Entek Duwite

Versi: Mas Irin/Mbolo/Om G

(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

reff:
(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

Tek entek’an duwite, tek entek’an bayarane
Tek entek’an duwite, nggo ning kafe duwite
Tek entek’an duwite, nggo nang sarpem duwite

Layang Kanggo Sliramu

Versi: Om G

Tak sebutke jenengmu,
Tak tulis ning sampulmu
Sengojo tak kirimke mring sliramu
Layangku iki, surasane,
Ngelingake, ojo lali karo aku

Tak kirimke layangku,
Wacanen tulisanku
Isine, utusaning batinku
Kangenku iki, saktenane
Ora biso, mung tansah tak simpen dewe

Aku rumongso, nitipake
Tresnaku iki, ono batinmu
Aku ru..mongso, nyelehake
Atiku iki, saklawase

reff :
Tak kirimke layangku,
Wacanen tulisanku
Isine, utusaning batinku
Kangenku iki, saktenane
Ora biso, mung tansah tak simpen dewe

Aku rumongso, nitipake
Tresnaku iki, ono batinmu
Aku ru..mongso, nyelehake
Atiku iki, saklawase
Atiku iki, saklawase

Dudo Bingung

Versi: Om G

Opo wis pestine urip iki,
Nganti kapan, kudu tak lakoni
Dadi dudo, wis meh seket siji
Durung ngerti, rasane katresnan kuwi

Aduh biyung, anakmu lagi bingung
Gantrung gulung, ora biso ditulung
Amargo atiku lagi kayungyun,

Niki pripun, gandrung kok mesti wurung,
Koyo-koyo, jagad arep digulung
Nganti bingung, tur ora ngerti petung

reff :
Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip, mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye

reff :
Aduh biyung, anakmu lagi bingung
Gantrung gulung, ora biso ditulung
Amargo atiku lagi kayungyun,

Niki pripun, gandrung kok mesti wurung,
Koyo-koyo, jagad arep digulung
Nganti bingung, tur ora ngerti petung

reff :
Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye

Koyo tak tangis-tangisono,
Nasib urip mbiyen nganti seprene
Rabiso ucul soko pacoban,
Iki piye, piye awakku piye
Iki piye, piye awakku piye