Salah Paham

“Salah Paham” Versi Pendhoza

Kowe teko neng aku,
Neteske eluh neng pipimu,
Beban opo sing ono neng uripmu..

Ceritakno karo aku,
Aku neng sandingmu,
Ojo mbok pendem gawe susah atimu..

Ra bakal awakku tego,
Weruh kowe nandang loro,
Abote urip gawe atimu nelongso..

Nanging kabeh ojo mbok anggep,
Aku iki dadi ono roso,
Aku mung pengen dadi sing slalu ono..

Kowe malah terlalu dalam,
Mbok anggep kabeh kuwi katresnan,
Maaf kamu itu salah paham..

Sepurane aku,
Ora biso tresno karo awakmu,
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku..

Kabeh wektuku,
Wis kanggo awakmu,
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..

aku karo kowe sabendino barengan,
mlaku mrono mrene kadang karo gandengan,
nanging kabeh iki dudu mergo katresnan,
mungkin lebih baik kita hanya berteman..

yo sorry yen aku wis gawe kowe baper,
hilangno roso sayangmu sing wis kadhung banter,
dudu maksudku hanya memberi harapan,
aku pengen ono nggo kowe tekan mbuh kapan..

Kowe malah terlalu dalam,
Mbok anggep kabeh kuwi katresnan,
Maaf kamu itu salah paham..

reff:
Sepurane aku,
Ora biso tresno karo awakmu,
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku..

Kabeh wektuku,
Wis kanggo awakmu,
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..

Sepurane aku,
Ora biso tresno karo awakmu,
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku..

Kabeh wektuku,
Wis kanggo awakmu,
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..

Mulut Sales

“Mulut Sales” Versi Pendhoza

Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

wis dadi korban,
aku dinggo banca’an,
pancene kowe tegel tenan,
ra nganggo ati ra duwe perasaan,
mbok gawe uripku iki,
soyo berantakan..

semua omonganmu kuwi,
gombal mukiyo,
kata manismu terlahir,
mung gawe aku cidro,
getun tak roso raiso tak trimo,
aku tok apusi atiku loro..

Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

bodohku iki gampang tok apusi,
bendino kowe janji,
wis mesti tok ingkari,
duwe hobi kok ngapusi,
senenge le ngumbar janji,
ra rumongso dienteni,
malah kowe sing mblenjani..

tak yakinke atiku,
kowe tulus ro aku,
ning faktane bedo,
kowe ngejak suloyo,
tego nggandeng priyo liyo,
neng ngarepe moto,
jebul kowe tukang kibul,
amung nggawe ati loro..

reff:
Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

123