Sewu Layangmu

Versi: Paijo Londo

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

reff:
Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

Sliramu (Tum Hi Ho)

Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa)
Versi: Magdalena ft. Paijo Londo

Lk:
Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..

Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..
Yen nganti aku pepisahan karo sliramu,
Bebasan nyowo pisah karo rogo..

Pr:
Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..

Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..
Senadyan akeh pacoban lan godha,
Janji neng ati ra pisah selawase..

Lk:
Sepisanan ketemu aku ra biso turu,
Mung tansah kelingan esem guyumu..
Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

reff:
Lk:
Sayang iki selawase,
Tresno iki sak teruse..
Ora biso ilang soko angenku,
Ora biso ilang soko atiku..

Sing tak suwun sliramu,
Ojo nganti mblenjani,
Yen cidro
Luwih becik aku mati..

Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Lk:
Sliramu pancen sliramu,
Sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Jamu Pegel Mlarat

Versi: Paijo Londo ft. Dewi Nilamsari

Lk:
Dhik reneo tak kandhani,
Ojo mencap mencep nggatelne ati..
Dhik ndang gawekno kopi,
Ndhasku ngelu ket wingi durung mari..
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
ojo tambah kok tinggal nonton tipi..

Pr:
Mas mbok yo-o kowe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi..
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek kari trasi..
Aku isin bendino ditagihi,
Suk kapan utangmu kok sauri..

Lk:
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti..
Tak rewangi mider tekan mbali,
Nanging koyone yo ra mesti..

Pr:
Sakjane aku wis ora kuat,
Sakjane aku wis pegel mlarat..
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyar lan omah tingkat..

Lk:
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat..
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat..

reff:
Lk:
Dhik reneo tak kandhani,
Ojo mencap mencep nggatelne ati..
Dhik ndang gawekno kopi,
Ndhasku ngelu ket wingi durung mari..
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
ojo tambah kok tinggal nonton tipi..

Pr:
Mas mbok yo-o kowe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi..
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek kari trasi..
Aku isin bendino ditagihi,
Suk kapan utangmu kok sauri..

Lk:
Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti..
Tak rewangi mider tekan mbali,
Nanging koyone yo ra mesti..

Pr:
Sakjane aku wis ora kuat,
Sakjane aku wis pegel mlarat..
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyar lan omah tingkat..

Lk:
Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat..
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat..

Ojo Koyo Bapak

Versi: Paijo Londo

Tak kudang kudang kowe anakku lanang,
Mbesok kowe gedhe dadio teladan..
Tak gadhang gadhang kowe anakku lanang,
Mbesok kowe gedhe ojo dadi preman..

Anggonku ndonga rino wengi,
Pepujaku marang gusti..
Bakatku ojo diwarisi,
Mendem karo remi..

Roso tresno iki ora bakal ilang,
Roso sayang iki ora bakal kurang..
Tak dongakne awakmu dadi penerbang,
Senadyan bapakmu bajingan..

Roso tresno iki ora bakal luntur,
Roso sayang iki ora bakal kendhur..
Tak dongakne awakmu dadi gubernur,
Senadyan bapakmu iki nganggur..

reff:
Anggonku ndonga rino wengi,
Pepujaku marang gusti..
Bakatku ojo diwarisi,
Mendem karo remi..

Roso tresno iki ora bakal ilang,
Roso sayang iki ora bakal kurang..
Tak dongakne awakmu dadi penerbang,
Senadyan bapakmu bajingan..

Roso tresno iki ora bakal luntur,
Roso sayang iki ora bakal kendhur..
Tak dongakne awakmu dadi gubernur,
Senadyan bapakmu iki nganggur..

Roso tresno iki ora bakal ilang,
Roso sayang iki ora bakal kurang..
Tak dongakne awakmu dadi penerbang,
Senadyan bapakmu bajingan..

Roso tresno iki ora bakal luntur,
Roso sayang iki ora bakal kendhur..
Tak dongakne awakmu dadi gubernur,
Senadyan bapakmu iki nganggur..

Tak kudang kudang kowe anakku lanang,
Mbesok kowe gedhe dadio teladan..

Cah Ayu Mburi Omah

Versi: Paijo Londo

Mung tansah eling karo esemmu,
Cah ayu mburi omahku..
Roso kang ora keconggah ati,
Aku kepranan sliramu..

Kasulistyaning kang nandhes mripat,
Nganti tumurun ing ati..
Mrasuk sumebar ing sanubari,
Kowe kang ngruntuhke ati..

Wanodya ayu sing merak ati,
Sliramu sing tak tresnani..
Gumrengseng rasane ati,
Saben ndeleng esemu cah ayu..

reff:
Wanodya ayu sing merak ati,
Sliramu sing tak tresnani..
Gumrengseng rasane ati,
Saben ndeleng esemu cah ayu..

Mung tansah eling karo esemmu,
Cah ayu mburi omahku..
Roso kang ora keconggah ati,
Aku kepranan sliramu..

Kasmaran (paijo londo)

Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
Medar purnoning roso,
Sirno sumelange batin yen eling esemu
Kowe kembang melati,
Puspo sing tak tresnani rino wengi tak impi

Sawangen langit bengi,
Mbulan nanggal siji, kowe nglangut njero ati
Tak jaluk kowe sranti,
Aku mesti bali nggowo kangen ngundhuh janji

Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

reff :
Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Anget Anget Susu

Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
DIK ADIK, NDANG CEPET DIK
ORA KANTI ANGGONE AKU NGENTENI
SOYO WENGI, HOWONE SOYO ADHEM
SING TAK JALUK ANGET-ANGETAN WAE

Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

reff :
Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…