Entek Duwite

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin/Mbolo/Om G
Produksi : ??

(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

reff :
kembali ke atas..tek entek’an…

Tek entek’an duwite, tek entek’an bayarane
Tek entek’an duwite, nggo ning kafe duwite
Tek entek’an duwite, nggo nang sarpem duwite

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hohN3dCwHx4

[ver: lyric]
[id: cnhwpqsp]
[ar: Mas Irin]
[ti: Entek Duwite]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:53]
[00:02.05]Entek Duwite
[00:20.05]Versi : Mas Irin/Mbolo/Om G
[00:23.05]
[00:26.05]***
[00:27.05]**
[00:28.05]*
[00:29.49](Tek entek’an duwite,)
[00:33.08](Tek entek’an kanthonge)
[00:36.60]Bayaran seminggu, dinggo lotre
[00:43.64]Ra mikir butuhe, anak lan bojone
[00:50.21]Butuh seneng, duwit nggo nang kafe
[00:57.26]
[01:04.51](Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
[01:11.19]Bayaran seminggu, ra njagakke
[01:18.01]Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
[01:24.76]Kroso ngelih, kari cepak nesune
[01:32.51]
[01:42.70]***
[01:43.70]**
[01:44.70]*
[01:45.70]Adhus kringet, sesuk le golek ijole
[01:52.39]Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
[01:59.27]Bacut entek duwite, ora mulih omahe
[02:05.83]Sirah mumet, nganti brodhol rambute
[02:13.02]
[02:16.65]==entek duwite..mas irin dkk..==
[02:34.65]
[02:37.65]***
[02:38.65]**
[02:39.65]*
[02:40.65](Tek entek’an duwite,)
[02:43.65](Tek entek’an kanthonge)
[02:46.99]Bayaran seminggu, dinggo lotre
[02:53.61]Ra mikir butuhe, anak lan bojone
[03:00.49]Butuh seneng, duwit nggo nang kafe
[03:07.47]
[03:14.66](Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
[03:21.28]Bayaran seminggu, ra njagakke
[03:28.35]Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
[03:35.10]Kroso ngelih, kari cepak nesune
[03:42.16]
[03:52.91]***
[03:53.91]**
[03:54.91]*
[03:55.91]Adhus kringet, sesuk le golek ijole
[04:02.60]Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
[04:09.54]Bacut entek duwite, ora mulih omahe
[04:16.17]Sirah mumet, nganti brodhol rambute
[04:23.38]Tek entek’an duwite,
[04:26.23]Tek entek’an bayarane
[04:29.98]Tek entek’an duwite,
[04:33.23]Nggo ning kafe duwite
[04:36.67]Tek entek’an duwite,
[04:40.11]Nggo nang sarpem duwite
[04:44.51]

Advertisements

Layang Kanggo Sliramu

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Om G
Produksi : ??

Tak sebutke jenengmu,
Tak tulis ning sampulmu
Sengojo tak kirimke mring sliramu
Layangku iki, surasane,
Ngelingake, ojo lali karo aku

Tak kirimke layangku,
Wacanen tulisanku
Isine, utusaning batinku
Kangenku iki, saktenane
Ora biso, mung tansah tak simpen dewe

Aku rumongso, nitipake
Tresnaku iki, ono batinmu
Aku ru..mongso, nyelehake
Atiku iki, saklawase

reff :
Tak kirimke layangku,
Wacanen tulisanku
Isine, utusaning batinku
Kangenku iki, saktenane
Ora biso, mung tansah tak simpen dewe

Aku rumongso, nitipake
Tresnaku iki, ono batinmu
Aku ru..mongso, nyelehake
Atiku iki, saklawase
Atiku iki, saklawase

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5pf2syuKAGA

[ver: lyric]
[id: soiziwsp]
[ar: Om G]
[ti: Layang Kanggo Sliramu]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:04]
[00:00.00]Layang Kanggo Sliramu
[00:25.00]Karya : Mas Irin
[00:28.00]Versi : Om G
[00:31.00]
[00:34.00]***
[00:35.00]**
[00:36.00]*
[00:37.91]Tak sebutke jenengmu,
[00:43.54]Tak tulis ning sampulmu,
[00:48.23]Sengojo tak kirimke, mring sliramu
[00:56.92]Layangku iki, surasane
[01:05.79]Ngelingake, ojo lali, karo aku
[01:13.23]
[01:18.92]Tak kirimke layangku,
[01:24.42]Wacanen tulisanku,
[01:29.17]Isine, utusan ing batinku
[01:37.61]Kangenku iki, saktenane
[01:46.64]Ora biso, mung tansah tak simpen dewe
[01:54.20]
[02:03.93]Aku ru..mongso, nitipake
[02:13.62]Tresnaku iki, ono batinmu
[02:21.93]Aku ru..mongso, nyelehake
[02:30.02]Atiku iki, saklawase
[02:40.31]
[02:43.18]==layang kanggo sliramu om g==
[03:10.56]
[03:13.56]***
[03:14.56]**
[03:15.56]*
[03:16.56]Tak kirimke layangku,
[03:21.82]Wacanen tulisanku,
[03:26.32]Isine, utusan ing batinku
[03:35.13]Kangenku iki, saktenane
[03:44.01]Ora biso, mung tansah tak simpen dewe
[03:51.53]
[04:00.70]Aku ru..mongso, nitipake
[04:10.26]Tresnaku iki, ono batinmu
[04:20.45]Aku ru..mongso, nyelehake
[04:29.08]Atiku iki, saklawase
[04:38.33]Atiku iki, saklawase
[04:52.83]

Dudo Bingung

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Om G
Produksi : Audioblazt studio

Opo wis pestine urip iki,
Nganti kapan, kudu tak lakoni
Dadi dudo, wis meh seket siji
Durung ngerti, rasane katresnan kuwi

Aduh biyung, anakmu lagi bingung
Gantrung gulung, ora biso ditulung
Amargo atiku lagi kayungyun,

Niki pripun, gandrung kok mesti wurung,
Koyo-koyo, jagad arep digulung
Nganti bingung, tur ora ngerti petung

reff :
Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip, mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye

reff :
Aduh biyung, anakmu lagi bingung
Gantrung gulung, ora biso ditulung
Amargo atiku lagi kayungyun,

Niki pripun, gandrung kok mesti wurung,
Koyo-koyo, jagad arep digulung
Nganti bingung, tur ora ngerti petung

reff :
Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye

Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye
Iki piye, piye awakku piye

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZoTwvfPXoVg

[ver: lyric]
[id: scilinsp]
[ar: Om G]
[ti: Dudo Bingung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:27]
[00:01.70]DUDO BINGUNG
[00:27.70]Versi : Om G
[00:30.70]
[00:33.70]***
[00:34.70]**
[00:35.70]*
[00:36.77]Opo wis pestine, urip iki
[00:45.06]Nganti kapan, kudu tak lakoni
[00:51.81]Dadi dudo, wis meh seket siji
[00:58.75]Durung ngerti, rasane katresnan kuwi
[01:06.00]Aduh biyung, anakmu lagi bingung
[01:13.66]Gantrung gulung, ora biso ditulung
[01:20.57]Amargo atiku lagi kayungyun,
[01:27.75]
[01:34.88]Niki pripun, gandrung kok mesti wurung
[01:42.32]Koyo-koyo, jagad arep digulung
[01:49.32]Nganti bingung, tur ora ngerti petung
[01:56.63]
[02:09.04]***
[02:10.04]**
[02:11.04]*
[02:12.04]Koyo tak tangis-tangisono,
[02:18.76]Nasib urip, mbiyen nganti seprene
[02:25.85]Rabiso ucul soko pacoban,
[02:32.70]Iki piye, piye awakku piye
[02:40.52]
[02:43.02]===dudo bingung by om g===
[03:03.02]
[03:06.02]***
[03:07.02]**
[03:08.02]*
[03:09.02]Aduh biyung, anakmu lagi bingung
[03:16.02]Gantrung gulung, ora biso ditulung
[03:23.21]Amargo atiku lagi kayungyun,
[03:30.53]
[03:38.09]Niki pripun, gandrung kok mesti wurung,
[03:45.15]Koyo-koyo, jagad arep digulung
[03:51.97]Nganti bingung, tur ora ngerti petung
[03:59.34]
[04:10.53]***
[04:11.53]**
[04:12.53]*
[04:13.53]Koyo tak tangis-tangisono,
[04:21.35]Nasib urip, mbiyen nganti seprene
[04:28.54]Rabiso ucul soko pacoban,
[04:35.41]Iki piye, piye awakku piye
[04:43.16]Koyo tak tangis-tangisono,
[04:50.35]Nasib urip, mbiyen nganti seprene
[04:57.42]Rabiso ucul soko pacoban,
[05:04.29]Iki piye, piye awakku piye
[05:11.98]Iki piye, piye awakku.. piye…
[05:20.23]