.40]
[01:17.60]Dhik lungaku ra teges cidro,
[01:23.43]Aku lagi pengen mikir kerjo..
[01:30.04]Tak jaluk kowe ojo,
[01:35.17]Keloro loro..
[01:39.12]
[01:43.36]Dhik tresnaku mung siji kowe,
[01:49.34]Langit bumi kang dadi seksine..
[01:55.83]Yen neng ati ra ono,
[02:01.02]Wanito liyo..
[02:05.01]
[02:08.74]Kowe ra sah sok mutusi,
[02:11.59]Aku ra neng ngendi endi..
[02:14.88]Aku lungo
[02:16.70]Amung nggolek rejeki..
[02:21.30]Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu,
[02:25.46]Mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu,
[02:28.70]Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi,
[02:31.99]Kowe kudu ngerti lungaku nggolek rejeki..
[02:35.50]Dongakke lakuku ngayahi kewajibanku,
[02:38.16]Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu,
[02:41.56]Wis dadi kahanan aku lungo adoh paran,
[02:44.64]Ora bakal kelit ra nyanding wedokan liyane..
[02:48.34]Dhik lungaku ra teges cidro,
[02:53.06]Aku lagi pengen mikir kerjo..
[02:59.64]Tak jaluk kowe ojo,
[03:04.93]Keloro loro..
[03:08.66]
[03:12.88]Dhik tresnaku mung siji kowe,
[03:18.89]Langit bumi kang dadi seksine..
[03:25.10]Yen neng ati ra ono,
[03:30.20]Wanito liyo..
[03:34.22]
[03:38.51]Ojo keloro loro lungaku ra teges cidro,
[03:42.46]Opo meneh nganti mikir aku wis ora tresno,
[03:45.80]Yo mung kowe sing tansah ono ing njero dodo,
[03:48.80]Ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo..
[03:52.08]Kudu percoyo tresnaku iki mung siji kowe,
[03:55.20]Wani sumpah mati neng ati raono liyane,
[03:58.51]Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe,
[04:01.78]Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase..
[04:04.65]Dhik lungaku ra teges cidro,
[04:09.83]Aku lagi pengen mikir kerjo..
[04:16.50]Tak jaluk kowe ojo,
[04:21.22]Keloro loro..
[04:25.41]
[04:29.45]Dhik tresnaku mung siji kowe,
[04:35.63]Langit bumi kang dadi seksine..
[04:41.93]Yen neng ati ra ono,
[04:46.86]Wanito liyo..
[04:51.17]
[04:54.97]Kowe ra sah sok mutusi,
[04:58.01]Aku ra neng ngendi endi..
[05:01.14]Aku lungo
[05:02.71]Amung nggolek rejeki..
[05:06.99]
[05:09.03]Anggonku ngabari yo mung liwat bbm-an,
[05:11.73]Kadang sinyal angel marai dadi penghalang,
[05:15.03]Ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan,
[05:19.06]Mergo tresno kuwi mestine akeh pacoban..
[05:21.24]Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso,
[05:25.57]Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo,
[05:27.27]Jembarno atimu sak jembaring laut samudro,
[05:30.99]Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo..
[05:34.76]Pr: Mas yen pancen kuwi karepmu,
[05:40.27]Pr: Aku yo mung tansah biso nunggu..
[05:46.55]Pr: Tak kuatne atiku,
[05:51.88]Pr: Tanpo sliramu..
[05:56.08]
[05:59.40]Pr: Mas nadyan kowe lungo kerjo,
[06:05.64]Pr: Sing tak jaluk kowe tetep setyo..
[06:11.99]Pr: Ojo nganti kegodha,
[06:17.62]Pr: Wanito liyo..
[06:21.52]
[06:24.77]Sabaro aku yo mung cah kerjo..
[06:30.26]
————–
Preview: