Dewo Tresno

“Dewo Tresno” Versi Irenne Ghea feat Paijo Londo

Pr:
Wis kedangon kulo ngenteni ndiko,
Labuh tresno nanging keloro loro..
Ati iki soyo ora kuat,
Aduh kangmas opo kudu nekat..

Lk:
Aduh sayang aku cinta padamu,
Ora ngiro yen wis kasep tekaku..
Jebul kowe wis ono sing nduwe,
Aku bingung kok ngene dadine..

reff:
Pr:
Mana janji dan sumpahmu wingi,
Kondho tresno sehidup semati..
Lk:
Demi cinta pengen anduweni,
Sewu coro bakal tak lakoni..

Pr:
Mung sawiji sing tansah tak ugemi,
Ugo sabar lan tlaten angenteni..
Lk:
Yen mangkono yuk bareng ndedungo,
Hanyenyuwun marang dewo tresno..

reff:
Pr:
Wis kedangon kulo ngenteni ndiko,
Labuh tresno nanging keloro loro..
Ati iki soyo ora kuat,
Aduh kangmas opo kudu nekat..

Lk:
Aduh sayang aku cinta padamu,
Ora ngiro yen wis kasep tekaku..
Jebul kowe wis ono sing nduwe,
Aku bingung kok ngene dadine..

reff:
Pr:
Mana janji dan sumpahmu wingi,
Kondho tresno sehidup semati..
Lk:
Demi cinta pengen anduweni,
Sewu coro bakal tak lakoni..

Pr:
Mung sawiji sing tansah tak ugemi,
Ugo sabar lan tlaten angenteni..
Lk:
Yen mangkono yuk bareng ndedungo,
Hanyenyuwun marang dewo tresno..
Ft: Hanyenyuwun marang dewo tresno..

Sewu Layangmu

Versi: Paijo Londo

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

reff:
Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku..
Taunono windonono,
Tak enteni ing gisiking tresno..

Nadyan ing monco
Nanging tresnaku tan biso mendho..
Layangmu sampule jinggo,
Gawe atiku mung onggo-onggo..

Mboten siang mboten dalu wong ayu,
Mung tansah hangantu-antu..
Aduh sayang aduh sayang,
Aduh sayang aku wedi yen kelangan..

Enggalo bali,
Duh wong ayu pepujaning ati..
Rasaku koyo wong linglung,
Mendhem kangen gedhene sak gunung..

1234