Wayuh Lanang

Wayuh Lanang
Ciptaan : Ki Ageng Ardian
Vokal : Oyok Pangestu & ??
Produksi : MTR Record

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Sing lawas ditinggal kabur, kien ngrebut deke batur
Duwe demenan, ganjene ora kejagan

reff :
Pr :
Brinjang wadah pelem, asli sing indramayu
Lamun kakange gelem, bagen bli tek wayu

Lk :
Yen ditakoni, jawabe masih lengoan
Tapi nyatane, ngobral cinta ning dalan
Deleng wong lanang, matane jelalatan

Luruh demenan, bli arep kanggo dolanan
Kita wong lanang, mader gah sifate wenang
Bli arep luruh, wong wadon sing wayuh lanang

Idih-idih bisa edan, lamun mikiri demenan
Saban wong lanang, ning dalan ngomonge sayang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=G9TaOEF9IdI

Advertisements

Rujak Cerme

Rujak Cerme
Ciptaan : Papae Sulthan
Vokal : Oyok Pangestu
Produksi : MTR Record

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Kasihan deh lu]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ramahe sopane, gawe ati deg-degan
Lirikan matane, gawe mabok kepayang
Ning saban lanang, ngomonge sayang
Entok duwite, reang ditendang
[Capek deh]

reff :
Ngomong manis ngumbar janji,
Cuma ning lambe bae
Ngomong sayang ngobral cinta,
Sing kanggo alesane

Padahal sebenere, sejen atine
Ibarat rujak cerme, kecut rasane

Ayune manise, cuma kanggo dagangan
Abange lambene, cuma kanggo hiasan
Kabeh wong lanang, pada kegembang
Sigadis manis, pelayan wedang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BEQf74KLwh8

Dadi Siji

Dadi Siji
Ciptaan : Oyok Pangestu
Vokal : Oyok & Yuyun Pangestu
Produksi : ??

Lk :
Oh sayang, masa iya bli percaya
Kakang janji, pengen slalu setia
Pr :
Ah masa, janji kakang bisa nyata
Kula wedi, dadi omonge tangga

Lk :
Bli mungkin, kakang arep gawe lara
Sebab kakang, dudu lanang durjana

reff :
Pr :
Kula wedi, kakang duwe sifat kumbang
Yen wis olih sari, ngisep madu kembang
Wis layu, kula ditinggal miyang

Lk :
Ora mungkin, lanang apa lanange
Cintane kakang, ibarat lautan
Ambane, langka ukuran

Duet :
Lamun bener, yo bareng dedonga
Muga-muga restu illahi dadi siji

kembali ke atas..oh sayang,masa…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WBMD8jd5_Cg

dadi siji lirik,
lirik dadi siji,
lirik lagu dadi siji,
oyok yuyun pangestu dadi siji lirik,
lirik dadi siji oyok yuyun pangestu,
tarling dangdut dadi siji lirik,
dangdut jawa dadi siji lirik,
dangdut jawa tarling dadi siji lirik,
tarling dangdut jawa dadi siji lirik,
syair lagu dadi siji tarling,

Ketipu Mertua

Ketipu Mertua
Ciptaan : Amin Hermawan
Vokal : Oyok Pangestu
Produksi : MTR Records /Gita Record

[intro]
“Takdir sing ora kena dipungkir,
Dilala kersae kang kuasa,
Ma kaya-kaya kita wis ora tahan,
Lamon rumah tangga mengkenen bae ma,
Ma, kita pengen balik, ma balik ma…”

Cerita kita lagi waktu rumah tangga
Batin lara ketipu kenang mertua
Bengen janji, arep gawe bungah
Urip seneng lirkaya suarga dunya

Dasar nasib urip sejerone pati
Njungkel malik mertua ora perduli
Padahal sih.., niat ati suci
Kita ngawin nyelamataken jabang bayi

reff :

Lara…, kerasa rasane…
Nangis…getih pribasane…

Sujud…, ampun aduh gusti
Wirang…angger tek lakoni

Takdir sih wis puguh
Nasib sing ora tentu
Bener jare tangga
Mantu kaya pembantu

Dasar nasib urip sejerone pati
Njungkel malik mertua ora perduli
Padahal sih.., niat ati suci
Kita ngawin nyelamataken jabang bayi

reff :

Lara…, kerasa rasane…
Nangis…getih pribasane…

Sujud…, ampun aduh gusti
Wirang…angger tek lakoni

Takdir sih wis puguh
Nasib sing ora tentu
Bener jare tangga
Mantu kaya pembantu

Cerita kita lagi waktu rumah tangga
Batin lara ketipu kenang mertua
Bengen janji, arep gawe bungah
Urip seneng lirkaya suarga dunya

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=i7SYnH67_uY