Wayuh Lanang

Versi: Oyok Pangestu

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

Rujak Cerme

Versi: Oyok Pangestu

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Kasihan deh lu]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Capek deh]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

12